-
مصاحبه اكبرى
اگر براى استقلال حاشيه نسازند با مرفاوى قهرمان مى شود
اكبرى: قلعه نويى براى استقلال حاشيه درست نكند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يدالله اكبرى شنبه مقابل تيمى به ميدان رفت كه تقريباً يك فصل نيمكت نشينى را در آن تجربه كرده است. هافبك پاس بر اين عقيده است كه استقلال اگر دچار حاشيه نشود به راحتى عنوان قهرمانى ليگ را از آن خود مى كند. گفت وگوى ما با وى را بخوانيد:
• چرا مقابل استقلال استوك قرمز پوشيده بودى؟
- فكر نمى كنم استوك هايم قرمز بود. تا آنجايى كه من مى دانم كتانى هاى مشكى پوشيده بودم. البته اين چيزها اصلاً ملاك نيست و نبايد هم اينقدر به آن توجه كرد.
• قبل از بازى كه مشكلى با نيمكت استقلال نداشتى؟
- نه، همه آنها جزو دوستان من بودند و قبل از بازى هم از مرفاوى رخصت گرفتم و او را در همه حال دوست دارم. من هيچ وقت محبت تماشاگران استقلال را نسبت به خودم فراموش نمى كنم.
• برايت سخت نبود كه مقابل استقلال بازى كنى؟
- واقعاً بازى كردن مقابل استقلال خيلى سخت بود. من يك تعصب خاصى نسبت به استقلال دارم و در همه حال علاقه مند به اين تيم هستم. هرچند كه قلعه نويى در اين تيم با من خيلى بد برخورد كرد.
• از بازى بگو. چطور بود؟
- بازى خوبى بود و هر ۲ تيم چند فرصت گلزنى هم داشتند. به طور حتم اگر از فرصت ها بهتر استفاده شده بود اين بازى چند گل در بر داشت.
• تساوى عادلانه بود؟
- هر ۲تيم بازى زيبايى را به نمايش گذاشتند و به عقيده من مساوى نتيجه عادلانه اى بود.
• بازى خودت زياد به چشم نيامد. علتش چه بود؟
- من هافبك دفاعى بودم و وظيفه ام اين بود كه تيم گل نخورد. همين كه وظيفه ام را در زمين انجام دادم و پاس هم گل نخورد برايم كافى است و فكر نمى كنم عملكرد بدى مقابل استقلال از خود به نمايش گذاشته باشم.
• با توجه به بازى اى كه از استقلال ديدى. فكر مى كنى اين تيم بتواند قهرمان شود؟
- اگر براى استقلال حاشيه درست نكنند اين تيم با درايت مرفاوى مى تواند به راحتى به قهرمانى برسد.
• منظورت چه كسانى است؟
- مردم خودشان بهتر مى دانند چه افرادى براى استقلال حاشيه درست مى كنند.
• نظرت در مورد اختلافاتى كه الان بين باشگاه استقلال و امير قلعه نويى صورت گرفته چيست؟
- قلعه نويى نبايد در كارهاى استقلال دخالت كند و بايد فكرش معطوف به سپاهان باشد. او اگر واقعاً استقلال را دوست دارد بايد از اين تيم كنار بكشد. قلعه نويى نبايد براى استقلال حاشيه درست كند چرا كه اين طورى فقط به اين تيم لطمه مى خورد. همان طور كه ما در زمان بازى كردنمان روى نيمكت حرفى نمى زديم و اعتراضى نداشتيم الان هم نوبت قلعه نويى است كه به خاطر شرايط استقلال سكوت كند.
• پاس را در هفته هاى بعد چطور مى بينى؟
- ما با ۲ ۳، بازى خوب مى توانيم شرايطمان را بهبود دهيم. فكر مى كنم با ۲بازى گذشته خود نشان داديم شرايطمان بهتر شده و مى توانيم حريفان خود را شكست دهيم. مشكل الان پاس فقط يك برد است كه با دستيابى به آن تمام مشكلاتمان حل مى شود.
• حرف خاصى ندارى؟
- جا دارد از زحمات اوليايى، پورحيدرى و منصوريان در پاس تشكر كنم و اميدوارم مدير روستا با حضورش در پاس بتواند تحول بزرگى را در تيم ايجاد كند.
-
مصاحبه ناصر حجازي
ناصر حجازي: علي كريمي بزرگ اين فوتبال است
اينجا با صدور بيانيه وقتشان را تلف نميكنند
بيانيههاي بلند بالاي باشگاه استقلال عليه امير قلعهنويي نشان ميدهد هنوز هم كدورتها ميان مسوولان اين باشگاه و امير قلعهنويي به پايان نرسيده است. عصر ديروز روي سايت باشگاه استقلال بيانيهاي شديدتر از دفعات قبل عليه امير قلعهنويي صادر شد كه اين موضوع فضاي ميان دو طرف را ملتهبتر ميكرد. با صدور اين بيانيهها و رسانهاي شدن آن، پيشكسوتان باشگاه استقلال هم به حرف آمدند. ناصر حجازي يكي از كساني است كه واكنشي تند به اين موضوع نشان ميدهددر فضاي موجود فرصتي دست داد تا دوباره سراغ مرد محبوب باشگاه استقلال برويم. حجازي كه اين روزها در اسلوواكي به سر ميبرد با ما همكلام ميشود.
■ ■ ■
آقاي حجازي سلام! وضعيت تيمتان دياسترادا چطور است؟
■ چند روز پيش با تيم اسلوان براتيسلاوا بازي كرديم. اين بازي در خانه حريف بود و با اينكه 5-6 بازيكن اصليمان را در اختيار نداشتيم اما توانستيم به يك تساوي دست يابيم.
شنيديم امروز هم در جام حذفي بازي داريد؟
■ بله! قابل توجه كساني كه از برگزاري فشرده بازيهاي ليگ گله ميكنند! اينجا طي چهارده پانزده روز 4 بازي انجام ميدهيم و صدايمان در نميآيد البته امكانات بسيار خوبي وجود دارد و با اينكه به طور كلي اسلواكي كشور فقيري است اما در فوتبال امكانات بسيار خوبي دارد.
اينكه ميگويند امكانات فوتبال اسلوواكي خوب است يعني بهتر از فوتبال ما است؟
■ بله دقيقا منظورم همين است. اي كاش اينجا بوديد و امكانات فوتبال اسلواكي را ميديديد. آنها در فقر مطلق به سر ميبرند اما اوضاع فوتبالشان بهتر از ما است. من اميدوارم وضعيت فوتبال ما هم بهبود پيدا كند و تيمها صاحب امكانات مطلوب شوند.
به نظر ميرسد از شرايط كنوني خيلي راضي هستيد.
■ چرا راضي نباشم، اوضاع خيلي خوب است. همه چيز طبق برنامه جلو ميرود. مهمترين ويژگي كه در اينجا وجود دارد توان فني بازيكنان و سطح توقعشان است؛ فوتباليستهاي اينجا به مراتب بهتر از بازيكنان ايراني هستند اما توقع ماليشان بسيار كمتر است.
يعني در ايران پول اضافه به بازيكنان پرداخت ميشود؟
■ متاسفانه همين طور است. ما بايد سازماندهي فوتبالمان را تقويت كنيم. اينجا بازيكن به اندازه تواناييهايش پول ميگيرد اما در ايران پول بيحساب به بازيكنان داده ميشود. اينها درد فوتبال ما است و من از سيستمي كه در فوتبال ايران وجود دارد خيلي تعجب ميكنيم.
البته در اينجا صدور بيانيه هم يكي از برنامههاي يوميه است! مثل باشگاه استقلال كه دو روز پيش دو بيانيه عليه قلعهنويي صادر كرد.
■ نميدانم معني اين كارها چيست. در فوتبال اروپا هيچگاه نميبينيم عليه كسي بيانيه صادر شود يا باشگاه با صدور بيانيههاي آن چناني وقتش را تلف كند. اينجا همه چيز براساس احترام جلو ميرود. كوچكتر به بزرگتر بياحترامي نميكند. همه به يكديگر احترام ميگذارند.
اين فضا به ضرر دو طرف نيست؟
■ البته اين ماجرا ارتباطي به من ندارد اما برايم تعجبآور است كه ميبينم باشگاه استقلال با صدور اين بيانيهها وقتش را هدر ميدهد. به هر حال اميدوارم اين ماجرا تمام شود. متاسفانه چند روزي است اخبار خوشي از فوتبال ايران به گوش نميخورد.
كدام اخبار؟!
■ آقايي كه با رابطه وارد اين فوتبال شده عليه بزرگ اين فوتبال حرفهايي ميزند كه آدم از تعجب شاخ درميآورد.
منظورتان چه كسي است؟
■ اسمش را ببرم گنده ميشود اما ميگويم؛ منظورم همين آقاي ف.كاف است! كه به خودش اجازه ميدهد عليه علي كريمي حرف بزند. من واقعا افسوس ميخورم كه در فوتبال ايران كار به جايي رسيده كه يك بچه به بزرگترش توهين ميكند.
به هر حال اين هم ريشه در ارتباطهاي فوتبال ما دارد.
■ متاسفانه همين طور است. بعضيها با رابطه در فوتبال ايران رشد كردهاند و در عوض آدمهايي مثل حجازي بايد بيرون گود بنشينند. نتيجهاش هم همين ميشود كه ميبينيم. آقايي كه قرار بود پيش از فصل در ليگ مربيگري نكند عليه علي كريمي حرف ميزند... آخر اين چه وضعيتي است كه در فوتبال ما به وجود آمده است؟!
... راستي آقاي حجازي حرفهاي آقاي واعظ در مراسم جشن 64 سالگي باشگاه استقلال درباره خودتان را شنيديد.
■ نه متاسفانه
واعظ ميگفت عكسهاي شما را در دوران نوجواني نگه داشته است.
■ (ميخندد) خب، آن روزها من بازيكن محبوبي بودم و خيلي از هواداران اين كار را انجام مي دادند. به هر حال آقاي واعظ لطف داشتند.
-
مصاحبه محمد محمدي
محمد محمدي: استقلاليها با لباس پرسپوليس به من توهين نميكردند!
ديگر بازي كردن برايم اهميت ندارد
محمد محمدي قبل از نهايي شدن قراردادش با استقلال مذاكراتي را با مسوولان اين تيم انجام داده بود. همان موقع عدهاي اين انتخاب را براي او انتخاب درستي نميدانستند اما به هر حال او تصميماش را عملي كرد و بعد مدعي شد كه به خاطر پسرش به استقلال آمده است. اينكه چرا محمدي مسائل حرفهاي فوتبال را با روابط عاطفي پسر و پدر آميخته ربطي به ما ندارد اما آنچه الان به نظر ميرسد اينكه او از شرايطش راضي نيست.
■ ■ ■
شرايط تو پس از بازي با استقلال اهواز چگونه است؟
■ من الان هم مثل روز اول تمرين ميكنم اما با توجه به روحياتم پس از بازي با استقلال اهواز يكسري اتفاقات غيرفوتبالي و حاشيهاي افتاد كه دل چركين شدم و نميدانم چطور بايد توضيح بدهم.
به همين دليل برابر پاس بازي نكردي، در حالي كه گفته ميشد در تركيب اصلي هستي؟
■ اين نظر سرمربي است و حق دارد با توجه به تفكراتش 11 بازيكن را به زمين بفرستد و بازيكن هم حق اعتراض ندارد.
اما شما قبل از بازي با مس كرمان صحبتهايي را انجام داديد و...
■ من گفتم حرف دارم و ميخواهم بروم پيش مديرعامل و در مورد آيندهام صحبت كنم.
همين مساله باعث شد تا بگويند براي بازي با استقلال اهواز در تركيب اصلي قرار گرفتي.
■ من شاهد دارم قبل از بازي با مس كرمان به من گفتند كه برابر استقلال اهواز بازي ميكنم اما يكسري علاقه دارند من را به حاشيه ببرند.
نگفتي چرا برابر پاس بازي نكردي؟
■ نميدانم، همانطور كه گفتم اتفاقات بعد از بازي با استقلال اهواز باعث شده ديگر برايم فرقي نكند.
چطور؟
■ كارهايي كه نبايد اتفاق ميافتد رخ داد و من هم آدمي نيستم كه چشمم را روي هر چيزي ببندم. الان هم تمرينهايم را مرتب انجام ميدهم و هر وقت كادر فني صلاح ديد در خدمتشان هستم.
همان روز بازي با استقلال اهواز، صادقي به حمايت از تو، از هواداران گلايه داشت.
■ به هر حال در روزهاي سخت، انسانها دوستان خود را ميشناسند، در روزهاي خوب و عادي كه همه با هم رفيقند من سالهايي كه دروازهبان پرسپوليس بودم به هيچ وجه از سوي هواداران استقلال حتي در كوچه و خيابان هم مورد بياحترامي قرار نگرفتم اما در بازي با استقلال اهواز با پيراهن استقلال بودم و مورد اهانت آنها قرار گرفتم. برد و باخت در فوتبال بوده و هست و... بگذريم.
اين درست است كه برابر مقاومت در هفته دوم بايد بازي ميكردي؟
■ بله اما مصدوميت از ناحيه كمر باعث شد اين بازي را از دست بدهم.
مرفاوي گفته، طالبلو در اردوهاي ملي خواهد بود و از اين پس بازيهاي بيشتري به محمدي ميرسد.
■ كادر فني محبت كردند اما براي من آن حساسيت ابتداي فصل را ندارد!
و مساله جداييات.
■ با توجه به پيشنهاداتي كه داشتم، دو بار مدير برنامههايم با باشگاه صحبت كرده اما به دليل تعدد بازيها و حضور در ليگ قهرمانان آسيا مخالفت كردهاند كه به نظرم دليل آنها منطقي است.
ابتداي فصل گفتي به خاطر پسرت به استقلال آمدي، اگر الان هم بخواهد كه بماني، قراردادت را تمديد ميكني؟
■ پسرم دوست داشت يك سال باشم و مرا با لباس استقلال ببيند كه به آرزويش رسيد.
به هر حال يكسري از اين حرف و حديثها به خاطر رابطه خوب شما با واعظ است كه به وجود آمده است.
■ خوشحالم كه اين سوال را مطرح كرديد، ببينيد بعد از بازي با استقلال اهواز يكسري حرمتها از بين رفت اما همه ميدانند آقاي واعظ توصيهپذير نيستند و من هم روز اول به ايشان گفتم احتياج به توصيه ندارم اما نسبت به تواناييهايم توقع دارم، حالا عدهاي قصد تخريب مرا دارند كه...
و صحبت پاياني شما.
■ من بايد يك مساله را بگويم، متاسفانه پس از آن بازي، حملات زيادي به مدير برنامههاي من شد كه واسطه بازي من بودند اما از آنجا كه مظلوم واقع شدند ميگويم ايشان از دوستان قديمي پدرم هستند كه سالها است به من مشاوره ميدهند.
-
مصاحبه برهاني
اميدوارم هيچ مصاحبه دروغي از بازيكنان چاپ نشود
آرش برهاني: فقط 4 گل با كريمي فاصله دارم
آرش برهاني ظهر ديروز يكي از ميهمانان غرفه ايران ورزشي در نمايشگاه مطبوعات بود. حضور آرش برهاني در غرفه ايران ورزشي باعث شد سر حرف با اين بازيكن درباره بازي فردا مقابل صباي قم باز شود. آرش كه اين روزها سعي ميكند كمتر مصاحبه كند بار ديگر در خلال حرفهايش به تكرار آقاي گلي فصل قبل اشاره كرد. او تنها 4 گل تا رسيدن به علي كريمي فاصله دارد و شايد برايش فاصله زيادي نباشد!
حضورت در نمايشگاه مطبوعات بهانهاي است تا درباره فضاي مطبوعات از تو بپرسيم.
متاسفانه طي روزها و ماههاي گذشته بارها اخبار دروغ درباره بازيكنان و تيمها منتشر شده كه اين اصلاً خوشايند نيست.
همه رسانهها اين كار را نميكنند، شايد خيلي انگشتشمار باشند؟!
منظور من هم همان تعداد انگشتشمار بود. غالب رسانههاي ما خوب كار ميكنند و اخلاقشان حرفهاي است اما بعضيها بيانصافي ميكنند و اخبار دروغ به چاپ ميرسانند.
اين رويه براي شما دردسرساز بود؟
نه تنها براي من بلكه براي همه دوستان من هم دردسرساز شده است. اينجور كارها باعث حاشيهسازي ميشود و بازيكنان را وارد يك محيط پرحاشيه ميكند. من اميدوارم روزي برسد كه حتي يك مصاحبه دروغ هم از بازيكنان چاپ نشود.
درباره خودت هم مگر اين اتفاق رخ داده؟
متاسفانه بله! چند وقتي است كه مصاحبههاي دروغ از خودم ميبينم اما به احترام رسانهها چيزي نميگويم.
... بگذريم! فردا با صباي قم بازي داريد. ارزيابيات از اين بازي چيست؟
بازي دشواري است. ما نبايد صباي قم را دست كم بگيريم. بايد از بازي با استقلال اهواز درس بگيريم كه اين اتفاق هم افتاده است.
يعني چوب غرورتان را خورديد؟
نبايد يك نيمه مقابل استقلال اهواز آنطوري بازي ميكرديم. ما فكر كرديم نيمه دوم آن بازي هم برنده هستيم اما همه چيز يكدفعه برعكس شد.
به اين ترتيب بايد بتوانيد صدرنشينيتان را حفظ كنيد. البته اگر غرور شما را نگيرد.
هر لحظه بايد احساس كنيم براي قهرماني خيلي چيزها كم داريم. اگر با اين تفكر وارد ميدان بشويم هيچ وقت شكست نميخوريم و هميشه صدر جدول در دست ما است.
تو بارها گفتي كه آقاي گل ميشوي اما الان علي كريمي با 10 گل در صدر جدول است.
فقط 4 گل با علي كريمي فاصله دارم. مطمئن باشيد اين 4 گل عقب ماندگي را جبران ميكنم.
-
مصاحبه عنايتي
رضا عنايتي: ترانسفر نميشدم، ركورددار بودم
حضور عنايتي در تركيب اصلي استقلال قطعي نيست. احتمال دارد سياوش اكبرپور پس از هفتهها در كنار آرش برهاني قرار بگيرد و زوج رويايي فصل قبل را دوباره تشكيل بدهد اما عنايتي برايش فرقي نميكند كه در اين بازي حضور دارد يا نه! او ميخواهد گل بزند، حتي اگر يك دقيقه در تركيب قرار بگيرد!
نسبت به تقابل عنايتي – فضلي چه احساسي داري؟
نميخواهم بگويم ركوردشكني برايم اهميتي ندارد! اما برد استقلال خيلي مهمتر است.
يكي از دوستانت ميگفت رضا عاشق ركوردشكني است!
ركوردشكني خيلي بياهميت نيست! اما من 3 سال اينجا نبودم.
اگر بودي چند گل ميزدي؟
شما حساب كنيد حدود 90 بازي را از دست دادم. الان 83 گله هستم و اگر بودم شايد فضلي به گردپايم هم نميرسيد (... و بعد ميخندد)
انگار خيلي با فريدون كري داري؟
فريدون رفيق و همبازي من است. ما با هم خيلي رفيق هستيم. من فريدون را به خاطر بازي كردن در اين سن و سال تحسين ميكنم اما من از فريدون جلو ميزنم.
ميگويند فريدون پير شده و ديگر نميتواند گل بزند.
فوتبال سن نميشناسد. فريدون پديده است. من او را تحسين ميكنم.
رضا عنايتي چرا افت كرد؟
افت من فقط به لحاظ روحي است اما درست ميشود.
يعني به لحاظ بدني مشكل نداري؟
نه، مشكل خاصي نيست و سعي ميكنم آرام آرام در شرايط بهتري قرار بگيرم.
-
مصاحبه علیرضا منصوريان
با صمد تلفني صحبت كردم
علیرضا منصوريان: براي حمايت از مرفاوي به استاديوم ميروم
بعد از جدايي از پاس همدان عليرضا منصوريان ديگر در روزنامه آفتابي نشد تا اينكه شنيديم با صمد مرفاوي تماس تلفني داشته است.
به مرفاوي چه گفتيد؟
نميدانم شما از كجا متوجه شديد اما من با صمد صحبت كردم تا فقط به او روحيه بدهم. گفتم اگر تيمش را از هر نظر حفظ كند و اسير حاشيهها نشود قبل از پايان ليگ قهرمانياش مسجل خواهد شد.
با اين حساب بازيهاي استقلال را دنبال ميكني؟
مگر ميشود كه پيگير نباشم، همانطور كه اول فصل گفتم شانس مسلم قهرماني هستند، حتي روز جمعه (فردا) هم به نشانه حمايت از او به استاديوم ميروم. نتيجه بازي با صبا بسيار اهميت دارد و من بعد از 17 ماه به استاديوم ميروم.
چرا 17 ماه؟
چون بعد از خداحافظيام ديگر به ورزشگاه آزادي نرفتم.
نتيجه را هم پيشبيني ميكني؟
بازي بسيار سختي است اما مطمئنم با توجه به نفرات خوبي كه استقلال دارد و حمايت هوادارانش حتما پيروز ميشود.
اخبار پاس را هم پيگيري ميكني؟
من از حضورم در همدان خاطرات خوبي دارم چون محبت مردم اين شهر هميشه شامل حالم بوده و از صميم قلب آرزو ميكنم در ادامه مسابقات ليگ موفق باشند.
-
مصاحبه عمران زاده
تبرئه شدم اما چه فايده اى دارد؟
عمران زاده: چرا محروم شدم كه حالا بخشيده شوم؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرانجام دادگاه قضايى همدان رأى به تبرئه شدن حنيف عمران زاده داد. اين در حالى است كه فقط ۴ هفته تا اتمام محروميت اين بازيكن باقى مانده است. به هر حال ديروز فرصتى دست داد تا در اين خصوص و شرايط فعلى استقلال با عمران زاده همصحبت شويم كه ماحصل گفت و گوى ما با وى را در ادامه مى خوانيد:
• بالاخره تبرئه شدى!
- تبرئه شدم اما چه فايده؟ اصلاً نمى دانم چرا محروم شدم وحالا هم نمى دانم چرا اينقدر دير تبرئه شدم. دادگاه رأى به تبرئه شدن من داده و بايد نامه تبرئه شدنم به فدراسيون برسد تا ID كارت را صادر كنند. به هر حال منتظرم ببينم چه اتفاقى مى افتد. هرچند كه ۴ هفته بيشتر تا پايان محروميتم باقى نمانده است.
• يعنى خوشحال نيستى كه تبرئه شدى؟
- گفتم كه هنوز هم نمى دانم چرا محروم شدم. مسئولين بدون هيچ منطق و دليلى مرا محروم كردند و حالا هم بخشيدند. ايرادى ندارد. صبر مى كنم تا كارت بازى ام صادر شود و بتوانم براى استقلال بازى كنم.
• از نظر بدنى در چه شرايطى قرار دارى؟
- خوشبختانه از نظر جسمانى مشكلى ندارم. من در تمام تمرينات استقلال حضور مستمر داشتم و چيزى از ساير بازيكنان كم ندارم. قطعاً با حضورم در ميادين اين موضوع را متوجه خواهيد شد.
• اين محروميت روحيه تو را پايين نياورده است؟
- اوايل كه خبر محروميت را شنيده بودم، خيلى ناراحت شدم اما به مرور زمان با قضيه كنار آمدم. در حال حاضر دارم لحظه شمارى مى كنم تا براى استقلال به ميدان بروم.
• به نظر خودت چه زمانى مى توانى بازى كنى؟
-بايد نامه دادگاه به فدراسيون برسد و آنها همID كارت مرا صادر كنند.
فكر مى كنم از هفته پانزدهم قادر به بازى كردن باشم.
• خط دفاع استقلال تاكنون عملكرد خوبى داشته. فكر مى كنى در بازگشت بتوانى به تركيب اصلى راه پيدا كنى؟
- من هميشه رقابت را دوست داشته ام. قطعاً حالا انگيزه ام خيلى بيشتر شده و تلاش مى كنم به تركيب اصلى تيم راه پيدا كنم. شرايط بدنى ام خوب است اما از هر لحاظ براى بازى كردن تابع مرفاوى هستم. اگر او صلاح بداند باتمام وجود براى استقلال بازى مى كنم وگرنه براى استقلال آرزوى موفقيت دارم.
• شرايط كنونى استقلال را چگونه ارزيابى مى كنى؟
- خوب است. تيم در صدر جدول ليگ قرار دارد و اميدوارم اين صدرنشينى ادامه داشته باشد. خوشبختانه همه بازيكنان همقسم شده اند تا شرايط تيم را بهتر از اين هم بكنند. تيم ما مدعى اصلى قهرمانى در اين فصل است و بايد در لباس يك مدافع عنوان قهرمانى باشيم.
•به نظرت علت ناكامى استقلال در اين ۳ بازى چيست؟
- فكر مى كنم استقلال در اين ۳ بازى بدشانس بوده و اصلى ترين عامل ناكامى تيم همين بوده است. به اميد خدا همه چيز درست مى شود.
-
مصاحبه مجيدى
قضاوت داور در حد آموزشگاه بود
مجيدى : ۲ امتياز به مرفاوى بدهكار شدم
فرهاد مجيدى با اخراج در بازى با صبا به سوژه اصلى هفته تبديل شد و جالب اينجاست كه داورى اين مسابقه هم توسط اكثر كارشناسان مورد نقر قرار گرفته است. او براى دومين بار در ۲ فصل گذشته از سوى فغانى با كارت قرمز مواجه شد كه تاثير اختلاف بين آنها را بيشتر مى كند. در فصل گذشته در بازى با راه آهن كارت قرمز فغانى باعث اخراج كاپيتان استقلال شود و در بازى با صبا دوباره تاريخ تكرار شد و باز هم با داورى فغانى، كاپيتان استقلالى ها كارت قرمز را جلوى چشمان خود ديد.گفت وگو با وى را بخوانيد:
• در مورد داورى فغانى صحبت مى كنيد؟
- من در مورد داورى صحبت نمى كنم و كارشناسان هر نظرى بدهند من هم نظر آنها را قبول دارم اما بايد بگويم من كوچك ترين حرفى به داور نزدم كه كارت زرد اول را به من داد. در صحنه اى كه بايد كاشى اخراج مى شد او به من كارت داد. واقعاً قضاوت داور در حد آموزشگاه بود.
• گفته مى شود كه فغانى با شما اختلاف دارد و حتى در بازى با راه آهن در فصل گذشته هم تو را اخراج كرد.
- بله، ايشان فصل قبل هم من را اخراج كرده بود اما وقتى در يك بازى داور چهارم بود از او عذرخواهى كردم كه با صداى بلند با او صحبت كردم اما شايد او همچنان از آن اتفاق از من ناراحت بود.
• وقتى يك اتفاق ۲ بار تكرار مى شود و تو ۲ بار آن هم توسط يك داور اخراج مى شوى، كمى غيرطبيعى به نظر نمى آيد؟
- من خيلى به اين مسائل فكر نمى كنم. فغانى نمى تواند مشكلى با من داشته باشد چون من بازيكن هستم و او داور. رفتار داور در بازى خيلى سخت گيرانه بود و در بازى با صبا بى منطق ترين اخراج عمرم را شاهد بودم. من به عنوان كاپيتان استقلال بايد با داور حرف بزنم، لحن صحبتم هم با احترام بود پس دليلى ندارد كارت زرد بگيرم. مرتضى كاشى بايد اخراج مى شد چون او در موقعيت تك به تك برهانى را زد و يك كارت زرد هم داشت.
در كارت زرد دوم هم خطاى من آنقدر خشن نبود كه كارت زرد بگيرم اما با اين حال نظر كارشناسان مهم تر از من است.
• نظرت را در مورد بازى مى گويى؟
- خوشحالم كه نباختيم و بيشتر از اين خوشحالم كه باعث خوشحالى خيلى ها نشديم. دست تمام بازيكنان استقلال را مى بوسم كه با غيرت خودشان نگذاشتند بازنده بازى باشيم. من تصور نمى كنم تيمى بتواند ده نفره مقابل تيم مهره اى مثل صباباترى برد را از آنها بگيرد و اين قدرت استقلال را نشان مى دهد.
• در طول بازى بارها عصبى شد و حتى موهاى خودت را هم مى كشيدى؟
- شرايط بازى باعث مى شود كه چنين اتفاقاتى مى افتد اما مشكلى نيست و من همه چيز را فراموش كردم.
• صبا را چطور تيمى ديدى؟
- مى توانستيم آنها را ببريم. اگر ۱۱ نفره بوديم بازى را مى برديم. صبا تيم پرمهره اى بود كه مى تواند خيلى تيم ها را اذيت كند.
• ۳ بازى گذشته را برنده نشده ايد و بازى بعدى استقلال هم با ذوب آهن در اصفهان است. فكر نمى كنى روند خوب استقلال متوقف شده است.
-با بازيكنان خوبى كه داريم و توانايى بالاى تيمى در اصفهان برنده خواهيم بود. من مطمئن هستم كه استقلال قهرمان اين فصل ليگ است.
• با اطمينان اين حرف را مى زنى؟
- شك ندارم. با توجه به شرايطى كه در تيم استقلال مى بينم به قهرمانى استقلال شك ندارم.
• در بازى با صبا تماشاگران تان حمايت خوبى از شما داشتند.
- تماشاگران مان واقعا سنگ تمام گذاشتند و به همين خاطر مى گويم قهرمان هستيم. مديريت واعظى آشتيانى در تاريخ باشگاه استقلال بى سابقه است. كادر فنى تيم با صمد مرفاوى و روته مولر بهترين نيمكت مربيگرى در ليگ است و بازيكنان خوبى كه داريم مطمئن باشيد ما قهرمان ليگ هستيم. شايد خيلى ها دوست نداشته باشند استقلال قهرمان شود اما اين اطمينان را به آنها مى دهد كه استقلال آنقدر توانمند است كه اين فصل در قهرمانى اين تيم شك نداشته باشيم.
• اما فاصله ها بسيار زيادى به شما و ساير رقبا نيست؟
- ما توجه اى به ديگر تيم ها نداريم بلكه روى توانايى هاى تيم خودمان حساب مى كنيم. اكنون در صدر جدول هستيم و مطمئن باشيد صدرنشين مى مانيم.
• بعد از اخراج عادل فردوسى پور عنوان كرد حالا مجيدى مى تواند با خيال راحت كتاب بخواند، نظرت در مورد اين حرف فردوسى پور چيست؟
- حرف فردوسى پور روى قصد و غرض نبوده است. در حين گزارش چنين جمله به ذهنش آمده است و من مشكلى با حرف او ندارم. فردوسى پور يكى از باسوادترين گزارشگران ايران است و هيچ وقت او را تخريب نمى كنم. فردوسى پور هم مطالعه مى كند و گفتن اين جمله چيز بدى نيست. شايد اين حرف ديگران را هم به كتابخوانى تشويق كند.
• تو اخراج شدى اما جالب اين بود كه صمد مرفاوى از تو حمايت زيادمى كرد؟
- مرفاوى واقعا لطف دارد و لياقت ايشان قهرمانى در آخر فصل است. من ۲ امتياز به مرفاوى بدهكار هستم كه در يك بازى اين ۲ امتياز را جبران مى كنم. استقلال بايد ۳ امتياز بازى با صبا را مى گرفت.
-
مصاحبه خسرو حيدري
بايد 10 نفره بازي را ميبرديم
خسرو حيدري: داور جو بازي را به هم زد
ايران ورزشي- خسرو حيدري مقابل صباي قم باز هم همان بازيكن تيزپا بود. خسرو در اين ميدان بارها مدافعان صبا را دور زد هر چند كه استقلال از حركات او نتوانست به گل برسد. حيدري پس از تساوي خانگي استقلال مقابل صباي قم در انتظا بازي با ذوبآهن اصفهان است تا تيمش را پس از 3 هفته ناكامي به پيروزي برساند. آيا خسرو يك تنه ميتواند؟
■ ■ ■
بازي چه طور بود آقاي حيدري؟
■ نيمه دوم حاكم مطلق بازي بوديم و با وجود 10 نفره شدن، موقعيتهاي زيادي را به دست آورديم كه نتوانستيم به خوبي استفاده كنيم. ما بايد برنده بازي ميشديم و اين نتيجه براي استقلال عادلانه نبود.
اخراج فرهاد تا چه اندازه در كار شما تأثيرگذار بود؟
■ هر چند كه اخراج مجيدي باعث به هم خوردن برنامههاي اصلي تيم شد و در روند ما مؤثر بود اما با وجود اين باز هم تيم ما عقب نشيني نكرد و تا آخرين لحظه براي جبران نتيجه و امتياز جنگيد. چون در بين دو نيمه بازيكنان در رختكن هم قسم شدند كه پيروز از ميدان خارج شويم و براي رسيدن به اين هدف با حمايت هواداران وارد زمين شديم كه خوشبختانه توانستيم بازي را به تساوي بكشانيم.
پس از بازي بحثهاي بسياري درباره داوري به وجود آمد؟
■ بله، چون اخراج مجيدي مشكوك بود. داور در آن صحنه عجله كرد اما تيم ما انگيزه بيشتري گرفت و با حملات پياپي بالاخره به گل رسيد اما معتقدم كه بايد بازي را با 10 نفر هم ميبرديم.
داور متناسب با اين ديدار سنگين نبود. او با تصميمات نامناسب خود جو بازي را به هم زد و ديديد كه بعد از آن صحنه ها بيشتر دو تيم درگير ميشدند.
به نظرم داور سرما را بريد. هرچند بايد بگويم كه او هم انسان است و مثل بازيكنان اشتباه دارد اما تماشاگران حق دارند از ما ناراحت باشند چون روز خوب ما نبود.
-
مصاحبه فرهاد مجيدي
استقلال 10 نفره هم ميتوانست پيروز باشد
فرهاد مجيدي: داوران خوب كم شدند
ايران ورزشي- فرهاد مجيدي را تاكنون اين همه بر افروخته نديده بوديم. او با كف دست چنان به سر و صورت خود ميكوبيد كه گويي همه ورزشگاه روي سرش خراب شده است. يك لحظه از ميان مدافعان صبا گذشت، با خطاي مسلم مدافعان اين تيم سرنگون شد و البته داور اين صحنه را خطا اعلام نكرد. فرهاد نميدانست بايد چه كار كند. او باور نميكرد داور اين صحنه را نديده باشد. همين فعل و انفعال باعث شد تا فرهاد آرامش رواني خود را از دست بدهد. او پيش از اين صحنه هم از داور يك كارت زرد دريافت كرده بود و لحظات بسيار سختي را پشت سر ميگذاشت تا اينكه يك دقيقه مانده به پايان نيمه اول از بازي اخراج شد تا روز ناكامي فرهاد در ورزشگاه آزادي تكميل شود. فرهاد پس از بازي به شدت از تصميم داوران ناراحت بود. آن قدر ناراحت كه به سرعت سراغ بحثهاي داوري رفت و به شدت از داوران انتقاد كرد. . .
■ ■ ■
آقا فرهاد سلام، بازي چه طور بود؟
■ چه بگويم؟ همه ديدند بازي چه طور بود! متاسفانه داوران نتيجه اين بازي را تعيين كردند.
از داوري خيلي ناراحت هستيد؟
■ بله، واقعاً ناراحت هستم. نميدانم در وصف اين داوران چه بگويم. باور كنيد سطح برخي از داوران ما در حد آموزشگاهها است.
منظورتان آقاي فغاني است؟
■ اسم نميبرم اما همه ميدانند من با چه كسي هستم. شما اين بازي را نگاه كنيد آن وقت متوجه ميشويد داور با ما چه كار كرد.
منظورت آن جا است كه از ميدان اخراج شدي؟
■ اصلا با صحنه اخراج كاري ندارم . شما نگاه كنيد خطاي صد در صد بازيكن صبا روي من گرفته نشد. داشتم همه مدافعان را جا ميگذاشتم و بازيكن صبا يك دفعه من را سر نگون كرد اما داور خطا نگرفت براي من واقعاً غير قابل باور است كه داور اين صحنه را خطا نگرفت.
درباره صحنه اخراج حرفي نزدي؟
■ آن قدر از آن صحنه ناراحت هستم كه لحظه اخراج را از ياد بردم. نميدانم واقعاً آن جا هم حقم نبود اخراج شوم . با اين حال بازي تمام شد و الان ديگر نميتوان نتيجه را عوض كرد اما من ميخواهم از داوران بپرسم اگر استقلال ميباخت آن وقت چه اتفاقي رخ ميداد.
خب، شما 3 امتياز خانگي را از كف ميداديد؟!
■ بله، واقعاً به همين سادگي است كه شما ميگوييد. من اميدوارم داوران قدري به سرنوشت تيمها بينديشند و اجازه ندهند به راحتي حق تيمها ضايع شود.
از ابتداي فصل تا كنون روند داوريها را چگونه ديدي آقاي مجيدي؟
■ من در شرافت داوران هيچ ترديدي ندارم. داوران قشر بسيار زحمت كشي هستند اما در فوتبال ما تعداد داوران خوب انگشت شمار هستند و كميته داوران در بازيهاي مهم بايد داوراني را مورد استفاده قرار دهد كه توانايي قضاوت بازيهاي مهم را داشته باشند.
بازي حساس هفته بعد را هم از دست دادي؟
■ بله متاسفانه همين طور است. بازي بسيار حساسي است. واقعاً براي اين بازي نقشههاي بسياري كشيده بودم اما بايد اين بازي را فقط نگاه كنم.
درباره بازي حرف نزدي . بازي را چه طور ارزيابي ميكني؟
■ بازي بسيار خوبي بود. همه ديدند كه استقلال 10 نفره ميتوانست صبا را شكست بدهد اما ما با بد شانسي نتوانستيم به حق مان برسيم. بيترديد اگر 10 نفره نميشديم نتيجه ديگري رقم ميخورد.
با اين تساوي فاصله شما با ديگر تيمها باز هم كمتر شد؟
■ بله همين طور است اما شك نكنيد استقلال قهرمان ميشود. ما يك تيم منسجم هستيم كه قدرت مان را در دراز مدت همه ميبينند. كمي دچار بد شانسي شدهايم. تعداد بازيكنان مصدوم ما زياد شده و به همين دليل كمي افت كرديم.
چرا روند امتيازگيري استقلال در بازيهاي اخير افت كرده؟
■ مطمئن باشيد با بازيكنان خوبي كه داريم و توانايي بالاي تيمي در اصفهان برنده ميشويم. من مطمئن هستم كه استقلال قهرمان اين فصل ليگ است.
با اطمينان اين حرف را ميزني؟
■ شك ندارم. با توجه به شرايطي كه در تيم استقلال ميبينم به قهرماني استقلال شك ندارم.
در بازي با صبا تماشاگرانتان حمايت خوبي از شما داشتند.
■ تماشاگرانمان واقعاً سنگ تمام گذاشتند و به همين خاطر ميگويم قهرمان هستيم. مديريت آقاي واعظ آشتياني در تاريخ باشگاه استقلال بيسابقه است. كادر فني تيم با صمد مرفاوي و روتهمولر بهترين نيمكت مربيگري در ليگ است و با بازيكنان خوبي كه داريم، مطمئن باشيد ما قهرمان ليگ هستيم. شايد خيليها دوست نداشته باشند استقلال قهرمان شود اما اين اطمينان را به آنها ميدهم كه استقلال آنقدر توانمند است كه اين فصل در قهرماني اين تيم شك نداشته باشيم.
بعد از اخراج، عادل فردوسيپور گفت «حالا مجيدي ميتواند با خيال راحت كتاب بخواند»، نظرت در مورد اين حرف چيست؟
■ حرف آقاي فردوسيپور روي قصد و غرض نبوده. در حين گزارش چنين جملهاي به ذهنش آمده و من مشكلي با حرف او ندارم. فردوسيپور يكي از باسوادترين گزارشگران ايران است و هيچ وقت او را تخريب نميكنم. فردوسيپور هم مطالعه ميكند و گفتن اين جمله چيز بدي نيست. شايد اين حرف ديگران را هم به كتابخواني تشويق كند.
وقتي اخراج شدي، جالب اين بود كه صمد مرفاوي از تو زياد حمايت ميكرد؟
■ آقاي مرفاوي واقعاً لطف دارند.