پاسخ : حرفهای خودمونی هواداران تیفوسی "میلان"
خوب تبریک میگم برد شیرینی بود که البته مصدومیت پاتزو تلخش کرد برامون...
همه در سطح خوبی قرار داشتن به خصوص آبیاتی که امیدوارم روند رو به رشدش ادامه داشته باشه.بالو هم که پنج بازی و پنج گل...حرفی واسه گفتن نذاشت دمش گرم پاتزو هم عالی بود فقط گل نزدن های ال داره نگران کننده میشه خیلی وقته گل نزده!
در کل با روحیه فوق العاده ای میریم به مصاف بارسا به امید حذف بارسا و صعود به جمع 8 تیم برتر که با این میلان و با این آلگری شدنیه...جا داره یه خسته نباشیدم به آلگری گفت اون همه فشار رو تحمل کرد و الان داره خوب نتیجه میگیره بسی جای خوشنودیه.من یکی که خیلی شخصیت ماکس رو دوست دارم درسته اوایل خوب نبود اما خداییش این تیم زمان لازم داشت.
به امید موفقیت های بعدی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم این برد تلخ رو تبریک میگم
امیدوارم مکسس برسه چون جانشینی براش نیست پاتزوو هم بدجوری رفت بیرون نمیدونم تو این 4 روز میتونه اماده بشه یا نه
ولی هم اگه نشد نیانگ میتونه جاشو بگیره بارسا امشب بازی داره بعد از دیدن بازیش میام نظرمو در باره میلان بارسا میدم چون الان 7 روزه که هیچی از بارسا نیومده بیرون نمیدونم همون بارسا افت کردست یا اون بارسا افسانه ای
بچه ها انرزی مثبت بدید این حرف ها یعنی چی الان بارسا تو بدترین شرایط هستش و مربی جدیدشونم اصلا در حد و اندازه های تیمی مثل بارسا نیست و با یه بازی منطقی مثل بازی فصل گزشته ای که چلسی تو نیوکمپ با اون تیم آماده بارسا انجام داد میشه این تیم رو متوقف کرد من که خیلی امیدوارم:ohum:
طبعا روی کاغذ شانس میلان برای برد با یک بازی منطقی گلدار بیشتر هست اما توی فوتبال هر اتفاقی ممکنه بیفته!
بارسا با دپور هم زیاد به ٱب و ٱتیش نمیزنه علاوه بر اون با ترکیب دوم خودش بازی کرد پس نمیشه با قدرت گفت نمیتونن اما او شادابی گذشته رو نمیشه توی تیم دید.
امیدوارم مکسس حداقل به بازی برسه و با یک بازی کاملا منطقی و با استفاده از سرعت ال و بواتنگ و احتمالا نیانگ به راحتی دفاع کند بارسا رو پشت سر گذاشت.توی اون بازی یه مونتولیووی آماده یه آبیاتی فوق العاده و یه دفاع بی نقص میخوایم!
پیش بینی من اینه که میلان میتونه بارسا رو شکست بده!
باخت ناپولی ، لاتزیو و اینتر و برد فیوره، فاصله میلان و ناپولی رو به 2 امتیاز رسونده و فیورنتینا با 3 امتیاز کمتر از میلان و 1 امتیاز بیشتر ا اینتر و لاتزیو تو رده چهارم پشت سر میلانه
میلان بعد از بارسلونا اول با پالرمو و بعد به ترتیب با فبورنتینا، ناپولی و یوونتوس(سه تیم بالای جدول) بازی کنه که میشه گفت 3 بازی کاملا سرنوشت ساز برای اینده این فصله میلانه بعد بازی با بارسا الگری و بازیکن ها باید صرفه نظر از هر نتیجه غییر منتظره ای که پیش میاد روحیه
خودشون رو حفظ کنند رسیدن به نائب قهرمانی دسته میلانه ولی رسیدن به قهرمانی اختیارش از میلان خارجه اگه یووه دیشب مساوی میکرد امیدمون بیشتر بود که با برد یووه فاصله به 5 برسه ولی با وجود این هم شرایط بازی های امسال غیر قابل پیش بینیه و ممکنه یووه
امتیاز های بیشتری از دست بده
اعصابم در حد چی خورده
ما با این ترس از بازی برگشت هیچ وقت نمیتونیم موفق بشیم من دیگه نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم این روحیه تو لیگ تاثییر نزاره
این ابیاتی هم مثل مرغ:eee: به توپی نه نگفت قشنگ 4 تا ردیف پشت سر هم :chakoshi:به امید برد مقابل پالرمو از این دپرس هم دربیاید یه بارسایی میاد تو تاپیک پشت سرمون یه چی میگن om::
منم این فاجعه یهویی :haaa: و دردناک رو به شما و تمام جامعه روسونری تسلیت میگم
بد باختیم و این خیابانی هم مثل همیشه رواعصاب بود هیچ تحلیلی از بازی ضعیف میلان ندارم طبق معمول تیمی که روحیه خودش رو حفظ کنه صعود میکنه به مرحله بعد
الان من موندم کنستانت چی داشت که دیشیلیو نداشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید به لیگ و بازی های اینده فکر کنیم برلو هم عصبانیه شاید تو تابستون تکونی به خودش بده اگه بتونه مونتلا رو بیاره من ازش راضیم entezar::
نقل قول:
این ابیاتی هم مثل مرغ:eee: به توپی نه نگفت قشنگ 4 تا ردیف پشت سر هم :chakoshi:
ولی به نظر من آبیاتی فقط رو گل سوم خیلی بد کار کرد :nishkhand:
گل اول که اگه آملیا هم صدا میکرد با هم ایست میکردن توو دروازه نمیتونستن بگیرن :nishkhand: گل دوم هم که اشتباه آمبروزینی بود و ضربه مسی که نمیگم گرفتنش محال بود اما انصافا خیلی ناگهانی زده شد. گل چهارم هم که خود خیابانی هم گفت نمیدونم چرا مونتولیوو توپو نزد و آلبا تک به تک شد.
درمورد گل سوم که یجورایی میشه گفت تعیین کننده ترین گل بازی بود حداقلش اینکه میتونست توپو مشت کنه اما فقط نظاره گر به ثمر رسیدن گل بود!
باید آبیاتیو آملیا رو باهم بندازن تو دریا.........جفتشون داغونن......
هوگو لوریس به اون خوبی....پرین هم که خیلی خوبه.........کرول هم تازه هست........همشون جوونن و میلانو دوس دارن ولی این برلو حالیش نیست.....:gijjj:
بازیکنای خوبو راحت میدن میره اونوقت دوتا بازیکن داغون میگیرن جاش اونم با هزار نازو اشوه:ey babaaa:........اگه پیرلو بود وضمون این جوری نبود.......:daghon:
عزیزان همش تقصیر میلان که نبود بالاخره قدرت بارسا رو هم باید درنظر گرفت البته باید قبول کنید که مربی میلان با از دست دادن پیرلو و پاتو بزرگترین خیانت رو به میلان کرد
البته یوونتوس انتقام میلان رو از بارسا و سایر خواهد گرفت و قهرمان اروپا خواهد شد
only juventusmas:-