-
مصاحبه ميلاد ميداودى
ميداودى: ميداودى آماده در راه است
ميلاد ميداودى درباره حضور اعضا استقلال در آسايشگاه ثارالله اظهار داشت: من بچه جنوب هستم. درست است از لحاظ سنى آنطور كه بايد و شايد از آن روزها چيزى به ياد ندارم اما مى دانم اين بزرگان چه جانفشانى هايى كردند.عموى خودم جانباز بود و من به راحتى شرايط جانبازان ديگر را لمس مى كنم.وى درباره وضعيت خود عنوان كرد: ۳ هفته اى است تمرينات بدنسازى را آغاز كرده ايم و هر چه از تمرين مى گذرد بر ميزان آمادگى بازيكنان افزوده مى شود.به نظرم پس از اردوى تركيه همه ما صد درصد خواهيم شد.ميداودى افزود: براى فصل آتى از انگيزه هاى بالايى برخوردارم تا همان بازيكنى شوم كه همه انتظار دارند. ميلاد ميداودى آماده در راه است.
-
مصاحبه منصور پورحیدری
نسبت به سال قبل «تيم تر» هستيم
پورحيدرى: پرسپوليس نياز داشت بازيكن بگيرد امااستقلال كمبودهايش را پر كرد
منصور پورحيدرى كه در اين فصل به عنوان مدير فنى و رئيس كميته فنى باشگاه استقلال فعاليت مى كند طى گفت و گويى صحبت هاى زير را انجام داد:
• شرايط استقلال را چطور مى بينيد؟
- تيم خوبى داريم و مشكل خاصى نيست. شرايط يارگيرى طبق همان چيزى كه امير قلعه نويى خواسته بود، پيش رفت. نفرات بر اساس كمبودهايى كه تيم داشته جذب شده اند و به زودى دو سه بازيكن خارجى هم به تيم اضافه
مى شوند تا تكميل تر شويم. تيم نسبت به سال گذشته كامل تر شده است. درست است كه اين روزها صحبت از يارگيرى پرسپوليس
مى شود اما اين تيم با توجه به شرايطى كه سال گذشته داشت نيازمند اين بود كه امسال بازيكنان بيشترى بگيرد.
• عده اى معتقد هستند استقلال نسبت به پرسپوليس بهتر يارگيرى كرده است؟
- من نمى دانم پرسپوليس با چه هدفى يارگيرى كرده چون كادرفنى ندارند و حتما معيارهايى بوده اما ما سال گذشته تيم خوبى داشتيم و امسال هم كمبودها را برطرف كرديم. شايد تنها مشكلى كه داشته باشيم بحث مالى است كه اين هم تا دو سه روز ديگر حل مى شود.
• قبول داريد همين مشكلات مالى باعث شد برخى از بازيكنان از تيم جدا شوند مثل تيموريان؟
- تنها بازيكنى كه از جمع ما جدا شده تيموريان است كه او هم قضيه خودش را داشته است. سال گذشته هم بحث رفتن او بود. آندو با توجه به پيشنهادى كه داشت علاقمند بود برود اما اگر در ايران بود در استقلال مى ماند.
• دهنوى چطور؟
- اين تصميم خودش بود كه برود. شايد احساس كرد در استقلال فضا را نمى شناسد و آشنا نيست و برايش مشكلاتى پيش بيايد. رفتن دهنوى مشكلى ايجاد نمى كند و نفرات ديگرى هم هستند.
• با اين حال هواداران استقلال بابت فصل جديد نگران هستند.
- آنها نبايد نگران باشند. سال گذشته تيم خوبى را بسته بوديم و امسال هم كمبودها را برطرف كرديم. آنها مطمئن باشند تيم خوبى براى فصل جديد بسته شده و مشكلى وجود ندارد. پرسپوليس اگر بازيكنان بيشترى گرفته چون تيمش نياز به تغيير و تحول داشته است. وقتى بازى ها شروع شود هواداران متوجه مى شوند تيم خوبى بسته شده است.
