-
مصاحبه مظلومی
حجازى نظراتش را تحميل نمى كند
مظلومى: روشن پيشكسوت ماست اما بعضى مسائل را رعايت كند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: حجازى نظراتش را به من تحميل نمى كند و به عنوان كسى كه بايد جوابگوى باشگاه و مردم باشم، خودم تصميم نهايى را مى گيرم.وى در مورد تيم پيكان ضمن بيان مطلب فوق گفت: بازى هاى گذشته اين تيم را آناليز كرديم و از نقاط ضعف و قوت آنها شناخت كاملى داريم. به بازيكنان تيم هم تاكيد كردم بدون توجه به نتايج و جايگاه تيم پيكان در جدول، نبايد اين تيم را دست كم گرفت تا برايمان مشكلى ايجاد نشود.
او با بيان اينكه بازيكنان هر تيمى مقابل استقلال انگيزه مضاعفى پيدامى كنند، افزود: در اين مدت اين موضوع را به بازيكنان تيم القا كردم كه همه بازى هاى ليگ همانند ديدار فينال مهم است. همه تيم ها هم قوى هستند و تيم ضعيفى در ليگ نداريم به همين دليل بايد با تلاش بيشتر قدرت شان را در زمين مسابقه به نمايش گذاشته و ۳ امتياز هر مسابقه را بدست آورند.
سرمربى تيم فوتبال استقلال در مورد مشكلات خط دفاعى اين تيم ادامه داد: مدافعان خوبى داريم اما در فرصت اندك و به دليل فشردگى مسابقات تنها سعى مى كنيم خستگى آنها را كاهش دهيم و يا با انجام بعضى از جا به جايى ها تمركزشان را بالاتر ببريم. البته وقتى تيمى گل مى خورد از مهاجم تادروازه بان همگى مقصر هستند زيرا براى محافظت از دروازه، بايد دفاع تيمى عملكرد خوبى داشته باشد.وى با بيان اينكه تيم اسپانيا در جام جهانى به همه نشان داد تيمى كه قصد قهرمانى دارد، بايد مانع باز شدن دروازه اش بشود، تاكيد كرد: دفاع تيمى از خط حمله شروع مى شود و ما سعى داريم اين تفكر را در تيم تزريق كنيم كه با هماهنگى و همكارى كامل و تقويت دفاع تيمى، در مسابقات آينده فرصت گلزنى به حريفان ندهيم.مظلومى با اشاره به اينكه مصدوميت برهانى برطرف شده و اين بازيكن تمايل به حضور در ميدان را دارد اما حضورش مقابل پيكان بستگى به نظر پزشك تيم دارد، خاطرنشان كرد: تيم و وضعيت بازيكنان روزبه روز بهتر مى شود. پيش بينى ام اين بود كه از هفته ششم، عملكرد تيم مانند بازى با استيل آذين مى شود اما رشد فنى و تاكتيكى تيم خوب بوده است.وى در بخش ديگرى از گفت وگويش، با بيان اينكه استقلال تنها ۶۰ درصد توانايى اش را در بازى هاى گذشته به نمايش گذاشته، ادامه داد: با اجراى دقيق برنامه هاى فنى تيم، در بازى هاى آينده شاهد بازى هاى روان و سرعتى از سوى تيم استقلال خواهيد بود.وى افزود: تيم استقلال در بازى با فولاد كه بسيار بد بازى كرد هم حداقل ۹ موقعيت گلزنى داشت. در ديدار با ذوب آهن و استيل آذين هم ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم اما حريفان از اندك فرصت هاى خود به گل مى رسند. به همين دليل در تمرينات اخير كار بيشترى روى مهاجمان انجام داديم و سعى داريم استرس ها را از آنها دور كرده تا با آرامش بيشتر در مسابقات به ميدان بروند.او با بيان اينكه همانند يك كارمند از صبح در باشگاه استقلال است، در مورد نشست اخيرش با فتح الله زاده و حجازى تاكيد كرد: حجازى پيشكسوت ماست و در فوتبال ايران كارنامه ارزشمندى دارد اما هم مانند پورحيدرى، محصص، رجبى و ديگر پيشكسوتان به عنوان مشاور نظراتش را در مورد تيم به من اعلام مى كند.وى افزود: برخلاف مطالب مطرح شده در روزهاى اخير، حجازى نظراتش را به من تحميل نمى كند و به عنوان كسى كه بايد جوابگوى باشگاه و مردم باشم، خودم تصميم نهايى را مى گيرم.مظلومى در پايان در مورد اظهارات اخير حسن روشن گفت: ايشان پيشكسوت ماست اما مسائلى را بايد رعايت كند. اگر مشكلى وجود دارد، آن را بايد در خانواده بيان كرد زيرا بيان اين مسائل باعث ناراحتى و نگرانى هواداران مى شود.
