سلام بچه ها من یه معذرت خواهی به خوزه :sharmande:بدهکارم بابت اینکه گفتم باید بره اما خوزه به همه ثابت کرد که هنوز بهترین مربی دنیاست در کنار گاس کبیر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها من یه معذرت خواهی به خوزه :sharmande:بدهکارم بابت اینکه گفتم باید بره اما خوزه به همه ثابت کرد که هنوز بهترین مربی دنیاست در کنار گاس کبیر
اینجوری که خوزه مصاحبه کرد فک کنم میخواد بره:gahhr:
امیدوارم همچین اتفاقی نیفته:khahesh:
مورینیو در پارکینک تیکسیرا: عجب هنرمندی هستی!! حرفه ای سر مارو بریدی
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، از عملکرد تیکسیرا ویتینس ، در الکلاسیکوی دیشب کاملا ناراضی بود و با این که در کنفرانس مطبوعاتی چیزی نگفت ، بنا بر گزارش ال موندو دپورتیوو ، منتظر این داور در منطقه ای که خودرویش را پارک کرده بود ماند و مستقیما به داور به خاطر قضاوتش انتقاد کرد .
این روزنامه گزارش داده که مورینیو به این داور و کمک هاش گفته است :" چه آرتیستی هستی ، حرفه ای سر ما را بریدی ! "
مورینیو اگه بخواد بره باید 20 میلیون یورو به رئال جریمه بده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ajibeee:
واقعا خجالت داره که یه کسی که ادعای هواداری از رئال رو داره بره تو انجمن شانسایی ها ازشون تعریف کنه اونم تو روزی که تمامه دنیا گفتن رئال تیم برتر میدون بود و بارسایها نه شانسایها حرفی واسه گفتن نداشتن قبل از اینکه پست بزنی نیگاه میکردی اونا چی در مورد تیمشون نوشتن بعدش اضهار نظر میکردی لطفا برو تو پروفایلت و اون ارم رئال رو ورش دار بهتره طرفداره همون بایرنت باشی یا اگه دوس داشتی طرفداره شانسلونا شو
هنوز رئال مادرید پر طرفدارترین تیمه دنیاست
و احتیاجی به هوادارهایی مثل تو نداره:-ang
داداش شماهم یادته چطور از مورینیو انتقاد کردی؟! وگفتی ما مورینیو رو نمی خوایم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسایی های کثیف :-ang:-ang
جرارد پیکه، بازیکن تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا همراه نامزدش شکیرا به سرزمین های اشغالی سفر کرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، مدافع بارسلونا که پیشتر اعلام نامزدی اش با خواننده کلمبیایی خبرساز شده بود این بار در اقدامی جنجالی خشم مسلمانان طرفدار این تیم را برانگیخت.
جرارد پیکه که در تعطیلات تابستانی به پیشنهاد شکیرا راهی بیت المقدس شده در حضور عکاسان و خبرنگاران در مقابل دیوار ندبه قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انتشار تصاویر پیکه با کلاه یهودی روبروی 'دیوار ندبه' در بیت المقدس در حالیکه که شکیرا نیز او را همراهی می کند خشم مسلمانان هوادرا این تیم را برانگیخت که این مسئله می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش محبوبیت او و باشگاه بارسلونا داشته باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به رئالی های گل
ان شا الله تو بازی های بعدی حال بارسلونا رو میگیریم
:ohum::rose:
اول افتخار میکنم یه رئالی بودنم
دیشب دهن خیلیا بسته شد
عالی بودیم حقمون صعود بود و واقعا با شهامت و مادریدی بازی کردیم
خیلی خوشحالم خوزه خودشو به همه اثبات کرد و اینکه به همه نشون دادیم هجومی بازی کنیم بارسا رو تو نیوکمپ هم راحت میبریم
امیدوارم درس بگیریم و بدونیم که رئال اینقد بزرگه که با دوتا باخت هیچی از بزرگیش کم نمیشه
بماند شرایط حاشیه ای بازی چطور بود اما واقعا لذت بخش و عالی بازی کردیم و به همه نشون دادیم قدرت مادریدیو
خیلی خوشحالم رئالیم و بی فرهنگی رو یدک نمیکشم
امیدورارم طرفدارا همه مثه رئالی ها عاشق باشن:rose:
نه با باد برن هر طرفی