• در مورد تشكيل كميته فنى هم در استقلال صحبت مى كنيد؟
- اين مسئوليتى است كه به من داده اند اما فعلا باشگاه در حال يارگيرى است و ما فرصت لازم براى انتخاب اعضاى كميته فنى داريم. مى خواهيم تصميمى بگيريم كه به نفع تيم و باشگاه باشد.
-
مصاحبه ميثم بائو
شهردارى تسويه ام را ندهد، شكايت مى كنم
بائو: تيم دوازدهم جدول به تقويت نياز داشت، نه استقلال
ميثم بائو هافبك جديد تيم فوتبال استقلال تهران مثل بقيه همبازيانش از شرايط مالى كه در باشگاه وجود دارد راضى نيست و مى گويد اگر تيم ديگرى غير از استقلال اين وضعيت راداشت با آن قرارداد امضانمى كرد.اواظهار داشت: شرايط مالى استقلال اصلا خوب نيست. شنيده ام قلعه نويى از بازيكنانى كه با اين بى پولى با استقلال تمرين كرده اند تشكر كرده است. خوشحالم كه او قدر بازيكنانش را مى داند. من و خيلى هاى ديگر هنوز يك ريال هم از استقلال پول نگرفته ايم اما با جان و دل تمرين مى كنيم.وى ادامه داد: تازه قرار است امروز از باشگاه چك بگيرم. اگر تيم ديگرى جز استقلال اين وضعيت مالى را داشت قراردادى امضا نمى كردم. من بازيكن قديمى استقلال هستم و مى دانم پول دادن در اين باشگاه دير و زود دارد اما سوخت وسوز ندارد. من و خيلى هاى ديكر كه به استقلال آمده ايم مى دانستيم اين تيم مشكل مالى دارد اما به خاطر علاقه شخصى مان استقلالى شديم.بائو با اشاره به عملكرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات افزود: هواداران استقلال به بازيكنان ملى پوشى كه پرسپوليس جذب كرده كارى نداشته باشند. پرسپوليس به دليل ضعف شديدى كه پارسال داشت بايد اين همه در نقل و انتقالات ولخرجى مى كرد و تيم قوى ترى مى بست تا بتواند مدعى قهرمانى باشد. تيمى كه دوازدهم شده نياز به تقويت دارد نه استقلال.وى ادامه داد: به نظر من استقلال توانست تيم خوبى را ببندد. به جز آندو همه بازيكنان تاثيرگذار ماندنى شدند. همين كه استقلال توانست بازيكنان با تجربه اى بگيرد امتياز مهمى است. ديگر نيازى به جا افتادن اين بازيكنان در استقلال نيست زيرا آنها قبلا هم استقلالى بوده اند. مطمئن باشيد استقلال دردسرهاى كمترى نسبت به پرسپوليس خواهد داشت.بائو در اين باره گفت: روز شنبه به تبريز رفتم و برگه مالياتى و مجوز خروج از استان را دريافت كردم اما موفق به تسويه حساب نشدم. ۱۵۰ ميليون از شهردارى طلب دارم و اگر در چند روز آينده طلبم را پرداخت نكنند، از اين باشگاه شكايت خواهم كرد.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
جبارى فعلا به گشت وگذارش برسد
فتح الله زاده: زمستان مى رود و روسياهى به ذغال مى ماند
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: دوستان مى خواهند ما را بازنده اعلام كنند اما آنها بدانند زمستان مى رود و روسياهى به ذغال مى ماند.
او اظهار داشت: تمديد قرارداد با بازيكنان و جذب بازيكن، زمان بر است. وقتى بازيكنى قراردادش تمام مى شود، در واقع باشگاه براى تمديد قرارداد بايد يك بازيكن جديد بگيرد. پس تمديد قرارداد كار ساده اى نيست.وى درباره اينكه برخى مى گويند چون باشگاه استقلال پول ندارد بازيكنان براى ثبت قرارداد به هيأت فوتبال نمى روند، عنوان كرد: ثبت نكردن قرارداد بازيكنان ربطى به پول ندارد. ما اسير اين جو سازى ها نمى شويم. هواداران استقلال مديرعامل خود را مى شناسند و همه مى دانند من كم بيار نيستم. متاسفانه عده اى فكر مى كنند چون راند اول تمام شده، برنده و در حال له كردن استقلال هستند اما كجاى دنيا سراغ داريد كسى پس از نيمه اول خود را برنده بداند؟ بهتر است نيمه دوم هم تمام شود و بعد اظهار نظر كنند.فتح الله زاده عنوان كرد: از امروز جذب اسپانسر را آغاز كرده ام و تا ،۲ ۳ روز ديگر اسپانسر مى گيرم، چك هاى شخصى ام هم هست. زمستان تمام مى شود و روسياهى به ذغال مى ماند. تيم قدرتمندى مى بنديم. تنها مهره كليدى كه از دست داده ايم، تيموريان است اما هواداران بدانند هنوز فتح الله زاده نمرده است. برخى بازيكنان ما بايد كارهاى ادارى را انجام مى دادند. مهم اين است كه تمرينات خود را با ۱۷ بازيكن آغاز كرديم و فردا حداقل ۱۰ بازيكن ما براى ثبت قرارداد به هيأت فوتبال مى روند. همه بدانند استقلال زنده و يكى از مدعيان قهرمانى است.فتح الله زاده درباره اينكه گفته مى شود اين باشگاه با محمدرضا خلعتبرى به توافقاتى رسيده گفت: بايد شرايط خلعتبرى را بررسى كنيم. پيش از اين شنيده بوديم كه او با پرسپوليس تمام كرده و به همين دليل باب مذاكره را با او باز نكرده بوديم اما او بازيكن بزرگى است. اگر بتوانيم خلعتبرى را جذب كنيم حتما مقدمات كار را فراهم مى كنيم ولى نمى خواهم به هواداران قول بى جهت بدهم. تاكنون با ۵-۶ بازيكن بزرگ حرف زده ام كه هنوز اسمى از آنها نياورده ام.وى درباره اينكه گفته مى شود مجتبى جبارى به امير قلعه نويى قول داده تا آخر هفته تكليفش با استقلال را روشن كند، اظهار داشت: اگر او به امير قلعه نويى قولى داده باشد من خبرى ندارم اما به او پيشنهادى داديم كه اگر بپذيرد، قرارداد امضا مى كنيم. بهتر است جبارى فعلا گشت و گذار خود را در تيم هاى سپاهان و تراكتورسازى انجام دهد. به هر حال اين حق اوست كه به تيمى برود كه پيشنهاد بيشترى مى دهد. مجتبى جبارى هم مثل سايربازيكنانى است كه قراردادشان با استقلال تمام شده است.فتح الله زاده در ادامه در خصوص جذب بازيكن خارجى تصريح كرد: از قلعه نويى اجازه خواستم از ۴ بازيكن خارجى كه مى توانيم جذب كنيم يك بازيكن را با مسئوليت خودم انتخاب كنم. چون تيموريان را من از دست داده ام و با وجود فشارى كه به خاطر از دست دادن آندو وارد مى شود، باز از او تشكر مى كنم. تيموريان سال گذشته محبت زيادى به ما داشت و هميشه يك بازيكن خوب براى ما بود اما رقم سه ميليارد تومانى باشگاه قطرى پيشنهاد بالايى است كه كمتر بازيكنى است چنين پيشنهادى را رد كند.وى درباره اينكه گفته مى شود به دليل مشكلات مالى شايد اين تيم به تركيه نرود، گفت: دوستان مى خواهند ما را بازنده اعلام كنند اما اگر من همه جيب هايم را بتكانم پول تركيه از آن درمى آيد. قطعا ۱۰ تير براى برگزارى اردو به تركيه مى رويم. هواداران مطمئن باشند به زودى پول به باشگاه مى رسد و وزارت ورزش هم به ما كمك مى كند. عده اى مى خواهند عمدا جو را عليه ما كنند اما در فصل جديد مشخص مى شود كه چه تيمى قدرتمند است.
وى در پايان در جواب اين پرسش كه امير قلعه نويى قراردادش را ثبت نمى كند، گفت: قلعه نويى احتياجى به ثبت قرارداد ندارد. او با ما قرارداد سفيد امضا كرده و حرفش حجت است.
-
مصاحبه هاشم بيك زاده
او باندباز است
بيك زاده: من و بقيه بازيكنان به خاطر مرزبان از سپاهان جدا شديم
هاشم بيك زاده، دو هفته بعد از ترك سپاهان و بازگشت به استقلال در مورد دلايل جدايى از سپاهان صحبت كرده و پيرامون مشكلاتش با عليرضا مرزبان سخن به ميان آورده است. در حالى كه مرزبان مى گويد جدايى هيچ يك از بازيكنان سپاهان به او ربطى نداشته، بيك زاده اين مساله را رد مى كند و تمام مشكلات را به اين مربى ايرانى نسبت مى دهد. انگار دل هاشم بدجورى از مرزبان پر است.
•خيلى آرام و بى سر و صدا از سپاهان جدا شدى، چرا؟
- من دوست داشتم كه در سپاهان بمانم اما نمى توانستم با آقاى مرزبان كار كنم.
• مگر مرزبان مشكلى داشت؟
- او يك مربى باندباز است و بازيكنانى را به تيم سپاهان آورده كه از دو ماه پيش و قبل از تعطيلى ليگ با آنها صحبت كرده بود. ما زحمت كشيديم تيم را قهرمان كرديم ولى ديگر نمى توانستيم با مرزبان كار كنيم و يكى دو نفر از بازيكنان تيم هم به خاطر حضور مرزبان از سپاهان جدا شدند. من هم دوست داشتم بمانم و دينم را به هواداران ادا كنم اما حيف كه نشد.
• يعنى مى گويى كريميان، رحمان احمدى و بقيه بازيكنان به خاطر مرزبان از تيم جدا شدند؟
- نه اما به هر حال من نمى توانستم با مرزبان كار كنم و باز هم مى گويم كه مرزبان بازيكنان خودش را به سپاهان آورد و من و يكى دو بازيكن ديگر نتوانستيم با او كنار بياييم.
• به نظرت منطقى است كه يك مربى حرفه اى مثل كرانچار اجازه دهد دستيارش برايش تصميم مى گيرد؟
- اتفاقا همه كاره تيم مرزبان است و همه كارها را او مى كند و بازيكنانى كه امسال به تيم آمده اند، كسانى هستند كه مرزبان به تيم آورده است وگرنه كرانچار بازيكنان جديد ما را كجا ديده بود كه بخواهد آنها را جذب كند؟ بازيكنانى از شاهين بوشهر و تيم هاى ديگر به سپاهان آمدند و كرانچار اين بازيكنان را كجا ديده بود؟ به نظر من آقاى مرزبان فرد صادقى نبود و با ما روراست نبود و من نمى توانستم با او كار كنم.
•چرا با مديرعامل باشگاه در اين زمينه صحبت نكردى؟
-من با آقاى رحيمى صحبت كردم اما ديدم شرايط مهيا نبود بنابراين از رحيمى معذرت خواهى و تشكر كردم و با اين تيم خداحافظى كردم. اميدوارم امسال سپاهان موفق باشد.
• با اين تفاسير مى گويى همه بازيكنانى كه امسال به سپاهان آمده اند، مهره هاى مرزبان هستند؟
- نه اما بسيارى از بازيكنان را مرزبان و يكى دو نفر ديگر به تيم آورده و از يك ماه قبل از پايان ليگ همه مى دانستند اين بازيكنان به سپاهان مى آيند.
• فكر مى كنى عملكردت در سپاهان به نحوى بود كه آنها تو را نگه دارند؟
- بله. من ۲ سال در سپاهان حضور داشتم و خدا را شكر در اكثر بازى هاى تيم به ميدان رفتم و در اين مسابقات خوب بازى كردم. در بيشتر بازى هايى كه براى تيم به ميدان رفتم، سپاهان پيروز ميدان بوده و دو سال پياپى با اين تيم قهرمان ايران شديم و فكر مى كنم عملكرد خوبى از خودم به نمايش گذاشتم چون دو سال پياپى قهرمان شديم.
البته قهرمانى امسال بيشتر به دل هواداران سپاهان چسبيد چون به قول بسيارى قلعه نويى با مهره هاى گران قيمت قهرمان شد ولى كرانچار نه.
بالاخره قلعه نويى هم براى تيم زحمت كشيد و دو سال تيم را قهرمان كرد و ديگر شرايط مهيا نبود كه در سپاهان بماند و من اصلا موافق اين مساله نيستم.
•به هر حال با جدايى از سپاهان به استقلال بازگشتى.
- بله. بعد از چند سال به استقلال بازگشتم و انشاءالله بتوانم دوباره در استقلال موفق شوم و با اين قهرمان ايران شويم.
• به نظرت از نظر يارگيرى پرسپوليس موفق تر بوده يا استقلال؟
- درست است كه پرسپوليس اين همه بازيكن جذب كرده اما به نظر من اين ستاره ها نيستند كه در زمين حرف اول را مى زنند بلكه بازيكنان بايد در زمين به ميدان بروند و عملكرد خود را به همه نشان دهند. فكر مى كنم تيم استقلال يك تيم قدرتمند است و فصل خوبى را پشت سر مى گذارد.
•البته امسال هواداران به وضعيت استقلال خوشبين نيستند.
- ببينيد ستاره ها در زمين بازى نمى كنند؛ اينكه پرسپوليس اين همه ستاره جذب كرده، تضمين كننده قهرمانى آنها نيست. عملكرد اين نفرات و توان بازيكنان در زمين مشخص مى كند چه تيمى خوب است. هواداران استقلال مطمئن باشند كه تيم خوب و قوى روانه مسابقات مى شود.
•كدام تيم ها مدعى قهرمانى هستند؟
-هنوز نمى توان در مورد مدعيان قهرمانى سخن گفت چون نقل و انتقالات هيچ چيز را مشخص نمى كند و بايد تا هفته هفتم، هشتم صبر كنيم و بعد از آن در مورد مدعيان قهرمانى سخن بگوييم و بايد در شرايط بازى و مسابقات ديد كه چه تيمى شانس قهرمانى دارد.
• به نظرت سپاهان امسال تيم خوبى روانه مسابقات مى كند؟
- بله. سپاهان تيم خوبى است و هميشه جزء مدعيان بوده و اميدوارم كه امسال هم موفق باشد.
-
مصاحبه ميلاد ميداودى
میداودی: هواداران نگران نباشند استقلال ضعیف نشده
یکی از دلایل ماندنم قلعهنویی بود
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: یکی از دلایل ماندنم در این تیم حضور امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلاد میداودی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال، تمدید قرارداد با این تیم و مسائل مختلف صحبتهایی انجام داد که در زیر میخوانید:
فارس: شرایط استقلال چطور است؟
همه چیز خوب پیش میرود و خوشبختانه بازیکنان از لحاظ بدنی به شرایط خوبی رسیدند.
فارس: ظاهرا تمرینات نوبت صبح خیلی پرفشار است.
واقعا همینگونه است. فشار تمرینات برای بازیکنان روزهای اول خیلی سنگین بود اما حالا دیگر به شرایط خوبی رسیدهایم و مشکلی وجود ندارد.