-
مصاحبه میداوودی
مهم اين بود كه به استقلال بيايم
ميداودى: فرصتى پيش نيامد با واعظى آشتيانى مذاكره كنم
ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مديريت سابق استقلال دنبال مذاكره با من بود اما فرصتى پيش نيامد با واعظى آشتيانى مذاكره كنم.در روزهاى اخير، نحوه پيوستن ميلاد ميداودى به استقلال تهران تبديل به يكى از محورهاى جدل رسانه اى بين مدير عامل سابق و سرپرست فعلى استقلال تهران شده است. واعظى آشتيانى اعتقاد دارد كه حضور ميداودى در استقلال به دوره مديريت وى برمى گردد اما فتح الله زاده عنوان مى كند مراحل مذاكره و عقد قرارداد با شماره ۱۰ استقلال توسط مديريت فعلى باشگاه انجام شده است. ميلاد ميداودى در اين باره اظهار داشت: واقعيت اين است كه بحث حضور من در استقلال ۳-۴ سال بود كه مطرح مى شد و به نتيجه نمى رسيد. امسال هم دقيقا بعد از انتشار خبر تمديد قرارداد عبدالصمد مرفاوى وبازگشت تيم استقلال تهران از بازى با الجزيره امارات در ليگ قهرمانان آسيا، يكى از مسئولان باشگاه با مدير برنامه هايم تماس گرفت و خواستار انجام مذاكره شد اما بدليل آن كه ليگ نهم تمام نشده بود، ترجيح داديم اين كار بعد از شروع فصل نقل و انتقالات انجام شود. ميداودى ادامه داد: ظاهرا قسمت نبود كه مرفاوى در استقلال بماند و بعد از بازى مقابل پيكان قزوين از تيم جدا شد. در آن زمان باشگاه استقلال باز هم خواستار مذاكره با من بود اما چون پيگير موضوع قرارداد قبلى ام با باشگاه الاهلى امارات و رفع آن مشكل بودم، فرصت مذاكره با مسئولان سابق استقلال را پيدا نكردم و زمانى مشكلم با باشگاه الاهلى برطرف شد كه مديرعامل سابق و اعضاى هيأت مديره استقلال دسته جمعى استعفا كرده بودند. مهاجم ملى پوش آبى پوشان با اشاره به فاصله چندين روزه بين رفتن واعظى آشتيانى و آمدن فتح الله زاده گفت: اميدوار رضايى را در اهواز ديدم و ايشان از من خواست چند روزى صبر كنم تا مديرعامل جديد معرفى شود و اگر با استقلال به توافق نرسيدم، راهى ساير تيم ها شوم. من هم تعهد اخلاقى دادم كه اين كار را انجام بدهم. بعد از انتخاب فتح الله زاده، بلافاصله از باشگاه استقلال تهران با مدير برنامه هايم تماس گرفتند و اميرى به نمايندگى از باشگاه مذاكرات مقدماتى را انجام داد. روز اول تير ماه نيز به دفتر فتح الله زاده رفتيم و بعد از مذاكره نهايى قرارداد امضا كردم. ميلاد ميداودى با ابراز رضايت از حضور در استقلال تهران گفت: مهم تر از چگونگى حضور من در استقلال، اين است كه براى اين تيم مفيد باشم و بتوانم رضايت خاطر استقلالى ها را فراهم كنم. من كه از شرايط موجود رضايت دارم. اينجا همه چيز فراهم است. از باشگاه بزرگ با مسئولان و كادر فنى قوى تا هوادارانى پرشور و رسانه هايى كه بازيكن را به پيشرفت بيشتر وا مى دارند. حالا بايد از اين فضا استفاده كنم تا پاسخ اعتماد استقلالى ها را بدهم. فكر كنم كمتر از نيم فصل زمان نياز دارم تا به خوبى در استقلال جا بيفتم. ميداودى در پايان گفت: اميدوارم در بازى مقابل پيكان بتوانيم اولين پيروزى خانگى را جشن بگيريم و به رده هاى بالاى جدول برسيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: از خنديدن بازيكنانم روي نيمكت خوشحال ميشوم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از خنديدن بازيكنانم روي نيمكت نه تنها ناراحت نميشوم بلكه خوشحال هم ميشوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود باشگاه استقلال قصد دارد با امير حسين صادقي به دليل خنديدن روي نيمكت و مصاحبه عليه كادرفني برخورد كند، اظهار داشت: من نمي دانم بعضي از اين همكاران شما اين خبرها را از كجا مي آورند و آبروي بقيه همكاران خود را هم مي برند. اصلا با امير حسين صادقي بحثي نداشتم كه امروز در بعضي روزنامه ها نوشته اند كه با هم درگير شده ايم.
وي ادامه داد: براي بازي دادن يا نيمكت نشاندن بازيكنان نيازي نيست كه به آنها توضيح دهم. من بازي ها و تمرينات را مي بينم و بر اساس آن بازيكنان را انتخاب مي كنم. نيمكت نشيني هميشه به دليل ضعف فني نيست. من تشخيص داده ام در يك بازي با توجه به شرايط از چه بازيكناني استفاده كنم.
سرمربي استقلال تصريح كرد: من نه به بازيكنان در رختكن اخطاري دادم و نه حرفي به آنها زدهام. اصلا به رختكن نرفتم كه بخواهم بازيكنانم را به خاطر خنده روي نيمكت مؤاخذه كنم، پس از پايان بازي به سالن نشست خبري رفتم و بعد هم مستقيم سوار اتوبوس تيم شدم. نميدانم آنهايي كه چنين اخباري را مينويسند دنبال چه چيزي ميگردند.
مظلومي تاكيد كرد: از اينكه ميبينم بازيكنان روي نيمكت خوشحال هستند و ميخندند نه تنها ناراحت نميشوم بلكه خوشحال هم ميشوم، يكي به من بگويد كه بازيكن روي نيمكت بايد چه كار كند.اگر بخواهند بخندند اين طور حرف در ميآورند و اگر نخندند و ناراحت باشند جوري ديگري حرف درميآورند.
سرمربي استقلال با بيان اينكه اين خوب است كه بازيكنان روي نيمكت روحيه داشته باشند خاطرنشان كرد: اگر كه بازيكنان روي نيمكت با قيافه عبوس و اخمو بنشينند، دوربينهاي تلويزيوني روي آنها زوم ميكند، اين چه فوتبالي است كه براي ما ساختهاند مدام دنبال حاشيه هستند. تا يك گلر گل ميخورد فوري دوربينها سراغ دروازهبان نيمكتنشين ميروند. تا يك مهاجم گل ميزند سريع دوربينها روي مهاجم نيمكتنشين زوم ميكند تا عكسالعمل او را ببينند.
وي با انتقاد از مطالب چاپ شده در روزنامهها تصريح كرد: روزنامهاي كه گزارش رختكن را نوشته بگويد از كجا اين مطالب را آورده است. من در رختكن 5 دقيقه هم براي بازيكنانم صحبت نكردم. تا استقلال يك برد ميآورد آقاياني كه ميخواهند حاشيه را درست كنند، دست به كار ميشوند.
مظلومي افزود: من حتما از باشگاه ميخواهم با اين گونه خبرها به صورت قانوني برخورد كند و اجازه ندهند هر مطلبي كه دوست دارند بنويسند. آنها بيايند ثابت كنند چنين اتفاقي در رختكن افتاده است. آنها ميخواهند افكار عمومي را خراب كنند.
سرمربي آبيپوشان در مورد صحبتهاي اميرحسين صادقي مبني بر اينكه از قيافه اش خوششان نمي آيد و به همين دليل نيمكتنشين است؛ گفت: من اميرحسين را به خوبي ميشناسم و ميدانم وقتي از روي عصبانيت حرفي ميزند خيلي زود پيشمان ميشود. بازيكنان موقع عصبانيت بايد كنترل داشته باشند و هر حرفي را نزنند. چرا نبايد از قيافه او خوشم بيايد؟ از او بدقيافهتر را در تركيب قرار دادهام.
مظلومي تصريح كرد:من مربياي نيستم كه با مصاحبه يك بازيكن او را بازي دهم. نميخواهم بازيكني براي تيم حاشيه درست كند. از آن دست مربياني نيستم كه در كنفرانس خبري بازيكن را خراب كنم. هيچ وقت نميگويم بازيكنم به خاطر ضعف فني در تركيب قرار نگرفته است، تا آنجا كه بتوانيم شخصيت بازيكن را حفظ ميكنم و به كسي بياحترامي نميكنم. اگر بازيكني در تمرين خوب نباشد يا مشكل فني داشته باشد با نفرستادن به زمين جواب بازيكن را ميدهم. گاهي اوقات هم شرايط ايجاب ميكند كه يك بازيكن نيمكتنشين باشد
-
مصاحبه مظلومی
اميدوارم پورحيدرى در استقلال بماند
غلامحسين مظلومى: در كار فنى پرويز هيچ دخالتى نخواهم كرد
غلامحسين مظلومى عضو جديد كميته فنى باشگاه استقلال گفت: دخالتى در كار فنى پرويز مظلومى نخواهم داشت.وى در خصوص بازگشتش به استقلال، اظهار داشت: خوشبختانه آقاى فتح الله زاده سياست حمايت از پيشكسوتان را در پيش گرفتند. از همين رو، از من دعوت كردند به استقلال برگردم. او در خصوص اينكه آيا قرار است به جاى منصور پورحيدرى كه گزينه اصلى مديريت فنى در تيم هميارى اراك به شمار مى رود، روى نيمكت حضور پيدا كند ،گفت: به خودم اجازه نمى دهم جاى منصور پورحيدرى را بگيرم. تا ايشان نخواهد، هرگز چنين مسئوليتى را قبول نخواهم كرد. اميدوارم همچنان در استقلال بمانند. مظلومى درباره شرح وظايفش در استقلال، گفت: قرار است به عنوان عضو كميته فنى و كميته انضباطى باشگاه فعاليت كنم. از فردا كارم را آغاز خواهم كرد. وى تاكيد كرد: در استقلال اتاق فكرى تشكيل شده و قرار است در آن، نقاط ضعف و قوت تيم را بررسى كنيم. بايد اشاره كنم دخالتى در كار پرويز مظلومى نخواهيم داشت و حرف اول و آخر بحث فنى را ايشان مى زنند.مدير فصل گذشته تيم استقلال در خصوص اينكه پرويز مظلومى درخواست كرد به جمع استقلالى ها اضافه شود، گفت: آقاى فتح الله زاده با من تماس گرفت و به من پيشنهاد همكارى داد. پرويز هم برادر من است و اگر ايشان هم پيشنهاد مى داد، نيت خيرى داشت. از استقلال جدا نبودم و ساليان سال چه به عنوان مربى و چه به عنوان بازيكن براى اين تيم زحمت كشيدم. يك سال تجربه آسيايى شدن با استقلال را كسب كردم. وى درباره اينكه چرا در فصل گذشته از او به عنوان شخص فنى در كنار مرفاوى استفاده نمى شد، تاكيد كرد: تا زمانى كه مرفاوى خودش چنين تمايلى نداشت، چرا بايد چنين پيشنهادى مى دادند. من تابع مقررات باشگاه بودم ولى گزارش فنى خود را به مدير عامل ارائه مى كردم. بهتر است در اين خصوص مرفاوى نظر بدهد و من صحبتى نكنم چون او نفر اول فنى بود و طبيعتا بايد جوابگوى هواداران را مى داد. مظلومى درباره وضعيت فعلى استقلال گفت: اين تيم نياز به زمان داشت. همانطور كه از ابتداى فصل گفته مى شد، بعد از فصل بدنسازى بدن ها ول كرد و تا به امروز نيز عملكرد فنى تيم قابل قبول بوده است. استقلال در ۳ جام مختلف بايد حضور پيدا كند و مطمئنا در اين ۳ جام از مدعيان اصلى خواهد بود.
