استقبال قلعهنویی از جانبازان
شعار سپاهانیها علیه رحمتی
استقبال قلعهنویی از جانبازان
خبرگزاری فارس:هواداران تیم سپاهان در جریان بازی علیه مهدی رحمتی شعار دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های سپاهان و استقلال در حالی آغاز شد که قبل از شروع بازی تمامی بازیکنان سپاهان به استقبال قلعه نویی رفته و از سرمربی استقلال رخصت گرفتند.
*بازیکنان دو تیم قبل از شروع بازی حلقه اتحاد تشکیل دادند.
* کادر فنی تیم استقلال به سمت نیمکت سپاهان رفت و در این بین دو سرمربی در کنار یکدیگر عکس یادگاری گرفتند. از بازیکنان استقلال میثم بائو و بیک زاده به سمت نیمکت سپاهان رفتند.
* امیر قلعه نویی قبل از سوت آغاز بازی با جانبازان و معولانی که کنار زمین حضور داشتند احوالپرسی کرد.
*هواداران استقلال بنری را در جایگاه خود نصب کرده اند که روی آن نوشته شده استقلال محبوب بهبهان.
*طرفداران سپاهان در جریان بازی علیه مهدی رحمتی دروازهبان اسبق این تیم شعار دادند.
* خسرو حیدری پس از به ثمر رساندن گل شادی جالبی داشت و به سمت حنیف عمران زاده رفت و شادی اش را با او تقسیم کرد. پس از این گل هواداران استقلال هم علیه محمد باقر صادقی دروازه بان سپاهان شعار دادند. نکته جالب اینجا بود که استقلالی ها بعد از زدن گل علیه پرسپولیس نیز شعار دادند.
دیدار دو تیم سپاهان و استقلال با تک گل خسرو حیدری در جریان است.
شکست سپاهان مقابل استقلال در نیمه اول
شکست سپاهان مقابل استقلال در نیمه اول
خبرگزاری فارس:تیم فوتبال سپاهان در پایان نیمه اول مقابل استقلال شکست خورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های سپاهان و استقلال از ساعت 15:15 با حضور 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه فولاد شهر آغاز شد که این بازی در پایان نیمه اول با یک گل به سود استقلال به پایان رسید.خسرو حیدری در دقیقه 15 گل تیم استقلال را به ثمر رساند.
قضاوت این دیدار برعهده سعید مظفری زاده است.
همزمان با برگزاری دیدار سپاهان و استقلال دو دیدار دیگر برگزار شد که نتایج نیمه اول آن به شرح زیر است:
داماش گیلان صفر - نفت تهران صفر
سایپا صفر - صبای قم صفر
تثبیت صدرنشینی استقلال در فولادشهر
طلسم 11 ساله شکسته شد
تثبیت صدرنشینی استقلال در فولادشهر
خبرگزاری فارس: در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال استقلال با شکست سپاهان علاوه بر تثبیت صدرنشینی طلسم 11 ساله پیروز نشدن در اصفهان را شکست.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های سپاهان و استقلال از ساعت 15:15 با حضور 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه فولاد شهر آغاز شد که این بازی در پایان با نتیجه یک بر صفر به سود آبیپوشان به پایان رسید.خسرو حیدری در دقیقه 15 گل تیم استقلال را به ثمر رساند.
در نیمه اول، بازی در اختیار شاگردان کرانچار بود اما استقلال روی یک ضد حمله و با حرکت حیدری از راست دروازه صادقی را باز کرد.پس از این گل سپاهانی ها حملات زیادی انجام دادند که رحمتی اجازه باز شدن دروزاه استقلال را به آنها نداد.
با شروع نیمه دوم بازی متعادل شد و حتی آرش برهانی می توانست در دقیقه 58 استقلال را صاحب دومین گل کند اما ضربه سر شیرجه وار او را صادقی راهی کرنر کرد.
در ادامه بازی سپاهانی ها حملاتی را روی دروازه آبی پوشان تدارک دیدند اما این حملات نتیجه ای در بر نداشت.
در دقیقه پایانی بازی سپاهان توانست دروازه استقلال را باز کند اما مظفری زاده این گل را به دلیل خطای بازیکن سپاهان مردود اعلام کرد.
تیم استقلال با این پیروزی طلسم 11 ساله پیروز نشدن در اصفهان را شکست و 28 امتیازی شد و صدرنشینی خود را تثبیت کرد. سپاهان نیز 24 امتیازی باقی ماند. همچنین قلعه نویی پس از کسب 2 پیروزی با سپاهان مقابل پرسپولیس و با تراکتورسازی مقابل سپاهان تحت هدایت کرانچار سومین پیروزی را مقابل این مربی تجربه کرد.
قضاوت این دیدار برعهده سعید مظفری زاده بود. وی به امیر حسین صادقی و آرش برهانی از استقلال و محمدرضا خلعتبری و علی احمدی از سپاهان کارت زرد نشان داد. داور همچنین در دقیقه 90+2 جواد نکونام را از بازی اخراج کرد.
بازیکنان استقلال:
مهدی رحمتی،امیر حسین صادقی،( 80 میثم حسینی)پژمان منتظری،علی حمودی،هاشم بیگ زاده،خسرو حیدری،جواد نکونام،میثم بائو( 90+2 حنیف عمران زاده)،جی لوید ساموئل،آرش برهانی(90- میلاد میداودی) و امین منوچهری
سرمربی: امیر قلعهنویی
بازیکنان سپاهان:
محمد باقر صادقی، فرشید طالبی، علی احمدی،حسن اشجاری 76( محمد غلامی)، محرم نویدکیا،مهدی جعفرپور،امید ابراهیمی،اروین بولکو،احمد جمشیدیان،(61 حسین پاپی) محمدرضا خلعتبری و رادومیر جالوویچ(46 جاواهیر سوکای،
سرمربی: زلاتکو کرانچار
برای مشاهده جدول کامل لیگ برتر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را کلیک کنید.
برهانی و نکونام بازی با پیکان را از دست دادند
برهانی و نکونام بازی با پیکان را از دست دادند
خبرگزاری فارس: دو بازیکن تیم فوتبال استقلال دیدار مقابل پیکان را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های سپاهان و استقلال در حالی برگزار شد که آرش برهانی با دریافت کارت زرد از سعید مظفری زاده داور این مسابقه دیدار هفته آینده تیمش مقابل پیکان را از دست داد. همچنین جواد نکونام نیز ا اخراج خود در این بازی نمی تواند مقابل پیکان به میدان برود.
دیدار تیم های استقلال و پیکان روز پنج شنبه هفته جاری برگزار می شود. این مسابقه از هفته هفتم لیگ و از بازی های معوقه لیگ برتر است.
تشویق رحمتی توسط هواداران استقلال
عملیات خاکبرداری در جریان بازی
تشویق رحمتی توسط هواداران استقلال
خبرگزاری فارس: در جریان برگزاری دیدار سپاهان و استقلال در پشت ورزشگاه عملیات خاکبرداری انجام شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالیکه دیدار تیمهای سپاهان و استقلال در نیمه دوم آغاز شد به دلیل عملیات خاکبرداری (منوریل) گردوغبار غلیظی در فضای استادیوم ایجاد شد که باعث اذیت شدن بازیکنان دو تیم شد.
*هواداران تیم استقلال پس از پایان بازی علیه بازیکنان سپاهان شعار میدادند که این مسئله با درخواست قلعهنویی مبنی بر عدم سر دادن شعار روبرو شد.
*جواد نکونام هنگامی که با کارت قرمز داور روبرو شد، نسبت به مظفریزاده داور این مسابقه اعتراض کرد اما بازیکنان استقلال او را به سمت بیرون از زمین هدایت کردند.
*طرفداران تیم استقلال به دلیل درخشش مهدی رحمتی مقابل تیم سابقش این بازیکن را مورد تشویق قرار دادند. رحمتی و حیدری که زننده گل استقلال بود به سمت طرفداران تیم خود رفتند و برای آنها دست تکان دادند.
*امیر قلعهنویی پس از پایان بازی به سمت کرانچار رفت و با وی دست داد.
