استغفرالله ... هی میگن شرط بندی ؛ الان میرم 2 تا مدیر سایت رو میریزم سرتون با بحثای غیر اسلامی نکنین اینجا ... اولیش میاد تذکر می ده دومیشم با ساتور نصفتون می کنه :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
استغفرالله ... هی میگن شرط بندی ؛ الان میرم 2 تا مدیر سایت رو میریزم سرتون با بحثای غیر اسلامی نکنین اینجا ... اولیش میاد تذکر می ده دومیشم با ساتور نصفتون می کنه :nishkhand:
عمرا:chi migi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با كسي شوخي نداريم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هر حال درست رو قضيه ي شرط بندي فكر كن !:ehe:نقل قول:
امشبو وقت ميدم !:ehem:
الان ميخوام پاشم برم فوتبال!:toop:
وای چقدر بزرگواری تو :nishkhand: من نگران بودم اگه به من وقت ندی چیکار کنم:khandeeeee bahal:نقل قول:
خلاصه ما فعلا رفتيم!:toop:نقل قول:
بابا خیلی زشته از خودشونیا بدش میاد!!
ok
اصلا قرار شد عکسش از تو باشه چرا من ذهنمو درگیر کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من بدم نمیاد الکس بدش میاد :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
این هم عکس یه زوج خوشبخت امیداورم همه مثل این زوج خوشبخت بشین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]