نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب دارم واست اما اينجا بعضي ها پستهاي ما رو پاك ميكنن فايده نداره كلي زحمت بكشم بنويسم بعدش پاك بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب دارم واست اما اينجا بعضي ها پستهاي ما رو پاك ميكنن فايده نداره كلي زحمت بكشم بنويسم بعدش پاك بشه
بردن بیلبائو همیشه بمن خیلی حال میده مخصوصا از نوع 5 تاییش
پس تبریک فراوان
دیشب همه تیم عالی بود اما کریس هر چند پاس های خیلی خوبی داشت اما نشاط همیشگی و مورد انتظار رو نداشت
منم بردمونو تبریک میگم حتما کریس به خاطر چشمش نتونست خوب بازی کنه
چقدر از این کریم بدم میاد دیشب الکی واسه خودش ستاره شد
تبریک میگم به همگی
حالا که کریم گل زده ازش بدت میاد
اتفاقا این خوبه که کریم گل زد
چون اینجوری به روزهای اوجش بر میگرده
سلام بچه ها تبریک میگم بازی خوبی بود کریم خیلی خوب بود امیدوارم همینطور به گلزنی ادامه بده .
کریس هم دیشب پاس های خوبی میداد ولی هنوز چشمش کامل خوب نشده امیدوارم هر چه زودتر خوب شه و بتونه مثل قبل توی هر بازی گل بزنه.
خوب داش مرتضی مشخصه کریس آمادگی کاملو نداشت و با وجود مصدومیت گفت می خوام بازی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از این حرف شما مشخصه فقط رونالدو اونم چون خوشکله مهمه نه فوتبال نه رئال مادرید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریم یکی از بهترین های ماست و ما همگی دوستش داریم و خوشحالیم که با وجود مصدومیتی که داشت در شرایط خیلی خوبیه.
تبریک میگم بردو متاسفانه دیروز بازی سختی واسه مسابقات فوتسال داشتیم که به دلیل خستگی نشد بازی رئالو نگاه کنم اما خوشحالم که با نتیجه ای خوب بردیم.
پیش به سوی انگلیس ورزشگاه اتحاد:morde:
منم به نوبه ی خودم برد پر گل و روحیه بخش دیشب رو تبریک میگم . امیدوارم این برد های پرگل تداوم داشته باشه .
حالا با یک روحیه ی خوب مقابل منچستر سیتی قرار میگیرم که خیلی بازی سختی هم در سهر منچستر در پیش رو داریم . امیدوارم بتونیم اون بازی رو هم با اقتدار ببریم .
[COLOR=Navy][B][SIZE=2]از این حرف شما مشخصه فقط رونالدو اونم چون خوشکله مهمه نه فوتبال نه رئال مادرید.
کریم یکی از بهترین های ماست و ما همگی دوستش داریم و خوشحالیم که با وجود مصدومیتی که داشت در شرایط خیلی خوبیه.
اصلا هم اینطور نیس تیمم واسم مهمه ولی کریسو هم دوس دارم من فقط گفتم از کریم خوشم نمیاد نه این که تیممو به خاطر کریس دوس داشته باشم حرف شما هم اصلا از روی انصاف نبود
سلام بچه ها اینجا چقدر خلوته .
امیدوارم امشب یک تیم کامل و متحد باشیم و بتونیم سیتی رو توی خونش شکست بدیم اگه چشم کریس خوب شده باشه امشب حداقل 2 گل میزنه کریم هم که رو دور افتاده امیدوارم امشب شب بچه های ما باشه و با یه بازی خیلی خوببرنده ی بازی باشیم.
هر چند صعود کردیم اما اصلا به جز 20 دقیقه اول در خور رئال نبودم و با کمال تاسف باید بپذیریم که به عنوان تیم دوم صعود کردیم
این اصلا اتفاق خوبی نیس اما اتفاق افتاده
امیدوارم روند تیم در ادامه خیلی بهتر از این حرفا بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا نیمه اولو که نمی دونم ولی نیمه دوم هدف تیم اعتیاد کردن بود و نمی خواست حمله کنه.رئال به نظر من خیلی هم خوب بود و نشون داد چقدر آمادست.
