و این است داستان شانسلونا داور داور و باز هم داور
نمایش نسخه قابل چاپ
و این است داستان شانسلونا داور داور و باز هم داور
و چقدر داور خیلی بازی کثییفی بود من که دیگه اشکم در اومده:narahat:
داور و شانس بارسارو بردن بالا
بعد بازی دیشب افتخار میکنم که رئالیم، حذف شدیم اما به قول سایت گل قهرمانانه این نشون از قدرت مورینیو داره وگرنه حمید استیلی هم میتونه بارسلونا رو قهرمان کنه
در روزی که اوزیل ابدال رو از روی زمین محو کرد در روزی که کریس بسیار عالی کار کرد و....اشکال نداره ایشاالله بازی بعد
ولی در کل زنده باد رئال زنده باد طرفداران رئال زنده باد کاپیتان کاسیاس و در اخر زنده باد په په
اوایل بازی تو یه صحنه کاکا کشت پیکه رو یه لحظه به دست و پای کاکا افتاد:deldari:
حالا بازم بگین بارسلونا:khandeeeee bahal:
حالا فقط میشه گفت شانسلونا
بازی عالی بود.حالا رسانه های کوتاه فکر مادریدی چه جوابی برای مورینیو دارن؟
مورینیو باز هم نشان داد مربی بزرگیه.رئال به شدت بارسلونا رو غافلگیر کرد.و تحت فشار قرار داد.به قول آقای صدر کارشناس فوتبال فقط رئال مادرید هست که میتونه اینطوری درجو نامناسب وسنگین نیوکمپ به بازی برگرده و تا آخرین لحظه ی بازی نفس رو درسینه ی هواداران بارسلونا حبس کنه.رئال دیشب فرازمینی بازی کرد.رونالدو نشون داد ازین به بعد دیگه ناکام بازی های بزرگ نیست او دنی آلوس رو به شدت آزار داد.دنی آلوس بعد از بازی گفت:رئال ما را زجر داد! بنزما که فوق الاده بود.به قول مزدک میرزایی تعداد بازیکنایی که بتونن پویول که یکی از بهترین دفاع وسط های جهانه رو دریبل رو پا بزنن و توپشونو گل کنن انگشت شماره. اوزیل هم که آبیدال بدبخت رو سیاه کرد.پیکه هم وقتی کاکا بیرون رفت نفس راحتی کشید کبود شد از بس دنبالش دور زدmas:-.روی گل راموس نظری ندارم ولی مردود بودنش مشکوک بود.
با این بازی شخصیت قهرمانی پیدا کردیم.با این بازی به تیم و مربیمون افتخار میکنیم.مورینیو تنها نیستی.من که هیچ وقت ازت انتقاد نکردم هرکی هم که کرده تو به بزرگیت ببخش.
حرف گواردیولا هم خیلی منو خوشحال کرد ازین حرفش معلوم بود حسابی دماغش سوخته.میگه:هرکی بود مثل رئال مادرید بازی میکرد.نه بابا راست میگی؟!mas:-
داداش گل گفتی الان بیشتر از هر وقتی احساس غرور میکنم وبه بهترین تیم دنیا افتخار میکنم و همچنین به خودم میبالم که رئالیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza-chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها واقعا دیگه داشت اشکم درمیومد داور داور داور داور داور داور داور داور داور داور .اخه چرا فوتبال ا سپانیا اینقدر بایدفاسد باشه اگه یه بچه کوچولو هم بود میفهمید که داور میخواد شانسلون ببره ولی بازهم با اون همه ناداوری تا دقایق اخر نفس رو تو سینه ی همه ی طرفداران بارسا و بازیکن هاشون حبس کردیم .
درود بر مردان با تعصب برنابئو .درود بر مربی . درود بر کاپیتان . درود بر کریس.:yes:
بازی که شروع شد دیدم رئال داره عالی بازی می کنه گفتم حتما نتیجه می گیره ولی بعد دیدم داور نمی خواد پنالتی ها رو بگیره گفتم امشب که ما عالی هستیم داور نمی گذاره.
خلاصه شوت اوزیل به تیرک موقیعت هایی که گیره هیگی اومدو خراب کرد فکر کنم 3تا بود.
بعد که گل خوردیم اعصابم خورد شد بعد باز هم دیدم مادرید بهتره....
گل دوم هم که خوردیم منو یکی از دوستای رئالیم که داشتیم بازی رو تماشا می کردیم زدیم زیره خنده.گفتم هنوز جا داره:hehehe:
منظورم از این بود که بااین شانس شانسلونا رئال هنوز هم جا داره.
واقعا این بارسا در شانس برترین تیم تاریخ فوتباله جهانه.
دوستانی که بازی رو ندیدند یا درست ندیدند در مورد رئال قضاوت نکنند.
مثل همیشه بازی رو خوب شروع کردیم ولی باز هم گل خوردیم به هر حال دو جام دیگه مونده پس نباید قصه بخوریم