ای بابا اگه یک هفته هم کریمی نباشه عیب نداره ما باید دعا کنیم که کریمی برای بازی های آینده آماده تر از دیروز باشه:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا اگه یک هفته هم کریمی نباشه عیب نداره ما باید دعا کنیم که کریمی برای بازی های آینده آماده تر از دیروز باشه:hehee:
جادوگر دیدین چیکار میکنه تو زمینننننننننننننن lay_;;
میگن ژوزه تو تمرین امروز زیاد رو علی کریمی فشار اورده تا هنوز اماده تر بشه
بازی با گهر جادوگر مثه همیشه جادو نمیکرد
امیدوارم توی بازی با صبا دوباره با توپ جادو کنه
کریمی تو بازی با صبا نباید 90 دقیقه رو بازی کنه ممکنه مصدومیتش بدتر بشه مهم سلامتی خودشه بازی اونقدرا هم ارزش نداره فقط خدا کنه اگه تعویض میشه بازوبند کاپیتانی رو به نوری ندن
فکر نکنم که ژوزه جادوگر را 90 دقیقه بازی بده اون بیشتر ما میترسه
تشکر هوادار ناشنوا از علی کریمی
هوادار ناشنوای بروجردی با در دست داشتن یک پلاکارد بزرگ از علی کریمی به خاطر گرفتن عکس یادگاری با او تشکر کرد.
طرفدار ناشنوای بروجردی به تمرین پرسپولیس رفته بود و با پلاکاردی که در دست داشت از کاپیتان پرسپولیس به این دلیل که کنارش ایستاده و با او عکس یادگاری گفته بود تشکر کرد.
این هموطن بروجردی همراه با فرزندش تنها گوشه کوچکی از هواداران پرشمار علی کریمی هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناشنوای بروجردی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هوادار کوچیک علی کریمی
شوخی جادوگر با هوادار
* دو هوادار از چابهار در تمرین امروز حضور داشتند و به دنبال گرفتن عکس یادگاری با علی کریمی بودند. این دو هوادار پلاکاردی در حمایت از کریمی با خود به ورزشگاه آورده بودند.
* در ورزشگاه درفشیفر شایعه شده بود که شب گذشته بین کریمی و شیرینی سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس درگیری پیش آمده بود. گفته میشد شیرینی شب گذشته پس از تمرین نامهای را به قسمت اعلانات ورزشگاه درفشی فر میزند و به بازیکنان تذکر میدهد در صورتی که در مراسم بعدی باشگاه حضور کمرنگی داشته باشند 10 درصد جریمه خواهند شد. همین موضوع باعث شد علی کریمی به نمایندگی از بازیکنان به شدت به این موضوع اعتراض کند و با پا در میانی برخی از بازیکنان پرسپولیس این مشکل حل شد. هیچکدام از مسئولان پرسپولیس در این باره اظهار نظر نکرده و این موضوع را تایید یا تکذیب نکردند.
- کار هر روز علی کریمی پس از پایان تمرین پرسپولیس
- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کاپیتان سرخپوشان در پایان هر تمرین به ابراز احساسات هواداران پاسخ می دهد.
این کار هر روز کاپیتان سرخپوشان است که پس از برگزاری تمرین به عنوان آخرین نفر درفشی فر را ترک کند.او هر روز در محاصره هواداران قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی مجبور می شود تا از ماشینش پیاده شود و به ابراز احساسات آنها پاسخ بدهد
با سلام خدمت دوستان
واقعا جادوگر کارهای بزرگی میکنه حتی بعضی از یازیکنا حاضر نیستند به تماشاگر ها سلام کنند اما جادوگر از ماشین هم پیاده میشه
و به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ میدهد :hehee:
خداکنه بازی با صبا داش علی رو فرم باشه و یه چند تا جادو بکنه و تیم رو به گل برسونه
خدا کنه جادوگر امشب بتونه دل طرفدارانش را شاد کنه من که بهش امید دارم
نمیییییییدونم جادوگر چرا اینطوری شده اخیرا ؟
علی خوب بازی کرد تقریبا تمام پاس هاش درست بود فقط اینکه تقصیرش چیه اون ژوره ی مفنگی اونو تو عقب زمین باز داد برای همین بازی سازی نمیکرد ولی پاس های خوب بودن و کارهاشم تقصیر انتخاب اشتباه مانوئل بود
خدایی کریمی افتضاح بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه دونه دریبل نتونست بزنه هرچی زد توپو لو داد
پاساشم تعریفی نداشت :fek konam:
مقصر همه اینا ژوزه مغرور عرب هست
فک کرده اینجا هم مثل کشور های عربی هست
از زمان حضور ژوزه همه بازیکنا افت داشتن یکیشونم کریمی ، هر چند 75% همین امتیازاتی که گرفتیم (3 امتیاز از 4 امتیاز) با نقش موثر کریمی بدست اومده
ژوزه مربی خشک بی روحی هست که میخواد تیم و بازیکنا رو نابود کنه ، شک ندارم تو تمرینات به بازیکنا و الخصوص کریمی گفته که دریبل نزن.....
