سلام من ميخوام اسمم بشه
RezaZandi32-----RezaBeckham23
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من ميخوام اسمم بشه
RezaZandi32-----RezaBeckham23
کسی خونه نیست ؟ اسمی که من می خواهم free kick هستش جستجو هم کردم
همچین اسمی وجود نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا صبر کن شماهم شما امروز درخواست دادین مدیر سایت باید بیاد عوض کنه بعد نوبتی عوض میشه اوول خودم درخواست دادم بعد رضا بعد شما بعد... صبر کنید خود تغییر نام کاربریتون هم یه وقتی میبره
دوستان نمیخواد اینهمه عجله داشته باشین اگه این قسمت درست شده که خود جعفر به درخواست ها رسیدگی میکنه و طبیعتا یکم طول میکشه پس اینهمه پست ندین که چی شد چرا درست نمیشه یکم به صفحات قبل نگاه کنین برخی درخواست ها مال 3 یا 4 ماه پیشه پس یکم صبور باشین
تغییر نام کاربری به ςℜαζϒ Åηℐξℒ :nishkhand:
لطفا نام کاربری من که sead@بود به FC Barcelona تغییر بدهید .
دوستان عزیز
قبلآ هم عرض کرده بودم که به دلیل عدم همکاری دوستان در تغییر نام کاربری تا اطلاع ثانوی این قسمت بسته هست !
ایشالا هر موقع وقت داشتیم اینجا هم باز می کنیم
مشکلاتی که توی این تاپیک برای من بوجود اومده بود
1ـ کاربران عزیز نام هایی انتخاب می کردند که تکراری بود و با توجه به اینکه حدود 45000 عضو ثبت نام شده احتمال تکراری بودن اعضا زیاد بود
2ـ دوستان عزیز کم صبر بودن .. امروز در خواست می دادن فردا پشت سر هم تماس و اس ام اس و ایمیل و پیغام خصوصی که آقا نام کاربری ما چی شد!
3ـ خیلی از اعضای سایت هنوز چند روز نگذشته دوباره درخواست تغییر نام کاربری می دادن
4ـ خیلی از اعضای سایت برای پنهان ماندن از دید برخی مدیران و شناخته نشدن اقدام به تعویض نام کاربری می کردن
5ـ برخی از اعضای سایت نیز هنوز 1 پست هم ار سال نکرده بودند درخواست تعویض نام کاربری می دادن و نام کاربری رو عوض می کردیم دیگه به سایت نمی اومدن و این وسط فقط وقت ما رفته بود
6ـ برخی از دوستان عزیز هم درخواست تغییر نام کاربری می دادن و ما نام کاربری شون رو عوض می کردیم و چند روز بعد که می اومدن توقع داشتن که با نام کاربری قبلی لاگین بشن . در حالی که نام اونها عوض شده بوده
به هر حال روزی نبود که ما وقتتمون برای این موارد بیهوده گرفته نشه و با توجه به اینکه موارد خیلی خیلی واجب تر توی سایت بود من فعلا انگیزه ای برای مدیریت این قسمت ندارم
ایشالا که خستگیم دررفت دوباره همین جا اطلاع رسانی می کنم
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
به علت درخواست دوستان این بخش هم باز شد
ولی چند نکته هم توجه داشته باشید. برای اینکه وقت ما هم گرفته نشه 2 تا بند به محدودیت های این بخش اضافه می کنیم
علاوه بر بندهای قبلی
1ـ تاپیک باز هست ولی تغییر نام کاربری فقط در روز اول هر ماه انجام میشه . پس لطفآ پس از درخواست هی تذکر ندین که آقا چرا نام کاربری ما تعویض نشد
درخواست ها توی این تاپیک می مونه و همه نام های کاربری بین روزهای 1 تا 3 هر ماه تغییر می کنند
2ـ بارها گفتیم که دوستان عزیز قبل از اینکه نام کاربری درخواست بدن از طریق لینک زیر بررسی کنن که نام کاربری قبلآ اخذ نشده باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای تست کردن کافی است که به جای عبارت قرمز رنگ Derby نام کاربری مورد دلخواه خود را بنویسید و لینک رو در صفحه مرورگر خودتون باز کنید
اگر دیدن که صفحه مربوط به یک کاربر دیگه باز شد یعنی قبلآ این نام کاربری گرفته شده
یک تست کردن وقت زیادی نمی بره
با تشکر
سلام من به اون لینک رفتم این نام کاربری رو زدم نبود بی زحمت نام کاربری من رو به
Alex Dlpiero_10
تغییر بدید ممنون.
نمیدونم باید دوباره درخواست تغییرنام بدیم یا نه ولی اگه لازم باشه خوب این پست رو حذف میکنم
یاداوری :من هم میخوام نام کاربریم همونطور که قبلا گفته شد به 레자 تغییر بدین ممنون