نقل قول:
نوشته اصلی توسط دهداري [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينو تعيين تكليف نميكنيد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دهداري [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينو تعيين تكليف نميكنيد؟
سلام داش جعفر
بازیکن خریدم پولش از بوجه باشگاه کم شد ولی خودش نیومد یه نگاهی بنداز
با سلام خدمت دوستان عزیز امروز من یک مسابقه داشتم که 2بر1بازنده شدم ولی من در ان مسابقه 2گل زده بودم اینم لینکه بازی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا انصافه كه من يه بازي رو 4 بر 2 برده باشم ولي در جدول حساب نشده باشه و من بخوام به ليگ دسته چهار سقوط كنم ؟
عكس :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در صحفه استراتژی کنار استراتژی تیم یه منو بار هست به صورت a,b,c ، آیا تاثیری در استراتژی تیم دارند این حروف که باید نشانگر زیر سیستم تیم باشند و اگر بله چرا تغییری دیده نمیشه در نحوه چیدمان بازیکنان در میدان؟؟؟
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسم تیم + ایمیل+ بازیکنی که خریدین رو بهم ایمیل بزنین
ممنون
نقل قول:
موارد ضروری رو توی اموزش مطرح کردیم دوست عزیز
همین ها هم که مطرح کردیم سروصدای همه در اومده می گن چرا اینقدر ساخت و حرفه ای شده !
بقیه موارد هم که غیر ضروری بود امثال شما که پرسیدین اینجا پاسخ دادیم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط korosh kabir [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی سایت چندین بار اطلاع رسانی کردیم که نتیجه ای ملاک امتیاز دهی در جدول هست که توی تاریخچه بازیها نوشته میشه
من نگاه کردم دیدم تاریخچه بازیها همون 2 بر 1 به سود حریفتون بوده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط كيمياگر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز من که ایمیل شخصی خودم رو گذاشتم تا وقتی این گونه مشکلات پیش می آد به من بگین
این گونه مشکلات توی همه بازیهای آنلاین پیش می آد ولی هیچ کس به روی خودش نمی آره .. اما ما اومدیم ایمیل گذاشتیم که اطلاع بدین تا حقی از کسی ضایع نشه !
شما که از روی انصاف حرف می زنید.. بگین انصافآ من چه کاری از دستم بر می اومده که نکردم؟
اگه 1000 - 2000 تیم بود می شد یک کاریش کرد
اما چند ده هزار تیم توی سایت عضو هستند و اگه این گونه مشکلات در بین این تیم ها در هر هفته باری 2 - 3 تی مپیش بیاد این دیگه اجتناب ناپذیره
به هر حال من نمی ام این مطالب رو پاک کنم چون می دونم حرفتون درسته و باید پیگیری بشه
اما برای این که به نتیجه برسید به جای اینکه اینجا توی مباحث عمومی بگین بیاین به ما ایمیل بزنید تا مشکلتون رفع شه
تیمتون سقوط کرده حالا اومدین می گین اینجوری؟ چه فایده داره دیگه؟
به هر حال بنده متاسفم ولی دیر اطلاع دادین
موفق باشید
حقیقت امر اینه که قبلآ این زیر سیستم های A , B , C حالت تدافعی , میانی و تهاجمی هر سیستم رو مشخص می کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط xan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما به علت بالا رفتن حجم تیم ها و زیاد شدن محاسبات . این بخش از محاسبات رو که خیلی مهم نبود حذف کردیم تا بازیها سریعتر محاسبه شه
برای ما کاری نداشت که بگذاریم شما ببینید که با تغییر A , B , C چینش شما تاثیر می کنه ولی عملآ روی بازی شما تاثیر نمی گذاشت ! اما ما دوست داریم با کاربر صادق باشیم
وقتی می بینید تغییری حاصل نمیشه یعنی توی محاسبات هم بی تاثیره
موفق باشید love::
eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-
با سلام
یه درخواست از مدیریت سایت داشتم که اگر امکان داره وضع آب و هوا را در صحفه تاریخچه بازیها اضافه کنند تا پیشاپیش بدونیم در کدوم وضع آب و هوایی با کدوم تیم بازی داریم
پول این هفته واریز نشده اگه میشه پیگیری کنید؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط xan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه تفاوتی بین تیم هایی که مربیشون هر روز سر می زنه با تیمی که هفته ای یک بار می آد باید باشه دیگه عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza-chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
تعداد تیم ها زیاده به مرور واریز میشه
موفق باشید