پرسپولیس داره روز به روز بهتر میشه و این نشون میده که پرسپولیس خودشو داره میکشونه بالا:afarin:....
من امیدوارم که پرسپولیس از رده ی 10 به رده ی اول بیاد که این یک شانس خیلی خیلی بزرگ و ایشالا که پرسپولیس بهتر و بهتر از قبل بشه...:danc:
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیس داره روز به روز بهتر میشه و این نشون میده که پرسپولیس خودشو داره میکشونه بالا:afarin:....
من امیدوارم که پرسپولیس از رده ی 10 به رده ی اول بیاد که این یک شانس خیلی خیلی بزرگ و ایشالا که پرسپولیس بهتر و بهتر از قبل بشه...:danc:
خوب بازی بعدی پرسپولیس با ملوان هست که امیدوارم که پرسپولیس ببره هر چند که پرسپولیس داره روز بهتر میشه ولی پرسپولیس نباید امیدش به اخراج تیم حریف باشه خودش باید نیمه ی اول کار تیم حریف رو تموم کنه راستی کسی از کریمی خبر نداره.....
ملوان تیم خوب و منسجمی هست
اگه اشتباه نکنم بازی تو انزلی هست
که اگه اینجوری باشه بازیه خیلی سختی برامون هست
اگه تو تاریخی که قبلا گفته شده بازی برگزار بشه
در اینصورت ما 4تا بازیکنه ملی پوشمون رو نداریم
به خاطر مسابقات فوتبال غرب آسیا
به هر حال امیدوارم ببریم
ملوان تو زمین خودش خیلی خوبه اگه پرسپولیس این بازی را ببره یعنی شده تیمه خوووووووب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط leo messi10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته ملوان تو زمین خودش خیلی خوب بازی میکنه و امیدوارم پرسپولیس این بازی رو ببره راستی کسی میدونه بازی کیه؟؟؟:fek konam:
به نظر شما دلیل گل خوردن پرسپولیس در هر بازی چیه؟؟
بازی پس فردا هست
یعنی 4شنبه 8 آذر
ساعت 15:15
به نظرم ما بیشتر روی شوت های پشت محوطه گل میخوریم
فک کنم ضعف دروازبانامون روی همین شوت های از راه دور هست
که خوب نمیتونن توپ ها رو دفع کنن
بازی با نتیجه 2-2 به پایان رسید
و به نظرم مساوی توی انزلی نتیجه ی خوبی هت
گردان روی گل دوم خوب جایگیری نکرده بود
و یه جورایی خودش مقصر بود
شاید بشه گفت فشنگچی بهترین بازیکنمون بود
یک پاس گل داد و یک گل زد
در کل من از این بازی راضیم
هادی نوروزی امسال عالیه امروز همه خوب بودن و نتیجه ی خوبی بود کاظمیان خوب بود
با عرض پوزش از همه دوستان بخاطر دیر گذاشتن برنامه بازی با ملوان . والا از جایی که معمولا وصل میشم همیشه این هفته 4-5 بار وصل شدم برنامه بازی رو بذارم ولی هر کاری کردم اجازه نمی داد و وسط کار قطع میشد . دیگه مجبور شدم از یه جا دیگه وصل شم که بالاخره اجازه داد
ضمنا نکات خودتون در مورد هر بازی رو لطفا بعد از برنامه اون بازی تا تاپیک خودش بذارید بچه ها .ممنون
آیا میدانستید:
تا به حال ۶ تایی نشدیم
تا به حال دسته ۳ نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بیشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!