طالب لو: اميدوارم استقلال الريان را شکست دهد
طالب لو: اميدوارم استقلال الريان را شکست دهد
دروازه بان تيم فوتبال شاهين بوشهر تا 3 ماه آينده مي تواند تمرينات خود را آغاز کند و براي ليگ دوازدهم آماده شود.
وحيد طالب لو در گفتگو با ايپنا، اظهارداشت: پزشک جراحم از عمل دستم اظهار رضايت کرده است. امروز هم دکتر من را ديد و گفت مشکلي ندارم و مي توانم به خانه بروم. 3 ماه ديگر هم مي توانم گچ دستم را باز کنم و تمرينات سبکم را شروع کنم.
وي درباره صحنه اي که منجر به مصدوميتش شد، گفت: در آن صحنه توپ از دستم در رفت و به زمين خوردم. همزمان مهدي نوري مي خواست توپ را شوت کند که به اشتباه دست من را شوت کرد. دستم برگشت و درد شديدي داشتم. مظفري زاده که داور بازي بود از ديدن وضعيت من ترسيد و سريع درخواست برانکارد کرد. واقعا خيلي صحنه بدي بود و خدا به من رحم کرد.
طالب لو ادامه داد: وقتي به بيمارستان منتقل شدم دکتر اميد زيادي به وضعيتم نداشت اما بعد از جراحي نظرش عوض شد. خوشبختانه بازويم شکسته بود و دچار شکستگي کتف نشدم.
وي درباره اين موضوع که آيا دليل شکست شاهين مقابل سپاهان خروج او از زمين بود، ادامه داد: شايد اگر من هم در زمين بودم گل مي خورديم. من تا وقتي در زمين بودم تلاشم را کردم تا گل نخورم. شاهين دروازه بانان آينده داري دارد و اميدوارم در 2بازي آينده پيروز شود تا در ليگ برتر بماند.
طالب لو با اشاره به مهار پنالتي بازيکن سپاهان افزود: وقتي قبل از بازي داشتم در فولادشهر خودم را گرم مي کردم ديدم از اسکوربورد گلهاي سپاهان را نشان مي دهند. با دقت نگاه کردم تا ببينم آنها چطور به گل مي رسند. اتفاقا يک پنالتي ابراهيمي را هم نشان دادند و من ديدم او چطور به توپ ضربه مي زند.
دروازه بان سابق تيم استقلال با اشاره به ديدار اين تيم با الريان قطر در روز چهارشنبه گفت: براي استقلال آرزوي موفقيت مي کنم و اميدوارم با حضور تماشاگران استقلال بتواند الريان را شکست دهد و از گروهش صعود کند.
استقلال زهر و شادابي گذشتهاش را ندارد
استقلال زهر و شادابي گذشتهاش را ندارد
كارشناس فوتبال با بيان اين كه پرسپوليس و سپاهان نسبت به استقلال راه هموارتري براي صعود به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا دارند، گفت: سرخ پوشان بايد براي باز پسگيري جايگاهش نزد هواداران، الهلال را شكست دهد.
رسول كربكندي در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين كه هفته پنجم رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا بسيار حساس است، اظهار كرد: پرسپوليس و سپاهان با پيروزي برابر حريفان خود در اين هفته صعود خود را به مرحله حذفي به عنوان تيم اول تثبيت ميكنند و اين خيلي اهميت دارد. اين دو تيم براي صعود راه هموارتري نسبت به استقلال دارند، ولي آبيهاي تهراني كار سختتري پيش رو دارند.
وي ادامه داد: پرسپوليس در خانه با تيمي بازي ميكند كه رقيب اصلياش براي صعود به عنوان تيم اول است و بايد حتما در خانه حريف خود را شكست دهد. سپاهان اما بايد در خارج از خانه به ديدار حريفش برود، ولي اين تيم هم براي صعود به عنوان تيم اول به پيروزي برابر النصر نياز دارد. در بازي گذشته پرسپوليس در آسيا نزديك 100 هزار تماشاگر به ورزشگاه رفته بودند، ولي اكنون با توجه به نتايج ضعيف اين تيم در ليگ برتر به نظر ميرسد حضور تماشاگران بيشمار در بازي با الهلال با اما و اگر روبرو شود. در مجموع حالا كه پرسپوليس ليگ برتر را از دست داده است، بايد براي باز پس گيري جايگاهش نزد هواداران برابر حريف عربستاني خود به پيروزي برسد.
