عیبه دوستان باهم دوست باشین:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
عیبه دوستان باهم دوست باشین:flowerysmile:
خوب دیگه بحث رو تموم کنید تاپیک شلوغ شده
فردا چهارشنبه سوری
صدا و سیما هم که داره خودشو.....میده تا مردم نرن بیرون
از رنگو گرفته تا یه فیلم هالیوودی از شبکه 2
:ghelyon:
اون دسته از کاربرای که مراحل BISS رو میخواستن برای اینکه دوباره به پیامک ها جواب ندم تمام مراحل بازکردن شبکه 3 رو به صفحه اول اینجا انتقال دادم
امیدوارم مشکلتون حل بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها ,اول اينكه بروبچ جوگير يه وقت نريد فردا شب خودتونو بدبخت كنيدki:: همه فكر ميكنند اتفاق واسه بقيه هست ! ki::
بچه ها من دنبال فيلمهاي تاريخي ميگردم ! تو مايه هاي گلادياتور و تروا و ....... اگه سراغ داريد معرفي كنيد تا برم بگيرم خيلي تو كف اين فيلم ها هستمki::
دمتون گرم
فکر کردن با این کارا میشه کاری کرد که مردم نرن بیرنheee:: اگه فیلم تایتانیک(بدون سانسور) هم بزارن فایده ای نداره :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دوستان همینجا بگم شرمنده من تا 15ام خونه نیستم اینجا هم اینترنت ندارم نمیتونم زیاد ان شم شما به بزرگی خودتون ببخشید.کلا الان یک مشکل پیدا کردم اساسی. من ترجیح میدم یا فوتبال نگاه کنم یا فیلم.متاسفانه یک مدت هست فیلمام تموم شده الان از یک یارو هست همینجا 6 ماه پیش ازش چندتا فیلم گرفتم الان میرم پیشش اصلا میگه من فیلم نمیارم.چندجا دیگه هم رفتم همینو میگن.یک جوری با ادم برخورد میکنن انگار میگم فیلم س... داری؟ ظاهرا خیلی به بدبختا گیر دادن که اصلا حاضر نیستن فیلم بفروشن.الان من موندم و 20 روز بیکاری.شاید از بس بیکار باشم بزنم تو کار رمان نویسی.شما یک ابتکار بلد نیستید اینا بهم فیلم بدن.به یارو میگم فیلم های جشنواره اسکار رو داری یک جوری نگاهم میکنه انگار تا الان اسکار به گوشش نخورده :ehe:
من كه كلا بيرون نميرم....الان هم دارم دنباله چند تا فيلم از آماندا باينس ميگردم تا دانلود كنم و اونروز ببينم...
برعكس من كلي فيلمه عقب افتاده دارم كه نديدم...همينطورم يه چند تا فيلمو ميخوام دانلود كنم تا ببينم،ولي حيف كه نميتونم همشو ببينم و بعد عيد بايد برم تو كاره ::book:motalee::motalee:::book:gerye::gerye:crying ::-crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایتانیکو که ولش کن تکراریه.باید چندتا فیلمهای جوون پسند که همه بلدند و گرفتند منظورمو بذارند همه میخکوب پا تلویزیونند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای بابا.ما از اون فیلما ازشون نخواستیم لااقل همین فوتبال نصفه و نیمه که میزارن رو انقدر نپیچونن