پسر جون فک کردی خودم نمیدونم ؟؟ مثل اینکه راستی راستی رفتی سرکار!!!heee::
این مدیر مدرسمون بود پارسالchomagh
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر جون فک کردی خودم نمیدونم ؟؟ مثل اینکه راستی راستی رفتی سرکار!!!heee::
این مدیر مدرسمون بود پارسالchomagh
کسی گنبد کاووس نیاد امنیت نداره (مخصوصاً عزیزان از شهر دوست و همسایه گرگانchomagh)
دیشب ساعت 9 با دوچرخه رفتم مغازه داشتم خرید میکردم ییهو صدای چرخ اومد پشت سرم رو نگاه کردم دیدم یکی داره آسه آسه چرخم رو میبره! دزدی هم بلد نبود بهش گفتم کجا با این عجله بدبخت گرخیده بود به پت پت افتاده بود کلی بهش خندیدم
نتیجه اخلاقی : وسیله ی نقلیتون رو هر جا میبرید قلف کنید
نتیجه غیر اخلاقی : شانس داشته باشیدlol:-
عاشقتم اساسی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها هیچ وقت توی کافه کار نکنید! عاقبت نداره...
اقا الان من یه امار جالب از سایت ها نگاه میکردم
پراکندگی دربی از همه بیشتره
الان یکی میتونه به من به کدوم شهر ایران بیشترین کاربرا رو دارن
من اماری نمیگم ولی فکر کنم تهران با اهواز
هرکی دقیقشو میدونه بگه :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شيراز..
ميي نه نيگا كن..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علیرضا crisronaldo79 هم از شیرازه
اگه از چهار جهت اصلی حساب کنیم
فک کنم بچه های جنوب زیاد باشن
پ.ن:البته بچه های شمال هم کم نیستن
قطعا تهران بیشترین کاربرو داره
اما تو بخش کاربر فعال به ترتیب به نظر من اینه
اهواز،تهران،شیراز
tars:::tars::tars:يكي يكم به من روحيه بده......نتايج نفرات اولو دادن....:narahat::narahat:om::om:::gerye:tars: :tars::tars::
نترس تو رتبت 6 شده تا 5 تو اخبار سنجش اعلام شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیالت تخت منکه مطمئنم
حالا برو توپ بخوابki::
خب الان که دوتا مدیر یوونتوسی داریم و طبق قانون فوق العاده زیبای پارتی بازی(حمید صدات تو آرشیوهki::) کاربرای اصفهان بیشترند.ki::
خيلي ممنون!!!!!!!!واقعا خيلي كمك كرد!!!!eterza::-om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا به نظرت من الان ميتونم بخوابم!!!:gerye::ajibeee::chi migi::narahat:
خب نخوابنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط خوشحال باش که عجب رتبه توپی اوردی
من یادمه کنکور کارشناسی قرار بود فردا نتایجش بیاد من گفتم عمرا خوابم ببره اما در کمال تعجب از همیشه زودتر خوابم برد و خب نتیجه هم از فکری که خودم میکردم خیلی بهتر شد
حالا امیدوارم همین شرایط برای تو هم اتفاق بیفته
اون دوستانی که شماره من رو دارن باید بهشون بگم که یک چند روزی گوشیمو خاموش میکنم چون فردا نتیجه اولیه کنکور میاد و منم باید قایم کنم خودمو .
و خواهشا کسی درباره نتیجه کنکورم ازم سوال نکنه چون افتضاح بود ....
الانم کاملا جدی گفتم
گوشیمم از همین الان خاموش کردم
کاش یه راه فرار داشتم...
هنوز نیجه نیومده هر کی منو میبینه میگه کنکورت چطور بود!
حالم بهم میخوره از کنکور
اقا اگه گفتن نفر اول کنکور تجربی سینا سماک جلالی
تعجب نکنید
من الان آمادم ki::
اگه دیدید کلا تو لیست نیستم ... بگرد صفحه حوادث اسمم رو میبینید dallliii
الا بذکرالله تطمئن القلوب ... love::نقل قول:
این سایت سنجش هم رفته رو اعصاب
میخواد یه نتیجه به ما بده نمیتونه از بس شلوغه
خاک بر سرشون با این سایتشونeterza::-
من که وقتی اسممو تو نفرات برتر کنکور ندیدم شوکه شدم :hehehe::khandeeeee bahal:
حالا کنکورت چطور بود جوون؟lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh ::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از مرتضی بپرس بهت میگه:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شب قبل کنکور برام جلسه مشاوره گذاشت تو یاهو و گفت که چیکار کنم ... :hehehe:
حالا بریم سر اصل مطلب
کنکور؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی هست ؟ خوردنیه ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا افتضاح افتضاح بود:ohum: :hehehe::hehehe::hehehe:
چرا واسه قسمت مسابقه کسی همکاری نمیکنه ؟
دوستان هر کدومتون از ورژن جدیدتون یک عکس برام بفرستین
خواهش:nishkhand:
:hehee::hehee::hehee:mas:-mas:-mas:-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کدوم رو بخرم کمکم کنید از بین این دو تا گوشی
تورو خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو گلکسی رو بگیر . یکی از دوستام داره خیلی ازش راضیه .
رضا امضات خیلی کوچیکه binam امضا از این بزرگ تر نبود ؟؟؟؟؟؟؟ :khandeeeee bahal:
گلکسی بخر بهتره . من اینطوری فکر میکنم
بود ولی طفلک دلش واسه ما سوخته:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفت بچه ها اذیت میشن نذارمheee::
سلام بچه ها چطورین ؟
با رمضون چیکار کردین ؟
من که طرح ضیافت دانشگاه ثبت نام کردم نمیدونم روزا چطور میگذره صبحا کلاس داریم بعد از ظهر هم مسابقات و افطاری ki::
دوتاش خوبه اما سامسونگ گلكسي بولوتوثش با همه گوشي نميگيره!(ورژنش فرق داره درسته بالاتره اما به درد خودشون ميخوره!)كلا مثه htc يه تو اين زمينه
اما xperia خيلي عاليه سريه sاش هم كيفيتش فوق العاده اس من خودم از سوني واقعا راضيم مشتري هميشگي شونم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
s اش از يو و پي بهتره
سيستم عامله دوتاش 2.3 ،سي پي يو دوهسته اي و 8مگاپيكسل
چرا سنجش اينجوريه باز نميشه !!!
ويرايش:
منم ميخواستم ترم تابستوني بگيرم نشد طرح ضيافت هم نشد !نقل قول:
با رمضون چیکار کردین ؟
من که طرح ضیافت دانشگاه ثبت نام کردم نمیدونم روزا چطور میگذره صبحا کلاس داریم بعد از ظهر هم مسابقات و افطاری ki::
نمره هام هم اصلا باور نكردني شده كلا سابقه نداشته اينجوري باشم و شايد از دانشگاه انصراف دادم با اين استادهاي بي مغز ي كه نمره ي خودمونو نميدن خوششون مياد الاف بشيم
داش سینا اکسپریا بهتره
من xperia ray دارم خیلی توپه
دوربینش 8 hd هست
اندروید 2.3
البته سامسونگ شارژش دیرتر تموم میشه
بزارین یه چیزی بگم بخندین
یه دختر همسایه داریم تازه لپ تاپ گرفته
برای لپ تاپش cool pad گرفته بود
به ما زنگ زدگفت cool pad کار نمیکنه
من آوردم خونه امتحان کردم دیدم کار میکنه
دوباره زنگ زد گفت کار نمیکنه
من گفتم شاید usb لپ تاپش خرابه
لپ تاپش آورد من زدم دیدم کار میکنه
نگو فیلسوف وقتی لپ تاپ خاموش بوده وصل میکرده:ey babaaa:om::lagh:::khandeeeee bahal:mas:-shikam::-
رو رو برمنقل قول:
یعنی جدا تو میخواستی عالی بشی؟؟؟؟؟؟؟
مردک کلا تجربی با عمومیاش انگار چندتا درس داره که تو عربی و زبان و زیست و شیمی و ریاضی نزدی!!!!
