آره منم تو این چند روز که به تاپیکشون رفتم از حرفاشون بهم برخورد , فکر کنم طرفداراشونم مثل تیمشون یه مُشت بَچَن !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره منم تو این چند روز که به تاپیکشون رفتم از حرفاشون بهم برخورد , فکر کنم طرفداراشونم مثل تیمشون یه مُشت بَچَن !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینا رو ول کنید.به نظرم بهتره مسی بازی نکنه امشب.کاش الکسیس رو بزاره مهاجم نوک و ایکوئنکا و فابرگاس رو برای تغزیش بزاره.اینطوری الکسیس هم میتونه بیشتر خودنمایی کنه.اخه با این وضع که هر بازی داره یک پست بازی میکنه به نظرم نمیتونه زیاد تو بارسا بدرخشه.دوست دارم به عنوان یک بازیکن تکنیکی ازش استفاده کنیم نه یک بازیکن که فقط برای شوت های پایانی و سرزدن استفاده میشه.خیلی پتانسیل بالایی داره میتونه از خستگی مسی استفاده کنه تو ترکیب جابیوفته.یک جوری تو اودینزه بیشتر متمایل به مرکز بود برای همین بهتر بازی میکرد.اگه مسی امشب بازی نکنه هم خودش استراحت میکنه هم میتونیم توانایی الکسیس رو تو میانه محک بزنیم.
بالاخره مثل اینکه امشب بعد از مدت ها بازی بارسا پخش بشه البته اگه 2باره تو برنامه هاشون تغییر ایجاد نکنن .
خدا کنه پپ دیگه امشب ژاوی رو بازی بده که خیلی دلم واسه دیدن بازیش و سوپر پاس هاش تنگ شده :bia baghalam:
تلو هم واقعا تو چند بازی که پپ بهش فرصت داده خیلی خوب خودشو نشون داده . میتونیم امشب هم شاهد درخششش باشیم
پدرو هم واقعا ضعیف داره بازی میکنه و با اینکه خودم خیلی دوسش دارم ولی دیگه پدروی 2009 یا 2010 نیست و تعجبی هم نداره که امشب بازیش ندن
به امید پیروزی
با این وضعی که تو حمله داریم خیلی دلم می خواست بویان بود
من خیلی از بازیش خوشم میومد
خدا رو شکر لورکوزن 3 هفته که تو بوندس لیگا خوب نتیجه نمیگیره
اونا با وردربرمن 1 _ 1 و با اشتوتگارت 2 _ 2 و با دورتمند هم 1 _ 0 باختن
زیاد نگران این بازی نباشید ! اولای فصل که لور کوزن خوب بود جلوی چلسی کاری نتونست انجام بده چی برسه به حالا که لورکوزن افت کرده !!!
آخ جون بالاخره امشب بازی رو نشون میده این شبکه سه ی.....
من بی صبرانه منتظرم:shogh:
راستی بازی ساعت چنده؟
-------------ساعت 11:15------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان همین حرفا رو زدید که تیم هارو دسته کم گرفتین و جلو بعضی از تیم های لالیگا خوب نتیجه نگرفتین.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی های لیگ با لیگ قهرمانان فرق می کنه همه تیم ها با انگیزه هستن مخصوصا تیم هایی که در مقابل تیم های بزرگتر قرار می گیرن.
نباید هیچ تیمی رو دسته کم بگیرین:flowerysmile:
فلفل نبین چه ریزهki::
منچستر چطوری از بازل باخت ؟؟؟
بارسلونا چجوری از اوساسونا باخت ؟؟؟
بایرن چه شکلی از گلادباخ باخت ؟؟؟
لورکوزن رو دسته کم نگیرید ..........
شاید جمله ی بعدی این باشد : (( بارسلونا چطور از لورکوزن باخت ؟؟؟ ))