پاسخ : حرفهای خودمونی هواداران تیفوسی "میلان"
نقل قول:
عزیزان همش تقصیر میلان که نبود بالاخره قدرت بارسا رو هم باید درنظر گرفت البته باید قبول کنید که مربی میلان با از دست دادن پیرلو و پاتو بزرگترین خیانت رو به میلان کرد
البته یوونتوس انتقام میلان رو از بارسا و سایر خواهد گرفت و قهرمان اروپا خواهد شد
only juventusmas:-
ما که بخیل نیستیم :haaa:موفقیت میلان و یووه و هر تیم ایتالیایی که نماینده لیگ هستش باعث خوشحالیه
درمورد پیرلو هم باید بگم که خودش هم مقصر بود
باشگاه برای بازیکن های بالای 30 سال شرایطی گذاشته بود که گتوزو و سیدوروف و نستا و خیلی از اسطوره های میلان پذیرفتن ولی پیرلو نه
یووه کارش خیلی سخته بایرن رو باید ببره ki:: هی عامو !! از قرعه کشی 1.8 دوست داشتم به زلات و بروبچ بخوریم !!
ولی حیف شانسولایی ها جا ما رفتن :chakerim:
خوب بلاخره مثل این که بازیکن محبوب من ده ده :nishkhand: که 1 ساله دارم گلومو براش پاره میکنم گفته میخواد از واسکا دوما بره :eee:
مقصد نهاییش یا میلانه یا یووه ولی خودش گفته از بچگی روسونری پوش بوده اصلا نمیدونم چرا وقتی سیلوا رفت اینو نیاوردن !! 25 ساله با استایل قدرتی ملی پوش و قد 182
فصل بعد به احتمال زیاد مکسس میره میتونه جاشو پر کنه زاپاتا هم که قرضی بود میره ویارئال گزینه های که از باشگاه شنیده میشه داویده استوری مدافع ملی پوش کالیاری هستش که محصول اکادمی میلانه همچنین ابونا مدافع ملی پوش تورینو که از بین این 2 تا با وجود این که سن کم و قابلیت زیادی دارن ! قیمتشون هم بالاست !! شاید یکی بیاد
ولی فعلا همچی زوده هر روز اسم یه مدافع شنیده میشه ! از قدیم گفتن شاهنامه اخرش خوشه :babaa:
برد میلان رو تبریک میگم گرچه خفیف بود اما میشه زمین رو مقصر این نتیجه خفیف دونست چون خط حمله میلان کاملا روی زمین کار میکنن از راست روبینیو که تکنیکش روی زمین صاف فقط به چشم میاد و ال هم که در عرض خوب حرکت میکنه و اونم زمین صاف رو باید جلوش میدید که ندید بالو هم خوب بود گرچه میتونست بهترم باشه.در مجموع همه چی خوب داره پیش میره که کاش از اول همینطوری پیش میرفت ولی ماهی رو هروقت از اب بگیری میمیره!!!یعنی تازست!
به امید موفقیت های بعدی...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من تازه عضو شدم واقعا از موقعی که شوچنکو طوی این تیم بود من این تیم رو دوست داشتم امیدوارم که خیلی زود قهرمان بشه
با ناداوری واشتباه الگری 3 امتیاز رو از دست دادیم
وقتی که فیورنتینا 10 نفره شد و ما 2 تا گل جلو هستیم برگشت بازی به تساوی هیچ جای بخششی نداره ناپولی هم برده و شرایط برای نائب قهرمانی سخت شده
الان من این بازی امروز رو داشتم میدیدم توی هر خط نقطه ضعف ها کاملا معلوم بود
فلامینی .... مونتولیوو .... مونتاری
خط هافبک میلان هستند توی این بازی همون نقطه قرمز ضعف اصلی میلان بود باید تابستون فکری به حالش بشه بازیکن هایی مناسبی که میلان میتونه سراغشون بره پاستوره هافبک تیم psg که بارها علاقه خودش رو نسبط به میلان اعلام کرده و خراکش همون نقطه قرمز و همچنین یه گزینه عالی دیگه که نمیدونم چرا کسی سراغش نمیره جوا موتینیو هافبک تیم ملی پرتغال و پورتو که تو اون پست تو یورو هم عالی بود قابلیت زیادی تو گرفتن توپ از حریف و پخش توپ داره قدرت حمل توپ و بازی سازیش هم خیلی خوبه یه جوری مثل مونتی همه کارست این 2 نفر میتوند با مونتی زوج فوقالعاده ای رو بسازدن اریکسون و استروتمن هم گزینه های پایین تری هستند
سمت فلامینی که نارنجیش کردم ki:: اولویت دومه چون تو ایون پست حداقل بازیکن داریم کسایی مثل بواتنگ و فلامینی و ساپورونا گرچه اینا قابل اعتماد نیستند ولی ما اگه اونور هم بازیکن جذب نکردیم مشکلی نیست چون با امدن دیانگ مونتی سمت راست هم میتونه باشه اصل همون حاشیه قرمزه که نیاز به بازیکن دار
دفاع :
اباته .... زاپاتا ... مکسس ... دیشیلیو
یکی از ضعیف ترین خط های میلان اولویت اول خرید مدافع میانی متمایل به راست یا همون بخش قرمز رنگ جا زاپاتا هست تو این قسمت 100% باید بازیکن جذب بشه و گزینه های مد نظر : استوری و ده ده هستش که هردو خوب کار میکنند حلا اون یکی مکمل دفاع مرکزی مایل به چپ یاهمون جایگزین مکسس اولویت دومه خریده بازیکن هایی مثل ابونا و بن عطیه و ویدیچ شایعه حضورشون تو این پست هستش که همه عالی هستند و با وجود مکسس اولویت دوم خرید توپست دفاع این قسمته
2 تا بال وضعش بد نیست به خصوص راست که اباته خیلی خوب داره کار میکنه سمت چپ هم بگیر نگیر داره کنستانت و دیشیلو هستند و فکر نکنم خریدی توی این پست داشته باشیم گرچه دیشیلیو مورد اعتماد نیست
خط حمله هم فقط بال راست ما مشکل داریم ثبات توش دیده نمیشه یه بازی بواتنگ هست یه بازی نیانگ هر دو نفر هم توی پستشون اثبات شده نیستند ولی خوب این پست فکر نکنم اصلا جزو لیست های خریدی میلان باشه پس خط حمله رو کلا بیخیال میشیم
تو یه حساب سر انگشتی با وضعیت میلان خرید 4 بازیکن الزامیه و حیاطیه اگه میخوایم فصل موفقی رو داشته باشیم خرجش بالاست ولی نسبط به لیست خرید رئال و بارسا کوفت هم به حساب نمیاد قیمت مودریچ یا لوکاس اندازه کل این بازیکن هایی بود که بلا گفتم ki::
اگه استروتمنو بخرن خیلی خوب میشه...........
هافبکا خوبه...اگه بواتنگو بندازن بیرون عالی میشه.........:ohum:
مهاجم هم که یه گلزن حرفه ای و کلاس بالا نداریم و تو خط دفاع هم که داغونه اوضاع......یه مدافع وسط عالی میخوایم
ولی شرط میبندم هیچکدومو نمیخرن:-ang
نقل قول:
تو یه حساب سر انگشتی با وضعیت میلان خرید 4 بازیکن الزامیه و حیاطیه اگه میخوایم فصل موفقی رو داشته باشیم خرجش بالاست ولی نسبط به لیست خرید رئال و بارسا کوفت هم به حساب نمیاد قیمت مودریچ یا لوکاس اندازه کل این بازیکن هایی بود که بلا گفتم ki::
خرید دروازه بان رو از قلم انداختی!دیگه نمیشه به آبیاتی 37 ساله اعتماد کرد و خرید یه گلر باید و باید حیاتی خیلی زیاد باید بخرن...
من واسه دروازه موسلرا از گالاتسرای و کونسیلی از اتالانتا و کرول از نیوکاسل رو مدنظر دارم...