دنیزلی: زمان بدی گل خوردیم/ برای رسیدن به پرسپولیس ایدهآل ۵ هفته زمان میخواهم.
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای رسیدن به پرسپولیس ایدهآل به ۵ هفته زمان نیاز دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصطفی دنیزلی پس از شکست مقابل ملوان در مورد اینکه چرا پیش از بازی در نشست خبری حاضر نشد، گفت: دیر خبردار شدم و باید برنامههایم را با توجه به شرایط تیم خودم انجام میدادم. ضمن اینکه راهی که تصور میکردیم ۴ ساعت طول بکشد 5،6 ساعت زمان برد به خاطر همین تمام برنامههایمان ۲ ساعت به تأخیر افتاد.
بعد از آن ساعت دیگر نمیتوانستم برنامه را تغییر بدهم اگر هم با هواپیما میآمدیم ساعت ۷ شب میرسیدیم.
وی در مورد وضعیت فنی بازی گفت: این اول کارمان است. بازی که ارائه کردیم برای پیروز شدن نبود. برای اینکه به جایی که میخواهیم برسیم و پرسپولیس ایدهآل داشته باشیم به چهار پنج هفته زمان نیاز داریم. خیلی چیزهایی را که میخواستم، نتوانستیم در زمین پیاده کنیم.
دنیزلی ادامه داد: برای پیروز شدن باید به اندازه حریف تلاش کنیم اما ملوان انگیزه بیشتری داشت و بیشتر از ما دوید. ضمن اینکه در زمان بدی هم گل خوردیم. فقط با پنالتی میتوانستیم شرایط بازی را تغییر بدهیم که پنالتی هم گل نشد و در نتیجه شروعی که میخواستیم، نداشتیم.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: این بازی به ما نشان داد خیلی جا برای کار داریم و باید زیاد کار کنیم. کار سختی پیشرو داریم. همانطور که گفتم به چهار پنج هفته زمان نیاز داریم و در این بین نیز بازیها را میبریم و سعی میکنیم خوب بازی کنیم. بازیکنان ما مقابل ملوان برای برد تلاش کردند اما تلاش آنها کافی نبود.
دنیزلی در مورد جذب بازیکنان در نیمفصل و حضور زارع در خط دفاعی گفت: میخواستم یکی دو تغییر داشته باشیم. ضمن اینکه با جدایی حقیقی نیاز به دروازهبان جدید داشتیم که هوشیار را جذب کردیم. مهدویکیا را هم گرفتم تا بازیکنان از تجربیات او استفاده کنند و برای آنکه بازیکنان را در پستهای درست به خدمت بگیریم به زمان نیاز داریم.
سرمربی پرسپولیس در مورد تغییر زننده پنالتی پرسپولیس و اینکه آیا با او این مسئله هماهنگ شده یا نه، گفت: در این مورد صحبتی نکردیم اما گاهی اوقات چنین اتفاقاتی میافتد و ممکن است زننده پنالتی احساس کند نمیتواند ضربه را بزند.
دنیزلی در مورد اینکه پرسپولیس میتواند سهمیه آسیایی را کسب کند یا نه، گفت: ۱۶ بازی پیشرو داریم و برای آنچه میخواهیم به آن برسیم باید همه چیز را امتحان کنیم و امتحان خواهیم کرد. ۸ تیم دیگر جلوی ما هستند اما ما در هفتههای آینده بازیهای بهتری انجام میدهیم و صعود میکنیم و آنچه مسلم است اینکه باید خیلی کار کنیم.
نیمکت نشینی مهدویکیا و اعتراض ملوانی ها به داور پیش از شروع بازی.
مرجع خبری پرسپولیس : مهدی مهدویکیا که بعد از مدتی بحث و گفت و گو در نهایت از داماش گیلان به پرسپولیس به پیوست امروز در دیدار با ملوان انزلی نیمکت نشین است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
* تماشاگران ملوان استقبال گرمی از مهدی مهدویکیا انجام دادند و بارها این بازیکن را تشویق کردند. این در حالی است تماشاگران داماش در نیم فصل اول علیه این بازیکن شعار داده بودند.
* طرفداران ملوان قبل از بازی به علیرضا فغانی داور مسابقه به شدت اعتراض کردند. آنها از نحوه قضاوت این داور در دیدار رفت فینال حذفی برابر پرسپولیس در فصل گذشته ناراحت بودند و به همین دلیل قبل از بازی علیه او شعارهایی سر دادند.
* تماشاگران انزلی مازیار زارع را تشویق کردند و این بازیکن سابق تیم ملوان نیز به احترام تماشاگران انزلی یک دور در ورزشگاه زد.
* برخی از تماشاگران با شعارهایی قهرمانی فصل گذشته پرسپولیس را نوعی تبانی دانستند.
*مهرداد اولادی و مازیار زارع پیش از بازی به سمت نیمکت ملوان رفتند.
* فرهاد پورغلامی به سمت نیمکت پرسپولیس رفت و به دنیزلی خوشامد گفت.
كاظميان:چمن زمين انزلي افتضاح بود/پنالتی زن ما مازیار زارع است.
به هر حال تصميم دنيزلي بود که یک نیمه بازی کنم و هيچ مشكلي هم وجود ندارد. هر چيزي كه سرمربي تيم بگويد، من هم تبعيت ميكنم.
كاظميان:چمن زمين انزلي افتضاح بود/پنالتی زن ما مازیار زارع است.
سایت گل- جواد كاظميان مهاجم پرسپولیس معتقد است که زمين ورزشگاه انزلي ناهموار بود و بازیکنان پرسپوليس نتوانستند دستورات دنيزلي را به خوبي در زمين پياده كند.کاظمیان در مورد شكست 2 بر صفر سرخپوشان مقابل ملوان می گوید:« ما دنبال بهانهگيري نيستيم. شايد اگر شما از تلويزيون بازي را ميديديد فكر ميكرديد كه زمين انزلي خيلي صاف و هموار و مثل مخمل است اما واقعيت اين است كه چمن انزلي افتضاح بود و ما حتي نميتوانستيم توپ را کنترل كنيم.»
كاظميان ادامه می دهد:« از آنجا كه تيمهاي دنيزلي هميشه روي زمين بازي ميكنند ما واقعا در بازي ديروز مشكل داشتيم و نميتوانستيم خوب توپ را به گردش دربياوريم. با اين حال اين دليل نميشود كه بگوييم ما خوب بوديم چرا كه در بازي ضعيف كار كرديم. فكر ميكنم بايد به دنيزلي فرصت بدهيم. مطمئنم كه اين تيم خوب ميشود. متاسفانه اولين بازي ما هم در انزلي افتاد كه يك زمين ناهموار بود. در مجموع ما خوب بازي نكرديم اما ميتوانستيم از بازي ديروز حداقل يك امتياز بگيريم. اتفاقات فوتبال هم در نتيجه بازي كم تاثيرگذار نبود چرا كه پنالتي ما گل نشد اما پنالتي آنها تبديل به گل شد.»
كاظميان تاکید می کند:«من مطمئنم كه پرسپوليس بهتر ميشود، انشاءالله از هفته آينده با يك برد پرگل مقابل شاهين بوشهر روند خوبمان را آغاز خواهيم كرد و قول ميدهم كه طرفداران با ما آشتي خواهند كرد.»او درباره حضور يك نيمهاي خود در ديدار با ملوان می گوید:« به هر حال تصميم دنيزلي بود که یک نیمه بازی کنم و هيچ مشكلي هم وجود ندارد. هر چيزي كه سرمربي تيم بگويد، من هم تبعيت ميكنم.»
مهاجم پرسپوليس درباره پنالتي پرسپوليس هم اینگ.نه حرف می زند:« پنالتيزن ما مازيار زارع است اما در بازي تصميم گرفتند كه مهدوي كيا بزند و نكته جالب هم اينجاست كه مهدي خودش يك پنالتيزن قهار است و شايد تا به حال تنها يكي دو پنالتي را خراب كرده باشد. با اين حال وقتي توپ وارد گل نميشود اين بحثها هم به وجود ميآيد. من خودم هم ديشب ناراحت بودم كه چرا اين گونه به ملوان باختيم.»
او در پاسخ به اين سوال كه آیا بازيكنان پرسپوليس در صحنه پنالتي به خاطر حضور مهدوي كيا و سابقه بيشتر او پنالتي را به مهدوي كيا واگذار كردند می گوید:«فكر نميكنم پنالتي را به مهدوي كيا تعارف كرده باشند. به هر حال موضوعي بوده كه گذشته و ديگر نبايد به آن فكر كنيم.»
goal.com
پرسپولیس - استقلال 14 بهمن در ورزشگاه آزادی.
مرجع خبری پرسپولیس : دربی ۷۴ پایتخت ۱۴ بهمن در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال برگزار میشود.
عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ در مورد تاریخ بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس در دور برگشت لیگ برتر گفت: دربی 74 در هفته بیست و چهارم لیگ برتر و در روز ۱۴ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
وی در مورد علت به تعویق افتادن دیدار تراکتورسازی و استقلال قبل از دربی عنوان کرد: روز ۹ بهمن استقلال باید به مصاف تراکتورسازی میرفت و شاهین بوشهر با مس سرچشمه بازی میکرد که این بازیها به دلیل فینال جام حذفی به تعویق افتاد و استقلال و شاهین بوشهر فینال جام حذفی را در روز ۹ بهمن برگزار میکنند.
گفتنی است برگزاری دربی 73 در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی با اعتراض باشگاه پرسپولیس مواجه شده بود و آنها معتقد بودند این دیدار باید در زمان دیگری برگزار میشد. اکنون نیز استقلال بدون اینکه مقابل تراکتورسازی در تبریز به میدان برود باید به مصاف پرسپولیس بیاید و باید دید این بار چه اتفاقاتی میافتد.
هاشمیان: خودم بازوبند را به مهدویکیا دادم.
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مهدویکیا از قدیمیهای پرسپولیس است و به همین دلیل بازوبند کاپیتانی را به او دادم.
وحید هاشمیان پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه در بد موقعی دروازه پرسپولیس در بازی مقابل ملوان باز شد، چون گل خوردن در وقت های اضافی زمان خوبی نیست.
وی افزود: هر تیمی که در این زمان گل میخورد برایش کار سخت است که بخواهد جبران کند. بعد از گل اول آمدیم جبران کنیم که متاسفانه گل بعدی را خوردیم.
هاشمیان در پاسخ به سؤالی در خصوص دادن بازوبند کاپیتانی به مهدی مهدویکیا نیز گفت: من خودم بازوبند را به مهدی دادم. کسی به من هیچ حرفی نزده بود. در پرسپولیس از همه قدیمیتر مهدویکیا است، من هم به خاطر این موضوع باید این کار را میکردم.
وی افزود: به دنبال این هستیم تا در بازی برابر شاهین همه چیز را جبران کنیم. کار سخت است، اما باید به هدفمان برسیم.هاشمیان در خصوص ضربه پنالتی نیز گفت: اگر به من میدادند، پنالتی را میزدم ولی شرایط خاصی بود و تصمیم گرفتند که پنالتی را مهدی بزند. ما تمرین پنالتی نداشتیم و معمولا در جامهای حذفی تمرین پنالتی میکنیم.
دنیزلی برای حضور زاید در تمرینات شرط گذاشت.
مرجع خبری پرسپولیس : با تصمیم دنیزلی زاید پس از تست پزشکی در تمرینات این تیم شرکت خواهد کرد.
زاید، مهاجم اهل لیبی پرسپولیس امروز بالاخره پس از حرف و حدیث های فراوان در تمرین این تیم شرکت کرد و سپس جلسهای را با دنیزلی برگزار کرد. قرار است با دستور دنیزلی این بازیکن فردا تست پزشکی بدهد و در صورت عدم مشکل از روز یکشنبه در تمرینات گروهی حضور داشته باشد.
همچنین بازیکنان پرسپولیس که پس از هر تمرین در هفته گذشته با دستور دنیزلی کنار یکدیگر قرار میگرفتند تا ناهار بخوردند از امروز به دستور کادر فنی این برنامه گروهی لغو شد تا بعد از تمرین امروز بازیکنان پرسپولیس هر کدام برای صرف ناهار به منازل خود بروند.
گزینههای مربیگری دروازهبانی پرسپولیس مشخص شدند.
مرجع خبری پرسپولیس : دو گزینه برای حضور در پست مربیگری دروازهبانهای پرسپولیس مشخص شدند.
مصطفی دنیزلی پس از بازی با ملوان تصمیم گرفت یک مربی دروازهبانی به کادر فنی اضافه کند. بهروز سلطانی و داود فنایی دو گزینهای هستند که قرار است جلسهای با دنیزلی داشته باشند و یکی از آنها به عنوان مربی دروازهبانهای پرسپولیس کار خودش را شروع کند.
قرار است تا روز یکشنبه مربی دروازهبانهای پرسپولیس انتخاب و معرفی شود.
مهدویکیا: بچهها مسئولیت قبول نکردند، من پنالتی زدم/ دیگر کاپیتان نمیشوم.
مرجع خبری پرسپولیس : هافبک پرسپولیس گفت: بچهها مسئولیت قبول نکردند و من مجبور شدم ضربه پنالتی را بزنم.
مهدی مهدویکیا پس از تمرین امروز پرسپولیس درباره شکست 2 بر صفر برابر ملوان گفت: بازی سخت و نتیجه بدی بود. در اولین قدم خوب کار نکردیم و متأسفانه شکست بدی آوردیم. امیدوارم بتوانیم در ادامه راه جبران کنیم.
وی در خصوص پنالتیای که از دست داد گفت: قرار نبود پنالتی بزنم. صحبت سر شانس و این حرفها نیست. بچهها مسئولیت قبول نکردند و من مجبور شدم ضربه را بزنم. قبول دارم خیلی بد زدم اما انشاءالله همه چیز درست میشود.
مهدویکیا در مورد کاپیتانیاش عنوان کرد: قرار نبود کاپیتان شوم ولی در این بازی این اتفاق افتاد. در بازیهای دیگر بعید میدانم تکرار شود. با این حال از کار وحید هاشمیان تشکر میکنم که بازوبند را به من داد.