-
مصاحبه میداوودی
يك نوجوان احساساتى هم اينچنين حرف نمى زند
ميداودى: شايد ضربه من به دليل كيفيت نامناسب توپ گل شد
ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: شايد حق با ميرزاپور باشد و ضربه من به دليل كيفيت نامناسب توپ گل شد.
وى اظهار داشت: با اينكه در كناره هاى زمين بازى مى كنم اما انتظار گلزنى از من بالا است. فكر مى كنم بعد از اينكه ۳ گل در ۲ مسابقه ابتدايى به ثمر رساندم، انتظارات را بالا برده ام. اكنون بايد براى گلزنى، تلاش بيشترى داشته باشم.
نمى خواستم براى سومين بازى متوالى بدون زدن گل از زمين بيرون بيايم و به همين دليل انگيزه زيادى براى گل زدن به پيكان داشتم.
او درباره بازى در كناره هاى زمين گفت: اين نظر كادر فنى است. هر جا دستور بدهند، بازى مى كنم. درست است اگر در نوك حمله بازى كنم، موقعيت هاى بيشترى خواهم داشت؛ اما نوع بازى استقلال و هافبك هاى پاسور اين تيم به شكلى است كه در همين پست هم صاحب فرصت گلزنى مى شوم. روى شوت هاى راه دور و ضربات ايستگاهى هم شانس گلزنى دارم.اين بازيكن درباره اينكه ابراهيم ميرزاپور بعد از بازى عنوان كرده بود ضربه ايستگاهى ميداودى به دليل كيفيت نامناسب توپ تغيير مسير داد و گل شد، عنوان كرد: ابراهيم ميرزاپور از دوستان خوب من است و در استقلال اهواز همبازى بوديم. شايد هم حق با ابراهيم است و ضربه من به دليل كيفيت نامناسب توپ وارد دروازه شده باشد. در نيمه اول هم يك ضربه از راه دور زدم كه ميرزاپور توپ را از زير طاق به كرنر فرستاد.ميداودى افزود: حقيقت اين است كه گل به پيكان اامان گلم از روى ضربات ايستگاهى نبود. اين ضربات را در زمان حضورم در تيم الاهلى امارات، از ماركوس اوسنسائو كاشته زن معروف برزيلى كه به الاهلى آمده بود، ياد گرفتم و در خاتمه هر جلسه تمرين بيش از نيم ساعت روى اين توپ ها كار مى كرديم. سال گذشته هم در استقلال اهواز از اين گل ها زده بودم. اميدوارم بتوانم براى استقلال تهران باز هم چنين گل هايى بزنم. هر چند كه اينجا ايمان مبعلى و مجتبى جبارى را داريم كه استاد كاشته زدن هستند.ميلاد ميداودى درباره احتمال رسيدن به عنوان آقاى گل، گفت: طبيعى است كه هر مهاجمى دوست داشته باشد آقاى گل شود. من هم به كسب اين عنوان علاقه دارم اما اين موضوع بستگى به شرايط تيمى و حفظ آمادگى بازيكن دارد. متأسفانه چندى قبل مطالبى از قول من مبنى بر آتش زدن دروازه حريفان و شكستن ركورد گلزنى در تاريخ فوتبال ايران و ... درج شد كه اصلا كار درستى نبود. حتى يك نوجوان احساساتى هم نمى آيد بدين شكل حرف بزند، چه برسد به من كه چند سال است در ليگ برتر بازى مى كنم و با شرايط كاملا آشنا هستم
-
مصاحبه مظلومی
كاش كميته انضباطى جريمه مرا تعليق مى كرد
آشوبى: به نحسى پيراهن شماره ۱۷ اعتقاد ندارم
فرزاد آشوبى هافبك ملى پوش استقلال گفت: به نحسى پيراهن شماره ۱۷اعتقادى نداشته و با آن در فصل جديد مى درخشم.او پس از پايان ديدار تيم هاى استقلال و پيكان كه منجر به پيروزى ۳ بر صفر شاگردان مظلومى شد، اظهار داشت: در نيمه اول چندان بازى خوبى انجام نداديم؛ اما با شروع نيمه دوم، خيلى بهتر شديم. استقلال شايسته برد بود و نشان داد در هر لحظه مى تواند نتيجه را به سود خود تغيير دهد. وى درباره شرح وظايف خود و فيليپ آلوز دسوزا، گفت: شرح وظايف ما يكى نيست. اگر دقت كرده باشيد، آلوز در كارهاى هجومى به تيم ما كمك مى كند. او در بازى هاى گذشته نيز به خاطر اضافه شدن نفرات حمله موفق شد چندين پاس گل به مهاجمان استقلال بدهد.هافبك تيم استقلال درباره اينكه سال گذشته كسى پيراهن شماره ۱۷ را نمى پوشيد و شايد اين مسئله به خاطر نحسى اين شماره پيراهن كه متعلق به احمد مومن زاده بود، گفت: نمى دانستم چنين مسئله اى وجود دارد. حالا هم كه مى دانم، اين حرف ها بيان مى شود، باز هم شكى نداشته و اين پيراهن را مى پوشم. فرقى نمى كند شماره پيراهن فوتباليست چه باشد اما به نحسى و اين صحبت ها اعتقادى ندارم. با همين پيراهن براى استقلال خواهم درخشيد. وى در خصوص جريمه اى كه كميته انضباطى به خاطر مصاحبه عليه يكى از مسئولان فدراسيون برايش در نظر گرفته است، اظهار داشت: بهتر بود آنها جريمه من را به حالت تعليق درمى آوردند يا حداقل قبل از اين موضوع مسئله را به من اطلاع مى دادند. در كل، صحبت هايى دارم كه در چند روز آينده با مسئولان كميته انضباطى در ميان خواهم گذاشت.
-
مصاحبه مظلومی
آنها بايد خودشان را به سرمربى ثابت كنند
مظلومى: به بازيكنان باج نمى دهم
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هر چند با اختلاف ۳ گل پيكان را شكست داديم اما هنوز نقايص زيادى داريم كه بايد آنها را برطرف كنيم.وى پس از پيروزى ۳ بر صفر تيم فوتبال استقلال تهران مقابل پيكان اظهار كرد: بايد به بازيكنان پيكان خسته نباشيد بگويم چرا كه آنها خيلى استقلال را اذيت كردند. بازى در نيمه نخست تحت كنترل تيم پيكان بود. بازيكنان حريف با حفظ توپ و پاس هاى پى در پى ضمن اين كه سرعت تيم ما را گرفتند صاحب توپ و ميدان هم بودند. ما در نيمه نخست عملكرد خوبى نداشتيم. هر چند موقعيت هايى را هم به دست آورديم اما در نيمه دوم پس از صحبت هاى انجام شده با بازيكنان و جابه جايى هايى كه در چيدمان نفرات در زمين داشتيم، شرايط فرق كرد و تقريبا در تمام مدت بازى تيم حمله كننده ما بوديم و كارهاى پيكان را خنثى كرديم.او افزود: در مجموع از بازيكنانم راضى هستم چرا كه آنها روند رو به رشد خوبى دارند. البته ما بازهم نقص هايى داريم كه بايد آنها را برطرف كنيم. بازيكنان استقلال پس از فشار بسيار زيادى كه در ديدار با استيل آذين تحمل كردند، دچار خستگى بسيارى شده بودند كه با توجه به كم بودن فاصله بين مسابقات اين خستگى روى بدن هايشان مشهود بود. آنها توانايى هايشان بسيار بالاتراز اين است. ضمن اين كه به دليل آسيب ديدگى چندين بازيكنانم چاره اى نداريم جز اين كه از برخى بازيكنان در پست هاى غير تخصصى استفاده كنيم و در چيدمان تركيب جابه جايى هايى داشته باشيم.مظلومى كه در نشست خبرى پايان بازى صحبت مى كرد، همچنين گفت: البته پيكان را با اختلاف ۳ گل برديم اما استقلال هنوز مشكلات زيادى دارد كه بايد برطرف كند. چيزى كه باعث اميدوارى ما در اين تيم مى شود انگيزه بالاى بازيكنان براى پيشرفت است. آنها روز به روز بهتر مى شوند و سير صعودى خوبى دارند. اگر دقت كنيد استقلال بازى به بازى به هماهنگى بيشترى مى رسد و بازيكنان شادابى بيشترى دارند. اين برد البته چيزى از ارزش هاى تيم پيكان كم نمى كند. تيم ما به دليل نداشتن بازيكنان بلندقد كافى مجبور است، بيشتر حملاتش را روى عمق دفاع حريف برنامه ريزى كند و كمتر از كناره ها نفوذ كرده و با ارسال سانتر روى دروازه قصد گشودن آن را داشته باشد.وى در پاسخ به اين سوال كه محمد احمدزاده (سرمربى تيم پيكان) گفته است كه بازى را ما انجام داديم و نتيجه را استقلال برد، گفت: ايشان نظر خودشان را دادند. من هم گفتم كه پيكان در نيمه اول خيلى خوب كار كرد و كنترل بازى را در دست داشت اما ما در نيمه دوم كاملا به بازى احاطه داشتيم. شما در اين نيمه موقعيتى را از تيم پيكان ديديد؟ تمام حملاتشان را دفع كرديم و حتى اجازه نداديم به محوطه جريمه ما وارد شوند.وى درباره تعويض مجتبى جبارى گفت: بينى او مقدارى آسيب ديده بود و ما ريسك نكرديم و تعويضش كرديم. جوان هايى داريم كه توانايى هاى بالايى دارند و بايد ميدان ديده بشوند شايد آسيب ديدگى برخى بازيكنان فرصتى شود تا بعضى بازيكنان جوان ما شرايط حضور در ميادين را پيدا كنند.مظلومى در پاسخ به اين سوال كه به نظر برخى بازيكنان تيم تان از نيمكت نشينى راضى نيستند و پس از پايان بازى هم به سرعت زمين را ترك مى كنند، و به ظاهر در برخى مصاحبه ها گفته اند كه مظلومى از ما خوشش نمى آيد! اظهار كرد: ما از همه خوشمان مى آيد، اگر از آنها بدم مى آيد كه در ليست قرارشان نمى دادم. باج كه نمى خواهم بدهم! ديديد كه در اين مسابقه هم از اميرآبادى و كوشكى استفاده كردم. ما باجابه جايى هايى كه انجام مى دهيم از تمام نفرات استفاده مى كنيم. معتقدم يك بازيكن بايد در زمين حرفش را بزند نه آن كه بخواهد براى حل مشكلش مصاحبه كرده و يا با تماشاچيان صحبت كند. من هم به اين موضوع اهميتى نمى دهم. بازيكنان بايد خودشان را در زمين به سرمربى تيم ثابت كنند واز فرصتى كه براى حضور پيدا مى كنند نهايت استفاده را داشته باشند. هر بازيكنى كه شرايط بهترى داشته باشد از او در تركيب تيم استفاده خواهم كرد. اين را تقريبا همه آنها متوجه شده اند.وى تاكيد كرد: ما در استقلال نياز به يكدلى و وحدت داريم و در ابتداى فصل هم به طور مفصل هم با تمام بازيكنان در اين باره صحبت كرده ام. خوشبختانه تاكنون كه مشكلى از اين حيث براى مان ايجاد نشده است اما اگر برخى از آنها بخواهند مشكلاتى را ايجاد كنند قطعا در كنار استقلال نخواهند بود.مظلومى درباره حضور و تاثير حجازى در برنامه هاى فنى استقلال تصريح كرد: حجازى مى آيد و به همراه ساير كارشناسان و پيشكسوتان ديگر استقلال چون منصور پورحيدرى و... به ما كمك مى كند. غلام حسين خان [مظلومى]هم به زودى به جمع ما ملحق خواهد شد. آنها هم به ما مشورت هاى خوبى مى دهند و در جلسات فنى از صحبت ها و نظرات شان استفاده مى كنيم اما تصميم آخر را در قبال مسايل فنى تيم خودم مى گيرم. ما از ابتداى فصل هم برنامه استفاده از پيشكسوتان استقلال را داشتيم اكنون هم خوشحاليم كه از نيمكت تا كميته فنى پيشكسوتان متعددى از استقلال به اين تيم كمك مى كنند. وى درباره عدم حضور فتح الله زاده(سرپرست باشگاه استقلال) در ورزشگاه اظهار كرد: او معمولا بازى هاى مختلف استقلال را از نزديك تماشا مى كرد اما نمى دانم شايد اين بار خيالش راحت بوده كه به استاديوم نيامد!مظلومى در مورد بازى نكردن آرش برهانى نيز خاطرنشان كرد: آرش آماده بود و مى توانست در اين مسابقه به ميدان برود حتى او را روى نيمكت هم آورديم اما در قبال استفاده از او ريسك نكرديم و مى خواهيم در شرايطى آرش را به ميدان بفرستيم كه تا حدى مطمئن باشيم مشكلى برايش پيش نمى آيد و ما هم مى توانيم به خوبى از وجودش استفاده كنيم
-
مصاحبه صادقی
به پيروز گفتم پشت سرت حرف نزدم
صادقي: به نظر شما خنديدن جرم است؟
ايران ورزشي- با وجود اينكه اميرحسين صادقي در تركيب استقلال بازي نميكند اما حتي نشستن روي نيمكت و خندههايش هم براي رسانهها سوژه است و خيليها علاقه دارند بدانند كه اين بازيكن چه واكنشي در قبال نيمكتنشيني انجام ميدهد و آيا اين خندهها فقط ظاهرسازي از جانب اين بازيكن است يا نه البته علاوه بر بحث نيمكتنشيني بحث قهر كردنش با پيروز قرباني هم مدتها بر سر زبانها بود و از قرار معلوم قبل از بازي با پيكان اين قضيه با برخورد كردن اين دو بازيكن در هتل المپيك فيصله پيدا كرد. به همين خاطر سراغ صادقي رفتيم تا درباره مسائلي كه پيش آمده با او گفت و گو كنيم.
مثل اينكه با قرباني آشتي كردي؟
ـ قهر نبودم كه بخواهم آشتي كنم. من و پيروز همديگر را در هتل ديديم و صحبت كرديم.
اگر قهري در كار نبود پس آن مصاحبههاي قرباني و ... چه بود؟
يكسري مسائل را اشتباهي به او گفته بودند كه صحت نداشت. من به پيروز گفتم كه پشت سرت حرف نزدم و فقط كساني كه دنبال هيجان هستند اين بحثها را پيش آوردند.
از قرار معلوم همچنان به خاطر آن اشتباه نيمكتنشين هستي؟
به هر حال اتفاق است و پيش ميآيد. من هم دنبال اين نيستم كه چرا بازي نميكنم چون نميخواهم براي تيمم حاشيه درست كنم. ايمان دارم كه فوتباليست بزرگي هستم و به تركيب برميگردم.
وقتي كه دوربينهاي تلويزيون روي نيمكت نشانت ميدهند دايما ميخندي. به نظر ميرسد اين خنده از جانب تو فقط يك ظاهرسازي است؟!
سال گذشته ميگفتند كه مينشيند روي نيمكت ناراحت است؛ امسال با بازيكنان قرار گذاشتيم كه روي نيمكت بخنديم، به نظر شما خنديدن جرم است؟!
مثل اينكه گفته بودي چون آقاي مظلومي از قيافهام خوشش نميآيد من را بازي نميدهد؟
من درباره مظلومي نگفتم. به صورت كلي گفتم كه ممكن است در دنيا مربي از قيافه بازيكني خوشش نيايد و به او بازي ندهد.
منتظري در بازي نفت محروم است، در اين بازي حضور داري؟
فكر نكنم بازي كنم.
بازي با نفت را چطور ارزيابي ميكني؟
ما در جام ولايت با نفت بازي كرديم، تيم سرسخت و خوبي است و چون از ليگ يك آمده ناشناخته است. فكر ميكنم فوتبال سخت اما قشنگي از آب درآيد.
-
مصاحبه مظلومی
هركس مشكل درست كند بايد برود
مظلومي: به هيچ بازيكني باج نميدهم
ايران ورزشي-پرويز مظلومي از برتري مقابل پيكان خوشحال بود و اينگونه حرفهايش را آغاز كرد: «بايد به بازيكنان پيكان خسته نباشيد بگويم چرا كه آنها خيلي ما را اذيت كردند. بازي در نيمه نخست تحت كنترل تيم پيكان بود. بازيكنان حريف با حفظ توپ و پاس هاي پي در پي سرعت تيم ما را گرفتند. هر چند موقعيت هايي را هم به دست آورديم اما در نيمه دوم پس از صحبت هاي انجام شده با بازيكنان و جابجاييهايي كه در چيدمان نفرات در زمين داشتيم، شرايط فرق كرد و تقريبا در تمام مدت بازي تيم حمله كننده ما بوديم و كارهاي پيكان را خنثي كرديم.»
مظلومي از عملكرد بازيكنانش راضي است چون آنها نيمه دوم همه خواستههاي او را در ميدان پياده كردند: «در مجموع از بازيكنانم راضي هستم چرا كه آنها روند رو به رشد خوبي دارند. البته ما بازهم نقصهايي داريم كه بايد آنها را برطرف كنيم. بازيكنان استقلال پس از فشار بسيار زيادي كه در ديدار با استيل آذين تحمل كردند، دچار خستگي بسياري شده بودند كه با توجه به كم بودن فاصله بين مسابقات اين خستگي روي بدن هايشان مشهود بود. آنها توانايي هايشان بسيار بالاتراز اين است. ضمن اينكه به دليل آسيب ديدگي چندين بازيكنم چارهاي نداريم جز اينكه از برخي بازيكنان در پستهاي غير تخصصي استفاده كنيم و در چيدمان تركيب جابجاييهايي داشته باشيم.»
حس اميدواري در وجود مظلومي موج ميزند. مظلومي به حرفهايش ادامه ميدهد: «چيزي كه باعث اميدواري ما در اين تيم مي شود انگيزه بالاي بازيكنان براي پيشرفت است. آنها روز به روز بهتر مي شوند و سير صعودي خوبي دارند. اگر دقت كنيد استقلال بازي به بازي به هماهنگي مي رسد و بازيكنان شادابي بيشتري دارند.» مظلومي به يك بحث فني درباره خط حمله هم اشاره ميكند: «تيم ما به دليل نداشتن بازيكنان بلندقد كافي مجبور است بيشتر حملاتش را روي عمق دفاع حريف برنامه ريزي كند و كمتر از كناره ها نفوذ كرده و با ارسال سانتر روي دروازه قصد گشودن آن را داشته باشد.»
مظلومي به سوالي درباره ادعاي احمدزاده كه گفته بود استقلال فقط نتيجه را برد، پاسخ داد: «ايشان نظر خودشان را دادند. من هم گفتم كه پيكان در نيمه اول خيلي خوب كار كرد و كنترل بازي را در دست داشت اما ما در نيمه دوم كاملا به بازي احاطه داشتيم. شما در اين نيمه موقعيتي را از تيم پيكان ديديد؟ تمام حملاتشان را دفع كرديم و حتي اجازه نداديم به محوطه 18 قدم ما وارد شوند.»
بازي با پيكان يك نكته ويژه هم داشت؛ بازي كردن جوانها. مظلومي درباره اين تغييرات توضيحاتي ميدهد: «جوانهايي داريم كه تواناييهاي بسياري دارند و بايد ميدان ديده بشوند شايد آسيب ديدگي برخي بازيكنان فرصتي شود تا بعضي بازيكنان جوان ما شرايط حضور در ميادين را پيدا كنند. »
اميرحسين صادقي معتقد است بعضيها از قيافهاش خوششان نميآيد. مظلومي مجبور ميشود درباره حرفهاي صادقي هم توضيحاتي بدهد: «ما از همه خوشمان ميآيد، اگر از آنها بدم ميآمد كه در ليست قرارشان نمي دادم. باج كه نميخواهم بدهم! ديديد كه در اين مسابقه هم از اميرآبادي و كوشكي استفاده كردم. ما با جابجاييهايي كه انجام مي دهيم از تمام نفرات استفاده مي كنيم. معتقدم يك بازيكن بايد در زمين حرفش را بزند نه آن كه بخواهد براي حل مشكلش مصاحبه كرده و يا با تماشاچيان صحبت كند. من هم به اين موضوع اهميتي نمي دهم. بازيكنان بايد خودشان را در زمين به سرمربي تيم ثابت كنند و از فرصتي كه براي حضور پيدا مي كنند نهايت استفاده را داشته باشند. هر بازيكني كه شرايط بهتري داشته باشد از او در تركيب تيم استفاده ميكنم. اين را تقريبا همه آنها متوجه شده اند. ما در استقلال نياز به يكدلي و وحدت داريم و در ابتداي فصل هم به طور مفصل با تمام بازيكنان در اين باره صحبت كرده ام. خوشبختانه تاكنون كه مشكلي از اين حيث براي مان ايجاد نشده است اما اگر برخي از آنها بخواهند مشكلاتي را ايجاد كنند قطعا در كنار استقلال نخواهند بود.»
مظلومي به اين سوال كه چرا حاجي در بازي با پيكان به ورزشگاه نيامد هم پاسخ جالبي داد: «او معمولا بازي هاي مختلف استقلال را از نزديك تماشا مي كرد اما نمي دانم شايد اين بار خيالش راحت بوده كه به استاديوم نيامد!»
-
مصاحبه میداوودی
اين ضربهها را از يك برزيلي معروف ياد گرفتم
ميلاد ميداودي: وقتش بود براي استقلال كاشته بزنم
ايران ورزشي- چهارشنبه شب، شبي فراموش نشدني در خاطرات ورزشي ميداودي است. ميپرسيد چرا؟ لحظهاي كه او پشت توپ قرار گرفت و از فاصلهاي حدود 35 متري توپ را به سوي دروازه پيكان شليك كرد را به ياد بياوريد. توپ با چنان ضرب و انحراف گيجكنندهاي به سوي دروازه ميرزاپور رفت كه جاي هيچ واكنشي را براي او باقي نگذاشت. معمولاً اين گلها هرچند سال يك بار در فوتبال ما ميرويد. شايد آخرين صحنه زيبايي كه در ذهن حك شده باشد گلي است كه علي كريمي اواخر دهه 70 از وسط زمين وارد دروازه بهزاد غلامپور كرد!
با گلي كه زدي همه را به وجد آوردي. فكر ميكردي آن توپ وارد دروازه شود؟
-بله، وقتي پشت توپ قرار گرفتم مطمئن بودم توپ گل ميشود. به خاطر همين وقتي توپ را شليك كردم مسيرش را به دقت زير نظر داشتم تا به مقصد برسد!
ميرزاپور پس از بازي گفته كيفيت نامناسب توپها باعث گل شدن شده؟!
نميدانم شايد راست بگويد. ميرزاپور از دوستان خوب من است و ارزش زيادي برايش قايلم. حتماً توپها اشكالي داشته كه ميرزاپور اين حرف را زده.
از حرفهايش ناراحت نيستي؟
نه، گفتم كه ابراهيم رفيق صميمي من است و با هم در استقلال اهواز همبازي بوديم.
در 2 بازي اول براي استقلال 3 گل زدي. انگار دوباره موتور گلزنيات روشن شده؟!
ديگر وقتش بود گل بزنم. البته نميخواستم مثل گلهاي قبل باشد. وقتش بود براي استقلال كاشته بزنم. شكر خدا همين طور هم شد و توپ همان جايي رفت كه بايد ميرفت.
نيمه اول هم يكي زدي كه ميرزاپور از زير طاق درآورد!
روي اين ضربات خيلي كار كردم. وقتي در الاهلي امارات بودم از ماركوس اوسنسائو يكي از كاشتهزنهاي معروف برزيلي ياد گرفتم كه چطور بايد توپ را شليك كنم. ما معمولا پس از هر تمرين ميايستاديم و حدود يك ساعت روي اين ضربهها تمرين ميكرديم. اگر يادتان باشد سال قبل هم در استقلال اهواز از اين كاشتهها ميزدم.
اما تو در استقلال تنها نيستي.
بله، ميدانم. مجتبي و ايمان هم كاشتهزنهاي قهاري هستند و فكر ميكنم در اين كار تبحر دارند.
پس از گل معلوم نبود ميخواهي كدام سمت بروي؟
آنقدر خوشحال بودم كه مسير را گم كرده بودم. به هر حال 2 بازي بود گل نزده بودم و زير فشار بودم.
چرا احساس ميكني زير فشار هستي، تو كه مهاجم نوك استقلال نيستي؟
درباره پست بازيام بايد بگويم هر جا كادر فني بخواهد بازي ميكنم. در همين پست هم صاحب فرصتهاي زيادي ميشوم كه بايد به نحو احسن از آنها استفاده كنم.
قبلا گفته بودي ميخواهي ركورد بزني. فكر ميكني بتواني اين كار را انجام بدهي؟
براي آقاي گلي خيلي انگيزه دارم اما فكر ميكنم شكستن ركورد گلزني كار سختي است. خيليها از قول من نوشته بودند ركورد گلزني فوتبال ايران را ميشكنم اما من هنوز آنقدر احساساتي نشدم كه از اين اظهارنظرها داشته باشم.
و بازي با نفت تهران؟
اميدوارم در اين بازي هم پيروز بشويم تا فاصلهمان با صدر جدول كم بشود