-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام دوستان عزيزم ، اكادمي دو تا بازيكن هجده ساله داده بهم اوني كه يك ستاره هست مجاني به عضويت تيمم در اومد ولي اون يكي چهار ستاره است و ١٨ تا توكن در خواست كرده ، فكر ميكنم اصلا ارزش نداره و بايد بزارم كه بازيكن ازاد بشه و بره ، با اين حال اگر نظري داريد كه ميتونه كمك كنه بهم بگيد بي زحمت
مرسي
بار ها گفتیم. بازیکنای آکادمی اونی که توکن میخواد رو باید اخراج کنید. چون با توجه به قدرتش اصلا ارزش پرداخت اینهمه توکن نداره
اون مجانیه رو بیارید تو تیم. بعد یه مدت بهش تمرین بدید و بعد بفروشید
-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
یه سوال فنی دیگه
چرا بعضی از Free Agient ها یک فصل می مونن ولی بعضی ها 3 فصل کامل و در بازار هم فروخته میشن
من الان از این طریق 4 میلیون پول توی یه روز بدست آوردم
به نظرم این یه نوع ترفنده ولی علتشو هنوز نمی دونم چرا بعضی ها در بازار میشه فروخت:eee:
-
نقل قول:
یه سوال فنی دیگه
چرا بعضی از Free Agient ها یک فصل می مونن ولی بعضی ها 3 فصل کامل و در بازار هم فروخته میشن
من الان از این طریق 4 میلیون پول توی یه روز بدست آوردم
به نظرم این یه نوع ترفنده ولی علتشو هنوز نمی دونم چرا بعضی ها در بازار میشه فروخت:eee:
اونایی که یه فصل میمونن و نمیشه فروختشون احتمالا بازیکنایی هستن که اخر فصل بازنشسته میشن
-
4 فایل پیوست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینارو امروز شکار کردم الان گذاشتم بفروشم کلا 10 هزارتا میخرم و توی بازار 200 هزارتا میفروشم
نمی دونم ولی فکر کنم یه راهکار جالب باشه برای کسب درآمد الانم کل توکن هامو به باد دادم ولی یه عالمه بازیکن گرون خریدم لول تیمم 24.2 شده توی لول 3
-
دوروز به اینترنت قوی دسترسی نداشتم الان اومدم دیدم تیمم دوبازی لیگشو برده که یکی از بردا جلوی تیم دوم بوده که جاشم گرفته!
تو چمپیونز هم به برد احتیاج داشتم واسه صعود که اونم برده و صععود کرده!
خلاصه دم بچه ها گرم
-
-
سلام ببخشید چظوری میشه از offer token توکن رایگان گرفت رو هر کدویش کلیک میکنم این سایته باز میشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ؟؟؟؟
-
چند روزی هست با سیستم 4-3-3 به مشکل خوردم وبا اینکه تیمم نسبت به حریفا قوی تره اما نتایج خوبی نمیگیرم....به نظرتون باید سیتمم رو عوض کنم؟چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟
فردا چمپیونز لیگ دارم و بازی رفت رو 1-0 باختم....با این 4-3-3 فکر نکنم به جایی برسم...
-
نقل قول:
چند روزی هست با سیستم 4-3-3 به مشکل خوردم وبا اینکه تیمم نسبت به حریفا قوی تره اما نتایج خوبی نمیگیرم....به نظرتون باید سیتمم رو عوض کنم؟چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟
فردا چمپیونز لیگ دارم و بازی رفت رو 1-0 باختم....با این 4-3-3 فکر نکنم به جایی برسم...
عه?چرا?
من که با 433 خیلی خوب دارم نتیجه میگیرم و حریفمو تو چمپیونز 4-0بردم و از بعد اینکه مدافع مصدومم برگشته خیلی کمتر گل میخورم
4-3n-3بازی میکنی دیگه?
میخوای یه مدت 4-5-1بچین
ولی بازم خودت باید به ترکیب ایده ال تیمت برسی(با ازمون و خطا)
-
نقل قول:
عه?چرا?
من که با 433 خیلی خوب دارم نتیجه میگیرم و حریفمو تو چمپیونز 4-0بردم و از بعد اینکه مدافع مصدومم برگشته خیلی کمتر گل میخورم
4-3n-3بازی میکنی دیگه?
میخوای یه مدت 4-5-1بچین
ولی بازم خودت باید به ترکیب ایده ال تیمت برسی(با ازمون و خطا)
والا 4-3-3 خطی بازی میکنم...به شدت دچار مشکل شدم ...
میتونی یه نما از ترکیبت و تاکتیک تیمیت رو قرار بدی...
شاید مشکل از چیدمانم باشه...
تو لیگی که بازی میکنم رقیبام اکثرا 5 یا 4 هافبک دارن....شاید به خاطر این باشه که 4-3-3 جواب نمیده..
-
نقل قول:
والا 4-3-3 خطی بازی میکنم...به شدت دچار مشکل شدم ...
میتونی یه نما از ترکیبت و تاکتیک تیمیت رو قرار بدی...
شاید مشکل از چیدمانم باشه...
تو لیگی که بازی میکنم رقیبام اکثرا 5 یا 4 هافبک دارن....شاید به خاطر این باشه که 4-3-3 جواب نمیده..
اگه فیسبوک داری منو سرچ کن عکس ترکیبموshare کردم mostafa hanjari
-
نقل قول:
اگه فیسبوک داری منو سرچ کن عکس ترکیبموshare کردم mostafa hanjari
دقیقا مثل مال خودم...
اما با توجه به اینکه حریفم 4231 میخواست بازی کنه ترجیح دادم از هافبکای بیشتری استفاده کنم و 4132 بازی کردم و 4-1 بردمش...
دور بعد حریفم خیلی سخته و از من قویتره....
-
سلام خسته نباشيد دوتاسوال داشتم اوليش اينه که اگه سيستم تيمموبزارم روديفتسيوي ياهارد ديفنس بازم تيمم گل ميخوره ؟؟؟ ودومين سوالم اينه که توبخش تمرينات اون سه ايتم تمريني کدومشونوانتخاب کنم براي مسابقه
-
نقل قول:
دقیقا مثل مال خودم...
اما با توجه به اینکه حریفم 4231 میخواست بازی کنه ترجیح دادم از هافبکای بیشتری استفاده کنم و 4132 بازی کردم و 4-1 بردمش...
دور بعد حریفم خیلی سخته و از من قویتره....
نمیدونم والا...من فقط یکم جلو 4132 به مشکل میخورم
-
نقل قول:
سلام خسته نباشيد دوتاسوال داشتم اوليش اينه که اگه سيستم تيمموبزارم روديفتسيوي ياهارد ديفنس بازم تيمم گل ميخوره ؟؟؟ ودومين سوالم اينه که توبخش تمرينات اون سه ايتم تمريني کدومشونوانتخاب کنم براي مسابقه
اره به احتمال زیاد
اصلا قبل و بعد مسابقه نباید تمرین داد چون احتمال مصدومیت هست
فقط وقتایی تمرین بده که بازی زیاد نداری
-
دروازبان خیلی خوبی داری امیدوارم عملکردش هم مثل قدرتش عالی باشه:jeddiiiii:
-
منم کاملا موافقم وقتی توی فصل چنتا بازیکن خوب رو با قیمت پایین بخری و بعد با بالاترین قیمت بفروشی حتی میتونی درآمدی بیشتری از قهرمانی توی جام ها به دست بیاری:whistle3:
-
دروود به همه
میخواستم راجع به دریافت توکن رایگان از قسمت free token کمک کنید
من هر چی با سایفون وارد بازی شدم و از قسمت supersonic مثلا برنامه توییتر و گفته نصب و راه اندازی کنید 7 تا توکن میده ولی بعد نصب و وارد شدن بهش بهم اصلا توکن نداد
آیا روش خاصی داره؟
:fek konam:
-
نقل قول:
دروود به همه
میخواستم راجع به دریافت توکن رایگان از قسمت free token کمک کنید
من هر چی با سایفون وارد بازی شدم و از قسمت supersonic مثلا برنامه توییتر و گفته نصب و راه اندازی کنید 7 تا توکن میده ولی بعد نصب و وارد شدن بهش بهم اصلا توکن نداد
آیا روش خاصی داره؟
:fek konam:
دوست عزیز بعضی اوقات بهت نمیده....به خاطر همین میتونی تو همون قسمت supersonic تو یه بخشی پایینش نوشته missing tokens برید و اونجا چیزایی که گرفتید وهنوز درحالت انتظار هست رو ببینید...اونجا رو missing tokens هر کدوم که مطمین هستید فرآیندش رو کامل انجام دادید بزنید و یه نامه نگاری دست و پاشکسته انجام بدید...اگر حق با شما باشه توکنش رو به شما میدن...من خیلی وقتا این کار رو میکنم و توکنش رو چند ساعت بعد بهم میدن..اصلا هم زیانم خوب نیست ولی همین که منظورت رو دست و پاشکسته برسونی رسیدگی میکنن...
-
ی مدت تاپ الوپ خوب شده بود بامن دوباره داره بازی در میاره
دیشب دروازه بانمو زد شیش روز مصدوم کرد امروزم وسط بازی زد بهترین مدافعمو مصدوم کرد بعدش بازی برده رو باختم چون دفاع تخصصی نداشتم
بعد بازی دیدم زده هشت روز مصدومه!
فردا بازی مهم تو چمپیونز دارم یه دفا وسط محروم دارم این دوتام که مصدومن
دفاع وسط تخصصی ندارم واسه فردا
یعنی یه جورایی انگار ضعف تیم منومیدونه زده همونجارو ناکار کرده!!
-
سلام خسته نباشيد درموردخريدن مدافع وسط بايد ب چه نکاتي توجه کنم؟؟؟؟ومن باسايفون ميريم توبازي چرابرنامه هاfree tokenروبرام نمياره ايا مشکل ازف ي ل ت ر شکنه؟؟؟؟؟؟
-
تیم رو کامل دگرگون کردم....میانگین سنی رو آوردم رو 22 سال...برای هر پست هم چند تا ذخیره خوب دارم....پس مصدومیتم کاری نمیتونه بکنه....سیستم رو هم 4132 کردم که خوب نتیجه داد...
فقط دفاع کنار ذخیره اصلا ندارم که باید بخرم....
برای خرید دفاع هم باید بازیکن دفاع خوبی داشته باشه و میانگین دفاعیش خوب باشه....به نمراتش تو تیم قبلیش هم نگاه کن....به دفاع 5 ستاره 18 ساله خریدم ولی هر بازی 4و5 میگرفت...ردش کردم رفت..
-
1 فایل پیوست
آقا سلام
امشب با يه بند خدایی که ترکیه ای بود تا 27مرحله برای خرید بازیکن رفتم جلو داغون شدم شانس آوردم یارو توکن هاش تموم شد ا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هیچی دیگه ولی حفظ آبرو کردم که دیگه هیچ وقت با يه ایرانی کل کل نکنه پرچم بالاس
-
سلام خسته نباشيد دربخش تعيين قيمت بليط بالاي اون هم نوشتهwin bounsاون هم جايزه بازيکناس ياجايزه کسي ک برنده ميشه؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
آقا سلام
امشب با يه بند خدایی که ترکیه ای بود تا 27مرحله برای خرید بازیکن رفتم جلو داغون شدم شانس آوردم یارو توکن هاش تموم شد ا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هیچی دیگه ولی حفظ آبرو کردم که دیگه هیچ وقت با يه ایرانی کل کل نکنه پرچم بالاس
ددددددددددددمت گرم گل کاشتی بابا:haaa: حالا از ما هم میترسن دیگه
-
نقل قول:
سلام خسته نباشيد دربخش تعيين قيمت بليط بالاي اون هم نوشتهwin bounsاون هم جايزه بازيکناس ياجايزه کسي ک برنده ميشه؟؟؟؟؟؟؟
جایزه بازیکنا هس..برا بازی های خیلی مهم بذار جایزه تا انگیزشون بره بالا ببرن
-
نقل قول:
ددددددددددددمت گرم گل کاشتی بابا:haaa: حالا از ما هم میترسن دیگه
خخخ آره ولی شانس آوردم 4تا توکن بیشتر نداشتم
-
واقعا چقد تاثیر داشت بودن این دفام!
امروز این بیمارستان باشگاه چنتا بسته قرمز داد با اونایی که داشتم شد پونزده تا
سریع دفاعمو اماده بازی کردم،بازی چمپیونز روسه هیچ بردیم!!
-
نقل قول:
واقعا چقد تاثیر داشت بودن این دفام!
امروز این بیمارستان باشگاه چنتا بسته قرمز داد با اونایی که داشتم شد پونزده تا
سریع دفاعمو اماده بازی کردم،بازی چمپیونز روسه هیچ بردیم!!
ایول بیمارستان....
امروز تو پست دفاع چند بازیکن جوون و پنج ستاره گرفتم...
همون طور که انتظار داشتم تو چمپیونز لیگ دچار مشکل شدم و به تساوی 2-2 تو زمین خودم رسیدم....حریف دهن سرویس از من قویتره...فکر کنم آخرین بازیم باشه و حذف بشم...
جالب اینجاست که او هشت تیمی که باقی موندیم فقط همین تیم از من قویتره که از شانس بد خوردم بهش و پشت سر هم بازیکن میخره و تیمشو تقویت میکنه...
-
نقل قول:
ایول بیمارستان....
امروز تو پست دفاع چند بازیکن جوون و پنج ستاره گرفتم...
همون طور که انتظار داشتم تو چمپیونز لیگ دچار مشکل شدم و به تساوی 2-2 تو زمین خودم رسیدم....حریف دهن سرویس از من قویتره...فکر کنم آخرین بازیم باشه و حذف بشم...
جالب اینجاست که او هشت تیمی که باقی موندیم فقط همین تیم از من قویتره که از شانس بد خوردم بهش و پشت سر هم بازیکن میخره و تیمشو تقویت میکنه...
