درسته پرسپولیس بد شانسی اورد و داوری هم به ضررش تموم شد
اما همین بازی جای امیدواری داره و حالا یکم میشه به ان تیم امید داشت
پولادی هم به خاطر اعتماد بنفس بالاش پنالتی رو خراب کرد میشه این بار از اشتباهش گذشت کلا بازیکن خوبیه برای تیم
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته پرسپولیس بد شانسی اورد و داوری هم به ضررش تموم شد
اما همین بازی جای امیدواری داره و حالا یکم میشه به ان تیم امید داشت
پولادی هم به خاطر اعتماد بنفس بالاش پنالتی رو خراب کرد میشه این بار از اشتباهش گذشت کلا بازیکن خوبیه برای تیم
انصاریفرد هم خیلی خوب بازی کرد یعنی میشه دوباره کیروش و مانوئل فیکسش کنن
بازی خوبی بود و در کل خوب بازی کردیم اما حیف اون پنالتی ....
پولادی بازیکن خیلی خوبیه ولی واقعا به خودش مغرور شد و اعتماد به نفس بالایی داشت!
اما درکل خوب بازی کردیم!:flowerysmile:
بازم قربانی داوری شدیم...ولی انصافا نیمه دوم عالی بازی کردن ولی حیف...
خوب بودیم نسبت به بازی های قبلی خیلی خوب بودیم ولی اگه کریمی برگرده که دیگه غوغا میشه با این بازی که من از اینا دیدم مقابل سایپا دارم کم کم به قهرمانی امیدوار می شم زنده باد پرسپولیس.
اینم یه شعر خوشجل برای پرسپولیس تو دنیای ِزمین و توپ رنـگی / یه پرسپولیس داریم به چه قشنگی
اسم قشنگش روی تخت جمشید / از اون قدیم ندیـما می درخشید
رنگ آتیش غیرت پیـرهنـش / میاره افتخار واسه میهنش
طرفداراش سر به فلک می کشن / عاشق ِرنـگ ِمث ِآتیشِشَـن
دفاع ِمحکمـش مث ِیــه سّده / هـر کسـی از جونش نـذاره، ردّه
love:::perspolis::perspolis::toop::toop:
به نظر من پرسپولیس کار خوبی میکنه نیمه اول بسته بازی میکنه نیمه ی دوم حمله میکنه.....
بازی بعدی با راه آهن هست روز یکشنبه 30 مهر
تا 30 مهر خیلی وقت هست واقعا اگه این بازی رو نبریم ....بازی هم در ورزشگاه آزادی برگزار میشه!:flowerysmile:
اگه پرسپولیس نتونه راه آهن رو تو ورزشگاه آزادی نبره این پرسپولیس همون پرسپولیسی که میشناختم نیست.....
اگه این بازی رو ببازیم دیگه امیدمون به چی باشه از کجا امتیاز بیاریم
دوستان
لطفا كليه نظرات خودتون در مورد بازيهاي پرسپوليس در ليگ برتر رو در تاپيك " [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]" قرار بديد. هدف سايت از اين تاپيك در هر بخش جمع آوري آرشيو كليه اطلاعات - نظرات و تحليلهاي كاربران در خصوص هر بازي تيم محبوبشونه . بنابراين نوشته هاي خودتون در مورد هر بازي رو پس از برنامه اعلام شده اون بازي در تاپيك فوق قرار بديد .
اين طوري كه همه نظرات در تاپيك حرفهاي خودموني باشه نتيجش نداشتن آرشيو اطلاعات كامل هر بازي پرسپوليس ميشه
مي دونم شما هم مثل من با توجه به اتفاقاتي كه براي پرسپوليس افتاده حال و روز خوشي نداريد و باز همون اتفاقات تكراري چند سال اخير در بي غيرتي و ناداوري و دشمني و...كه كل فوتبال ما رو عقب نگه داشته و حالام دسيسه حذف بزرگترين بازيكن تاريخ آسيا علي كريمي چند وقتيه كليد خورده هم از پرسپوليس و هم از تيم ملي و تنها كاري كه از ما بر مياد همون حمايت و خون دل خوردنه
راستي سالگرد قهرماني پرسپوليس در آسيا هم با كمي تاخير تبريك ميگم . قهرماني كه در 26مهر1370 و در بازي برگشت فينال در استاديوم مملو از تماشاگر 100هزار نفري آزادي اتفاق افتاد و جام آسيايي كه ممد پنجعلي بالاي سرش برد . اكثر بازيكناي پرسپوليس تو اين بازي همون كسايي بودند كه سال قبلش در بازيهاي آسيايي تيم ملي ايران رو با سرمربيگري سلطان علي پروين قهرمان آسيا كرده بودند