کریمی:درباره مسائل فنی از ژوزه بپرسید/فکر میکنید من خوشحالم؟
خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس در جمع هواداران گفت: خودتان بازیهای ما را میبینید و اگر در مورد مسائل فنی سؤال دارید از سرمربی بپرسید.
به گزارش خبرگزاری فارس علی کریمی پس از تمرین امروز در هنگامی که قصد ترک ورزشگاه را داشت با حدود 15 هوادار مواجه شد که اصرار زیادی داشتند تا دقایقی با او صحبت کنند و عکس یادگاری بیندازند. وی به همین دلیل از خودروی خود پیاده شد و به سؤال هواداران پاسخ داد.
کریمی در پاسخ به این سؤال که چرا پرسپولیس نتیجه نمیگیرد گفت: خودتان بازیها را میبینید. اگر در مورد مسائل فنی سؤال دارید ژوزه در تمرین حضور دارد و میتوانید از ایشان بپرسید و اگر در مورد من سؤال و انتقادی دارید در خدمت شما هستم.
وی افزود: شما تصور میکنید من خوشحالم؟ من هم مثل شما هستم و از این بابت بسیار ناراحتم اما کاری نمیتوانم بکنم. وظیفه من این است که هر وقت در زمین و صاحب توپ هستم برای گلزنی تیمم تلاش کنم.
در پایان یکی از هواداران پیراهن مسی در بارسلونا را بیرون آورد و با علی کریمی عکس یادگاری انداخت.
ابراز همدردی علی کریمی با زلزله زدگان شمال غرب کشور
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در پیامی کشته و زخمی شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان در واقعه زلزله در شهرستانهای اهر، ورزقان و هریس آذربایجان شرقی را تسلیت گفت.
علی کریمی در این پیام ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با همه داغداران و آسیب دیدگان این حادثه تلخ، شفای عاجل مجروحان و صبر و شکیبایی بازماندگان و آسیب دیدگان این زلزله را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.
عصر روز یکشنبه زلزله 6 ریشتری در اهر و یک زلزله 2/6 ریشتری در 20 کیلومتری ورزقان، استان آذربایجان شرقی را لرزاند.
در تمرین امروز در اقدامی جالب و خداپسندانه برای کمک به یک بیمار کلیوی پول جمع آوری شد. البته قرار است کریمی نیز که روز جمعه به تمرین پرسپولیسیها میآید جداگانه طبق قول قبلی به این بیمار کمک کند.
بازی امروز کریمی 124 بازی ملیش بود( که اگه انصاریفرد دقت میکرد اون پاس کریمی رو گل میکرد ) که البته بعد چندین بار خداحافظی این تعداد بازی رو داشته که اگه خداحافظی نمیکرد تا حالا بالای 150 بود
کریمی تو این بازی گلزنیش رو شروع میکنه اونم با 2 گل !!!
چرا 2 گل؟ چرا اینقدر اطمینان داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا کنه تو این بازی علی کریمی خوب باشه ، اگه داش علی خوب باشه تیم خوب بازی میکنه
تا حالا فیلم 27 تا از بازیهای فصل قبل رو مرور کردم ، کریمی هم تو زمان استیلی هم دنیزلی عالی بوده بجز 4 مسابقه ( استقلال، الهلال، شاهین، مس) تو بقیه بازی ها فوقالعاده بوده و همین تایپیک رو به عقب بر گردیم تعریف تمجید های وافر و بالحق رو از کریمی میبینیم، اما این ژوزه عرب بدجوری دست و بال کریمی رو بسته و اعتماد به نفسش رو یه جورایی گرفته ، من که خوشم ازش نمیاد
ژوزه هيچي از فوتبال ايران نمي دونه..:chi migi:
به خاطر همين بلد نيست چه جوري بايد با به بازيكنا بازي بده، هنوز تو پيدا كردن تركيب مونده؟؟؟
ولي علي كريمي بازيكن با هوشيه و هميشه يه راه خوب واسه اينكه بازيشو به نمايش بزاره پيدا ميكنه.:yes:
اين ديگه آخر حماقته كريمي رو نيكمت؟:hehehe:
اعصاب واسه ما نذاشته درسته بايد بهش فرصت بديم ولي انيجوري فرصت دادن هم به درد نميخوره وقتي بهترين بازيكن رو بيرون ميذاره چجوري ميخواد تيم رو درست كنه؟
حتما ميخواد بازم آقازماني رو بازي بدهcrying::-
بابا این مرتیکه یه تختش کمه
مثله اینکه هنوز کریمیو نشناخته نکبت
واقعا واسه بازيكناي مزخرف پرسپوليس متاسفم، علي كريمي توپ گيري ميكرد به بازيكنا پاس ميداد بازيكنا عين مترسك وايسادن نيگا ميكنن..
خاك بر سر بي غيرتشون..
چشو رو حقیقت نیند درسته مثه ته خیار تلخه اما حقیقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریمی رو نیمکته چون بازیاش چنگی به دل نمیزنه مطمئن باش خوب باشه حتما فیکسه
هیچ احمقی بازیکن خوبو رو نیمکت نمیزاره
میخواد خداداد عزیزی باشه یا مورینیو یا فرگوسن
بازي هاي كريمي چنگي به دل نميزنه؟ يعني تو ميگي آقازماني و فشنگچي دارن شاهكار ميكنن؟ كريمي هرچي بوده و اصلا فرض كن كريمي امسال گند زده ولي بازم از نظر عملكرد از همه بهتر بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسي هم اگه بازيكناي خوب دورش نباش و بازيكنايي كه دورش هستن بازي بلد نباشن بازي چنگي به دل نميزنه كريمي خودش تنهايي بايد چيكار كنه؟ بايد يكي تو خط هافبك باشه كه با اون كار كنه يا نه؟ حتما بايد دريبل مستقيم بزنه؟
نقل قول:
اینا همش بهانس اینکه علی کریمی با غیرت ترینه تو پرسپولیس بهترین بازیکن 10-15 ساله اخیره پرسپولیسو ایرانه حرفی توش نی اما حرف سره افتیه که تو این فصل کرده
آدم حسابي وقتي از چيزي خبر نداري الكي تز نده..
اولا علي كريمي داره با مصدوميت بازي ميكنه ..
شما تو زمين نديدي علي كريمي تو زمين چه جوري يتيم داري ميكرد..
بازيكنا چشم بسته توپاشونو به علي كريمي پاس ميدادن تا جلو پاشون باز شه...
نكنه انتظار داري علي كريمي توپو غيب كنه بعد جلو دروازه ظاهرش كنه ..
علی کریمی جمعه برای دهمین بار در دربی بازی می کند
نخستین حضور علی کریمی در دربی به 22 آبان ماه سال 1377 بازمی گردد که پرسپولیس با حضور کریمی 1 بر صفر استقلال را شکست داد.
کریمی دومین بار در روز 8 اسفند سال 1378 با پیراهن پرسپولیس مقابل استقلال قرار گرفت و سرخپوشان در آن مسابقه با نتیجه 2 بر صفر مقابل رقیب سنتی به پیروزی رسیدند.
دربی جنجالی 9 دی ماه سال 79 هم سومین تجربه جادوگر بود. در آن مسابقه خاطره انگیز کریمی یک گل قیچی به استقلال زد و یک پنالتی گرفته که در نهایت دو تیم به تساوی 2-2 رضایت دادند. جادوگر در آخرین مسابقه اش پیش از تجربه لژیونر شدن، یک بر صفر مقابل استقلال شکست خورد.