خیالتون راحت به عنوان تیم دوم صعود کردیم اما فینالیستیم. دورتمند هم دوره بعد حذف میشه.
چه حالی میده دوره بعد به بارسا بخوریم.:yes:
منم این تاپیک جدید رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم........
شانسی شانسی بود بابا ما که خوب بودیم همه ی بازیکنامون آماده بودن به خصوص کریس که بدشانس بود ولی در کل بازی خوبی بود ما حقمون صعود بود که بهش رسیدیم دیگه فرقی نداره دوم یا اول
قبل از اینکه راجع به بازی بگم . باید بگم با این اخبارتی که من شنیدم مثل اینکه امسال هم رونالدو برنده جایزه توپ طلا نمیشه . و امسال هم با اینکه حق رونالدو هست به مسی میرسه البته اینو امار میگه .
هر چند افتخارات تیمی مهمتر از افتخارات فردی هست ولی نمیشه عقیده ی مربیان رو عوض کرد و هر کس به بازیکن مورد علاقه ی خودش رای میده .
بالاخره ما رونالدو برامون مهم هست ولی تیم رئال مادرید مهمتر از هر چیز دیگه ای هست .
امیدوارم بتونیم چمپیونز لیگ رو ببریم تا به هم به بارسا بگیم و هم به همه بفهمونیم ما تیم برتر جهان هستیم
و اینکه کار سختی رو تو لالیگا داریم . و باید فاصله 8 امتیازی خودمون رو کاهش بدیم .
من که شخصا به اینده این رئال مادرید اطمینان کامل دارم .
و اما برای بازی دیشب بگم که داوری کلا به ضرر ما بود فک کنم 10 خطا پشت محوطه جریمه رای ما نگرفت .
خطا های روی کریس رونالدو رو نگرفت . واقعا خیلی قضاوت مزخرفی داشت داور ایتالیایی .
یعنی دیگه برامون عادی شده داورا همیشه ضد رئال سوت میزنند . اما کاریش نمیشه کرد .
حتی دیشب خوده مزدک میرزایی هم شوکه شده بود از اینکه داور خطا نمگیره . !!!!
اما به هر حال صعودمون رو به مرحله بعد تبریک میگم .
بازی پایاپایی بود . بعد از اینکه 10 نفره شدیم دیگه حمله نکردیم .
اگه 10 نفره نمیشدیم و از موقعیت هامون خوب استفاده میکردیم میتونستیم بازی رو ببریم .
اما بازم خوشحالم که از این گروه سخت صعود کردیم . امیدوارم امسال رئال به حقش برسه وفاتح لیگ قهرمانان اروپا بشیم و به تمام حرف حدیث ها پایان بدیم .