فارس: تمریناتتان خیلی زود شروع نشد؟
این مسئله خیلی به ما کمک میکند و اثرات آن را در نیم فصل دوم خواهید دید. قلعهنویی میگفت با وجود اینکه تمرینات را آغاز کردهایم اما دو هفته دیر شده ولی حالا هم به شرایط خوبی رسیدهایم.
فارس: چطور شد با وجود شایعات زیاد در استقلال ماندی؟
بعد از پایان لیگ نزد فتحاللهزاده رفتم و چون وضعیت کادر فنی مشخص نشده بود با هیچ تیمی مذاکره نکردم. وقتی کادر فنی مشخص شد، قراردادم را تمدید کردم. بهتر است در مورد فصل گذشته صحبت نکنم و تمام تمرکزم را برای فصل آینده گذاشتهام.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارس: قلعهنویی به تو اعتقاد داشت و ظاهرا در سپاهان هم پیشنهاد حضور در این تیم را داده بود.
همینطور است و یکی از دلایل ماندنم در استقلال حضور امیر قلعهنویی بود. امیدوارم شرایط خوبی را کنار ایشان تجربه کنم.
فارس: به نظر تو استقلال در یارگیری چگونه عمل کرد چون هواداران این تیم خیلی نگران هستند.
هواداران نگران نباشند، استقلال خوب یارگیری کرده و تمام نفرات جذب شده مدنظر سرمربی بودهاند. شاید یک سری از بازیکنان از جمع ما جدا شده باشند اما فکر نکنید ما ضعیف شدیم. تیم خوبی هستیم و این مسئله را هم بازیکنان میدانند و هم کادر فنی. درست است که در نقل و انتقالات اتفاقاتی افتاده که فکر طرفداران به سمت دیگری رفته اما مطمئن باشید، با آغاز بازیها نشان خواهیم داد یارگیری ما منطقی بوده است.
فارس: امسال در کنار برهانی، منوچهری و اکبرپور هستی خط حمله استقلال را چطور پیشبینی میکنی؟
من و آرش برهانی در کنار تیم بودیم و حالا اکبرپور به استقلال برگشته و منوچهری هم اضافه شده است. مطمئن هستم امسال سال خوبی در پیش داریم. تلاشمان این است که استقلال به هدف برسد و درخشش یک نفر چندان مهم نیست.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدی: قرعه استقلال مطلوب است
در لیگ بازی آسان وجود ندارد
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: هیچ بازی در لیگ برتر آسان نیست اما قرعه استقلال مطلوب است.
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شرایط استقلال و اینکه چه زمانی بازیکنانی نظیر خسرو حیدری، پژمان منتظری و سید مهدی رحمتی در تمرینات استقلال شرکت می کنند، اظهار داشت: این بازیکنان با اجازه امیر قلعه نویی در تمرین نیستند. البته امروز پژمان منتظری به باشگاه می رود تا قراردادش را امضا کند.سایر بازیکنان هم تا فردا در تمرینات شرکت می کنند.
وی در مورد قرعه کشی لیگ برتر و موقعیت استقلال عنوان کرد: به نظر من قرعه استقلال مطلوب است اما هیچ مسابقه ای در لیگ آسان نیست. درست است که در هفته های اول در تهران بازی داریم اما در مسابقات برگشت باید در شهرستان بازی کنیم. تیم استقلال باید از موقعیت خود در نیم فصل اول استفاده کند و امتیازهای لازم را بگیرد. خوشبختانه تیم ما خیلی به موقع تمرینات آماده سازی خود را آغاز کرده و مشکلی نداریم.
سرپرست تیم استقلال در مورد اینکه برخی از پرسپولیسی ها قرعه کشی را کمی عجیب می دانند، گفت: قرعه کشی مقابل چشم همگان و مقابل دوربین ها انجام شد و هیچ شبهه ای هم ندارد. استقلال و پرسپولیس طبق جدول باید با تیم های پانزدهم و شانزدهم بازی می کردند. استقلال با تیم شانزدهم و پرسپولیس با پانزدهم. اگر جای پرسپولیس و استقلال عوض می شد برنامه هایمان هم تغییر پیدا می کرد. در مجموع همه بازی ها سخت شده چون بازیکنان خوب در همه تیم ها تقسیم شده اند.
وی افزود: ما باید از اردوی ترکیه خود نهایت استفاده را ببریم. البته که امیر قلعه نویی هم می داند چطور تیم را برای این مسابقات آماده کند.
-
مصاحبه هاشم بيك زاده
بیکزاده: بازی با تیمهای میثاقیان سخت است
نگران مسائل مالی نیستم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: بازی با تیمهای اکبر میثاقیان سخت است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پ
هاشم بیک زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال تهران گفت: خوشبختانه استقلال شرایط خوبی دارد. تمرینات خود را بر اساس برنامه ای که داریم پیش می بریم و در لیگ مشخص می شود چه تیمی هستیم.
وی در مورد اولین بازی استقلال در لیگ برتر مقابل آلومینیوم هرمزگان عنوان کرد: همیشه بازی با تیم هایی که میثاقیان سرمربی آن است سخت است. تیم های او مدل خاصی بازی می کنند اما ما هم در ورزشگاه آزادی بازی داریم و هواداران می خواهند تیم خود را ببینند.
بیک زاده در ارتباط با قرعه استقلال در نیم فصل اول گفت: اکثر بازی های ما در نیم فصل اول در تهران است و باید در همین بازی ها امتیازهای خود را بگیریم. در نیم فصل دوم کار سختی در پیش داریم. باید در ترکیه تمرینات سختی را پشت سر بگذاریم تا در جریان فصل به مشکل نخوریم.
این بازیکن در ارتباط با اینکه نسبت به مسائل مالی استقلال اظهار نگرانی کرده بود، گفت: من نگران نیستم اما فتح الله زاده قول داده چک هایمان را پاس کنند.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
فتحاللهزاده: اسپانسر و مسائل مالی را به صلاحی واگذار میکنیم
جای نگرانی وجود ندارد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: با انتخاب صلاحی به عنوان قائم مقام اقتصادی بحثهای اسپانسر و مسائل مالی به ایشان واگذار میشود.
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: در نشست امروز ضمن تشکر و قدردانی از زحمات جواد زرینچه و عبدالرضا ساور با استعفای آنها موافقت شد. ساور به دلیل مشغله کاری فراوان اعلام کرد نمیتواند با ما همکاری کند و از همین روز با استعفای ایشان موافقت شد. برای این دو عزیز در هر کجا که هستند آرزوی موفقیت داریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره انتخاب صلاحی به عنوان قائم مقام اقتصادی این باشگاه گفت: با پیشنهاد خودم این اتفاق رخ داد و از اعضای هیئت مدیره خواستم برای فعالیتهای اقتصادی از ایشان کمک بگیریم. قرار است در چند روز آینده بحث اسپانسر و مسائل مالی را به ایشان واگذار کنیم تا کار خود را آغاز کند. تا این لحظه حکمی به ایشان ابلاغ نشده اما قرار است فردا رسما حکم قائم مقامی اقتصادی را به ایشان تحویل دهیم.
فتحاللهزاده در خصوص وضعیت نقل و انتقالات باشگاه استقلال تصریح کرد: امروز چند بازیکن استقلال رسما قرارداد خود را ثبت کردند و با پژمان منتظری و رحمتی نیز به توافق رسیدیم تا این دو بازیکن در روزهای آینده به جمع ما اضافه شوند. یکی دو بازیکن خوب خارجی مد نظر دارم و با توافقی که بین آنها صورت میگیرد جای نگرانی وجود ندارد و تیم خوبی را روانه مسابقات خواهیم کرد.