این مسابقه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
در باشگاه استقلال به روی مجیدی باز است
در باشگاه استقلال به روی مجیدی باز است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: بهتر است سیاسیون از فوتبال بروند آقایان نظامی و صنعتی اگر کارشان را بلد بودند در همان عرصه میماندند.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیرقلعهنویی در ادامه نشست خبری پس از مسابقه با سپاهان اظهار داشت: برخی از کارشناسان اجنبی پرستند و در افکار عمومی انحراف ایجاد میکنند و به مردم آدرس اشتباه میدهند. فوتبال ما هزار ایراد دارد و من فقط 5 دقیقه در موردش صحبت کردم این آدمها را بدون کارشناسی میآورند تا در مورد فوتبال صحبت کنند. تیم ملی ایران مقابل تیم سوم بحرین پیروز شد که علتش مسائل سیاسی بحرین بود. آنها از دقیقه یک هم 10 نفره شدند. روی حرکات انفرادی به موفقیت رسیدیم و ما فوتبالی از تیم ملی ندیدیم.
وی ادامه داد: کارشناسان قلعهنویی و دایی را محاکمه میکنند در حالی که دایی اسطوره فوتبال ما است و باید کمکش کنیم تا رئیس AFC شود، من قلعهنویی که کوچک هستم. با این حال همان زمان هم کارشان به خواهش و تمنا رسید تا من سرمربی تیم ملی شوم گفتم میخواهم با استقلال به آسیا بروم اما آنها گفتند ایران را از این گروه بالا بیاور بعد به جام جهانی فکر کن. من با تیم ملی به عنوان صدرنشین از آن گروه صعود کردم در مالزی هم تیم من صدرنشین بود.
وی ادامه داد: آدمهای سیاسی به فوتبال می آیند، آنها بهتر است بروند. این آقایان اگر در صنعت و کارهای نظامی کارشان را بلد بودند در همان عرصه فعالیت میکردند چرا صنعتیها و نظامیها را به فوتبال آوردید؟ مگر من را مدیرعامل سایپا و یا ایرانخودرو میگذارند؟
قلعه نویی تاکید کرد: من کارم را در آنجا بلد نیستم و شرایط کنونی را هم خرابتر میکنم اما برخی با ارتباطاتی که دارند به ورزش میآیند و مشهور میشوند. آنها دنبال شهرت هستند نه محبوبیت. تعداد تماشاگران ما را به 3 هزار رساندند و خیالشان راحت شد بعد میگویند میرویم اما باز هم به دنبال بازگشت هستند چون فوتبال ما هزار ایراد دارد.
سرمربی استقلال با اشاره به زمان حضورش در تیم ملی عنوان کرد: یک آقایی میگفت در صدا و سیما گاهی اوقات میگویند یک آهنگ نباید پخش شود و ضرغامی هم روی تابلو نوشته بود تا میتوانید به قلعهنویی حمله کنید. جرم من این بود که بدون قرارداد به مالزی رفتم و به عنوان سرباز وطن برای تیم ملی خدمت کردم. با من جلسه گذاشتند و گفتند بدون قرارداد به مالزی برو و اینکه احساس میکردم سرباز مملکتم هستم این کار را کردم اما چرا آدمهایی مثل دادکان و مصطفوی باید خانهنشین شوند.
قلعهنویی با انتقاد از ترکیب هیئت مدیره برخی باشگاه ها عنوان کرد: این اعضای هیئت مدیره از کجا میآیند؟ میگویند آنها قدرت سیاسی دارند ما این قدرت سیاسی را نمیخواهیم دولت 98 درصد پول فوتبال را میدهد این پول را به دست اهل فن بدهد. اگر به غیر از رحیمی، فرد دیگری مدیرعامل سپاهان شده بود این مجموعه نابود میشد. زیرا او خودش ورزشی است و تجربه مدیریت ورزش را دارد و توانست این مجموعه را حفظ کند.
سرمربی استقلال در مورد اینکه میگویند او در لیگ بیانگیزه است، گفت: یک روزنامه این مطلب را نوشت که قلعهنویی در لیگ بیانگیزه است زیرا میخواهند باخت تیم ملی را توجیه کنند و بگویند من مغرور هستم و در لیگ انگیزه مربیگری ندارم. همین جا اعلام میکنم هیچ پیشنهادی برای سرمربیگری تیم ملی به من نشده است. برخی میخواهند در افکار عمومی انحراف ایجاد کنند. من به خاطر مردم با معرفت آذربایجان حتی سفر خارجیام را لغو کردم اگر در این مملکت کار کنی با تو کار دارند و اگر سالم کار داری بیشتر با تو کار دارند.
وی در مورد شناختش از سپاهان گفت: ساختار دفاعی ما خوب و ما شناخت کاملی از سپاهان داشتیم. چهار بازی این تیم را آنالیز کرده بودیم و توانستیم از نقاط ضعفشان استفاده کنیم.
وی در مورد وضعیت فرهاد مجیدی گفت: برخی بازیکنان مانند علی کریمی، ابراهیم صادقی، سمبل یک باشگاه هستند. فرهاد مجیدی را هم من خودم خواستم که به استقلال بیاید که اگر توانست کمک کند و اگر نتوانست خداحافظی کند. منصوریان در زمان من خداحافظی کرد. من دنبال تسویه حساب و سرمایهسوزی نیستم اکنون که استقلال در صدر جدول است این حرف را میزنم اگر در رده پایینتر بودیم این حرف را نمیگفتم در استقلال به روی فرهاد مجیدی باز است و اگر میخواهد بیاید و کمک کند. ما باید برای مجموعه استقلال مربیسازی کنیم.منصوریان هست فرهاد مجیدی هم میتواند باشد.
قلعهنویی تصریح کرد: با فرهاد مجیدی اختلاف زیاد داشتم اما در زمان بازیگریش محبتهای زیادی به او کردم که در حق کمتر بازیکنی این محبتها را انجام میدهم او را از بهمن به استقلال آوردم در زمان برانکو از تیم ملی کنار گذاشته شد. او را دوباره به چرخه ملی آوردم. من خودم به فتحاللهزاده در ابتدای فصل پیشنهاد دادم که مجیدی به استقلال بیاید او آن زمان در دبی بود اما یک روز قبل از پایان فصل نقل و انتقالات گفت باید کاپیتان باشم اگر مجیدی میآمد حتما کاپیتان بود ولی اینکه بازیکن شرط میگذارد نظم کار به هم میریزد.
ریاحی: داور به درستی گل سپاهان را مردود اعلام کرد
ریاحی: داور به درستی گل سپاهان را مردود اعلام کرد
کارشناس داوری فوتبال با تایید تصمیم سعید مظفریزاده در مردود اعلام کردن گل دقایق پایانی سپاهان گفت: داور در این بازی قاطعانه قضاوت کرد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،محمد ریاحی درباره صحنه مشکوک رخ داده در ثانیههای پایانی دیدار تیمهای سپاهان و اصفهان که در آن سعید مظفریزاده گل سپاهانیها را مردود اعلام کرد، گفت: در این صحنه مهاجم و دروازهبان همزمان با یکدیگر روی هوا بلند شدند و از آنجایی که دروازهبان مالک توپ بود، در نتیجه خطایی که اعلام شد صحیح بود و داور در مردود اعلام کردن گل درست عمل کرد. وی افزود: مظفریزاده در این بازی خیلی خوب قضاوت کرد و اکثر قریب به اتفاق سوتهایش صحیح بود. من کمتر دیدم که مظفریزاده اینچنین قضاوت کند. قضاوت او امروز هم صحیح بود و هم قاطع.
برهانى و نكونام بازى با پيكان را از دست دادند
برهانى و نكونام بازى با پيكان را از دست دادند
۲ بازيكن استقلال ديدار مقابل پيكان را از دست دادند. ديدار تيم هاى سپاهان و استقلال در حالى برگزار شد كه آرش برهانى با دريافت كارت زرد از سعيد مظفرى زاده داور اين مسابقه ديدار هفته آينده تيمش مقابل پيكان را از دست داد. همچنين جواد نكونام نيز ا اخراج خود در اين بازى نمى تواند مقابل پيكان به ميدان برود.ديدار تيم هاى استقلال و پيكان روز پنج شنبه هفته جارى برگزار مى شود. اين مسابقه از هفته هفتم ليگ و از بازى هاى معوقه ليگ برتر است.