23گل 2 تا پنالتی(21)؟ یا 27گل 10 تا پنالتی (17)؟ واقعا لقب پنالدو بهش میاد
mas:- خیلی سخته تشخیص بدی کدوم بازی کن بهتریه؟ تازه مسی یکم افت کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
23گل 2 تا پنالتی(21)؟ یا 27گل 10 تا پنالتی (17)؟ واقعا لقب پنالدو بهش میاد
mas:- خیلی سخته تشخیص بدی کدوم بازی کن بهتریه؟ تازه مسی یکم افت کرده
تاکتیک لورکوزن مقابل بارسا : تضمین میکنم که از همین تاکتیک استفاده میکنن !
دفاع 11 نفره شاید هم 14 نفره ( با داوران ! که این بستگی به بودجه ی باشگاه لورکوزن داره ) تا دقیقه 90 !
و چون استفاده از این تاکتیک برای تیم های بزرگ جواب داده ( البته اونا بودجه خرید داور رو هم داشتن ) پس شک نکید همین کار رو انجام میدن !!!
بابا این تاکتیک تیم شده دیگه !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پنالتی بگیرن بدن رونالدو ! رونالدو هم که سر پنالتی رحم نمیکنه !!!
سوبی سارتا: سرنوشت لالیگا دیگر دست ما نیست
خب معلومه که نیست تا وقتی رئال داور ها و لیگ رو بخره سرنوشت لیگ دست هیچ کس نیست به غیر از خودشون
خوب دیگه!
قهرمان این فصل رقابت های لالیگا داوران و کمک داوران!!!
از همین الآن معلومه،من از همین جا و از طرف همه این قهرمانی رو(با جام زیر اتوبوسی)بهشون تبریک میگم
امروز به معنای کلمه دهنم ... شد.اخرین باری که 12 ساعت کلاس بودم بر میگرده به دوران سوم دبیرستان البته منهای امروز که استادا یکسره کلاس گذاشتن.از اینکه نتونستم پست بدم شرمنده ولی الانم نمیتونم پست بدم خیلی حالم خرابه.فعلا با اجازه تا فردا ظهر.
شک نداریم رفیق مطمئنیم . لورکوزن هم تقریبا سرمایه خوبی داره دیگه خریدن یه داور اونم داور بازی با بارسا که چیزی نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه داورا تو لیگ هم از خداشونه که بازیهای بارسا رو بهشون بدن تا بتونن به غیر از پول داوری یه پول بیشتری هم از مادریدی ها بگیرن
واقعا خیلی عجیبه ...... آرسنال با میلان بازی داره و هواداراش پای بارسلونا رو وسط میکشند و هرچی دلشون میخواد میگن .....
هرچی من میخوام سکوت کنم نمیذارند ...... واقعا متاسفم برای بعضی هاشون ... امیدوارم شکست سختی از میلان بخورند
مگه چی شده باز.دوستان به تایپیک تیم هایی که معمولا هواداراشون با رئال مشترک هستن یا خیلی از بارسا دل پری دارن نرید.خب مسلما ممکنه هرچیزی بگن.از اون تیما میشه به ارسنال و رئال و چند تا تیم دیگه اشاره کرد.من به شخص تو بازی ارسنال و میلان طرفدار میلان هستم ولی دوست دارم بازی هانری و ونپرسی رو ببینم.
نه آخه دل من از این همه نامردی و بی معرفتی پره ......... :narahat: من خودم عاشق سبک بازی آرسنال و سیاستشون بودم ولی با این چیزایی که دیدم پشیمون شدم :narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیخیال ....... قهرمانی تو اروپا مخصوص تیم هایی هست که پرستیژ قهرمانی رو دارند تیم هایی مثل بارسا / میلان / منچستر ......... نه تیم هایی که ..........:hehehe: