فلوچارت شیرازی :hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
فلوچارت شیرازی :hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا واسه این که جو کمپ رو از فوتبال دور کنیم من یه شعر از خودم دروکردم :
یه توپ داشته بیدم قل قلی بید
سرخ و سفید و آبی بید
وزنم زمین هوا وره
نودونی تا کجا وره
من این توپو نداشته بیدم
مشقامو خوب نوشته بیدم
بوآم بهم عیدی وداد
یه توپ برره ای وداد :hehee:
خوب بییییییییییییید؟
دوستان میلانی و بارسلونایی : بهتره بحث رو تموم کنیم ! تا آبروی خودمون و تیم هامون توی سایت نرفته !!!
دارین گند میزنید به هرچی بحث و تحلیله !!!
بحرین، پاره ی تن ایران!
۱۳ فروردین, ۱۳۹۱ توسط [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]|24 بازدید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علی لعنت الله علل قوم الظالمین
دویست سالی که میلیونها کیلومتر مربع از سرزمینهای ایران از دست رفته و هنوز هم دشمنان ما ، همان سیستم تجزیه اراضی ایران تا تحقق ایرانستان را دنبال میکنند، ما شاهد نوع نگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به وضعیت موجود هستیم :
الف: اعلام سیاست بیطرفی در مسا ئل همسایگا نش در سیاست های جهانی
ب: اعلام عدم دخالت در سرزمینهای از دست رفته اش
در نتیجه ی اتخاذ این تصمیم ، ما شاهد این قضایا می شویم که :
بحرین خاک ایران است وامریکا و انگلیس و اسرائیل در آن حضور دارد.
بحرین خاک ایران است و کشور وهابی زده عربستان در آن مغز جوانان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بحرینی را متلاشی می کند.
یحرین خاک ایران است و ایرانی حق دخالت عملی را ندارد چرا که این یعنی نقض آشکار قوانین بین المللی .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]امریکا و اسرائیل در افغانستان ، عراق ، بحرین ، مصر ، تونس، لیبی ، در کشورهای آمریکای جنوبی در افریقا در آسیا در خاور میانه و در تمام دنیا دخالت و جنایت و غارت می کنند و از منظر قوانین بین المللی اشکال ندارد اما ایران اگر بخواهد در سرزمین های از دست رفته اش که خواهان الحاق کشورشان به خاک ایران است وارد شود زنگ های قوانین بین المللی بصدا در می آید .
ای دوصد لعنت بر این قوانین بین المللی که ساخته و پرداخته یهود صهیونیست است .به فضل خدا ما این سیستم وارونه ی صهیونیستی را ابطال ، تا ایران در مسائل سرزمینهای از دست رفته اش اثر گذار و اشغالگران اراضی از دست رفته ایران در مسیر عودت اراضی اشغالی به ایران و ایرا نی قرار گیرند . جوانانی که امروز در مقابل سفارتخانه های عربستان و بحرین اجتماع می کنند جوانان غیرتمند و غیوری هستند که تاب تحمل دیدن ظلم وستم آنهم از ناحیه مدعیان خلافت اسلامی آنا نی که بر سر سفره شیطان بزرگ امریکا ، شراب می نوشند و در امورات بحرینه ، ایران دخالت و آدم کشی میکنند را ندارند .
آیا گمان می کنید با اعلام برائت از جنایتکاران عربستانی و اماراتی و امریکائی و اسرائیلی در بحرین ، قضیه بحرین قابل حل است ؟ آیا گمان می کنید با راه پیما ئی میلیونی مردم نجیب و مومن ومسلمان ایران اسلامی قضیه بحرین قابل حل است ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، یک تکلیف دارد و آنهم الحاق به خاک مادری یعنی ایران است چه اتحادیه های عرب و اروپائی و چه همسایگان اشغالگر و مغرض بخواهند یا نخواهند . برای نجات بحرین که حق قا نونی و شرعی ایران است باید تنها به الحاق بحرین به خاک ایران اندیشید .
برای نبرد با یهود صهیونیست و امریکای مشرک و سرتا پا جنایتکار و اشغالگران اراضی از دست رفته ایران و بلخصوص حکومت جابر و ظا لم حمد بن عیسی آل خلیفه در بحرین ، راهپیمائی و تظاهرات و دادن بیانیه و ارجاع به سازما نهای بین المللی و اسلامی و غیر اسلامی کارساز نیست بلکه باید موج حق خواهی جهانی را راه انداخت و اولین قدم رسانه ای کردن این موج حق خواهی در جهان است.
