تو این زمان نامناسب باید همبستگی داشته باشیم....کادر فنی ژوزه کریمی پروین رویانیان و همه و همه و مخصوصا هوادارا باید اختلافاتو کنار گذاشت و فقط به پرسپولیس فکر کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
تو این زمان نامناسب باید همبستگی داشته باشیم....کادر فنی ژوزه کریمی پروین رویانیان و همه و همه و مخصوصا هوادارا باید اختلافاتو کنار گذاشت و فقط به پرسپولیس فکر کرد
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااههههههههههههههه
خدایی سایپا با این وضعه بازیش چطوری 4 جدوله
:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa: پولادی:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa:
بازی بدی نبود ولی اون پناتیه سوخت بدجوری هم سوخت دیپه پولادی بدتر از این نمی تونس پنالتی خراب کنه جلال حسینی خیلی خوب بازی کرد شخصا بهش ارادت خاصی دارم
حقه پرسپولیس خدایی تو نیمه دوم حداقل مساوی نبود :-ang:-ang:-ang:-ang:-ang
باید میبورد
پنالتی پولادی که فک کنم خورد به پنالتی راموس اونو از مدار خارج کرد :fek konam:
فغانی احمقم که پنالتی 100٪ رو نورمحمدی رو نمیگیره
2 قدمیشه کوره مردک :ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
منم همینو میگم ولی اینا به وضعیت پرسپولیس کمکی نمی کنه امشب بازی بدی نبود ولی اون پناتیه سوخت بدجوری هم سوخت دیپه پولادی بدتر از این نمی تونس پنالتی خراب کنه جلال حسینی خیلی خوب بازی کرد شخصا بهش ارادت خاصی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amindash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند عالی نبودیم اما بهترین بازی فصل پرسپولیسو به نظر من دیدیم و خدایی حقشم برد بود
همین بازی خوب امیدوار کنندس هر چند رو پنالتی که پولادی خراب کرد 2 امتیاز از دست رفت اما بازی خوب تیم تو نیمه دوم که من دیدم خودش خبر خوبیه
به قول دوست عزیزمون بهترین بازی فصل داشتیم........ ولی با این همه بازیکن خوبی ک داریم باید تو همه بازیها اینطوری باشیم...سانتر هدف دار شوت دریبل....تو بازیهای قبلی همه منگ بودن....... پولادی هم ک دستش درد نکنه حالمونو گرفت...کاش پنالتی گل میشد اون وقت مطمعن حد اقلش 1 ل دیگ میزدیممممممممممم خیف شدددددددد
پرسپولیس با وجود مصدومیت بازیکنان و نبودن علی کریمی و شرایط روحی ضعیف بازیکنان توانست بازی خوبی انجام بده و حقش برد
بود ولی با ریپ زدن پولادی همه امیدها بر باد رفت و فکر برد را از سر بیرون انداختم
داداش اصلا ربطی به داور نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس 100 تا حمله کرد ولی گل نزد ولی حق پرسپولیس مساوی نبود و برد بود ولی من اون پنالتی رو که دیدم پولادی زد تو خونه همسایهlagh:: تعجب کردم این پنالتی رو میدادی بچه ی 2 ساله بزنه می زد تو گل/ ولی ایشالا این مشکلی که پرسپولیس داره حل میشه.....:ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داور چندجا که باید پنالتی می گرفت نگرفت آخه مهدوی کیا چرا باید پنالتی به این حساسی رو بده به اون بچه که بزنه بیرون اگه علی بود نمیذاشت کس دیگه ای غیر از خودش دست به توپ بگیره