كربكندي در ادامه به ارزيابي ديدارهاي تك تك نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا پرداخت. وي ابتدا درباره ديدار پرسپوليس برابر الهلال عربستان گفت: پرسپوليس در بازي رفت بسيار خوب كار كرد و حتي ميتوانست برنده باشد، اما در بازي برگشت كار به مراتب سختتري پيشرو دارد، چون امروز نسبت به دور رفت فشار بيشتري را روي دوشش احساس ميكند. پرسپوليس در دور رفت نتايج خيلي بدي در ليگ برتر نگرفته بود و تا اين حد در تيررس انتقادات قرار نداشت. به هر حال نتايج ضعيف در ليگ برتر نميتواند در عملكرد اين تيم در آسيا بيتاثير باشد. مهمترين كاري كه كادر فني پرسپوليس بايد انجام دهد، اين است كه به گفته دنيزلي مشكل روحي و رواني بازيكنان را حل كنند و آنها را براي آسيا آماده كنند. بازيكنان پرسپوليس بايد روي آسيا حساب جداگانهاي باز كنند.
سرمربي اسبق ذوب آهن در ادامه با بيان اين كه پرسپوليس نسبت به دور رفت شناخت بيشتري از حريف عربستاني خود دارد، افزود: قطعا الهلال كه رقيب پرسپوليس براي صعود به مرحله بعدي رقابتهاست به ايران ميآيد تا دست كم يك امتياز از پرسپوليس بگيرد. در اين بين مشكل اساسي پرسپوليس راحت گل خوردن است. دفاع تيمي پرسپوليس اصلا خوب نيست و خط مياني و دفاع اين تيم خيلي قابل عبور است. متاسفانه در چند بازي اخير اين تيم به گونهاي عمل شده است كه هر توپي به محوطه جريمه رسيده هيچ كس سر راهش قرار نگرفته است!
وي ادامه داد: پرسپوليس بايد استحكام خط دفاع خود را بيشتر كند، چون در خط حمله هستند كساني كه در طول بازي فرصت گلزني به دست بياورند، اما مساله مهم براي پرسپوليس حفظ دروازه است. البته حضور دروازهبان خارجي در تركيب آسيايي پرسپوليس باعث ميشود كه بازيكنان اين تيم از نظر دروازهباني مشكل فني و رواني نداشته باشند.
كربكندي در ادامه به ديدار استقلال برابر الريان قطر اشاره و خاطر نشان كرد: استقلال تيمي بود كه از همان ابتداي فصل همه كارشناسان اعتقاد داشتند كه خيلي خوب بسته شده است، اما وقتي فاكتورهاي تيمسازي به دليل رفتن مجيدي و مصدوميت چند بازيكن از دست رفت، اين تيم به يك تيم معمولي تبديل شد. وقتي فرهاد مجيدي از استقلال رفت هيچ يك از بازيكنان اين تيم نتوانستند جاي خالي او را پر كنند. وقتي تيمي با يك مهاجم بازي ميكند، آن مهاجم بايد توانايي به هم ريختن خط دفاع حريف و مشغول كردن آن را داشته باشد، ولي هيچ كدام از مهاجمان فعلي استقلال اين ويژگي را ندارند. همچنين پس از مصدوميت تيموريان و جباري، استقلال دندان زهردار خود را از دست داد. غيبت اين بازيكنان در چند مقطع از فصل لطمه زيادي به استقلال وارد كرد.
وي افزود: استقلال در بازيهاي داخلي و به ويژه پس از قهرماني در جام حذفي ديگر آن شادابي و زهر گذشته را ندارد و فوتبال را خيلي معمولي و بي انگيزه بازي ميكند. البته فشارهاي داخلي هم در اين عملكرد بي تاثير نيست. با توجه به اتفاقات رخ داده در اين تيم لازم است كه بازيكنان و كادر فني هم مشكلات را فراموش كنند و با ايجاد انسجام دوباره به تيم برابر حريف قطري به نتيجه لازم دست پيدا كنند. نكته مهم ديگر درباره اين تيم هم اين است كه با مصدوميت تيموريان و كيانوش رحمتي كه ويژگيهاي دفاعي دارند، قدرت تدافعي استقلال را مانند پرسپوليس فعلي كرده است.
سرمربي اسبق صبا ادامه داد: بازيكني مثل فريدون زندي در شرايط فعلي خوب كار ميكند، اما در كار گلزني نميتواند نقش زيادي ايفا كند كه استقلال بايد روي اين مساله توجه ويژهاي داشته باشد.
وي درباره اختلاف پيش آمده ميان مدير عامل اعضا و هيات مديره باشگاه استقلال و تاثير آن در عملكرد تيم هم گفت: وقتي به فوتبال يك كشور لقب حرفهاي ميدهيم اين لقب فقط شامل حال بازيكنان نيست، بلكه بايد همه عوامل دست اندركار فوتبال حرفهاي باشند. متاسفانه آدمهايي سياسي را در راس باشگاهها و هيات مديره قرار ميدهند، در حالي كه آنها از اصول اوليه حرفهاي آگاه نيستند و اين مساله باعث بروز اين گونه رفتارها ميشود. قطعا اين مسايل روي بازيكنان و رابطه مدير عامل با آنها و اعضاي هيات مديره تاثير منفي ميگذارد. متاسفانه مسئولان باشگاه استقلال نتوانستهاند كه چارچوبها را حفظ كنند.
كربكندي همچنين به ديدار سپاهان برابر النصر امارات اشاره و تصريح كرد: سپاهان از نظر روحي و رواني وضعيت بهتري نسبت به دو نماينده ديگر ايران دارد. اين تيم شانس اول قهرماني در ليگ برتر است و هنوز هم شكل تيمي و هماهنگياش را خيلي خوب حفظ كرده است. با توجه به حضور مدافعان با تجربه در تركيب اين تيم و ميدان ديده بودن همه اعضاي آن، سپاهان ميتواند از فرصت به دست آمده استفاده كند و به مرحله بعد راه بيابد. تنها مشكل سپاهان گل خوردن در دقايق پاياني بازي است كه بايد حتما فكر مناسبي براي برطرف شدن اين مشكل بينديشد.
ساکت؛ کاندیدای جدید مدیرعاملی استقلال ؟؟؟!!!
ساکت؛ کاندیدای جدید مدیرعاملی استقلال ؟؟؟!!!
با وجود اینکه هر روز یک خبر تازه درباره مدیریت باشگاه استقلال به گوش می رسد اما وزیر ورزش و جوانان هنوز واکنشی به این اخبار نشان نداده است!
این روزها در حالی که بحث و جدل های رسانه ای رییس هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال به اوج رسیده است و هر روز یک خبر و شایعه درباره آینده صندلی ریاست استقلال به گوش می رسد، شایعه جدیدی نیز از گوشه و کنار به گوش می رسد که البته برخی از افراد نزدیک به باشگاه استقلال بر این نظرند که از واقعیت به دور نیست.
خبر مذکور به کاندیداتوری محمدرضا ساکت مدیرعامل سابق باشگاه سپاهان و مدیر کنونی باشگاه فولاد ماهان اصفهان برای جایگزینی علی فتح الله زاده خویی بر می گردد؛ خبری که هنوز نه تایید و نه تکذیب شده است.
پیش از این نیز اخباری مبنی بر کاندیداتوری کاظم اولیایی (مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال) برای نشستن روی صندلی مدیریت استقلال به گوش رسیده بود اما وی دیروز آن را منتفی دانست. وی گفت: آنچه برای آقایان آرزو است برای من خاطره شده و خیالشان راحت باشد که من مدیر عامل استقلال نمیشوم.
لازم به ذکر است که وزیر ورزش و جوانان هنوز درباره این حرف و حدیث ها واکنشی نشان نداده است
درخواست هواداران از وزیر ورزش برای ابقای فتح الله زاده
درخواست هواداران از وزیر ورزش برای ابقای فتح الله زاده
خبرگزاری فارس: تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال در حضور مدیرعامل این تیم برگزار شد..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین استقلال از ساعت 18 و در حضور حدود 80 هوادار آغاز شد.
*در ابتدا پرویز مظلومی10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد و از اهمیت بازی با الریان و پیروزی در این مسابقه برای آنها گفت. بازیکنان پس از گرم کردن در غالب 2 گروه به بازی فوتبال پرداختند.
*حنیف عمرانزاده در ابتدا با لباس شخصی حاضر شد و عنوان کرد که مصدوم است و نمیتواند تمرین کند، اما مظلومی اعلام کرد باید حاضر شود و پس از آن اختصاصی تمرین کرد.
*بنر بزرگی از سید مهدی رحمتی، دروازهبان این تیم در ورزشگاه دستگردی نصب شده بود.
*جباری با سایر نفرات تمرین کرد و حضور او نشان داد که کادرفنی میخواهد در بازی روز چهارشنبه از او استفاده کند.
* علی فتح الله زاده پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین در ورزشگاه دستگردی حاضر و تماشاگران به محض ورود مدیرعامل استقلال او را تشویق کردند. آنها همچنین شعار "وزیر یادت باشه فتح الله زاده باید باشه" را سر دادند.
*هواداران این تیم بنر بزرگی نصب کردهاند که روی آن نوشته شده است" استقلال جاودان قهرمان آسیا، سید مهدی رحمتی عقاب آسیا"
*شبکه الکاس قطر در تمرین حضور داشت و در مورد بازی روز چهارشنبه با بازیکنان و مربیان مصاحبه میکرد.
* پسر فتح الله زاده به دلیل درد پا با عصا در تمرین امروز حضور یافته بود.
* پس از پایان تمرین فتح الله زاده به سمت مظلومی رفت و با آو گقتوگو کرد.
*گمالوویچ، مربی سابق اسقلال به دلیل اینکه با هنکه کار شخصی داشت در تمرین امروز حضور یافته بود.
* تمام اعضای گروه آنالیز استقلال در تمرین حضور داشتند.
*همه بازیکنان در تمرین امروز حاضر بودند و در آخر نیز به تمرین چارچوب شناسی پرداختند.
استقلال در آستانه حذف از آسیا و کسر امتیاز قرار گرفت
استقلال در آستانه حذف از آسیا و کسر امتیاز قرار گرفت
خبرگزاری فارس: فیفا، تیم فوتبال استقلال را به دلیل شکایت رینالدو، به حذف از لیگ قهرمانان آسیا و کسر امتیاز تهدید کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در حاشیه تمرین امروز این تیم گفت: رینالدو به دلیل طلبی که از ما داشت به فیفا شکایت کرد و امروز در نامهای از سوی فیفا باشگاه استقلال به حذف از لیگ قهرمانان آسیا و کسر امتیاز تهدید شد.
وی اضافه کرد: باید تا یک هفته آینده مبلغ 250 میلیون تومان به رینالدو پرداخت کنیم چرا که در غیر این صورت استقلال از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته خواهد شد.
فتح الله زاده تاکید کرد: قرار شد آقای رسولی نژاد و هیئت مدیره 60 هزار دلار به ما کمک کنند و بقیه مبلغ را خودم تهیه کنم تا پول رینالدو را پرداخت کنیم.
به گزارش فارس رینالدو بازیکن اهل پرو زمانی که قلعه نویی سرمربی استقلال بود به این تیم پیوست اما به دلیل آسیب دیدگی خیلی کم در ترکیب آبی پوشان قرار گرفت و در نهایت بدون اینکه تاثیرگذاری داشته باشد، از این تیم رفت.
جلسه رحمتى با فتح الله زاده
جلسه رحمتى با فتح الله زاده
سيدمهدى رحمتى، دروازه بان آبى پوشان صبح ديروز به باشگاه رفت تا جلسه اى را با على فتح الله زاده، مديرعامل باشگاه داشته باشد. گفتنى است رحمتى جهت صحبت پيرامون مسايل مالى و وضعيت قراردادهانزدفتح الله زاده رفته بود. مديرعامل استقلال نيز درخصوص بازى فردا و حساسيت آن نكاتى را به رحمتى گوشزد كرد.
مثل برخى آقايان بازيگر نبودم
مثل برخى آقايان بازيگر نبودم
منتقمى: پيشنهاد شود مديرعاملى استقلال را قبول مى كنم
بهروز منتقمى، مدير كل اداره ورزش و جوانان استان البرز گفت: تا اين لحظه وزير ورزش هيچ صحبتى با من در خصوص اينكه مدير عامل استقلال بشوم نكرده اما اگر وى پيشنهاد دهد حتما قبول مى كنم چون من كارمند و مدير وزارت ورزش و جوانان هستم.او در خصوص برگزارى بازيهاى تيم سايپا در فصل آينده رقابتهاى ليگ برتر در ورزشگاه انقلاب كرج، وصحبتهايى كه در خصوص مديرعاملى وى در باشگاه استقلال مطرح شده، ضمن بيان مطلب فوق گفت: درحال حاضر ورزشگاه انقلاب كرج شرايط بهترى نسبت به خيلى از ورزشگا ه هاى كشور براى ميزبانى از تيم هاى استقلال و پرسپوليس دارد اما نيروى انتظامى نقطه نظراتى دارد كه در صدد بر آورده كردن آنها هستيم و در اين خصوص استاندار استان البرز و فرماندار كرج بودجه اى را نيز ابلاغ كرده اند كه به محض تخصيص پيدا كردن اين بودجه عمليات اجرايى خود را در خصوص برآورده كردن خواسته هاى نيروى انتظامى آغاز مى كنيم كه البته كارهايى نيز در اين راستا انجام شده است.وى در خصوص عمليات فيزيكى كه در حال حاضر در ورزشگاه انقلاب كرج برگزار مى شود، اظهار داشت: براى برآورده كردن خواسته هاى afc عمليات اجرايى را همزمان با برگزارى رقابتهاى ليگ آغاز كرده ايم و تا مردادماه نيز به پايان خواهد رسيد، در اين خصوص با يك پيمانكار در خصوص تامين نور استاندارد مورد نظر afc قرار داد بسته ايم كه كار خود را از آخر ارديبهشت ماه آغاز مى كند، ضمن اينكه يكسرى اتاقهاى مورد نظر afc كه كاربريهاى مختلفى دارد در حال ساخت و تكميل است و ۸۰ درصد از عمليات ساخت جايگاه vipنيز صورت گرفته است.مدير كل اداره ورزش و جوانان استان البرز در همين خصوص افزود: علاوه بر اين موارد ساخت جايگاه دوربين هاى تلويزيون و جايگاه خبرنگاران آغاز شده و تمهيداتى نيز براى تجهيز بيشتر حفاظ دور ورزشگاه در نظر گرفته ايم.وى همچنين خاطر نشان كرد: ما دو زمين فوتبال در مجموعه ورزشى شريعتى كرج نيز داريم كه قرار است طبق قراردادى كه بسته ايم يكى از آنها را تبديل به زمين چمن مصنوعى كنيم و امكانات خوب ديگرى را نيز در اين مجموعه در نظر گرفته ايم، بنابراين اگر اين مجموعه مورد تاييد مسئولان و كادر فنى تيم سايپا قرار گيرد آنها مى توانند فصل آينده تمرينات خود را در اين مجموعه ورزشى انجام دهند و ما نيز در اداره ورزش و جوانان استان البرز همه گونه همكارى با آنها در اين خصوص خواهيم كرد.منتقمى در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به اينكه روابط خوبى با وزير ورزش و جوانان داريد از شما به عنوان يكى از گزينه هاى اصلى مديرعاملى فصل آينده باشگاه استقلال نام برده مى شود، تاكيد كرد: من نيز صحبتهايى را در اين خصوص از طريق رسانه ها و برخى از دوستان شنيده ام اما تا اين لحظه وزير ورزش و جوانان هيچ صحبتى با من نكرده است اما اگر در اين خصوص پيشنهادى شود حتما قبول مى كنم چون كارمند و مدير وزارت ورزش و جوانان هستم.وى در خصوص راى نياوردن خود در مجمع انتخابات فدراسيون فوتبال گفت: من براى حضور در انتخابات نه به فردى زنگ زدم و نه لابى كردم چون تحصيلات و تجربه سالها كار و تيمدارى و مديريت من در ورزش گوياى همه چيز است. كداميك از آقايان تحصيلات آكادميك ورزشى دارند؟ زمانى كه مديركل تربيت بدنى مازندران بودم اين استان دو تيم در رقابتهاى ليگ داشت اما در حال حاضر فوتبال اين استان چه وضعيتى دارد؟وى در خاتمه تاكيد كرد: من بازيهايى را كه دوستان در انتخابات انجام دادند بلد نبودم چون مانند برخى از آقايان بازيگر نبودم بلكه تا به امروز فقط خدمت كرده ام و آثار خدمات من نيز در استانهاى مختلف كشور مشهود است.
زرينچه : از نظر ما پسر نماينده و كارگر و نقاش هيچ فرقى با هم ندارند
زرينچه : از نظر ما پسر نماينده و كارگر و نقاش هيچ فرقى با هم ندارند
جواد زرينچه، عضو هيأت مديره استقلال گفت: پسر نماينده مجلس تست مى دهد، اگر خوب باشد جذب مى شود.او ادامه داد: شايد آقاى علوى از جايى توصيه شده باشد اما نبايد با اين طرز برخورد او را نابود كرد.وى افزود: آقاى علوى سابق بر اين بازيكن خود آقاى مظلومى بوده و از آنجا كه سهميه زير ۲۳ سال محسوب مى شد توسط باشگاه جذب شد. من يكى، دو هفته اى كه سر تمرينات رفتم ديدم كه تلاش زيادى مى كند.عضو هيأت مديره استقلال خاطرنشان كرد: حتى اگر حق علوى نباشد كه در استقلال بازى كند روا نيست با او به اين صورت برخورد شود. او خانواده محترمى دارد و بايد احترامش را حفظ كرد.وى با تأييد معرفى پسر برخى نمايندگان مجلس به وى از سوى رييس هيأت مديره باشگاه، گفت: بله درست است. بعضا فرزند برخى دوستان به ما معرفى مى شود اما اين گونه نيست كه آنها وارد تيم شوند. ما به مربيان تيم هاى پايه اعلام كرده ايم كه اگر فرد ضعيفى عضو تيم شود كل كادر تغيير مى كند. فرزند نماينده مجلس هم مثل سايرين تست مى دهد اگر خوب باشد جذب خواهد شد.زرينچه خاطرنشان كرد: از نظر ما پسر نماينده و پسر كارگر و پسر نقاش هيچ فرقى با هم ندارند.وى همچنين در بخش ديگرى از صحبت هاى خود درباره بحث اخير در هيأت مديره و مطرح كردن نام رحمتى به عنوان مهاجم گفت: ما در جلسات بعضا با هم شوخى مى كنيم. همه اعضاى هيأت مديره شناخت خوبى از مسايل فوتبال دارند. شايد شوخى كنيم و بگوييم كه مهاجم نداريم و رحمتى برود فوروارد بازى كند اما اين گونه نيست كه دوستان از سر ناآگاهى بحثى مطرح كرده باشند.
تشكر مظلومى از پورحيدرى و بازگشت جبارى
تشكر مظلومى از پورحيدرى و بازگشت جبارى
آبى پوشان پس از يك روز استراحت، ديروز تمرينات خود را ساعت ۱۸ در ورزشگاه دستگردى آغاز كردند.
حضور فتح الله زاده
در جريان تمرين ديروز على فتح الله زاده، جواد زرينچه، رضا رجبى، فروتن و بيانى نظاره گر بودند.
تشويق
در تمرين ديروز حدود ۶۰ نفر هوادار حضور داشتند كه فتح الله زاده را تشويق مى كردند. مديرعامل استقلال از آنها خواست كه به اسم او را صدا نزنند و به تشويق بازيكنان بپردازند تا روحيه آنها تقويت شود.
جبارى تمرين كرد
مجتبى جبارى كه به آسيب ديدگى جزئى دچار شده است، ديروز پا به توپ شد تا احتمال حضورش مقابل الريان قوت بگيرد. هواداران به شدت جبارى را مورد تشويق قرار دادند.
نصب بنر رحمتى
هواداران حاضر در ورزشگاه بنر بزرگى از سيدمهدى رحمتى به همراه آورده بودند و در محل تمرين آن را نصب كردند.
آماده ترين هاى تمرين
مهدى اميرآبادى، محسن يوسفى و فريدون زندى، جزو آماده ترين افراد در جريان تمرين ديروز بودند.
تشكر مظلومى از پورحيدرى
پرويز مظلومى در تمرين ديروز به سراغ پورحيدرى رفت و از وى بابت مصاحبه اى كه در آن عنوان كرده بود «اگر قرار بر رفتن باشد، همه با هم مى رويم» تشكر كرد.
جلسه آناليز الريان
جلسه آناليز بازى هاى الريان امروز با حضور شاهرخ بيانى و ارژنگى، آناليزورهاى تيم برگزار خواهد شد.
شرح تمرين
شاگردان مظلومى ديروز پس از گرم كردن به چند گروه تقسيم شدند و به فوتبال آقاوسط پرداختند. پس از آن در قالب ۳ گروه مشغول فوتبال تكضرب و تاكتيكى شدند. گفتنى است آبى پوشان فردا ساعت ۱۹ و ۲۰ دقيقه در ورزشگاه آزادى به مصاف الريان قطر خواهند رفت.
داور چينى، قاضى ديدار استقلال و الريان
داور چينى، قاضى ديدار استقلال و الريان
ديدار حساس استقلال - الريان كه فردا در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد را «پان هاى» داور چينى قضاوت مى كند. لازم به ذكر است اين داور چينى به همراه تيم داورى ديروز به تهران آمدند و در هتل آزادى مستقر شدند.
الريانى ها در هتل اسپيناس
اعضاى تيم الريان قطر طبق گفته هاى قبلى امروز با هواپيماى اختصاصى به تهران مى آيند كه قرار است در هتل اسپيناس استقرار يابند.
احتمال حضور جبارى مقابل الريان
استقلالى ها براى رويارويى با الريان قطر تمام نفرات خود را در اختيار دارند و محرومى نخواهند داشت. تنها غايب احتمالى آبى پوشان مجتبى جبارى است كه طى روزهاى اخير گفته مى شد به دليل آسيب ديدگى قادر به همراهى تيم نخواهد بود اما به گفته پزشك تيم در اين روزها احتمال حضورش پررنگ تر شده است.
تمرين پردردسر الريان در تهران
ديدار تيم هاى پرسپوليس و الهلال در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود و به همين خاطر ۲ تيم استقلال و الريان نمى توانند براى آمادگى در زمين اصلى تمرين كنند. باشگاه استقلال وعده داده براى آخرين نوبت تمرين الريان يك زمين تمرينى را در اختيار اين تيم بگذارد.
استقلالى ها در هتل المپيك
آبى پوشان از امروز اردويى را در هتل المپيك برپا خواهند كرد. گفتنى است ديدار اين ۲ تيم فردا ساعت ۱۹ و ۲۰ دقيقه در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد