پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
woooow خدایی این ورژن جدید گوشی عالیه تو همه چیزش.قبلا نمیشد نامه ها رو راحت خوند و نمیشد توی قسمت فرند ها رفت ولی این راحت میشه و همه چیزش عالیه حتی برا خرید بازیکن هم عالی شده و مهارتاشو نشون میده و نوشته که چند تا بازی کرده و گل زده و اینا...
خدایی فوق العادس...
فقط ی مشکلی داره اونم اینکه تو ورژن قبلی یادتونه ی بازیکن میخریدیم بعد میرفتیم توی قسمت تمرین و فعالیتشو توی بازی روی نرمال یا زیاد یا کم میزاشتیم؟؟متوجه شدید چی میگم؟تو این ورژن هرچی گشتم نبودش.ینی وقتی بازیکن میخریم خودش میره روی نرمال؟؟اخه ورژنای قبلی کم بود و خودمون باس میزاشتیم رو نرمال
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
اون چیزی که میگی فعالیت بازیکن توی بازی نیست اصلا. اون شدت تمرینات هستش.وقتی روی درجه 1 باشه یعنی تمرین که بدی اون بازیکن استراحت میکنه.نرمال یعنی به صورت معمولی تمرین روش تاثیر داره و روی آخرین درجه که بزاریم به شدت تمرین روی بازیکن اثر میزاره. این ورژن فکر کنم همچین چیزی رو نداره درست نگشتم
سلام
تو ورژن جدید وقتی میخوای تمرین بدی یه x10 کنار صفحه هست اون چیه ؟
خرید بازیکن به صورت 6 توکن که بصورت دلخواه هست ...ایا بعد از پیشنهاد و خرید بازیکن اون 6 تا توکن به تیم مقابل میرسه اگه همش برسه، میشه بصورت دو طرفه بازیکن گرفت توکن هدر نره؟
اگه یه نفر ساپورت کنی بعدش بیای بیرون فکر کنم اون 2 درصد دیگه کم نشه ثابت بمونه به نظرم یا اینکه من اشتباه میکنم؟
نقل قول:
سلام
تو ورژن جدید وقتی میخوای تمرین یه x10 اون چیه ؟
خرید بازیکن به صورت 6 توکن که بصورت دلخواه هست ...ایا بعد از پیشنهاد و خرید بازیکن اون 6 تا توکن به تیم مقابل میرسه اگه همش برسه، میشه بصورت دو طرفه بازیکن گرفت توکن هدر نره؟
اگه یه نفر ساپورت کنی بعدش بیای بیرون فکر کنم اون 2 درصد دیگه کم نشه ثابت بمونه به نظرم یا اینکه من اشتباه میکنم؟
درسته اون 2 درصد کم نمیشه و تا آخرش میمونه
دوستان اگه کسی آموزش بیشتری راجع به نحوه جدید خرید بازیکن(پیشنهاد دادن با 6 توکن ) میدونه لطفا توضیح بده به چه صورت هست؟
و یه سوال دیگه برای به دست آوردن توکن چرا این برنامه هایی که گفته بگیرید و نصب کنید تا توکن بدن و انجام میدم ولی توکنی اضاف نمیشه؟راه خاصی داره؟
قدیم من راحت توکن از طریق فیلم دیدنش و دانلود برنامه هاش میگرفتم و البته + اون بسته های کمکیش مانند استراحت و ...! اما الان برای منم همین مشکل شما آقای فایربوی پیش اومده و خیلی کم میشه که بهم توکن یا بسته بده!
حالا نمیدونم که مشکل ما از قندشکنمونه! آخه بعضی وقتا با عوض کردن قندشکنم این مشکل حل میشد اما الان نه و دیگه خیلی وقته که بیخیال فیلم دیدن و دانلود برنامه ها شدم. اگر کسی هست هنوز که بدون مشکل توکن میگیره لطفا قندشکنش رو هم معرفی کنه تا ماهم ازون استفاده کنیم تا شاید مشکل ماهم حل بشه
سلام ب همگى
من تازه مربى شدم فصل اول قهرمان و دوم حذفى شدم
چرا فصل بعد ى ستاره از بازيكنام كم شد؟
الان بازيكناى ٥ و ٤ ستاره دارم ولى اوضام خراب اكثرا ميبازم دليلش چيه؟
چون تازه كارم لول ٢ مطمئنا سوال زياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
امروز بازی داشتم در حالی که منتظر شروع بازی بودم سه بر صفر برنده شدم
دلیلش نوشته بود 11 بازیکن دارای شرایط نداشت .....اما 15 بازیکن داشت
دوستان اگه کسی آموزش بیشتری راجع به نحوه جدید خرید بازیکن(پیشنهاد دادن با 6 توکن ) میدونه لطفا توضیح بده به چه صورت هست؟
من نمیتونم از طریق پی سی و فیسبوک وارد بشم و بازی لود میشه اما ارور میده چیکار کنم؟
امروز من هم بعد قرنی یه سر زدم به اکانت تاپ 11 ام گفت اپدیت جدید اومده 48 مگ گفتم 48 مگ دانلود کردم . 48 مگ ها ! 48 مگ !
بعد که رفتم تو بازی دیم واقعا 48 مگ می ارزید خیلی خوب شده !
فقط من نمیدونم اون بخش استادیوم کجاست غیب شده ؟؟
لطفا تصویری راهنمایی کنید !!!!!:sad:
نقل قول:
سلام ب همگى
من تازه مربى شدم فصل اول قهرمان و دوم حذفى شدم
چرا فصل بعد ى ستاره از بازيكنام كم شد؟
الان بازيكناى ٥ و ٤ ستاره دارم ولى اوضام خراب اكثرا ميبازم دليلش چيه؟
چون تازه كارم لول ٢ مطمئنا سوال زياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
دوست عزیز راجع به کم شدن ستاره بازیکنات شرایط اینجوره که هر وقت از یک لیگ به لیگ بالاتر صعود میکنی توی فصل بعد یک ستاره از همه بازیکنا کم میشه.
راجع باخت ها هم اولا باید به نسبت بازیکنایی که داری یه سیستم خوب برا خودت پیدا کنی و توی بازی ها هم سیستم حریفت رو هم چک کنی و بر اساس اون باهاش مسابقه بدی
البته بحث آنلاین بودن زمان بازی و مشاهده بازی و تعویض و غیره هم تاثیر زیادی رو نتیجه بازی داره
سعی کن استادیومت رو به خوبی ارتقا بدی و بازیکنای جوان تر خوب داشته باشی