سلام.من Fifa12 i68Regenerator رو دانلود کردم اما اصلا باز نمیشه ارور میده چرا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.من Fifa12 i68Regenerator رو دانلود کردم اما اصلا باز نمیشه ارور میده چرا؟
شما وقتی دانلود کردی باید ادرس پوشه ای که فیفا رو توش نصب کردی بهش بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Overlays Changer 1.0 Repacked by Zlatan87
پک اسکوربورد لیگهای مختلف
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]24 مگابایت | لباس | امتیاز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پک نرم افزاری(وارد کردن اسکوربورد با نرم افزار)(فولدر Game و OverlaysChanger رو به فولدر FIFA 12 کپی کرده نرم افزار رو با Run as administrator اجرا کنید و فولدر اصلی فیفا 12 رو انتخاب کنید)
نکته: بعد از اجزا کردن نرم افزار و بعد از انتخاب کردن اسکوربورد مورد نظرتون تیک RegeneratBH رو در هر دو طرف بزنید و گزینه change رو هم در هر دو طرف بزنید و کمی صبر کنید, پنجره رو ببندید و fifa12i68regenerator رو اجرا کرده وارد بازی بشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پک دستی(فایل اسکوربورد رو در فولدر FIFA 12\Game\data\sceneassets\stadium کپی کنید و fifa12i68regenerator رو اجرا کنید)
به همراه تیم ملی ایران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]270 مگابایت | پچ | امتیاز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | UPLOADBAZ | MEDIAFIRE
امکانات
World Tour 2012 Ready for Download (270 MB)
World Tour 2012
This Patch will add:
90 تیم ملی جدید
2- جام ملتهای آسیا, کوپا آمریکا 2012, یورو 2012 & جام ملتهای آفریقا.
3- لباسهای HOME, AWAY و GKبرای تمام تیمها
4- لوگوهای جدید, پرچم, بنر ETC برای تمام تیمها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواستم بگم این پچ لیگ برتر ایران هم داره
حتما دانلود کنید ki::
نخستین آپدیت برای پچ تور جهانی فیفا 2012(World Tour 2012)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 50 مگابایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
This Update will add and fix the following issues:This Update will add and fix the following issues:
-New Canada Home, Away kits
-New Czech 3rd kits
-Fix the missing Home , Away and GK kits for Macedonia FYR
-Fix Georgia Number and Collar position
-Fix Iceland Number and Collar position
-Add new Number for Serbia away kit
-Fix some Logo problem
-Fix the missing Player Name for Oceania Teams and other teams
-Possible Fix Ghana NT
-Fix Iran National Team squad and player numbers
دوستان اگه گزارشگرتون رو روی defualt بزارین اسم تمام ایرانی ها و اسیایی ها رو میگه
سلام
دوستان من نمیدونم چرا ولی نمیتونم با نرم افزار Fifa12 i68Regenerator 2.1.1 ادیتهای فیفا رو وارد کنم چون پوشه رو پیدا نمیکنه
من بازی رو از شرکت HRB خریدم!!!! اینم عکس از داخل پوشه فیفا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکرکنم نسخه ای که گرفتی مشکل داره از سایت صفحه اول همین پست دوباره دانلود کن ببین چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام نمیشه از mediafire آپلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط seyedreza021 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجمش زیاده مدیا هم که $$$$$ه نمیشه
ولی میزارم که لینک رو مستقیم کنی ki::