کجای صفحه قبل نوشته؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجای صفحه قبل نوشته؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راه این که تو آکادمیت بازیکن خوب بهت بده چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه.درباره ی این که چجور بازیکنا قوی میشن کمکم کنینقل قول:
یه چند تا بازیکن جوان برای هافبک مهاجم وسط پیشنهاد بدین بدون در نظر داشتن قیمت...
هافبک جوون=کاسمیرو هافبک دفاعی-ویلشر کوتینهو بازیساز- پوگبانقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم= گریژمان-مورتا-بالوتلی-بنزما
خب من همیشه عالیم هر سال دو تا و سه تا جام میگیرم پس چراباشگاه های بزرررررگ دنبالم نمیاد ؟؟
علی جان توی آکادمی به استعدادیابت موردی که میخوای و کشورش رو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدش اون هر از گاهی بهت گزارش میده
یه قسمت داره به اسم potential که پتانسیل طرف رو میده ( که مثلا" نهایتا" میتونه تا چه عددی اورالش بره بالا)
خودت هر کی رو خواستی رد می کنی و هر کی رو خواستی بهش پیشنهاد میدی
----------
اون بازیکنی هم که من دارمش اسمش Holmen هست و سوئدی . پستش هافبک هجومی
قسمت اکادمی کجاست؟من تا حالا ندیدم
توی قسمت Office میری گوشه سمت راست بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسش فکر کنم youth academy بود!!!
برای مثال اگه potential اش 84-93 بود امکان داره قدرتش 93 بشه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی یه مشکل داره
اونم این که اسمشون رو گزارشگر نمیگه
و مینی فیس ندارن
-----
به نظرم بعد از 4-5 سال تیم من کلا" کسی مینی فیس نداشته باشه
البته این که قدرتش تا کجا بالا بره بستگی به پارامترهای زیادی داره
این که چقدر بازی کنه
آمارش چطور باشه
و ....
دست درد نکنه .خیلی خوب کمکم کردیtazim::tazim:::afarin::afarin:بازیکن ای خوبی گیرم اومد از آکادمینقل قول:
خب ب ما هم معرفی کن شاید به کارمون اومدنقل قول:
امروز یه ضربه روحی خوردم.سال 2030 بودم و با بازیکنان خوبی قرارداد بسته بودم تا فصل بعد بیان تو تیمم بازی کنن.100٪ پول فصل بعد خوب میشد و میتونستم آرسنال رو قهرمان کنم.ولی وقتی سال رو تموم کردم این پیغام برام اومد:Your Retierment.بدجوری حالمو گرفت.الان نمیدونم چیکار کنم.به نظرتون با بازیکن شروع کنم یا یا دوباره سرمربی بسازم؟
جدی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Newton [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه این چیزا رو هم داره؟؟؟
من یه تیم خوب میخوام تا باهاش کریر بسازم.معرفی کنید لطفا
ارسنال-رم-یوونتوس-درتموندنقل قول:
اگه میخوای پولشون زیاد باشه
سیتی-رئال-بارسا-بایرن-پاری سن ژرمن
علی برو لیگ مجارستان یا روسیه
سعی کن توی چمپیونز خوب باشی
بعدش شاید تیم های خوب خواستنت :yes:
نه مرسی چلسی انتخاب کردم
دوستان میشه چندتا بازیکن از اکادمی اورد محدودیت داره؟
اینم عکس تیمم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فـــصـــل 2013-14
فــــکـــــر نــکـــنـــم.مــحــــدودی ـــت؟؟؟!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک سوال دیگه
داداش زد بازی این همسیک عاشقشم ولی نمیدونم پستش که خیلی پیشرفت میکنه چیه؟؟چند سالشه؟؟اگه بازیسازه
من سه تا دارم ویلشر-اوزیل-کوتینیهو من میخوام یکیشو بفروشم یکیشم قرض بدم بجاش همسیک رو بیارمدبه نظرت چکار کنم
اوزیل رو بفروش-کوتینهو بده قرض همشیک رو بیار .آره تو بازیساز پیشرفت میکنهنقل قول:
سلام دوستان به لینک زیر برین رای بدین لیگ ایران به فیفا 15 اضافه شه اطلاع رسانیم کنین
تو فیفا15 سال میتونی مربی یه تیم باشی....تو سال 2029 بازی تموم میشه...من تو فیفا11سال2025 بازیم تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Newton [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
رو اسون اسون داری بازی میکنی بچه بعدشم یاد بگیر هر اتفاقی تو بازیت میوفته قرار نیست پست کنی !
من اولا تو این انجمن زیاد فعالیت داشتم و اما تیمی که سه ماه پیش ساختم و الان در سال 2023 هستم و این هم بازیکنام نصفشون بیشتر مینی فیس ندارند از سال 2015 رو جووونا حساب باز کردم از سال 2020 دارم نتیجشو میگرم و پارسال یعنی 2022-23 ی گانه رو گرفتم بقیه افتخاراتمم ک میبینید و برزیل و اسپانیا هم تو 2018 و 22 تو جام جهانی حذف شدم بازیکن مورد علاقم برنارد هست خیلی خوبه پیشنهاد میکنم بخریدش از رئال قدیم هم راموس رو فقط داشتم اونم خدافظی کرد ایسکو هم که فصل بعد میره اما من خسه و خوزه رودریگوئز رو با دنیا عوض نمیکنم تر اشتگن رو فروختم این فصل دروازه بان خوب پیدا نکردم دوباره خریدم مهاجم نوکم لوپز عالیه پا چپم هست مهاجم دومم مونتویا و آزمون هستن مونتویا رو از آکادمی آوردم کریستین تیو هم در پستش منو یاد رونالدو میندازه الان ترکیب بارسلونا چندتا از بازیکنای قبلی من دارند از جمله سوارز واران پوگبا و... گرون ترین بازیکن هم احتمالا گوتزه هستش که قیمتش 150 میلیون بود اخرین بار ... موفق باشید سوالی داشتید بپرسید
yahoo : m.kh2154
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام من تازه کریر مود رو بازی کردم و بلد نیستم بازیکن بخرم لطفا اگر میشه راهنماییم کنید :ohum:
سلام اینجا با عکس دوستان توضیح دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad0012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم شما با چه سطحی بازی ی کنید منظورم Word Class ، Legendry ......?
اینم فصل نسبتا موفق من:
میگم شما با چه سطحی بازی ی کنید منظورم Word Class ، Legendry ......?
قسمت بازيکن افسانه ایش که چرته اصلا نريد! ولی در مورد مربیگریش ، من الان با رئال سال ٢٠٢۵ هستم و کلا بازيکن ها رو نميشناسم.همه خدافظی کردن.نميدونم کيو بگيرم چون اصولا قدرت بازيکن هارو فيفا ١۴ نشون نميده.همه هم زود خداحافظی ميکنن.يه بازيکنم ٣٠ سالگی رفت!
من که world class بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ronaldo16 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------
منتخب ستاره های تیم ملی بلژیک رو تو تیمم داشتم خودم خبر نداشتم!!!
کسی نمیدونه با کیبرد چطور میشه پنالتی گرفت؟
داداش قبلا هم گفته بودمنقل قول:
با شماره های 4 یا 5 یا 6 یا 7 یا 8 یا 9 بالای کیبورد همشو امتحان کن یکیش میپره.دقیق یادم نیست کدومش بود
آهانقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم شاید حتما کی برد باید ماشین حساب داشته باشه
مرسی
خب اقا با رئال دیگه تمام کردم رفتم با درتموند شروع کردم
تیمم ترکیبش
--------------کورتوا--------
گیپس---------واران------لوییز-------پیژک
----------پوگبا-------رمزی------
-----الشاراوی------ویلشر-------بیل
------------------بالوتلی----------
اقا با این ترکیبم با اختلاف زیاد هر سال بایرن قهرمانه چراااا؟؟؟؟
تو مای جاب بعضی تیم ها هستن من که مثلا میخوام سرمربی شون بشم ظربدر رو که میزنم میاد بیرون بعد اون تیمه یک پیام میده ولی اتفاقی نمیافته