نباید از امام خمینی قدس الله نفسه زکیه عقب تر حرکت کرده و مصلحت اندیشی نمود و با وجود شرایط مساعد ، حضور ایران را در بحرین به تعا بیر پیچیده عنوان کرد. از یاد نیریم هر کاری شدنی است بشرط آنکه ما بخواهیم ازیا د نبریم که ما حق از دست داده هستیم . پس باید به الحاق اندیشید که تنها این است که صدای دشمنان ایران اسلامی را در می آورد . و ما نیز به تکلیفی که بر دوش داریم عمل میشود . پس باید اولین قدم را برداشت و آن اینکه :
(( مسئله سرزمینهای از دست رفته ایران بومی سازی و رسانه ای شود )).و توهم خط قرمز در کشور ایران برداشته شود و این موج حق خواهی در تمام لایه های اجتماع رسوخ و بستر سازی شود .
ما میگم بحث رو ادامه نده
خو چرا باز اومدی بحث رو تازه کردی ؟ki::
درسته حرفت درسته اما نباید زیاد کشش بدیم:sooot:
داشتم ایمیلمو چک میکردم یکی یه سایت چرت برا علافهای اینترنتی گذاشته بود گفتم بد نیست بذارم برا دوستان.
واي احمد رضا نشناختمت:sigar:
هر كه با مهدي در افتاد ور افتاد.....
ببينم بازم بامهدي شرطبندي ميكني ؟
برنامه ي نيمه نهايي:
29 فروردين بايرن و رئاله
30 ام هم چلسي و بارسلونا
جا همتون خالی یه سر رفته بودیم اصفهان برا دکتر.موقعی که رفتم برم رادیولوژی برا عکس گرفتن دیدم ای داد پولی که همراهم آوردم خخیلی کمه.گفتم کارت دارم زنگ زدم خونه نبودند زنگ زدم به پسر عمم برام پول بریزه به کارتم که همینطور که نشسته بودیم بقل عابر بانک دیدم روبه رو بانک دوتا گنبده گفتم حالا که اومدم اصفهان میریم تو مسجد دوتا عکس میگیرم میذارم تو کمپ.خداییش از دور شکل یه مسجد قدیمیه.
خیابونهای اصفهان نمیدونم چرا اونروز اینقدر خلوت بود.
اینجا خیابون توحیده.
خلاصه بی توجه رفتیم جلو دیدیم ای داده کلیسا است گفتم بنازم میریم به عنوان مسیحی تو چندتا عکس ازش میگیریم منم تا حالا کلیسا نرفته بودم گفتم یه باره با یه تیر دو نشون میزنیم.
البته درش باز بود ولی من بستم تا یه عکس از در ورودیش بگیرم.
خلاصش کنم رفتم تو از همون اول شروع کردم عکس گرفتن
عکس دومم به سلامتی گرفتم. بالا سر یه قبر بود توی یک اتاق.
اینو که گرفتم بلد نبودم مسیحیها چه طوری میرند تو کلیسا منم مثل مغولها رفتم که برم تو طرف که یک زن بسیار محجبه بود گذاشتمون جلو 10 زن و دختر لا منگنه که تو مسلمونی.
منو بگو دیدم ای داده اینا چه با آداب میرن تو کلیسا و من مثل مغولا نشد بگم نه مسیحیم گفتم آره مسلمونم اومدم چندتا عکس بگیرم نامرد نذاشت گفت مراسمه و نمیشه.منم سیریش شدم مثل کنه هی گفتم الان برم کی برم .چرا مسیح خدا شد و چهارتا چرت و پرت به طرف لج کرد گفت کلا نمیشه بری.خلاصه از من اصرار از اون انکار قبول کرد به دو شرط که من برم تو گفت یا ازین بطری سه ضلعی یه نوش میخوری یا 10 تا سوال ساده از مذهب مسیحیت میپرسم تو اگه به سه تاش جواب دادی میذارم بری اولیو که گفتم عمرا دومیم نتونستم جواب بدم دیدم نه طرف خیلی سفته و منم باید به رادیولوژی برسم .رفتم عابر بانک پولو گرفتم رفتم رادیولوژی و دکتر.تموم که شد رفتم دوباره دم کلیسا دیدم ای داده بستس.
