اینقدر گفتن و گفتن که کلیشه شده اما من اصلاً نمیتونم 1/4 نهایی سی ال 2003 ، یووه - مادرید رو فراموش کنم !
اون بازی به نظر من اصلاً ورای فوتبال بود ، یه هیجان خالص چه بازی رفتش چه برگشتش . اون زمان همه قوی بودیم میدونم ، اما واقعاً مادرید کلکسیون خاص ها بود . اصلاً بحثم ستاره نیست !
الان بارسلون واقعاً بازیکنان خوبی داره ، شاید بعضاً لقب فوق ستاره بگیرن ولی اصلاً خاص نیستند ، اصلاً ! تقریباً هیچ تیمی تو دنیا الان ترکیبش خاص نیست ولی اون رئال واقعاً خاص بود .
تیمی که کمبربند خط میانیش زیزو ، لوئیس فیگو و کنسسائو بود ! تو خط دفاع فرناندو هیرو و روبرتو کارلوس بود و خط حمله فوق العاده خطرناکی که رائول و رونالدو ساخته بودن ... البته تو بازی برگشت رونالدو رو نیمکت بود
و اون مادرید دقیقاً نقش همین بارسلون فعلی رو بازی میکرد ، تیمی که مدام فینال های اروپایی و غیر اروپایی بود و یووه تیمی که همیشه تو سطح اول بوده و چند سال پیش هم فینال رو به همین مادرید واگذار کرده ...
رونالدو قبل از بازی میگه من خیلی دوست دارم توی اولترافورد بازی کنم ، زیزو هم تو مصاحبش میگه مطمئنم لیپی تدابیر خاصی برای این بازی داره ...
بازی شروع شد ، یووه با ترزگه همون دقیقه 1 موقعیت گل ساخت اما ترزگه تو آفساید بود . یووه فشارش رو حفظ میکنه اما همین دقایق داویدز یه ایستگاهی چند متر اونور تر از خط نیمه میده به مادرید . دوربین متحرک ورزشگاه میاد از روبروی دیوار دفاعی angle میده . Shit ! روبرتو کارلوس که میاد جلوی دوربین خیز برمیداره آدم دقیقاً صحنه گلش به فرانسه براش تداعی میشه ، لعنتی !
کارلوس کچله اینقدر میاد عقب که اینگار میخواد توپو بزنه بیرون ورزشگاه :دی فکر کنم یه 40 متری اومد عقب :پی من نگاهم به جیجی ئه ! داور سوتو میزنه ، کالوس تند تند نوک پاشو میزنه زمین ، عین آدم نمیتونه انگار ضربه آزاد بزنه هیستریک ! :اَه ! شوتو میزنه و بوفون توپ یهو تو کسر ثانیه توپ رو برمیگردونه ، اصلاً نفهمیدم چی شد فقط صدای وحشتناک ورزشگاه داره میاد و صحنه آهسته نشون میدن ، woah ! توپ کات برمیداره در حد یه ضربه با پرتاب دست ! ، و جیجی نمیدونم چطور شوتی که کارلوس با اون قدرت وحشتناکش میزنه تو اخرین ثانیه با ساعدش برمیگردونه ، خدایا این بوفون دیگه کیه !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گزارشگر داره خودش رو خفه میکنه بس که این 7-8 دقیقه سنگین و حساس بوده ، میگه اینجا دیگه آخر دنیاس ملت ! :پی
صدای اولدترافورد رو از دل آلپی میشنویم ! من هرچی از جو ورزشگاه بگم کم گفتم ، همه ایستاده بازی رو دنبال میکنن یه لحظه شعار دادن تموم نمیشه ...
چند دقیقه بعد نوبت الکس میرسه ، از اشتباه کارلوس استفاده میکنه از همون راه دور شوت میزنه ، نه فایده نداشت
توپ رو تودُر از دفاع میاره بالا ، یه توپ بلند برای زامبروتا ، استپ سینه میکنه درجا میده به تاکناردی اونم فقط بلند میندازه برای ترزگه ! آخه برادر من براچی الکی میزنی زیرش ! :مأیوس ! دیوید با هر زحمتی هست توپ رو میده ندود . یه تو سر توپ ، یه سانتر خیلی بلند !! :-|
من دارم با خودم میگم ای بابا برای کی آخه و اینجاست که الکس با 173 سانتیمتر قد چنان تمیز میپره رو سر سالگادو توپ رو میکاره که با دست هم نمیشد اینقدر دقیق کاشت و جادوی دیوید ! و جادوی دوید که بازم بدون نگاه به دروازه اصلاً با یه وضعی توپ رو از کنار کاسیاس میچسبونه به تور . ورزشگاه یه هم همه ای گرفته دیدنی ، گزارشگر داره یه چیزایی راجه به دوید بلغور میکنه من نمیفهمم :دی
تصویر موجی که با جیرائودو نشستن تو بغل همن و امبرتو آنیلی که از خوشحالی سر از پا نمیشناسه ...
Juventus uno , real madrid zero ! اینش رو فهمیدم :پی
مادرید سراپا حمله میشه ... همون دقیقه فیگو میزنه به تو که روش خطا میکنن ، یکم بازی درگیرانه شده . اینبار زیزو توپ رو میاره پشت محوطه که تودُر میزنتش . خلاصه مادرید هی فشار میاره و یه موقعیت خیلی عالی هم رائول از دست میده به هوای آفساید ...
طبق معمول هر بازی ای یکم جو آروم تر شده و یه یه ربعی داریم تا نیمه ... فعلاً بازی ساکن تر شده ؛
البته انتظار هر جیزی میره ...
یه پاس پشت محوطه برای الکس ، هیرو man-to-man باهاش بازی میکنه اما چرخش الکس تو این صحنه کلاً هیرو رو نابود میکنه ، یهو الکس برمیگرده هیرو به خودش گره میخوره ، الکس آماده میشه یه شوت کات دار رو بزاره سه کنج دروازه که من نمیدونم دیوید یهو از کجا اومد خودش رو قاطی بازی کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوتش البته بدک نبود اما وقتی الکس داره آماده میشه برای شوت زدن که دیگه نباید بیای جلو ! توپ برگشتی هم به ندود نمیرسه و سالگادو جوری توپ رو میزنه کرنر که فکر نکنم تا الانم اون توپ پیدا شده باشه :دی
نیمه دیگه داره تموم میشه ، مادرید تمرکز نداره و سریع میخواد به گل برسه ، زیزو سریع حرکت میکنه برای ضدحمله ، میندازه برای فیگو که اگر بگیره بد ضد حمله ای خوردیم :حساس شدن ! اما نه ، تورام سریع میاد توپ رو قطع میکنه . همون توپ اینقدر ارتفاع میگیره که میرسه به الکس . یه استپ ناز
به سبک خودش تو del piero zone ...
الکس از گوشه میزنه تو ، راه بستس هیرو و سالگادو راهت رو بستن چیکار میخوای بکنی الکس راهی نداری بنداز برای ترزگه حداقل :استرس ...
اینک آخرالزمان ! الکس میزنه تو ، تو سرتوپ اول هیرو رو میشونه رو زمین ، سریع الکس میاره جلو اما سالگادو هنوز هست !!
در بهترین حالت حتی 1 متر هم بین سالگادو و هیرو جا نیست ، الکس پاس بده ! :سرپا صحنه هارو دنبال کردن !
شوت الکس سالگادو رو ولو میکنه رو زمین و خدای من ... ! چی دارم میبینم ، گل !!!! مگه میشه !؟! چطوری این توپ رفت تو گل ، الکس ...
ورزشگاه ترکید ! یعنی ترکید که میگم ، به نظرم یه بار بعد از این گل ورزشگاه رو بازسازی کردن فکر کنم :پی
منفجر میشه ورزشگاه ، گزارشگر دیگه داره رسماً خود زنی میکنه ... من داره از این تند صحبت کردن ایتالیایی ها عصابم خورد میشه ، مخصوصاً وقتی هیجانی میشن دیگه اصلاً حتی لغات رو هم نمیتونی تشخیص بدی :دی
هیجان وصف نشدنیه ، همه بازیکنا ریختن سر الکس ، من دیگه فکر کنم غش کردم تو این صحنه . لیپی داره تند تند سیگار برگ معروفش رو چاق میکنه .
روزنامه گاردین فرادی اون روز راجع به این صحنه مینویسه :
نقل قول
alessandro del piero shimmies his way into the real madrid box, wiggles his hips like john travolta in saturday night fever
:دی
هودارا رو ولشون کنی دیگه کم کم از فنسا میان بالا بریزن تو زمین ، اصلاً وضعیت رویایی ـه ...
Juve , juve juve juve , ole ... Ole این طنینی هست که تو ورزشگاهه ...
خلاصه به هر ترتیبی هست نیمه تموم میشه ، مادرید کاملاً عصبیه تابلو ئه همه دارن سر هم غر میزنن .
کامبیاسو جوان هم روز فوق العاده بدی رو سپری کرد ...
چیزی که خیلی توی این بازی عجیب بود اینکه کارلوس به طرز خاصی بواسطه زامبورتا از بازی خارج بود ، اصلاً اون کارلوس همیشگی رو ندیدیم ، این موضوع خیلی مشخص بود .
خلاصه نمیه دوم هم با فشار شروع شد ، مادرید 1گل میزد ، میرفت extra time ...
رونالدو هم بجای کنسسائو اومده بود تو زمین که دیگه رسماً ماردید واقعی رو ببینیم .
واقعاً مادرید " میخواد " خیلی فشار بیاره ، اما نمیتونه ! اصلاً نمیتونه . فقط دارن تو زمین الکی میدَوَن . یه کرنر هم میاد رو دروازه که کاسیاس شانس میاره الکس تمرکز کافی نداره برای ضربه زدن .
دلپیرو یه توپ خوب کنترل میکنه و میفرسته برای دیوید ، کار تمومه ؟! اَه ! بازم آفساید ...
دقیقه 65 ، فرار رونالدو و تکل مونترو ... :خشک شدن ! یه لحظه همه فقط مجسمه شدن ! داور پنالتی گرفت ! بالاخره این رونالدو زهرش رو ریخت لعنتی :ناامید
پنالتی رو فیگو بزنه حداقل دستاوردش اینه که میریم برای وقت اضافه ، اگر گل مساوی رو نخوریم البته ! ... ورزشگاه تنها کاری که ازش بر میاد اینه که سوت ممتد بزنه ، کر کننده هست ...
من اصلاً نمیگم بوفون تو این صحنه خوب بود یا بد بود ، هرچی ؛ اما به عمرم ندیده بودم لوئیس فیگو اینقدر مزخرف پنالتی بزنه و اینجاست که میشه فهمید حتی بازیکنی در کلاس لوئیس فیگو هم نمیتونه زیر بار اونهمه فشار دووم بیاره .. چه میکنه این دل آلپی ، چه میکنی این جو خارق العاده ، جیجی توپ رو که میگیره انگار که یووه گل زده ، خودش کم مونده از هیجان بره بغل تماشاگرا :دی من که دیگه اینجا تو کما هستم خیلی چیزی یادم نمیاد :پی
( اینو تو پرانتز میگم ، داور با کدوم منطق به مونترو کارت قرمز هیچی ، کارت زرد هم نداد ؟ :دی اصلاً نمیفهمم من :پی )
یه فرصت برای الکس هم ایجاد میشه . شوت الکس ، گل ؟! نه ... ! ( به سبک خیابانی :دی )
یعنی واقعاً تو این صحنه کاسیاس با سر و گوش و دست و دماغ و دهن و دستکش و همه چی اومد جلوی این توپ ، خودش هم نفهمید چطوری این توپ رو گرفت :دی
کادر فنی و ذخیره های مادرید یعنی پیچ شدن به نیمکت ، اصلاً حال بلند شدن هم ندارن ... دل بوسکه فکر چیه فقط خودش میدونه ...
و لحظه ای که باید آهنگ pirates of the caribbean sea زیر صدای این صحنه بشه ! استپ زامبروتا و پاس فضائیش برای ندود ... ندود ...
استارت میزنه ، انگار موتور به کفشهاش بستند !
اینجا گزارشگر داره هیجانی میشه : Nedved , nedved .... Goallllllllllllll !!! Pavel nedved .
باز هم ورزشگاه میترکه . پرش ندود از روی تبلیغات زمین خودش صحنه خیلی جالب و خاطره انگیزی هست ... عجب شبیه ، پسر عجب شبیه
جیجی با لگد یتاپرنده میزنه تو تیرک :دی اصلاً هیچکس تو حال خودش نیست ...
دقایق آخر هم زیزو یه گل میزنه برای تلطیف فضا ؛ خلاصه این شب با هر وضعیتی بود تموم میشه و خیلی فاز میده
کلاً شب فراموش نشدنی بود . من سعی کردم یه سری اطلاعات رو به خاطراتم اضافه کنم که همچین جالبتر و جذاب تر باشه