فکر کنم سانتون بازیکن اینتر
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم سانتون بازیکن اینتر
خيلي خوبه كه پست هايي كه دوست نداري رو پاك مي كنيد
شما خداي ظرفيتيد .
شك ندارم كه اين پست هم پاك مي كنيد كه نشون بدي چه قدر آزادي داريم !
زودتر از حد انتظار به جواب صحیح رسیدید. انتظار این چنین سرعت عملی را نداشتم. به هر حال، پاسخ داویده سانتون است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بلافاصله مسابقه ی جدید را قرار می دهیم. سعی کرده ام بازیکنی سخت تر قرار دهم تا اطلاعات زیاد شما هم حریف آن نشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیکن در لیگ برتر انگلستان بازی می کند.
فکر کنم بهتر باشه بذارید بقیه هم عکس بذارن و فقط خودتون زحمتش رو نکشید !
موافق نیستین ؟
خوب پس از اینکه جواب درست این سوال هم داده شد تو هم عکس برای سوال بگذار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من داوید لوئیز بازیکن چلسی
آقا جواب ما درست بود يا نه؟ اگه درست نبود پس لطفا بيشتر راهنمايي كنيد,ما الان فقط ميدونيم كه اين بازيكن در ليگ برتر انگليس بازي ميكنه,اينجوري پيدا كردنش خيلي سخته,درست مثل پيدا كردن سوزن در انبار كاه :nishkhand:
وقتی جوابی نمی دهم ولی برایتان تشکر می گذارم، یعنی جوابتان اشتباه است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط le0_1o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امّا اگر مسابقه این قدر سخت است، یک راهنمایی دیگر می کنم. ملیّت این بازیکن انگلیسی است.
اين بازيكن ولكات نيست؟