سلام من نمیدونم الان با بارسلونا هفته 25 لالیگا هم گذشته ولی یه دونه بازی هم تو لیگ قهرمانان نکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من نمیدونم الان با بارسلونا هفته 25 لالیگا هم گذشته ولی یه دونه بازی هم تو لیگ قهرمانان نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahrooz1222 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه فصل اول هستی باید بگم که وقتی تیمتو انتخاب کردی یه گزینه اون پایین مایینا بود که میگفت میخوای از فصل اول تو چمپینز لیگ باشی که تو باید اونو انتخاب میکردی که تو این کارو نکردی .
و حضورتم تو فصول بعد مبنی بر کسب رتبه ی مناسب هستش .
چرا تو قسمتی که بازیکن میسازی وقتی تعویض میشی مدیریت کل تیمو میگیری ؟
چون بازی باید ادامه داشته باشه. و چون بازیکنی که ساختی رو نیمکته مجبوری بقیه رو اداره کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahrooz1222 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی هم مصدوم میشی دیگه اونا خودشون بازی میکنن و از بازی میاد بیرون و دکتر نشون میده چند هفته مصدومی
سلام من new scan میکنم ولی وقتی next scan میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته همون عددای سمت راست هم از بین میره
سلام اگه رمز برای مربیگریه 2011 میخوایین بگین و اگه بازیکن عالی برای 2012 میخوایین بگین
کسی پچ افزایش پول manenger mode رو داره ؟!
صفحه اول بود ولی لینک دانلود نمیشه !
آقا چجوری باید آنلاین بازی کنی خیلی درگیرشم
کریرم هردفعه اول فصل سوم با انتخاب بازیکن و قراردادنش در لیست فروش میپره بیرون.چیکار کنم؟در ضمن آرژانتین تا حالا بم پیشنهاد مربی گری نداده.دلیلی داره؟
میگم امکان داره که مثلا اگه توی کریر ملیت مربی رو اسپانیایی انتخاب کنی ، بعدا مربی اسپانیا بشی؟
و یه سوال هم دارم
اون هم این هست که توی فیفا 13 میشه مثلا یک تیم رو از اول بسازی یعنی لباس و پرچم و اینا رو عوض کنی یا مثلا یه تیم درست کنی؟