هنرپیشه نیستن خوانندن از اینا بهتر نیس بقیه شون زشتن خیلی هم لاغرننقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنرپیشه نیستن خوانندن از اینا بهتر نیس بقیه شون زشتن خیلی هم لاغرننقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی من خیلی بد شانسم........هرکیو آدم حساب کردیم پاچمونو گرفت آخرش..........:-ang
بد دوره ای شده
نه بابا خوشگل هم توشون پیدا میشه فقط خواننده هاشون نیستن تازه اینا هم به زور عمل زیبایی خوشگل شدند :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جـــــــــــــــــــــیــ ــــــــــــــــــــــغ
سلام
اغا امروز کارنامه ها رو دادن بعد عمری:aaaa:
همه رو ...مom::
با نیلو قرار گذاشتیم فردا نشون مامی هامون بدیم...که امروز اگه نشون دادیم تحریما شروع میشه ما هم اگه قرار باشه تحریم بشیم از فردا بشیم:chakoshi:که امروز استفاده لازم رو از گوشی نت ببریم:okh:
ما اومدیم خونه...مامی گفت کارنامه دادن...گفتم نه فردا میدن...گفت خب خودم فردا میام مدرستون میگیرمش:gerye:
گفتم نه باوشوخی کردم، دادن:okh:خلاصه مجبور شدیم نشونش بدیم...:ghosse:
الان دارم میگم اگه رفتم برنگشتم بدونید در تحریم به سر میبرم:okh:eterza::-
جـــــــــــــــیــــــــ ـــــــــغ:gerye:
آله تو این صحنه بهش گفت بازوبندو ببین یادگار مالدینیه نه زانتی انتری به خاطر همین آقاتون قهر کرد و توبه کردو میلانی شد:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا روشکر مامی من امروز نپرسید ولی یا خدا فردا رو بگزرون کارنامه رو که دادم دیگه شروع میشه گوشی نت ماهواره جشن تولد تلوزیون فوتبال کافی شاپ بازار نون اب برق قالی همه چی تعطیل فقط درس اگه هم تبدیل شدیم به انسان نخستین تعجب نداره شیوا که لو رفت ولی خدا رو شکر من هنوز نه
جدای همه ی چرندیاتی که بافتی:whistle3: این بازی با سوئده که دقیقه 91 ایتالیا بازی بُرده رو مساوی کرد!!! یورو 2004نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف شد دیر رسیدم بحث زیبای " مو " رو از دست دادم :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
فقط من موندم شما که به موی دستو این چیزا میگید موء زائد پس به مو ... چی میگید :fek konam:
گل پشت پای ایبرا ! :daghon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عوض 2 سال بعد نصف شب تو خیابون جشن گرفتیمki::نقل قول:
ایشالله 2014 هم نصف شبی بریزیم تو خیابون جشن بگیریمki:: البته به وقت برزیل فکر کنم موقع صبحونه خوردن باید بریزیم تو خیابون:luuugh: