آدبايور:سياست نگذاشت در رئال مادريد بمانم.
امانوئل آدبايور مي گويد، اگر سياست در رئال مادريد تعيين كننده نبود و كنترل نقل و انتقالات اين باشگاه در دست خوزه مورينيو بود او اكنون در اين باشگاه پايتخت اسپانيا توپ مي زد.
به گزارش ساكرنت، آدبايور كه نتوانست درتركيب ثابت منچسترسيتي قرار گيرد، اوايل سال را به عنوان بازيكن قرضي در رئال مادريد گذراند. در فصل تابستان مورينيو به او اعلام كرد كه دوران كوتاه حضور او در اين تيم پايتخت بسر آمده است.
وي گفت: من مورينيو را درك مي كنم. رئال يكي از بزرگترين باشگاه هاي فوتبال جهان است. به لحاظ سياسي ماندن من در اين باشگاه دشوار بود چون در آن باشگاه يك نفر تصميم گيرنده نيست.
اين بازيكن اهل توگو افزود: اگر فقط مورينيو بود من الان در مادريد بودم. از اينكه فصل گذشته در تيم او بودم خوشحالم اما او فقط مي توانست ازمن بخواهد بمانم ولي تصميم گيرنده نبود.
آدبايور گفت كه در طول دوران تعطيلات با مورينيو در ارتباط بوده و او براي پيوستن به تاتنهام تشويقش كرده است و اكنون از اين كه در اين باشگاه است ،راضي است.
وي گفت: او به من گفت 'بايد درباره حرفه ات فكر كني ، اگر با تاتنهام شانسي داري به آنجا برو، گل بزن و بار ديگر از فوتبال لذت ببر'.
آدبايور افزود:او يك مربي خوب است كه من هميشه برايش احترام قائل هستم. حتي وقتي كه به تاتنهام آمدم، زماني كه در خواب بودم پيامي از مورينيو دريافت كردم. دريافت پيام از خوزه مورينيو هميشه لذت بخش است.
بازيكن سابق رئال مادريد اضافه كرد: او انسان شريفي است و بهترين ها را برايش در اين فصل همراه با رئال مادريد آرزو مي كنم. اميدوارم به اهدافش دست يابد كه همان قهرماني در ليگ اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا است.
هرچند كه آدبايور از اينكه بار ديگر در تيمي با هدايت مورينيو توپ بزند نااميد است ولي مي گويد 'هري ردنپ' دقيقا همان معيارهاي مربي دلخواه او را دارد.
وي گفت:مي خواهم بگويم كه هري همانند مورينيو است چون مانند او با بازيكنان رفتار مي كند و به آنها اعتماد به نفس مي دهد. اين همان چيزي است كه من وقتي به مادريد رفتم بدان رسيدم.
آدبايور گفت و گوهاي خود با مورينيو و ردنپ را مقايسه كرد و گفت: مورينيو به من گفت' آدبايور تو بازيكن خلاقي هستي و مي داني كه در ميدان فوتبال چه كار بايد بكني. به آنجا برو و از فوتبال لذت ببرد. من نمي گويم برو و يا بمان چون خودت بهتر مي داني چه كار بايد بكني'.
بازيكن سابق رئال مادريد افزود: دقيقا همين مكالمه را با ردنپ داشتم. او هم همين را به من گفت و درست چيزي بود كه به آن احتياج داشتم.
آدبايور پيش از اين، هدف انتقاد و حمله هواداران تاتنهام قرار گرفته بود چون او را موجب صعود رئال مادريد به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا و شكست تاتنهام مي دانستند.
بازيكن اهل توگو گفت: من همه را بخشيدم. باور كنيد اگر چنين نبود نمي توانستم الان پيراهن تاتنهام را به تن كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]