وافعا افلای برگشت؟چند وقت بود داشتم آرزوشو میکردم:love:
بالاخره آرزوم براورده شد:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
وافعا افلای برگشت؟چند وقت بود داشتم آرزوشو میکردم:love:
بالاخره آرزوم براورده شد:yes:
البته فکر کنم هنوز سه هفته با تیم تمرین کنه بعد بازی کنه.اینیستا 3 هفته مصدوم بود الان 5 هفته است که نمیتونه بازی کنه.حالا فکرشو بکنید این که 6 ماه هست مصدومه چند وقت دیگه بهش بازی میدن.
ولی من بیشتر از همه دوست دارم ویا برگرده :love:
البته از خوب شدن آفلای هم خیلی خوشحال شدم ! اولا که افلای اومده بود زیاد باهاش حال نمیکردم ولی بعد از اون الکلاسیکو با اون پاسی که به مسی داد خیلی ازش خوشم اومد !
ولی بارسلونا شانس اورد که الکسیس رو خرید و اگه نخریده بود الان بد بخت بودیم با این مصدوما
ولی ویا هم خیلی خوب کار کرده بود.من امارش رو ندیده بودم.امارش تو گل با الکسیس برابر هست و ولی تو پاس گل از الکسیس عقب هست.البته ناگفته نماند الکسیس یک ماه بیشتر از ویا بازی کرده.حیف شد مصدوم شد داشت رشد صعودی پیدا میکرد.افلایی هم قبل از اینکه مصدوم بشه یادم میاد یک بازی اومد تو زمین همون بازی که امتیاز از دست دادنمون باعث شد 2 امتیاز از رئال عقب بیوفتیم یک پاس درست نمیتونست بده.امیدوارم بعد از مصدومیت با انگیزه بیشتری برگرده و خوب بازی کنه.درکل انچنان نگران مصدومیت ها نیستم.اگه الکسیس هم نخریده بودیم اونوقت تللو هم فیکس بازی میکرد و بیشتر رشد میکرد اما خب واقعا خرید الکسیس و سسک خیلی کمکمون کرد.اگه یکی رو جای ابیدال هم بگیریم دیگه نیاز به هیچ بازیکنی نداریم.اما بدبختی روسل گفته دیگه خریدی نمیکنیم و میخواییم همه پست ها رو با بچه های لامایسا پوشش بدیم.حالا اگه تیاگو سیلوا رو بخره چی میشه؟
تلو شاید خوب بازی کنه ولی نمیشه تو بازی های حساس رو این بازیکن های که تجربه پایینی دارن حساب باز کرد و الکسیس تجربه خوبش توی اودنیزه و تیم ملی شیلی با وجود سن کمش خیلی به کار بارسا میاد و تا حالا هم اومده . تمام کنندگی فوق العاده ای داره این بازیکن و گلش با رئال تو بازی 3 _1 و گلش به بتیس که بارسا رو به بازی برگردوند رو نمیشه فراموش کرد
آفلای و کوئنکا هم بازیشون خیلی شبیه همه و حس میکنم پپ بین این 2 تا کوئنکا رو ترجیح میده . مثل قضیه یحیی توره و بوسکتس که پپ سرجیو رو ترجیح داد با اینکه توره هم فوق العاده بود . پپ بیشتر حس میکنم دوست داره به بازیکنای لاماسیا بازی بده .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:bia inja: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بازی یک شنبه شب یه مشکل اساسی که ما داریم اینه که دنی آلوز و ماسکرانو رو بخاطر محرومیت نداریم و اینطوری تو دفاع یکم مشکل داریم
شاید پپ از سیستم 3-4-3 استفاده کنه و آبیدال و پویول و پیکه مدافعان بارسا باشن ولی اگه بخواد از سیستم 4-3-3 استفاده کنه احتمالا باید یه بازیکن از تیم ب رو بیاره به تیم اصلی . بازیکنی مثل مونتویا که فصل قبل هم چند تا بازی تا قبل از مصدومیتش واسه تیم اصلی بازی کرده بود .
امیدوارم کیتا هم برگشته باشه و آماده بازی کردن باشه تا بتونه به تیم توی دفاع کمک کنه :soal:
بدون الوز و ماسکرانو کار خیلی سختی داریم اونم جلوی والنسیا.جای الوز میتونیم از ادریانو استفاده کنیم.حتی تللو هم میتونه تو اون پست قرار بگیره.من دیدم تو لامایسا هم مدافع ها رو هم وینگ ها رو تو پستای هم دیگه اموزش میدن.یعنی به مدافع یاد میدن چه طوری وینگ باشه و به وینگ یاد میدن چه طور دفاع کنه.برای همین معمولا وینگ های لامایسا میتونن حتی نقش مدافع داشته باشن.برای همین تو پست الوز تا 2 سال دیگه تقریبا هیچ مشکلی نخواهیم داشت.ماسکرانو هم میتونست جای پویول رو بگیره تا پویول استراحت کنه ولی ظاهرا مجبوریم پویول رو هم بازی بدیم.بوسکتس هم که مصدومه بازی براش خطریه به نظرم بازی نکنه بهتره. به نظرم این ترکیب رو بچینیم بهتره.
والدز
ابیدال....پیکه.....پویول.....ادر یانو
سسک
تیاگو....کیتا
سانچز....مسی.....ایکوئنکا
داداش با تركيبت موافقم البته با چند تا تغيير كه بعيد ميدونم پپ انجامشون بده(البته اگه تركيبش اين باشه)؛يكي اينكه جايه سسك و كيتا عوض شه چون سسك تهاجميتره،دوميشم تيو بياد جايه لئو،الكسيس هم بره وسط. تا اينجوري مسي هم استراحت كرده باشه!think:::flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]