ول کردم رفتم سی و سه پل که دیدم به به چه پایین پل جمع دوستان جمعه رفتم پایین دیدم زیر مثل بازار شده.
دیگه اومدم برگردم خونه این دوتا عکسم گرفتم تا یکم کیف کنید.
و بعدیش.
اخر سرم رفتم لباس یوونتوسو بگیرم نبود برگشتم خونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا تو بطریه چی بود؟
شاید شراب بوده:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هنرمند ایرانی بدون اينكه بازدید کنندگان از مضمون تابلو سر در بيارن اونا رو دست انداخته !!!
مردم اونجا اگه می دونستند چی نوشته اینقدر با لذت بهش نگاه نمیکردن !!!!!!! :hehehe:
فیفا 2000 یادتونه ؟؟؟ یادش بخیر :(( عکس کاورش پپ گواردیولا بود love::love::love::
ki:::sooot:ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان که اون بازی ها رو یادم میاد خیلی خندم میگیره
اصلا کیفیت نداشتن:khandeeeee bahal:
یادش بخیر :khandeeeee bahal:
این جمله با کلمه ای یک حرفی آغاز می شود٬ کلمه دوم دو حرفیست٬ چهارم چهار حرفی... تا بیستمین کلمه بیست حرفی!
نویسنده این جمله یا مغز دستور زبان بوده یا بی کار:
I do not know where family doctors acquired illegibly perplexing handwriting nevertheless, extraordinary pharmaceutical intellectuality counterbalancingindecipherability, transcendentalizes intercommunications incomprehensibleness
ترجمه جمله :
نمیدانم این دكترهای خانواده گی این دست خطهای گیج کننده را از کجا کسب میکنند.با این حال سواد پزشکی انها غیر قابل کشف بودن این دست خط ها را جبران کرده و بر غیر قابل کشف بودن انها ( دست خط ) برتری میجوید
عجب .....
از مرام و معرفت و مردونگی و یک رنگی و پاکی و عفت و صداقت بگید . بگید ببینم این هایی که گفتم کجا رفتن ؟ و چه بلایی سرشون اومده؟؟؟ یه روزی فکر می کردید اینها یه روز بشوند آرزوی محال؟
یه وقتایی آدما همه اینها رو داشتن اگر یکی اینها رو نداشت تابلو میشد اما الان بر عکس شده...
ما آدمها با بعضی کارها و رفتارمون خیلی چیزها را برای خودمون آرزوی محال و دست نیافتنی می کنیم.
چرا چرا............
برای من چرا مالدینی بود؟؟؟؟؟:soal::soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داحافظی به سبک ایرانی
دیشب خیلی خسته بودم، واسه همین تصمیم گرفتم زودتر بخوابم. تازه چشمم رو هم افتاده بود که یه دفعه از خواب پریدم. از رختخواب بلند شدم و دیدم همسایه پایینی مهمون داشته و حالا هم دارند تشریف می برند.
تو مراسم و مهمانی ها به محض اینکه اعلام رفتن کنیم، خداحافظی ها از همون کف زمین که نشستیم شروع میشه و تا چشم کار میکنه، تا جایی که همدیگه رو اندازه یه مورچه می بینیم، ادامه پیدا میکنه:
خب احمد آقا ، صغرا خانم!
“خیلی زحمت دادیم، با اجازه تون از حضورتون مرخص میشیم.”
با گفتن یه همچین جمله ای، تراژدی سریال یانگوم وار خداحافظی شروع می شه. بیشتر از چهل بار توی خونه یارو خداحافظی می کنیم. حالا حساب کنید مثلا ۶ نفر آدم اومدن مهمونی و حالا دارن می رن بیرون. به طور مستمر و بی وقفه همه می گن:
«خداحافظ»
صاحب خونه بدبخت، پس از کلی پذیرایی و دولا و راست شدن حالا باید به اتفاق اهل و عیال بره دنبال مهمون ها، مستمراً جواب خداحافظیه اونا رو بده:
“خداحافظ ، خداحافظ ، خداحافظ ، قربون شما ، خداحافظ ، خداحافظ ، ببخشید بد گذشت، خداحافظ ، خداحافظ…”
حالا اومدن دم در:
” … خب اصغر آقا ببخشید مزاحم شدیم ، تو رو خدا شما هم یه شب تشریف بیارین.
“خداحافظ ، خداحافظ ، چشم، حتماً مزاحم میشیم، سلام برسونین ، خداحافظ ، خداحافظ…”
توی این دسته اگر تعداد خانم ها از دو نفر بیشتر باشه که دیگه واویلاست. تازه دم در خونه یادشون می افته دستور پختن قورمه سبزی و رنگ موها و آخرین خریدها و جدیدترین دکوراسیون رو به هم بگن و تو تمام این مدت صدای دلنشین «خداحافظ ، خداحافظ» مرتباً به گوش می رسه.
حالا همه سوار ماشین شدن و سرنشینان از چهار طرف ماشین تا کمر بیرون اومدن و دارن دست تکون می دن:
“خداحافظ ، خداحافظ ، خداحافظ “
راننده هم برای عرض ارادت اون موقع شب ۵ تا ۶ بوق به معنی «خداحافظ» برای مستقبلین میزنه.
حالا دیگه ماشین رسیده ته کوچه و این بار دیگه فریاد می زنن:
“خداحافـــــــــــــظ ، خداحافـــــــــــــــظ ، خداحافـــــــــــــظ…”
آخه یکی نیست بگه مگه میخواین برین سینه کش قبرستون که دل نمی کنین از هم!؟
تازه فردا ساعت ۱۱ صبح یکی از خانم هایی که دیشب مهمون بوده زنگ میزنه به صغرا خانم و میگه:
“صغرا جون ممنون بخاطر پذیرایی دیشب؛ والله زنگ زدم بگم دیشب این بچه ها حواسم را پرت کردن یادم رفت ازت خداحافظی کنم!!!”ای بابا شما برید به کارتون برسید خداحافظ ...خداحافظ آهان راستی هفته خوبی داشته باشید خداحافظ خوب میرم چرا فحش میدی خداحافظ خداحافظ آهان کادوی روز پدر یادتون نره ...نزدیکه ها آره ....خداحافظ
ولی من اصلا یاد نمیدم که fifa بازی کرده باشم من عاشق pes بودم و هستم از همون اول که pes6 بازی میکردم گرافیکش 100 برابر fifa بود
توجه کردید بیشتری ها همین طوری هستن ؟؟؟؟؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشتی محکم بر دهان آمریکا ( چه ربطی داشت ؟)[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم چند بار مثل همین شرایط برام پیش اومد ولی نه به این وضوح و مال خیلی وقت پیش هم بود[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخییییییییییییی ... بیچاره
يادش بخير..om::نقل قول:
ولی من اصلا یاد نمیدم که fifa بازی کرده باشم من عاشق pes بودم و هستم از همون اول که pes6 بازی میکردم گرافیکش 100 برابر fifa بود
يادتونه وقتي تكل ميزدي تو پاي بازيكنا، كارت قرمز ميگرفتي بعد بازيكني رو كه زدي بودي با علامت يه به علاوه قرمز مصدوم ميشد!!:hehehe:
اين خودش جزء تاكتيكاي من بود بهترين بازيكن طرف مقابلمو به قيمت يه كارت قرمز مصدوم ميكردم !!خيلي با حال بود..ki::
البته من در عمل اهل همچين كارايي نيستم....(اينو گفتم كسي از حرفام سوء برداشت نكنهbinam)
آره اندیشمندان داخلی موقع چاپ عکس کاور هر بازیکنی رو که دلشون میخواست چاپ میکردن eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از همین بازی با عکس های مختلفش رو دیده بودم :hehehe: ولی این اصله خوده EA بود !
بعـــله دیگه... ما یه همچین آدمایی هستیم :sooot: :nishkhand:
کیا f*b عضون؟think::
خب بگو کیا عضو نیستن بهتره کهki::بیشتر بچه ها هستن اونجا فکر کنمthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو هم دانلود کنید بد نخونده به زبون اچمی هستش(تعریف شهرمو میکنما)
خوشتون اومد بگینdallliii
اسماتونو پیام خصوصی بدین
مشکوک میزنی کلکlay_;; .. میخوای آمالر بدی فتا؟؟:gerye: اون دروغ 13 بود من پست زدم تو چرا باور کردی:narahat::gerye::gerye:ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس های آیفون ۵ شاهکار شرکت اپل (ممنوعیت عکس برای افراد مسن.خانم های باردار و کودکان-18 به دلیل زیبا بودن عکس می باشد)lagh::
بچه ها یه برنامه خیلی قوی برای ریکاوری میخوام که بتونه هر نوع فایلی رو برگردونه اگه خودتون امتحان کردین و جواب داده معرفی کنین
آخرین مدل گوشی اپل 4s هستش
عکسی که گذاشتی باید تبلت باشه
نه دوست عزیز این آیفون 5 که هنوز وارد ایران نشده roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من برنامه Recover My Files 3.98.5282 رو دارم که امتحانش کردم و خوب جواب داده فقط یکم طول میکشه تا ریکاوری کنه اگه خواستی میتونم واست آپلودش کنم . roz::نقل قول:
بچه ها یه برنامه خیلی قوی برای ریکاوری میخوام که بتونه هر نوع فایلی رو برگردونه اگه خودتون امتحان کردین و جواب داده معرفی کنین
اپل ایفون 5 هنوز تولید نشده که بخواد وارد ایران بشه:ohum:
-------------------------------------
پاییز امسال آیفون جدید با ۴G LTE
من برنامه Recover My Files 3.98.5282 رو دارم که امتحانش کردم و خوب جواب داده فقط یکم طول میکشه تا ریکاوری کنه اگه خواستی میتونم واست آپلودش کنم . roz::[/QUOTE]
آره میخوام هرچه سریعتر بهتر دارم دیونه میشم:ey babaaa:8گیگ از فایل هام حذف شده:-ang جون داداش کار ما رو راه بنداز ثواب دارهom::اگه میشه یه توضیح درباره نحوه کار با برنامه هم بدین که خیلی واجبه
آخرین ورژن نرم افزار Recover My Files رو برات پیدا کردم که سرعتش خوبه و پایین نیستنقل قول:
آره میخوام هرچه سریعتر بهتر دارم دیونه میشم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]8گیگ از فایل هام حذف شده:-ang جون داداش کار ما رو راه بنداز ثواب دارهom::اگه میشه یه توضیح درباره نحوه کار با برنامه هم بدین که خیلی واجبه
کار باهاش هم هیچ کاری نداره بعد از انتخاب درایوی که میخوای ریکاوری کنی فرمت هایی رو هم که میخوای برگردونه رو هم بهش بده و منتظر بمون که ریکاوری انجام بشه
راهنمای نصب
1- نرم افزار را نصب کنید.
2- محتویات پوشه Cracked file را در محل نصب نرم افزار کپی و جایگزین فایل (های) قبلی کنید.
3- نرم افزار را اجرا کنید.
يه لحظه فك كردم عكس كتابهامه شوكه شدمki::چرا اينجوريه!!نقل قول:
نقل قول:
يادش بخير..om::
يادتونه وقتي تكل ميزدي تو پاي بازيكنا، كارت قرمز ميگرفتي بعد بازيكني رو كه زدي بودي با علامت يه به علاوه قرمز مصدوم ميشد!!:hehehe:
اين خودش جزء تاكتيكاي من بود بهترين بازيكن طرف مقابلمو به قيمت يه كارت قرمز مصدوم ميكردم !!خيلي با حال بود..ki::
البته من در عمل اهل همچين كارايي نيستم....(اينو گفتم كسي از حرفام سوء برداشت نكنهbinam)
نامرد !دروغ نگو كلا همينجوري هستي تو!!!:ohum:
حالا چه خبر از تايپيك لژيونر هاي طفلكي؟!بزرگ شدن[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوخي كردم اين لژيونرها تو ايران بايد بهشون بگي طفلكي ديگه...
كسي كاريشون نداره!اگر ژاپني بودن الان همشون منچستر بودن
یه سوال داشتم که فکر نمی کنم کسی زیاد بتونه کمک کنه ولی گفتم بگم شاید یه فرجی شد از جایی که اصلا فکرشم نمی کردم یکی کمک کردom::
من دنبال یه دبیرستان عالی می گردم، طبیعتا باید دخترونه باشه، توی تهران و توی منطقه ی 4 و 7
اگه کسی یه دبیرستان خوب می شناسه ممنون می شم به منم اطلاع بده :ohum:
این ایفون 5 هست که هنوز ساخت نهایی نشده یه جورایی آزمایشیه معلممون یه کلیپ از ایفون 5 برامون گذاشت که کف کردیم ساخت کیبرد روی میز با نور لیزر نمایش تصویر تا 70 اینچ روی دیوار + نمایش تصویر تا 70 اینچ روی هوا:ahaaaaaa::ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]