عزیز خیلی تکراری بید !!!ki:::eee::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز خیلی تکراری بید !!!ki:::eee::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تکرارشم قشنگ بید...!
خوب ما امروز با تیم تراکتور سازی بازی داریم که امیدوارم بتونیم این بازی رو ببریم اگر ما این بازی رو ببریم میایم 9 میشیم جای مس کرمان البته اگه مس کرمان ببازه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی خیلی سختی داریم ... 3 بازیکن ترکیب اصلی ( بنگر . نوروزی . انصاریفرد) رو توی این بازی در اختیار نداریم ...
علی کریمی هم که هم چنان مصدومه ...
فقط امیدوارم بازنده نباشیم ...
ترکیب من :
نلسون
.
پولادی ... رضا نور محمدی ... سید جلال ... ماهینی
.
محمد نوری ... نقی زاده ... مهدی مهدوی کیا
.
رضایی ... کاظمیان ... فشنگچی
اینم ترکیب من:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیلسون
ماهینی.......نور محمدی.......حسینی.......پولادی
نوری.......مهدوی کیا.......کاظمیان
رضایی.......نوروزی.......فشنگچی
بازی تا 25-20 دقیقه ی دیگه شروع میشه
به نظر من بازی سختی رو پیش رو داریم
اراکتورسازی تیم خوب و یک دستی هست
علاوه بر این تعداد محروم و مصدوم هامون هم زیاده
امیدوارم بتونیم این بازی رو با موفقیت پشت سر بگزاریم
امیدوارم که بقیه ی بچه ها همه ی تلاششون رو بکنن تا جای خالی کریم آقای گل و .....احساس نشه من به هادی نوروزی خیلی امیدوارم
سلام به بروبچ دربی امیدوارم که خوب باشین....
فردا بازی سختی مقابل استقلال داریم و من امیدوارم پرسپولیس با تمام غرور بازی کنه استقلال هم تیم ضعیفی نیست من مطمئنم پرسپولیس بخواد ببره میتونه راحت استقلال رو شکست بده....
به امید برد پرسپولیس در دربی
چون دوتا از بهترینامون نیستن بازی واسمون سخت میشه ولی بازم من امیدوارم که دیگه این دفعه مساوی نشه چون ضدحاله:crazy:
درسته که پرسپولیس علی کریمی رو نداره ولی بدون علی کریمی هم میتونه راحت استقلال رو (6) ببره