-
پاسخ : ویرایش و پچ های fifa 13
منوی کرستیانو رونالدو برای فیفا 13 :
# برنامه Regenerator که جز واجبات نصب پچ و ... هست : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
### حالا خودم چندتا سوال دارم !!
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!! ?
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way !! یا سوپر پچ فیفا !!! ?
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ذرضمن اگر من هر کدوم از این پچ ها رو نصب کنم اگه خوشم نیومد میتونم پاکش کنم بدون اینکه به بازی لطمه بخوره یا نه ? !
مر30 دوستان !
-
نقل قول:
### حالا خودم چندتا سوال دارم !!
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!! ?
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way !! یا سوپر پچ فیفا !!! ?
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!! think::
ذرضمن اگر من هر کدوم از این پچ ها رو نصب کنم اگه خوشم نیومد میتونم پاکش کنم بدون اینکه به بازی لطمه بخوره یا نه ? !
مر30 دوستان !
به نظر من پچ های مودینگ وی بهتر هستن.
چون واسه نصبشون خود مودینگ وی فایل میزاره.
زیاد هم به رجنیتور نیاز نداره.
پچ 1.8.4 مودینگ وی رو دان کن . بعد ترنسفر های تابستانی رو میشه از رو این پچ خیلی ساده انجام داد.
JUSt modiing WAy
فک نکنم بشه پچ هارو بعد نصب پاک کرد.
مگه اینکه فیفا رو دوباره نصب کنی. این تنها راهشه فکر کنم
-
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
-
نقل قول:
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
خدا رو شکر مشکلت با MWM selector حل شد. اون فایلی که صفحه قبل گذاشتمو دانلود کردی؟
اول اونو باید دان کنی بعد کپیش کنی بعد MWM selector رو روی database 2 بزاری.
این کارا رو انجام دادی؟
راستش من مشکل با FHL-BH-EDItor حل نشده.
اگه راه حلی داری واسه حل این مشکل بگو
-
اینایی که الان گفتید رو همدیگه یعنی چی ؟ :nishkhand:
اگه من بخوام این ورلد کاپه به بازیم اضافه شه باید کودوم فایلو نصب کنم ؟ باید کجا بریزمش ؟ :nishkhand:
میشه یه کوچولو توضیح جداگانه به من بدید ؟
-
نقل قول:
اینایی که الان گفتید رو همدیگه یعنی چی ؟ :nishkhand:
اگه من بخوام این ورلد کاپه به بازیم اضافه شه باید کودوم فایلو نصب کنم ؟ باید کجا بریزمش ؟ :nishkhand:
میشه یه کوچولو توضیح جداگانه به من بدید ؟
بهتره هر چی فایل نصبی هست نصب کنی.
یه فایل مربوط به اسکوربرد و یه دو تا فایل نصب دیگه هم داره که یکیشون همون جام جهانی برزیله.
اگه پوشه ای به اسم GAME داشت یا DATA برو تو فولدر FIFA 13 و کپی و replace کن.
فایلای نصبی رو هم همون جایی که فیفا رو نصب کردی نصب کن.( پوشه ی اصلی)
-
رفتم دیدم فایلش 807 مگه پشیمون شدم :nishkhand:
-
نقل قول:
رفتم دیدم فایلش 807 مگه پشیمون شدم :nishkhand:
آره بابا بد حجیمه فایلش.
حداقل پچ مودینگ وی رو بگیر که بتونی ترنسفر کنی.
-
برای اینکه خودم بتونم پچ درست کنم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟ممنون
-
3 فایل پیوست
نگاه کن من از اول توضیح میدم .اول از همه هرجا که فیفا رو نصب کردی به این شکلش بکن c:\ea sport\fifa13 حالا شما به جای c هر درایوی که نصب کردید باشه
حالا تو کامپیوتر توی run توی قسمت سرچ بزنید regedit و بعد کلیک کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد وارد یه صحفه می شید به این شکل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد به این مسیر برید HKEY LOCAL_MECHINE بعد روی SOFTWARE کلیک کنید و بعدش بگردید دنبال ea sports
بعد به fifa 13 برید بعد در صحفه روبرو چندتا فایل وجود داره که 2 تاش آدرسای fifa13 هست اون دوتا رو پاک کنید بعد این رجستری رو دانلود کنید و بعد اعمال کنید
حالا باز اون مسیر ساخته میشه حالا در regedit به همون fifa 13 برید مسیر fifa13 رو بهش بدید برای دوتاش مانند \C:\ea sport\fifa13 و صد در صد \ رو اخرش بزارید حالا نرم افزارو اجرا کنید
اگه نفهمیدید این فیلمو ببینید
-
نقل قول:
نگاه کن من از اول توضیح میدم .اول از همه هرجا که فیفا رو نصب کردی به این شکلش بکن c:\ea sport\fifa13 حالا شما به جای c هر درایوی که نصب کردید باشه
حالا تو کامپیوتر توی run توی قسمت سرچ بزنید regedit و بعد کلیک کنید
بعد وارد یه صحفه می شید به این شکل
بعد به این مسیر برید HKEY LOCAL_MECHINE بعد روی SOFTWARE کلیک کنید و بعدش بگردید دنبال ea sports
بعد به fifa 13 برید بعد در صحفه روبرو چندتا فایل وجود داره که 2 تاش آدرسای fifa13 هست اون دوتا رو پاک کنید بعد این رجستری رو دانلود کنید و بعد اعمال کنید
حالا باز اون مسیر ساخته میشه حالا در regedit به همون fifa 13 برید مسیر fifa13 رو بهش بدید برای دوتاش مانند \C:\ea sport\fifa13 و صد در صد \ رو اخرش بزارید حالا نرم افزارو اجرا کنید
اگه نفهمیدید این فیلمو ببینید
ولش کن. هر کاری کردم اصلا توی regedit و شاخه هاش ea sport نبود.
ما با همون رجنیتور هم کارمون حله
-
با سلام ،پچ لیگ قهرمانان آسیا برای فیفا 13 نیست؟
خواهشا جواب بدهید:rose:
:rose:
-
من میخوام تو قسمت تورنمنت ها تغییراتی ایجاد کنم و تورنمنت طراحی کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم همچنین می خوام پچ درست کنم چکار باید کنم؟
-
فیلمو دیدی باید توی شاخه ی hkey local_mechine باشه یه عکس بگیر بزار
-
نقل قول:
فیلمو دیدی باید توی شاخه ی hkey local_mechine باشه یه عکس بگیر بزار
من کلا شاخه هاشو گشتم چیزی به نام ea sport پیذا نشد. ریست هم کردم سیستمو اثر نداشت.
ما با همون رجینیتور میسازیم.
خواست خداست که این نرم افزار کار نکنه lol:-lol:-
-
لطفا این را مستقیم کنید سایت دانلودش $$$$$ه ممنون
منظورم ایناست
توی توضیحاتش تیم های استقلال وپرسپولیس وسپاهان هم داره
خواهشا جوابببببببببببببببببببببب بببب بببببببدین
کسی سوال قبلی منو جواب نداد خودم جوابش رو پیدا کردم اما سایت دانلو د فایل ها $$$$$ه کمممممک ( لینک های بالا)
-
-
سلام من می خوام بدونم بهترین بازیکن دنیا برای امسال کی هست و چه کانالای این رو میذاره البته کارتی نباشه چون نمی خوام امسال دیگه از دست بدم
و همچنین یه سوال دیگه در MWM SELECTOR
Database مختلفی وجود داره میشه بگید هر کدوم برای چیه اینم لیستش
Default Database
Default Database Updated
Database 2.0
Database 3.0
Database 4.0
Database 2.0 - gameplayzed
Database 4.0 - gameplayzed
Database 5.0
Database 5.0 - gameplayzed
در ضمن من پچ 1.8.2 رو نصب کردم بعد پچ 1.8.4 که نصب کردم بعد هیچ فرقی نکرد پچ 1.8.6 هم نصب کردم تغییری نکرد ولی توش نوشته بو ورزشگاه نیوکمپ اضافه میشه و مال من شد ولی تیم های آسیای که گفته بو اضافه نشد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام،یک پچ را نصب کردم که فقط تمامی تیم های ملی جهان راداره 204 تیم.لیگ ها حذف شده حالا می خوام لیگ ها هم بهش اضافه کنم چه راهی وجود داره به شرطی که این تیم های ملی حذف نشه
-
سلام دوستان ، من تا حالا بچ نصب نکردم،اگه ممکنه لینک جدیدترین پچ رو بهم بدین و اینکه برای نصب اخرین پچ نیاز به پچ های قبلی هم هست یا نه ؟roz::
-
کسی جواب ما را نمی ده ؟:ey babaaa:
پست 656
-
جواب بدین لطفا احتیاج دارم به خدا پاسخ منو بدید
-
سلام.ببخشید یه پچ به نام سوپر پچ فیفا13اومده که اگه ممکنه لطفا بزاریدش.ممنون
-
اقا من پچ fifa futsall 2013 نصب کردم اجرا نمیشه اینم پیغامش
we`re sorry an error has occurred
origin is not installed and is required to play game.please reinstall origin
-
نقل قول:
اقا من پچ fifa futsall 2013 نصب کردم اجرا نمیشه اینم پیغامش
we`re sorry an error has occurred
origin is not installed and is required to play game.please reinstall origin
شاید باید اوریجین نصب کنی
-
اورجین نصب کردم پیغام میده فکر کنم اپدیت میخواد اپدیت نمی شه
-
اورجین نصب کردم پیغام میده فکر کنم اپدیت میخواد اپدیت نمی شه نمی دونم چکار کنم
-
میتونی بیخیال شی.
حالا پچش چه تغیری ایجاد میکنه؟
-
میشه فوتسال برنامه ی origin هم کار کرد ولی بلد نیستم عضو شم روی create an account باید کلیک کنم کی هیچی نمیشه
-
خواهشا سوپرپچفیفا13که واقعا عالی هستش روقراربدید
-
سلام من
همه اپدیت های که گفته رو گرفتم واسه تغیررات اما کار نیمکنه
1.8.2
تا 1.8.8 که امده گرفتم نصب کردم اما بی فایده بوده میشه یکی واسم توضیح بده روش نصبشون؟
-
وای عالی بود مرسی ... ممنون همیشه لطف داریدا آقا سینا
-
سلام کسی میدونه پچ لیگ قهرمانان اسیا برای فیفا 13 اومده؟ اگر اومده لطفا لینک دانلودش رو بذارید با تشکر
-
نقل قول:
میشه فوتسال برنامه ی origin هم کار کرد ولی بلد نیستم عضو شم روی create an account باید کلیک کنم کی هیچی نمیشه
شاید تا الآن درستش کرده باشی ولی باید بگم اصلا نیازی به اوریجین نیست. فقط باید یه کرک دیگه جداگانه از نت دانلود کنی.
حدود 25 مگ خوبه
اگه واسه تو اجرا شده زمیناش درسته؟
واسه من قاطیه.
وسط چمنه.
ولی چقدر حال کردم با لباسای alternate
-
واقعا دستت درد نکنه درست شد ممنونم ولی چمنم مشکل نداره
یه سوال من توپ و لباسایی که تو سکرین شات نشون داده بود رو تو بازی نمی بینم
-
منم مشکل چمنم حل شد.
نرم افزار رو دوباره نصب کردم.
توام این کارو بکن شاید درست شه.
بلدی 7 به 7 بزاری؟
اگه خواستی بگو یاد بدم 7 به 7 رو
-
اره بلدم ولی یه مشکل دیگه دارم بعضی موقعه ها از بازی میاد بیرون شاید مشکل همون کرکی باشه که نصب کردم ماله شما اینجوری نسیت؟؟ اگه نیست اون سایتی که کرک رو ازش دانلود کردی بده برم دانلود کنم
-
نقل قول:
اره بلدم ولی یه مشکل دیگه دارم بعضی موقعه ها از بازی میاد بیرون شاید مشکل همون کرکی باشه که نصب کردم ماله شما اینجوری نسیت؟؟ اگه نیست اون سایتی که کرک رو ازش دانلود کردی بده برم دانلود کنم
واسه من هم همینجوریه.
فک نکنم کرک مشکلی داشته باشه. به نظرم مشکل از خود پچ هست.
-
یه سوال دیگه نمیشه بازی رو کمتر از هفت نفر بازی کرد
-
نقل قول:
یه سوال دیگه نمیشه بازی رو کمتر از هفت نفر بازی کرد
من خودمم در حین بازی داشتم بهش فکر میکردم.
شاید اونجایی که مینویسی 120 باید یه عدد دیگه بنویسی. اون عدد هم معلوم نیست چجوری محاسبه میشه