سویا تیم سرعتی خوبی داره ولی نمیدونم چرا اینقدر جلوی ما با انگیزه بازی میکنن.بهترین کار اینه که از اول بکوبیمشون.یک جورایی رفتن ابیدال به نفع تیم شد.به نظر منم انگیزه خوبی به تیم میده مخصوصا برای لیگ قهرمانان.
نمایش نسخه قابل چاپ
سویا تیم سرعتی خوبی داره ولی نمیدونم چرا اینقدر جلوی ما با انگیزه بازی میکنن.بهترین کار اینه که از اول بکوبیمشون.یک جورایی رفتن ابیدال به نفع تیم شد.به نظر منم انگیزه خوبی به تیم میده مخصوصا برای لیگ قهرمانان.
تركيب پيش بيني شده توسط اسپورت :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با تركيب بالا موافقمbinam
اميدوارم فقط ببريم چون هم اين اختلاف 10 امتياز كه داورا به مادريد دادن بيشتر نشده و هم روند برد هاي بارسا حفظ بشهlove::
و خيلي هم دوست دارم بازم مسي گل بزنهashem:-
اميدوارم با اين وحشي بازي هاي بازيكناي سويا مصدوم نديمentezar::
به اميد برد:balesh:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سویا - بارسلونا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شنبه - 1390/12/27
ساعت 22:30:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:
يکشنبه 28/12/1390 ساعت : 00:30
هفته 28 لاليگا (با تاخير) : سويا - بارسلونا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول:
5 بازی آخر سویا :
5 بازی آخر بارسا:
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لالیگا:
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همیشه سویا جلوی ما طوری بازی میکنه که انگاری اگه این بازی رو بردن حتما قهرمان میشن ! همیشه هم رو میارن به خشونت و جنگ روانی ! خدا کنه شبیه بازی برگشت با لورکوزن بازی کنن ! همون تیکی تاکای اصیل love::love::
حالا بازی سخته ولی اگه همون بازی گواردیولایی خودمون که توی بازی لورکوزن بازی کردیم بازی کنیم، اون وقت حتما میبریم! امسال هم سویا چیزی نیست مثل سال قبل که بترسیم! بردیم ایشاللهheey::
در مورد کارای وحشیانه سویا هم باید بگم، خب اونم یه رئالیه دیگه واسه خودشheee::
به نظرتون چرا کلآ تیما جلوی بارسا طوری بازی میکنن که انگار بحث مرگ و زندگیه و یا هم به شدت دفاع میکنن ولی با رئال با این سرسختی و تلاش بازی نمیکنن و دفاع معض هم اصلا!!راحت حمله میکنن و رئال هم راحت میاد با بازیکنای سریعش گل میزنه!
البته این نظر منه شاید هم اشتباه حس کردم
واسه من هم سواله :soal::mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خیلی در مورد این مسئله فکر کردم به تنها نتیجه ایم که رسیدم جو رسانه هاست:narahat:
رسانه ها کاری می کنن که بازی جلوی بارسا برای همه ی تیما به یه مسئله ی حیاتی تبدیل میشه که حتی بازی با رئالم اون حساسیت رو براشون نداره در حالی که بارسا خیلی کمتر به ضد حمله های سریع رو می آره ولی رئال خیلی راحت با اون بازیکنای سرعتیش ضد حمله میزنه::bow
به امید پیروزی توی بازی امشب:ohum:
بازی با سویا با همون گل های ژاوی17 و مسی24 تموم شد!
هورررررااااااا بازم بردیم!!!!!!!!!!:yes:heey::love::