یا حق . :flowerysmile:
چند نکته:نقل قول:
نوشته اصلی توسط al1reza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا در دور دوم (مرحله اول حذفی) باشگاهای هم ملیت به هم نمیخورن که به بارسا بخوریم
دوما نمیدونم عالی کجا بود من یادم پارسال با همین گروهی به همین نسبت سخت الان در اینجا 15 امتیازه بودیم
سوما:ما در تقابل رودر رو مقابل دورتموند مغلوب شدیم هر چند مطمئنم این یه حادثه بود و هر وقت دیگه به راحتی این تیمو میزنیم اما دلیل منطقی نیس که بازم تو دور حذفی این اتفاقا برامون نیفته
تیم ما خوبه و داره به اوج هم برمیگرده اما دلیل نمیشه که حقایقو نبینیم تو 5 بازی لیگ قهرمانان 2 برد :این اصلا تجزیش واسه یه رئالی خیلی سخته هر چند با 3 تا تیم قهرمان لیگ های مختلف افتاده باشیم
به نظرِ من منچستر سیتی در مقابلِ رئال مادرید هیچ حرفی برای گفتن نداشت ! با یه پنالتی که فقط واسه بعضی تیم ها گرفته میشه یه مساوی گرفتن از رئال ! ( جلوِ دورتموند هم همین شکلی یه مساوی گرفتن ، که تو اون بازی هم پنالتیشون پنالتی نبود ! ) الان من به وجود بعضی تیم ها افتخار میکنم ! چه خطا هایی رو داور برای رئال نگرفت ! ( مخصوصا روی رونالدو) ! مهم صعود به مرحله ی بعدی بود که انجام شد !! به عنوان تیمِ اول و دوم هم زیاد مهم نیست ! البته این شاید ما رئالی ها رو توی فکر فرو ببره همونجوری که مورینیو توی اخبار گفت ((هر وقت فاتح لیگ قهرمانان شدم تیمم در مرحله ی گروهی دوم شده بود)) خدا کنه که این بار هم این اتفاق برای رئال بیافته حیف شد کریس گل نزد وگرنه یه Calm Down نشونِ تماشا چیا میداد که همهشون ساکت میشدن ! جا داره که یه بار دیگه از رونالدو به خاطر بازی بسیار خوبش تشکر کنیم
اینم شانس ماست دیگه همش داریم حرص می خوریم الان خدا می دونه مرحله بعد به چه تیمی قراره بخوریم .
کریسم که دستش درد نکنه گل زدن یادش رفته چند وقت دیگم توپ طلا رو میدن به مسی دوباره باید حرص بخوریم.
ای خداentezar::
سلام.بازی خوبی به نمایش گذاشتیم.بازیی که در بعضی از دقایق همراه با احتیاط بود.البته احتیاط واجب بود چونکه نمیشد بی گدار به آب زد.ولی متاسفانه داور آشغال دیشبی رفته بود روی اعصاب همه حتی مزدک میرزائی بارسلونائی هم به ناداوری دیشب اعتراف کرد.البته اگر از موفعیتهای به دست آمده هم درست استفاده میکردیم الان پلاتینی و آدمهایش به ریش ما نمیخندیدند.
در هر حال امیدوارم این فصل قهرمان چمپیونز لیگ بشویم.
حرکت رونالدویی : کریستیانو کفش طلایش را به کودکان فلسطینی داد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کریستیانو رونالدو در یک اقدام که بازتاب چندانی هم نداشت ، کفش طلایش که در سال 2011 برد را به خیریه گذاشت تا پول عاید از آن را به کودکانی برساند که در جنگ در غزه از نظر جسمی و روحی آسیب می بینند . او با این کارش یک و نیم میلیون یورو را نصیب ساخت مدارس در غزه کرد .
در هفته گذشته ، غزه 140 قربانی داد که بسیاری از آنها به خاطر جنگ میان اسرائیل و فلسطین بودند . کریستیانو نیز با فروش کفش طلایش سعی کرد که مانع از آن شود که کودکان تحت تاثیر جنگ قرار گیرند ...
حالا کریس این همه کار خوب خوب بکنه بعد بیان توپ طلا رو همین جوری حرومش کنن بدن به مسی انصاف کجاس آخه باشگاه رئال هیچ کاری واسه کریس نمی کنه تا شانسش واسه گرفتن توپ طلا بره بالا دلم خیلی میسوزه
سلام بچه ها این رو توی سایت ( ورزشی ) خوندم در باره ی راموس بخونید جالبه
سرخیو راموس در هر ۸ فصل حضورش در رئال مادرید موفق شده است برای سفید پوشان گلزنی کند.راموس نخستین گلش را برای رئال مادرید در ۱۰ سپتامبر سال ۲۰۰۵ در برابر سلتا به ثمر رساند. وی در تمام فصول حضورش در مادرید برای رئالی ها گلزنی کرده است. بعد از درخشش راموس در سویا چند تیم بزرگ اروپایی برای خرید او پیش قدم شدند که در نهایت در تابستان ۲۰۰۵ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]موفق شد او را با قیمت ۲۷ میلیون یورو به خدمت بگیرد که در آن زمان این مبلغ یک رکورد برای یک مدافع بحساب می امد.