سلام داداش دقیقا عین من شدی منم همین اتفاق سرم اومد متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه :ogh:
-
نقل قول:
سلام داداش دقیقا عین من شدی منم همین اتفاق سرم اومد متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه :ogh:
میشه بگین چی شدین دقیقا؟:he:
-
نقل قول:
میشه بگین چی شدین دقیقا؟:he:
ببین تو 8-1 چمپیونز لیگ دقیقا خوردم به قویترین حریف ممکن بقیه همه قدرتاشون از من کمتر بود و متاسفانه باختم پست این دوستمون رو هم بخونی میفهمی
-
نقل قول:
ببین تو 8-1 چمپیونز لیگ دقیقا خوردم به قویترین حریف ممکن بقیه همه قدرتاشون از من کمتر بود و متاسفانه باختم پست این دوستمون رو هم بخونی میفهمی
اهان
این فصل زیاد برام خوب نبود
درسته تو لیگ دومم و چمپیونز هم شانس خوبی دارم ولی بازیهای زیادی رو الکی الکی باختم
اونم بخاطر مصدومیت های مسخره مخصوصا اولای فصل که از پنج بازی 4امتیاز گرفتم و تا بازی هفتم هشتم تو رتبه های نازل لیگ سیر میکردم!!
امیدوارم این فصل تلخ با قهرمانی تو چمپیونز تموم شه.
-
نقل قول:
اهان
این فصل زیاد برام خوب نبود
درسته تو لیگ دومم و چمپیونز هم شانس خوبی دارم ولی بازیهای زیادی رو الکی الکی باختم
اونم بخاطر مصدومیت های مسخره مخصوصا اولای فصل که از پنج بازی 4امتیاز گرفتم و تا بازی هفتم هشتم تو رتبه های نازل لیگ سیر میکردم!!
امیدوارم این فصل تلخ با قهرمانی تو چمپیونز تموم شه.
من که از این فصل هیچ چیز نصیبم نشد جز اولی تو لیگ فعلا با 9 امتیاز اختلاف اولم ولی فایده نداره امیدوارم فصل بعد بتونم جبران کنم
-
لیگ قهرمانان رفتم 4 تیم و امیدوارم فینال برم
توی لیگ هم فعلا دوم هستم و امروز باصدر نشین بازی دارم ببرم میرم اول
-
منم امروز با دو تساوی و قانون گل زده در خانه حریف از گردونه چمپیونز حذف شدم.....خیلی ضد حال بود و با وجود اینکه تو بازی برتری محسوسی داشتم اما دقایق پایانی گل مساوی رو خوردم...فک کنم حریفم قهرمان بشه...
فعلا باید تمام قوام رو بزارم روی لیگ که با اختلاف یک امتیاز در رده سوم هستم...فعلا که دو تیم اول دارن تر میزنن و منم بهشون رسیدم...
-
امروز دو تا بازي سخت تو فاصله زماني كم دارم تو ليگ اول هستم با تفاضل گل ٨٠+ و با تيم سوم بازي دارم ، تو ليگ قهرمانان هم مرحله يك هستم تو خونه خودم بازي دارم ، بازي رفت ٠-٠ شده بود خيلي حيفه كه بابت اقاي گل ، بهترين بازيكن و بهترين پاس گل دهنده ليگ بازي هيچ پاداشي در نظر نگرفته !!! هر سه تاش رو با فاصله زياد در اختيار دارم
-
چمپیونز رو با نتیجه کلی5-2 بردم و رفتم جزو چهارتیم امیدوارم قهرمان بشم
جالبه همگروهیمم اومد جزو چهارتا!
لیگم بردم و همچنان دومم ولی دوتاتیم مثل کنه چسبیدم بهم یه نتیجه بد میتونه گرون واسم تموم شه
-
نقل قول:
لیگ قهرمانان رفتم 4 تیم و امیدوارم فینال برم
توی لیگ هم فعلا دوم هستم و امروز باصدر نشین بازی دارم ببرم میرم اول
وضعیتمون مثل همه البته اگه نرفته باشی صدر!
راستی بچه ها لول چندین؟
-
سلام بچه ها! من سه جهار روزه که دارم بازی می کنم!
یه سوال بزرگ برام پیش امده! برای تمرین دادن تو بخش traning ازت می خواد یه بازیکونو انتخاب کنی، بعد که انتخا کردی سه تا پارامترو می تونی تمرین بدی!
Streching
Cardio
Practice match
اینا دقیقا چی ان؟ وقتی انتخاب میکنی، انرژی بازیکنا کم میشه این یعنی تمرین داده شدن! ولی خب بر چه اساس باید بازیکنا رو تمرین بدیم؟
من مستر نود که بازی می کنم الان لیگن 9م رتبه دوم جدول، اینجوری نیس! مثلا هر روز میتونی بازیکنا رو 4 دقیقه تمرین بدی یعنی هر پارامتر 4 دقیقه!
مثلا پارامتر گل زنی اگه 250 باشه با 4 دقیقه تمرین میشه 254