کلا فقط دینی زدی میخواد با دینی تنها و کمی ادبیات و زیست رتبه تک رقمی بیاری:ey babaaa:
معلوم نی یه سال پشت کنکور چکار میکرده!!!!!
یعنی دختری چیزی تو محل نبود از اون کمک بگیره یا تو خیلی .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینهمه حس مسولیت تو ستودنیه
افرین جووووووووووووون
راز داری رو عشقه:-angنقل قول:
مردک تو همینجوری میخوای دراینده روانشناسی کنی و راز بیمارات رو به کسی نگی ki::( البته من که بیمار نیستم:afarin: )
در ضمن من که نمیخواستم تک رقمی بشم
دینی زدم
ادبیات زدم
یکم زیست
خیلی کم فیزیم
خیلی کم شیمی
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::h ehehe:
پشت کنکور رو هم که وللش...ki::
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به پای هم پیر شین:hehehe::hehehe:
اینا راز بودنقل قول:
تا جایی که من یادمه اینو تو هر پروف و هر جایی که اثری از تو بود اینا دیده میشد
حتی خبر رسید سازمان سنجشم میخواد تو پاسخنامه و برگه سوالات برای رفاه تو عربی و ریاضیو........حذف کنه تا خیالت راحت باشهki::
تهش میگه راز
تازه من از اون دسته کساییم که با اطلاعات بیمار قصد دارم تیغشون بزنمki::
شوخی کردما هرگز من تهه رازداریم میگی نه از ممد بپرس من 15 و 16 لایه درونی دارم:nishkhand:بخاطر همین عمیق بودنمه یکم شکمم اومده بیرون
من و خودم تنهايي تو سايت
06:44:11 1391/05/12
و....
Mozilla Firefox در المپيك
راست میگه خیلی لایه داره عینهونه پیاز:hehehe:نقل قول:
اصولا من و مرتضی که کلینیکمونو با هم زدیم به همه آشنا میگیم نیان! چون تضمین نمیدیم مورد اخاذی قرار نگیرین!:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehe he::hehehe:
ولی راس میگه رازداره ، یعنی من و اون میشستیم با هم تو تراس شبا درددل میکردیم یک حالی میداد ، یه کاری هم اونجا میکردیم ما بین بحثمون که در مجامع عمومی نمیشه گفت (غیر اخلاقی نیست ، غیر عرفیه)
سلام
مشکل کد شدن ورزش:تو ویندوز مدیاسنتر شبکه ورزش کد میشه درحالی که تیونر من ماهواره نیست تیونر معمولی دیجیتاله این درحالیه که در همین تیونر در نرم افزار blaze videoشبکه ورزش راحت نشون داده میشه
چیکار باید بکنم؟راه حلی داره؟
خوب يكي يه چيزي بگه....يكم دلمون وا شه.....
كمپم كمپايه قديم.......entezar::
ملت روزه تايپي هم گرفتن heee::نقل قول:
نميدونم چرا اين عبدل فعاليت نميكنهheee::
عبدل كجايي بيا دوتا سفرنامه اي چيزي بزار تو كمپ ديگه مگه تازگي ها سفر نرفتي؟heee::
بيا عزيزم بيا چندتا عكس از اونجا بزار برامون تعريف كن كه اين رو اينجوري گرفتم اين يكي رو...heee::
نانوایی ها بعد از هدفمند شدن:
سلام. به سیستم گویای نانوایی شاطر اکبر خوش آمدید؛
جهت اطلاع از قیمت نان عدد 1،
ثبت نام خرید نان به صورت قسطی عدد 2،
طرحهای تشویقی رنگی عدد 3 و شرکت در قرعه کشی پنج نان رایگان در هفته عدد 4 را فشار دهید....!!!
حداقل خودم چند تا كليپ بزارم:
-هواپيماي كاغذي:
-آقايون:
-دستاي هنرمند: