ajab fasle badi shode
نمایش نسخه قابل چاپ
ajab fasle badi shode
بااینکه بازی رو ندیدم ولی نتیجه رو دنبال کردم و متاسفانه تیم مساوی کرد بااین وضع ساله دیگه اینترو در چمپیونزلیگ نخواهیم دید و باید بگم که بدون اینتر جذابیتی نداره لیگ قهرمانان
1-داداش فولان کجاست؟ مصدومه؟ki::
2-داداش این موراتی تا کی قرار داد داره؟:flowerysmile:
لیگ قهرمانان با سری آ فرق می کنه اینتر امشب مارسی رو میبره و میره جز 8 تیم.اگه تو قرعه کشی شانس بیاریم و به یه تیم ضعیف بخوریم خیلی خوب میشه...
دوست من ساله بعدو می گم:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad99 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فکر میکنم باید قید CL رو بزنیم!ashem:-
1-معلوم نیست!!!!!
2-موراتی؟قرارداد؟heee::
خب تبریک میگم
بالاخره بعد از هشت باخت پیاپی تونستیم ببریم
ایشالا که تیم از بحران خارج بشه و دوباره مثل نیم فصل اول بتونیم بردهای پشت سرهم بدست بیاریم
اگه تیم دوباره به روند بردش ادامه بده میتونیم سهمیه چمپیونز لیگ رو بگیریم
بازی بعد هم مارسی رو بتونیم حذف کنیم عالی میشه
منم تبریک می گم برد رو ایشالا بشه 2تا
بازی نسبتا خوبی رو به نمایش گذاشتیم هرچند من 1نیمشو بیشتر ندیدم
امیدوارم ادامه داشته باشه .
بازی بعدی با مارسی هست کارمون یکم سخته چون 1-0 دور رفت باختیم ولی داره مقابل اینتر قرار می گیره
به امید صعود به یک چهارم.
خب الان آخرین برد اینتر رو که یادم نمیاد چون خیلی بچه بودمlay_;;ولی این یکیو یادم میمونه.تبریک الان بشمار رانیری 9 بازی فقط 5 امتیاز.این مربی برداش مقطعیه هی من بگم هی بگید نه.
ولی در هر صورت تبریک دوبله هم برد اینتر و هم 104 ساله شدن باشگاه.
حذف شدیم:gerye:
دیگه حوصله هیچی رو ندارم، اعصابم خورده از دست این مرتیکه رانیری با اون تعویضای افتضاحش
من موندم آخه این اوبی بازی بلده که همش به این بازی میده
اسنایدر و فورلان و پولی به این بازی میکردن کشیدشون بیرون آخه من به این مردک چی بگم
خداحافظ چمپیونز لیگ تا دو سال دیگهom::
متاسفانه اینترهم حذف شد.من واقعا متاسفم آخه اینم رانیری هم مربیه؟بااین تعویضیاش:chi migi:
حیف اینتر که گیر این رانیری افتاده.crying::-
فعلا باید 2سال با چمپیونزلیگ خداحافظی کنیمcrying::-
امیدوارم که همین امروز اخراجش کنن و....
به هرحال متاسفم منو تو غم خودتون شریک کنیدom::