کاپیتان دوم سفیدها، ۳۷ گل در ۳۲۷ بازیی که برای رئال مادرید انجام داده است گل زده است. راموس مدافعی گلزنی بحساب می اید و در هر فصل به طور متوسط ۴٫۶۲ گل به ثمر رسانده است.
وی از فصل ۲۰۰۵ تا فصل ۲۰۰۸ در هر فصل ۶ گل زد و از فصل ۲۰۰۹ تا ۲۰۰۱۱ , ۴ گل و در فصل جاری نیز یک گل به ثمر رسانده است.
داداش مگه همش باید رونالدو به داد رئال برسه فوتبال 11 نفره هست نه 1 نفره الان بنزما رو دوره گلزنی هست فکر کنم هر بازی 1 یا 2 گل رو میزنه نگران نباش رونالدو میدونه چیکار کنه امیدوار باش......نقل قول:
نوشته اصلی توسط r o n a l d o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با امیر موافقم
ما نباید به یک بازیکن متکی باشیم
ما باید از تمام بازیکنامون استفاده کنیم
حالا یه بازی دیدیم کریس مصدوم شد
اگه به کریس متکی باشیم که نمیتونیم گل بزنیم
آره کار تیمی مهمه ولی موضوع کریس فرق داره الان افتخار تیم رئال کریسه همونطور که مسی واسه بارسا افتخاره پس اگه کریس تو بازی هاش گلزنی نکنه از مسی عقب میفته واسه رئال هم بد میشه
جالبه نمی دونستم مرتضی!.نقل قول:
مرتضی لازمه یه نکته جالب از تیم های مورینیو در چمپیونزلیگ برات بگم:
تیم های مورینیو هربار به عنوان تیم دوم از گروهشون بالا اومدن قهرمان شدن! جالبه و امسال هم داره همین جوری میشه.:hooora2:
ویه نکته دیگه: درسته از تمام تیم ها قدرتمندتر هستیم و توقع همگی ما این بود که همه بازی هارو ببریم ولی خوب همیشه همه چی اون جور که می خوایم و دوست داریم پیش نمیره. مثلا بارسا مقابل سلتیک باخت کی فکرشو می کرد؟ همه انتظار داشتند با 18 امتیاز صعود کنه.
درسته هنوز دوره بعدمون مشخص نیست ولی شاید ما به عنوان تیم اول صعود کنیم و دوره بعد حذف شیم. من پیش بینی می کنم دورتمند حذف میشه دوره بعد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم قدیمیه خواهرki::
خودم خیلی دلم می خواد بدونم افتخارات تیمه مسی چیه؟ اونا فقط جام حذفی رو بردن. ما لالیگا رو پارسال با گل رونالدو به بارسا بردیم. گل رونالدو گل قهرمانی بود. و لازمه بگم رونالدو امسال در بازی های مهم خیلی بهتر از مسی کار کرده!.
درکل اگر امسال به رونالدو نرسه به مسی هم نباید برسه در غیر از این من عقیده پیدا می کنم که همش برنامه ریزیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا" من هم با علیرضا موافقم بارسا به مسی متکی نیست بلکه به ژاوی واینیستا متکیه به خدا برید بازی هایی که ژاوی یا اینیستا تو بازی نبودن رو ببینید مسی هیچ کاری نمیتونه بکنه و در ضمن این رو هم بگم که اینکه میگن مسی به خاطر تعصب بارسا رو ترک نمیکنه دروغه بلکه می ترسه بره یه تیم دیگه و نتونه بازی هایی که تو بارسا انجام می ده رو توی یه تیم دیگه انجام بده:luuugh:روی سخنم با طرفداران مسی و بارسا است: بابا مگه شما نمی گید مسی بهترین بازیکن جهانه خب یک در صد از بازی هایی که توی بارسلونا انجام میده رو توی آرژانتین انجام بدهراستی به نظر شما رئال با چه ترکیبی به مصاف رئال بتیس میره؟؟؟ پیش بینی من که اینهخودشون هم میدونن که حق با کیه هااااا ولی خودشون رو میزنن به کوچه ی علی چپ!!!!!!!!!!!!!!
کاسیاس
کوئنترائو........... راموس ...............په په...........آربلوا
آلونسو...........خدیرا
رونالدو..........اوزیل............... یماریا
بنزما
واقعا این بازیکنای رئال خجالت نمی کشن؟ دقیقه 75 1-0 عقبیم. اگه ببینین چطور بازی می کنن:ogh:!فقط دارن دوره خودشون میچرخن انگار اومدن پیک نیک:-ang.یه پاس کاری درست من ندیدم. دیگه دارن اعصابمو خورد می کنن.:-ang
امیدوارم کاکا گل بزنه:-ang
خجالت داره به خدا:ogh:
الان اگه تو ورزشگاه بودم به خدا سره یکی یکیشونو میزدم.این چه بازیه؟ دلم می خواد هرچی از دهنم در بیاد بهشون بگم. یعنی واقعا حیف پولی که میدن به اینا. به خدا اگه من بودم رایگان با تمام وجودم بازی می کردم.خجالت داره سره عمر بهترین ستاره های جهانن. امسال آماری درست کنیم تاریخی و درخشان. مارو باید تو تاریخ ثبت کنن.
مورینیو هم که جذبه نداره. مربی باید جذبه ایرانی داشته باشه. مربی ایرانی می گه ....ننت دروازته اگه گل خوردی یعنی...... حالو حساب بقیه رو بکن. اون وقت مربی های خارجی رو....
در کل متاسفم. برای خودتون که بازی نمی کنید حداقل برای ما بازی کنین که ما ببختا تحقیر نشیم.
متاسفم واقعا.حالم بهم خورد:ogh:
آخه این چه وضع بازیه؟:gijjj: از دست دی ماریا تک رو و با اعتماد به نفس دیوانه شدم!اونوقت این مورینیو تا آخر بازی هم نگهش میداره!!!!:ogh: رئال مادرید بزرگ نباید اینجوری بازی کنه!هنوز نیم فصل نشده اختلافمون با اتلتیکو و بارسا داره 2رقمی میشه!:aaaa: آخه به این بازیکنا چی بگم؟؟؟؟دی ماریا و اوزیل وحشتناک بودن!چرااااا؟؟؟؟کاکا هم همه ی تلاش خودشو کرد ولی مورینیو باز هم ارزش کاکا یکی از با کلاس ترین بازی ساز های دنیا رو نمیفهمه و از اول بازیش نمیده!کاکا و کایخون واقعا آماده اند!مورینیو تیم رو ردیف کن....:ruunn:
داوری هم درسته مشکل داشت اما ما باید اینقدر خوب بازی کنیم که وحشتناک ترین داوری ها هم نتونه جلوی بردمونو بگیره!اینا همش بهانه است و مورینیو هم طبق معمول بازیکنا رو تخریب میکنه و تقصیر رو به گردن اونا میندازه...:ghosse::ey babaaa::-ang
امیدوارم وضعیت درست بشه،فقط همین...om:::real:
باختیم و به حقم باختیم
نمیدونم منظور ایکر از خستگی چی بود اما همه تیما این شرایطو دارن
بدترین بازی چند سال اخیری بود که از رئال دیدم حتی از بازی 5 به 0 مقابل بارسا هم بدتر بودن
به هر حال هر چند امشب فاصله دو رقمی بشه اما من هنوزم به تیم امیدوارم
متاسفانه سوپراستارمون تو دوران افتشون بسر میبرن
دیشب خدایی داشتم میترکیدم اما فایده ای نداره و نمیشه کاریش کرد چاره ای جز صبر نداریم
فقط یه نکته هم در مورد تاپیک روبه رو بگم که خدایی بعد مدت طولانی رفتم توش و دیدم هنوزم یه عده بچه دارن عقده های زندگیشونو تو تخریب دیگران خالی میکنند
بهرحال امیدوارم تیم به شرایط مورد نظر همه هوادارای رئالی برگرده
بچه ها نظرتون در باره ی این عکس رونالدو چیه من که دیدم خیلی تعجب کردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم این عکسی که گذاشتی فتوشاپه , اولا خیلی تابلوء هستش که فتوشاپه دوما تو اون قاب تا اونجایی که یادم میاد عکس فوتبالیست هستش ( عکس اصلی رو قبلا دیدم ki:: )
واقعا" میگم که من خودم هم خیلی تعجب کردم میشه عکس اصلی رو بذاری
البت این موضوع مال چند وقت پیش هست که وختی اون فیلمو ساختن این عکسم فتوشاپ شد
عکسهای اصلی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی دیشب رئال نشان دهنده ی یک فاجعه بود . فاجعه ای که از همون اول مورینیو باهاش دست و پنجه نرم میکرد و با با نقل و انتقالت زیاد بازیکنان تونست تا مدتی ثبات رو به رئال برگردونه ولی این فصل فقط رئال مودریچ و اسین رو گرفت و خروجی ای هم نداشت پس تیم باید با همون شکل سابق بازی میکرد . در این فصل از همون ابتدا شایعات دامن تیم رو گرفت و جار و جنجال به پا کرد . برنامه های تیم های ملی هم در تابستون هم سردرگمی بازیکنان رو بیشتر کرد .
اعتقاد شدید مورینیو هم به چند بازیکن مانند دی ماریا و خدیرا و بازی ندان به بازیکنان مستعدی مانند کاکا و کایخون و .... بر شدت افت بازیکنان اضافه کرد تا جایی که رونالدو هم افت شدیدی کرده . رونالدویی که از اون همیشه به عنوان ناجی تیم یاد میشد ولی حالا فعلا نقش یک مهره ی ظاهری رو بازی میکنه .
توی اون بازی جام حذفی من خیالی خوشحال شدم که مورینیو توجهی به دیگر بازیکنان داره ولی توی 3 بازی اخیر تعویض ها هم دیر انجام میشن و بازیکنان تازه وارد وقتی برای خودی نشون دادن ندارند .
شای این باخت بازیکنان رو بیدار کنه ولی شاید دوباره این اتفاق پیش بیاد . رئال تو اروپا وضعیت خوبی داره ولی حالا تو لالیگا به هیچ وجه وضعیت خوب نیست و حالا ممکنه رئال تا نیم فصل به رتبه ی دوم هم نرسه . باید منتظر بمونیم و ببینیم آقای خاص با این اتفاقات چیکار میکنه
متاسفانه باختیم
اصلا خوب بازی نکردیم
متاسفانه بازیکنای خوبمون افت کردن
و تو روزهای خوبشون نیستن
امیدوارم که هر چه زودتر به روزهای اوجمون برگردیم
تولد ژابی بهترین هافبک دفاعی جهانو تبریک می گم.ژابی 31 ساله شد
اول اینکه در مورد بازی بگم من بازی رو ندیدم . اما اینطور که از حرف بچه ها دستگیرم شد مثل اینکه واقعا بد بازی کردیم . فک کنم این حواشی داره دامن گیر رئال میشه و باید از این حواشی دور بشیم .
منم تولد بهترین هافبک دفاعی جهان رو تبریک میگم .
تولدت مبارک ژابی جون
تولد ژابی آلونسو رو به همه ی رئالی ها تبریک میگمroz::
خوب منم تولد ژابی آلونسو رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم....