گواردیولا: "ما باید در هر دو دیدار خوب بازی کنیم، درغیر اینصورت صعود نخواهیم کرد"
سرمربی معتقد است که بازی یک-چهارم نهایی مقابل آ.ث میلان، "یکی از بهترین تیم های جهان"، میزانی برای سنجش قطعیت بارسا "در ارائه نمایشی خوب در مسابقات دیگر" خواهد بود.
او امیدوار است "تا با در اختیار گرفتن مالکیت بیشتر توپ" ایبرا و سایر بازیکنان تهاجمی میلان را خنثی کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آلگری: "ما آماده ایم"
ماسمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، معتقد است اگر تیمش می خواهد شانسی برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی داشته باشد، باید جنگنده باشند. "باید گل بزنیم. امیدوارم چیزی یادگرفته باشیم، کم و بیش از نحوه بازی آنها آگاهی داریم. بازی زیبایی خواهد شد، بسیار سخت، در سطحی روانشناسانه." همچنین آلگری به اهمیت بازی بدون اشتباه تاکید کرد زیرا ممکن است به بارسا برای خلق موقعیت گلزنی کمک کند.
با توجه به غیبت تیاگو سیلوا، که در بازی آخرهفته مقابل آ.آس.رم مصدوم شد، آلگری پذیرفت که یک بازیکن کلیدی اش را از دست داده است. او یک قهرمان است و ما جای خالی او را احساس می کنیم، ولی نستا در فرم منطقی اش است و خوسبختانه ما مدافعان دیگری داریم که می توانند بازی کنند. دوست داشتم با ترکیب کامل مقابل بارسا قرار می گرفتیم، ولی اکنون نیز آماده ایم."
جوزپ گواردیولا از هرچیزی در حواشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان که چهارشنبه جاری در میلان برگزار می شود، آگاه است. تاریخ، سنت و تعدد فوتبالیست های مطرح در پیشینه فعالیت بلندشان. "سن سیرو یکی از بهترین ورزشگاه های اروپاست و آ.ث میلان یکی از بهترین تیم های جهان است. در یک-چهارم نهایی مسابقاتی مانند این، با حریفی مانند آنها، باید از این مسئله آگاه باشید که بایستی در هر دو مسابقه بازی فوق العاده ای ارائه کنید در غیراینصورت حذف خواهید شد." سرمربی بارسا گفت.
"ایبرا بدون رقیب در بازی هوایی"
سرمربی آبی-اناری ها تیم آ.ث میلان را ستود. "پیش بینی می کنم بهترین میلان را مقابل خود ببینیم. آنها شدیدا درگیرانه بازی می کنند، در هوا عالی هستند، و به لطف حضور ایبرا از پاس های بلند استفاده می کنند." گواردیولا در مورد بازیکن سابق بارسا گفت "او راه حل های زیادی برای تیمش دارد. او بازیکن مهمی برای تیمش است. وقتی توپ به او می رسد، تمام سیستم تهاجمی تیم به کار می افتد. در بازی هوایی او بی رقیب است. باید سعی کنیم او و تیم میلان را با دراختیار داشتن توپ خنثی کنیم. "
پیروزی 2-3 ؛ فراموش شده
بارسا و آ.ث میلان به لطف دو بازی مرحله مقدماتی یکدیگیر را به خوبی می شناسند، اولی در کمپ نو با نتیجه تساوی 2-2 و دومی با پیروزی 3-2 در ایتالیا تمام شد. گواردیولا در مورد بازی مرحله گروهی در سن سیرو گفت: "بازی خیلی بد تمام نشد. تا حدی خاطره بدی وجود دارد از بازی بدی که در اینجا انجام دادیم. حقیقت این است که در دقایق معینی از بازی آنها موقعیت هایی خلق کردند که فراتر از انتظار ما بود، به همین دلیل نمی توانیم این حقیقت که آنها تیمی هستند که می توانند موقعیت خلق کنند را نادیده بگیریم. در آن روز ما نیز چند فرصت برای گلزنی داشتیم."
گواردیولا علاقه ای نداشت به چیزی فراتر از بازی فردا، که از نظر او "مهم تر" از بازی برگشت است، فکر کند. او همچنین از احتمال کسب 3 جام نیز خودداری کرد: "من به چیزی فراتر از بازی با میلان فکر نمی کنم. در سالی که ما سه گانه را بردیم من هیچ وقت چنین فکر نکردم. ار ما در بازی چهارشنبه و شنبه پیروز نشویم، باید با 2 جام خداحافظی کنیم. باید مرحله به مرحله پیش برویم."