آندره : می توانیم همه چیز را عوض کنیم
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش می تواند در بازی برگشت برابر ناپولی همه چیز را تغییر دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندره ویلاس بواس سرمربی جوان تیم چلسی پس از شکست 3-1 برابر ناپولی در برابر خبرنگاران قرار گرفت و گفت :" مطمئنا نتیجه منفی است ، اما مطمئنا ما می توانیم این نتیجه را تغییر دهیم و در استمفوردبریج شانس این کار را خواهیم داشت."
وی ادامه داد :" زدن گلهای بیشتر کار دشواری بود ، هر دو تیم موقعیت های برابری داشتند و بازی خیلی بازی برای لیگ قهرمانان اروپا بود ، در آخر اما ناپولی چیزی را پیدا کرد که من پیدا نکردیم . ما شانس خوبی با رامیرس ، دیوید لوئیز و دیدیر ( دروگبا ) داشتیم و در نهایت ما عوارض سنگینی را برای اشتباهاتی که انجام دادیم ، پرداختیم. در حالی که ناپولی موقعیت های خوبی خلق کرد."
آندره گفت :" تا زمانی که ما 2 گل نخورده بودیم همه چیز یکسان بود ، ناپولی انگیزه خوبی داشت و دو گلی دریافت کرده بودیم که نباید می خوردیم. در نظر من ما می توانیم جبران کنیم چرا که ما شانسهای زیادی داشتیم و در یک بازی تکراری می توانیم از امکاناتمان استفاده کنیم."
وی اضافه کرد :" برای موفقیت ما باید به دو گل برسیم تا در لیگ قهرمانان اروپا صعود کنیم . " ویلاس بواس همچنین در پاسخ به سوالی که در خصوص اینده چلسی در اروپا شد گفت :" من می خواهم جزو چهار تیم باشم."
سرمربی چلسی در خصوص مصدومیت تری نیز گفت :" من فکر می کنم بعد از چهار هفته آماده خواهد شد . او باید فردا نیز صبر کند تا ببیند چطور خواهد بود و امیدوارم او بتواند در آن زمان بازگردد. معمولا چهار یا شش هفته طول می کشد."
وی ادامه داد :" بدون جان تری ما بازیکن مهمی از تیم را در اختیار نداریم و مطمئنا بر خلاف آنچه در ژانویه اتفاق افتاد ، بسیار رنج خواهیم برد . ما ایمان کامل به این بازیکنان داریم و باید بدرستی ادامه دهیم اما من فکر می کنم باید به ساماندهی کلی متمرکز شویم که به چهار مدافعمان مربوط می شود. ما باید این مشکلات را رفع کنیم و می توانیم از موقعیت هایمان بهتر نیز استفاده کنیم و گل بزنیم."
او در خصوص تعویض مایکل اسین و فرانک لمپارد نیز گفت :" بازی نکردن آنها تاکتیکی بود و در آخر اگر ما برنده می شدیم می توانست این تصمیم فوق العاده ای باشد . "
وی ادامه داد :" ما با اشلی و فرانک به عنوان دو بازیکنی که تجربه زیادی دارند صحبت های معمولی داشتیم و آنها کاملا می دانند که تصمیمات می تواند به تیم کمک کند. اشلی با مصدومیت بوسینگوا فرصت بازی پیدا کرد و لمپارد نیز کمی دیرتر. آنها مایوس بودند اما این تصمیمی است که آنها باید قبول کنند."