لوئیز : انتظارم به پایان رسید
لوئیز : انتظارم به پایان رسید
دیوید لوئیز از حضورش در لیگ قهرمانان اروپا ابراز خوشحالی کرده و جو استمفوردبریج را ستود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید لوئیز که شب گذشته توانست اولین گل اروپایی خود را برای چلسی به ثمر رساند در این خصوص گفت :" خیلی خوب بود ، زمان زیادی بود که من بازی نکرده بودم ، من 75 دقیقه بازی کردم که برایم خوب بود . مهم شرایط بدنی من است ، در پایم احساس خوبی دارم ."
مدافع جوان و برزیلی چلسی در خصوص گلش در برابر لورکوزن گفت :" گل زیبایی بود ، من اکنون 3 گل در استمفوربریج زده ام و خیلی خوشحالم . من جو اینجا را خیلی دوست دارم و همیشه بازیکنان در کنار هم هستند که این خیلی مهم است."
وی که همزمان با تورس به چلسی آمد و پاس گلش را نیز از او گرفت در خصوص النینو گفت :" فرناندو خیلی خوب بازی کرد ، دو پاس گل ، و برای او خیلی سخت است چرا که مردم همیشه درباره او صحبت می کنند . این شرایط برای یک نفر سخت است . فشار زیادی در سر آدم است ، اما فرناندو فرد خوبی است و من می دانم این فصل گل های زیادی خواهد زد ."
وی ادامه داد :" در سال آخر حضورم در بنفیکا می خواستم که در لیگ قهرمانان بازی کنم ، در آن زمان بازی نکردم اما این فصل بازی کردم. اکنون ما یک بازی بزرگ برابر منچستر یونایتد داریم تیمی که بازیکنان بزرگی دارد و عملکرد خوبی داشته اند اما ما می توانیم این هفته خود را آماده کنیم تا بازی خوبی را روز یکشنبه انجام دهیم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مالودا : چلسی شروع بدون نقصی داشت
مالودا:چلسی شروع بدون نقصی داشت
فلورنت مالودا فکر میکند پیروزی که به سختی در دیدار سه شنبه شب مقابل لورکوزن بدست آمده است خیلی در ادامه راه چلسی را یاری میکند
چلسی موفق شد دوبار دروازه بایرلورکوزن را در نیمه دوم توسط دوید لوئیز و خوان ماتا باز کند و 3امتیاز را در شب اول گروه E کسب کند. هر دوتیم شانس های زیادی را برای گل زدن داشتند اما در نهایت این آبی پوشان چلسی بودند که از موقعیت های بهتر استفاده کردند و موفق شدند بایرلورکوزن را دو بر صفر با شکست بدرقه کنند.
مالودا 31 ساله در جمع خبرنگاران گفت: " بایرلورکوزن تیم خیلی خوبی است و من فکر میکنم در نیمه اول آن ها برتر از ما بودند و حتی در نیمه دوم هم قبل بثمر رسیدن گل اول فرصت های زیادی را خلق کردند اما بعد از بثمر رسیدن گل ما بودیم که کنترل بازی رو در دست گرفتیم. چلسی دراین بازی شروع ایده آلی داشت و در لیگ قهرمانان بازی اول از اهمیت ویژه ای برخوردار است وما تمام تمرکزمان رو بازیهای بعدیمان است.
مالودا در رابطه با گل ها تیمش میگوید:" به دوید لوئیز تبریک میگویم چون یکی از باانگیزه ترین ها بود از اینکه دیدم تورس نقش بسزایی روی 2 گل تیم داشت خیلی خوشحالم."
چلسی شب گذشته پیروزی با ارزشی را در لیگ قهرمانان کسب کرد و حال تمام تمرکز بازیکنان و کادرفنی روی بازی روز یکشنبه در مقابل منچستر یونایتد و سفر به الدترافورد است.
احتمال رفتن تورس و آمدن روبینیو به چلسی در فصل نقل و انتقلات زمستانی
احتمال رفتن تورس و آمدن روبینیو به چلسی در فصل نقل و انتقالات زمستانی
به نقل از کرنچ اسپورت ، به نظر می رسد روبینیو به یکی از گزینه های مد نظر چلسی برای انتقال احتمالی این ستاره به لندن می باشد.در حالی که فرناندو تورس توانسته است در بازی آخرش در برابر لورکوزن 2 پاس گل بدهد و نمایش خوبی داشته باشد ، شایعاتی در اطرافش بر جدایی احتمالی او از چلسی گفته می شود در صوررت انجام این انتقال ، مهاجم برزیلی تیم آث میلان به چلسی خواهد پیوست.
روبینیو که با حضورش در منچستر سیتی تجربه حضور در لیگ برتر را نیز دارد سالهاست مد نظر مسئولان باشگاه چلسی قرار داد.
چلسی به دنبال جذب سرخیو بوسکتس
چلسی به دنبال جذب سرخیو بوسکتس
دو باشگاه چلسی و منچسترسیتی برای جذب سرخیو بوسکتس رقابت می کنند
بر اساس آخرین گزارش ها از اسپانیا گفته می شود دو باشگاه چلسی و منچسترسیتی قصد دارند سرخیو بوسکتس هافبک ملی پوش باشگاه بارسلونا را به خدمت بگیرند. این در حالی است که گفته می شود سیتی پیش دستی کرده و پیشنهادی 35 میلیون پوندی برای جذب این بازیکن ارائه کرده است.
با توجه به نگرانی های چلسی در مورد مصدومیت مایکا اسین آنها قصد دارند یک هافبک دفاعی جوان و با کیفیت را به خدمت بگیرند.
بوسکتس که محصول آکادمی فوتبال بارساست این روزها به یکی از بهترین هافبک های دفاعی فوتبال جهان تبدیل شده و با این تیم هم در لالیگا و هم در رقابتهای اروپایی نمایش های موفق داشته است.
بوسکتس در صورت پیوستن به چلسی در کنار خوان ماتا و فرناندو تورس سرومین اسپانیایی این تیم محسوب می شود.