خب بازی بعد 2باره با والنسیا ست به نظرتون چه ترکیبی برای اون بازی بهتره
به نظر من
والدز
پیکه____پویول
آدریانو________________آلوز
بوسکتس
تیاگو__________ژاوی
فابرگاس(تلو)__________مسی
الکسیس
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بازی بعد 2باره با والنسیا ست به نظرتون چه ترکیبی برای اون بازی بهتره
به نظر من
والدز
پیکه____پویول
آدریانو________________آلوز
بوسکتس
تیاگو__________ژاوی
فابرگاس(تلو)__________مسی
الکسیس
خوبه ولی متاسفانه ژاوی تا 3 یا 4 بازی آینده بارسا نمیتونه بازی کنه و پزشکا بهش استراحت دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فابرگاس میتونه بره جای ژاوی مثل بازی با لورکوزن و اینیستا یا پدرو میتونن جای سسک بازی کنن
از اونجایی که به نظر من باید لالیگا رو به جوونا داد ترکیب بالا زیاد به درد بازی با والنسیا نمیخوره.من این ترکیب رو پیشبینی میکنم
والدز
ابیدال........پیکه.......ماسکران ........ادریانو
سسک
تیاگو.....روبرتو
ایکوئنکا...مسی......سانچز
بعید میدونم پپ والدزو توی دروازه بذاره بازی لیگ معمولا پینتو توی دروازس
اینیستا هم برای هماهنگ شدن بیشتر بهتره بازی کنه
پینتو
آبیدال.........پیکه........ماسکرا و...........دنی آلوز
بوسکتس
تلو.............اینیستا
سسک..........................الکسیس
مسی
راستی بردمونو جلوی لورکوزن تبریک میگم:love:
مسی این فصل 40 گل در کل رقابت ها زده.الکسیس 11 تا.سسک هم 16 تا.مسی اگه بتونه توی 16 بازی با قیمانده لیگ 1 گل بزنه و 4 گل اروپایی دیگه بزنه و فینال کوپا هم گل بزنه 61 گل در مجموعه رقابت ها میزنه که میشه رکوردی که فکر نکنم به این سادگی ها جابه جا بشه.الکسیس پارسال کلا 12 گل زد تو اودینزه و این فصل با اینکه هنوز نصف فصل مونده 11 گل زده و 5 تا گل دیگه بزنه 16 گل این فصل زده که میشه یک رکورد برای الکسیس 22 ساله.سسک هم که دیگه میخواد رکورد بهترین خرید فصل رو تو اروپا به اسم خودش ثبت کنه.اکه بتونه همینقدر دیگه گل بزنه حتی شاید به یک رکورد برسه.دو خریدمون روی هم تا نیمفصل 27 گل زدن.به این میگن خرید.یک تیمایی هستن که خرید میکنن تا نیمفصل اون بازیکن یک بازی فقط فیکس بازی میکنه.یا یک بازیکن دیگشون در بهترین حالت 10 گل میزنن.دیگه باید یک فرقی بین بارسا و بقیه تیما باشه mas:-
نمیدنم شما تاحالا این حس رو تجربه کردید یا نه !
پیروزی بارسا رو جشن بگیری بعد تو فاصله 24 ساعت یه جشن دیگه بگیری !!!
آره داداش خيلي ميچسبه...:ahaaaaaa: اميدوارم منيونايتدم بتركونه تا من تو 72ساعت سه تا جشن بگيرم.:/danc:jeddiiiii:
داداش کدوم رئالی مدیر ما شده؟ داداش david7 همه میدونن بارسایی هست.تازه داداش مهدی هم هست.اولاش فکر میکردم رئالی باشن ولی فهمیدم دوستان از بارسا هم خوششون میاد.think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان باز گشت افلایی به تمرینات تیم رو تبریک میگم.به نظر من سریع ترین استارت زن بارسا بعد از مسی هست.اوج استارت هاش هم توی الکلاسیکو رفت لیگ قهرمانان پارسال شاهد بودیم.واقعا با هر استارتش دو تا از دفاع های رئال رو جا میذاشت.
با وجود آفلای دیگه مشکلات حمله بهتر میشه
کلا خوب میشه