کاملا درسته هر چیزی که اینجا نوشته میشه باید مفید و به صرفه باشه تازه بالاخره کمپ دربی هم هست و در واقع محلیه برای اینکه دوستان جمع شن و از اتفاقات دور اطرافشون حرف بزنن
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا درسته هر چیزی که اینجا نوشته میشه باید مفید و به صرفه باشه تازه بالاخره کمپ دربی هم هست و در واقع محلیه برای اینکه دوستان جمع شن و از اتفاقات دور اطرافشون حرف بزنن
چرا واسه سایت یه چت باکس نمی زنید
سلام.میخواستم پیشنهاد کنم یه دوره مسابقات فوتبال فانتزی برگزار کنیم البته اگه موافق باشید؟!
دوستان خواهشا تو زدن تاپیک تو انجمن دقت کنید
اول ببنید تاپیک مورد نظر تکراری نباشه بعد با اطلاع مدیر اون بخش اقدام به ایجاد تاپیک جدید کنید
الان سایت پر شده از تاپیک های بی محتوا و اسپمر
برا زدن تاپیک هدف داشته باشید با عجله ارسال نکنید تا انجمن نظم خودشو از دست نده
میخواستم پیشنهاد کنم برای انجمن یه چت باکس نصب کنید
سلام ورود دوبارتونو تبریک میگم تو صفحه های قبل اگه بخونین حسابی توضیح دادن
خوب من نه انتقادی دارم نه پیشنهاد فقط میخاوستم ازتون تشکر کتم و بگم به من اینجا خوش می گذره و خوشحالم که برای شما کار میکنم و مطلب میزارمroz::
یه کمک به من بکنید لطفا
پارت 6 جشن قهرمانی اسپانیا با کیفیت HD که آقا علیرضای گل زحمت کشیدن و آپلود کردن من هر کاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم یعنی نه IDM و نه DAP اون فایل رو نمیشناسه و دانلود نمیکنه
لطفا کمکم کنید مگر نه اون همه دانلودی که کردم بیهوده میشه:gerye::gerye:crying::-crying::-:-ang:narahat::narahat:
سلام من از همه ی کاربرانی که لینک دانلود میذارن تقاضا میکنم اگه صلاح ببینن لطفا ازین لوگو استفاده کنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام از طراح لوگوی سایت میخوام که دیگه ارم یورو رو تو صفحه اول دربی قرار نده همونی که گروه بندی یورو هست بالای صفحه اصلی مثلا دربی رو برای جام جهانی برزیل طراحی کنین