میگم چجور باید قرار دادتو با بازیکنا تمدید کنی . اینجوری همه ی بازیکنام میرن
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم چجور باید قرار دادتو با بازیکنا تمدید کنی . اینجوری همه ی بازیکنام میرن
میری تو بخش آفیس و بعدش کنتراس لیست بازیکنات به ترتیب کمترین مهلت پایان قرداد میاد اونجا رو هر کدوم که خواستی کلیک میکنی خود بازیکنا گفتن با چه شرایطی تمدید می کنن اما بعضی وقتا با پیشنهادهای دیگه هم تمدید می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم داش رضا چجور باید پولت رو افزایش بدی . من پولم خیلی کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم داش رضا چجور باید پولت رو افزایش بدی . من پولم خیلی کمه
داش رضا چجور باید داخل بازی عکس بگیری
با برنامه(Fraps) میتونی هم فیلم بگیری هم عکس با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم میتونی پیداش کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم میتونی تو لینک زیر بزارشیون نا بچه ها هم نگاه کنن:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه راه اسونتر هم هست اینکه تو منو استارت سرچ کن snipping tools (البته اگه ویندوزت سون هست) یه نرم افزاری پیدا میکنه راحت میتونی باهاش عکس بگیرینقل قول:
چجور میشه باهاش کار کرد . من دانلود کردمنقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیبم با بارسلونا چطوره ؟
فصل 2017
میگم من میخوام کریر جدید بسازم به نظر شما کدوم تیم به جز بارسلونا دلیلتون هم بگین