سلام فرشید هستم از بروجرد تازه عضو انجمن دربی شدم ممنون مدیریت سایت و تمام اعضا .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فرشید هستم از بروجرد تازه عضو انجمن دربی شدم ممنون مدیریت سایت و تمام اعضا .
:shogh:میدونستی هم اسمیم ؟؟:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط FODY [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فرشیدم و یه 6 ماهی هست توی اف سی دربی هستم ولی تازه اومدم توی انجمن :hehee:
:chakerim::ohum:سلام فرشيد جان خوش امدي به دربي اسم من علي رضا است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fody [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی فرشید خان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin tag [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر دوتون رو با هم گفتم !
آقای علیرضا شما هم خوش اومدی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alyreza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من محمدم
از اين كه در اين سايت عضو شدم خوشحالم
براي همتون بهترين آرزوهارو دارم !
اسم من مصطفی ست هر کی خواست بیشتر بدونه بهش میگم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خوش وامدین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط david_villa7770 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم جوی دوستانه ، صمیمی و البته فنی با هم داشته باشیم !
جوش دوستانه و صمیمی و بحثش هم فنی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من محسن هستم و 16 سالمه. کی با من دوست میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدي محسن جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط C R 7 9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
you are my friend