فتحاللهزاده در پاسخ به این سؤال که نکونام اعلام کرده بود قصد حضور در ایران را ندارد و چگونه میخواهد به استقلال بیاید، عنوان کرد: این حرف درست است و چند روز پیش که با نکونام صحبت میکردم او گفت میخواهد در اوساسونا بماند. ما مذاکره جدی با این بازیکن نداشتیم و این گمانه زنی روزنامهها بود که گفته بودند نکونام میخواهد به استقلال بیاید. پس از اینکه تصور کردیم نکونام نمیخواهد در اوساسونا بماند با او صحبت کردم و گفتم در صورتی که تمایل دارد به ایران بیاید با آغوش گرم از او استقبال میکنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال از مذاکره با خلعتبری خبر داد و گفت: این بازیکن هم در حال مذاکره با باشگاه است. در نیمه دوم نقل و انتقالات در حال مذاکره با برخی از بازیکنان هستیم که در صورت قرارداد رسمی با آنها، اعلام خواهیم کرد.
-
مصاحبه علی صلاحی
به هر هوادار استقلال هدیه 10 هزار تومانی میدهیم
اجرای طرحهای مشترک با رویانیان
خبرگزاری فارس: قائم مقام اقتصادی باشگاه استقلال گفت: با رویانیان که از همکاران سابقم است طرحهای اقتصادی مشترک اجرا میکنیم.
در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد برنامههای اقتصادیاش برای باشگاه استقلال عنوان کرد: همان زمانی که به عنوان یکی از گزینههای مدیر عاملی باشگاه انتخاب شدم برنامهای را به هیئت مدیره دادم تا استقلال دغدغه مالی نداشته باشد و اکنون که به عنوان قائم مقام اقتصادی باشگاه قرار است فعالیت کنم همین برنامه را اجرایی خواهم کرد.
وی ادامه داد: به عشق هواداران استقلال آمدم و به همین دلیل در اولین گام یک اسپانسر 9 میلیارد تومانی برای لیگ دوازدهم آوردهام تا بازیکنان دغدغه مالی نداشته باشند. این یکی از برنامههای کوتاه مدت من است.
صلاحی تصریح کرد: برنامههای میان مدت من شامل اهدای کارت هوشمند هواداری به تمام طرفداران استقلال است و برای اهدای این کارت هیچ پولی از طرفداران استقلال دریافت نمیکنیم. ضمن اینکه با موسسه مالی طرف قرارداد هر کارت هواداری را 10 هزار تومان شارژ میکنیم و آن را به عنوان هدیه به هواداران استقلال میدهیم. هواداران استقلال از این کارت میتوانند بهرههای مختلف مانند خرید، بیمه و ... ببرند.
قائم مقام اقتصادی باشگاه استقلال با اشاره به طرحهای رویانیان مدیرعامل پرسپولیس اظهار داشت: سردار رویانیان از همکاران سابق من است و با ایشان طرحهای مشترک اقتصادی اجرا میکنم. ایدههای رویانیان ایدههای خوبی است و میتوانیم طرحهای خوب مشترکی به اجرا درآوریم. یکی از این طرحها ساخت یک جایگاه ویژه برای پیشکسوتان در ورزشگاه آزادی است. قصد داریم جایگاهی در شأن و شخصیت پیشکسوتان فوتبال بسازیم که مبله و در آن وسائل پذیرایی و همچنین کافی شاپ و ... فراهم باشد. قطعا رویانیان با این طرح من موافقت میکند و در اولین جلسه با او این طرح را در میان میگذارم.
صلاحی افزود: قبل از هر مسابقه نیز طرحهایی مانند برگزاری مسابقات پیامکی بین هواداران استقلال برای انتخاب بازیکن برتر فنی و اخلاقی آن مسابقه برگزار میکنیم.
قائم مقام اقتصادی باشگاه استقلال با اشاره به برنامه بلند مدتاش به فارس گفت: در برنامه بلند مدت قصد دارم برند معتبر استقلال را با شرکتهای درجه یک ساختمانی و راه سازی شریک کنم. در آینده نزدیک در نشستی خبری برنامههای خود را به طور مفصل تشریح میکنم.