او سال 87 دوباره به پرسپولیس بازگشت، هر 2 دربی سال 87 با نتیجه تساوی 1-1 خاتمه یافت. کریمی در سال 90 هم 3 بار مقابل استقلال قرار گرفت و 2 شکست و یک پیروزی را تجربه کرد تا در مجموع 9 مسابقه قبلی حضورش در دربی 3 برد، 3 تساوی و 3 شکست را در کارنامه داشته باشد.
من از علی کریمی خیلی انتظار دادن یه پاس گل دارم خدا کنه علی کریمی بتونه یه پاس گل رو بده و روز خوبش باشه
كريمي عالي بازي كرد كجان اونايي كه ميگفتن كريمي بد بازي ميكنه مربي مقصر نيست و ... چرا الان پيداتون نيست؟
اون حرف من ثابت شد كه گفتم بايد يه هافبك درست باشه كنار كريمي تا بتونه درست بازي كنه تازماني كه آقا زماني بازي ميكرد كريمي مجبور بود بره گند هاي اونو هم جمع كنه امروز پولادي هافبك دفاعي بود و كريمي با خيال راحت بازي خودشو مي كرد اگه اون فشنگچي هم بيرون ميكرد الان تيم بازي رو برده بود
پس حق بدين وقتي مربي يكي مثل آقا زماني رو بازي ميده كريمي مجبوره اونجوري بازي كنه چون بايد كار يه هافبك دفاعي هم انجام بده
مرسي داش علي
مي بينم كه بالاخره با وجود تذكراي قبلي يه سونامي درست حسابي تو اين تاپيك راه افتاد
اولا عشق و علاقه به يه بازيكن رو نبايد با توهين و كوبيدن مخالفين جواب داد و بايد حدو مرزها رو رعايت كرد ولي از اون بدتر كسيه كه نمي دونه هر مطلبي رو كجا بايد بگه
اين تاپيك هواداراي دو آتيشه علي كريميه پس با يه حساب 2-2تا 4تا ميشه فهميد جاي انتقاد نيست و با هر نيت و انگيزه اي وايده اي هم باشه باز جاش اين تاپيك نيست . با اينحال نحوه برخورد با اين تخلفات هم گزارش به مديرانه نه اينكه طرف رو ببندي به ناسزا
در مورد علي كريمي هم در اين تاپيك فقط عاشقانش حق نوشته گذاشتن دارند و هر نوشته ديگري رو پاك خواهم كرد
اول از همه خيلي خوشحالم كه دوباره اين تايپيك باز شد ..lay_;;
از همه دوستاني كه طرفدار علي كريمي هستند ميخوام كه اگه اتفاقي افتاد و كسي به قصد تخريب علي كريمي وارد اين تايپيك شد اصلا جوابشو ندن و بسپارنش به مديران عزيز تا باهاش برخورد كنند.::bow
و اما بريم سراغ دربي:
من از اتفاقي كه افتاد و رفتار تماشاگر نماهايي كه مثلا طرفدار استقلال بودن واقعا متاسفم اونا كار خيلي زشت و ناپسندي انجام دادن سنگ پراني اونم سمت علي كريمي كه تماشاچي هاي پرسپوليس از قبل بازي تا آخر بازي اسمشو فرياد ميزدند..:ehe:
البته من خودم معتقدم استقلال احتياجي به هم چين تماشا چي هاي تند رو و بي مغزي نداره و بهتره اونام خودشونو استقلالي ندونن چون هيچ كدوم از طرفداران واقعي و منطقي استقلال اين آدم هاي بوققق دوست نداره..:ohum:
عكس العمل پرسپوليسي ها هم نسبت به سنگ پراني سمت علي كريمي قابل پيش بيني بود كه از نظر من وضعيتشون از اون طرفداراي استقلالي بهتره..:sooot:
چون تماشاچي هاي پرسپوليس تحريك شدن و اگه كار استقلالي ها انجام نمي شد اين تماشاچي ها مث اول نشسته بودن بازيشونو نيگا ميكردن..think::
البته اين اتفاق كاملا برنامه ريزي شده بود ولي چون بحث به جاهايي كه ميكشه كه قوانين سايت اجازه نميده من كشش نمي دم..
به هر حال توهين به بازيكناي مقابلو تحت هر شرايطي دوست ندارم فراموش نكنيد كه پرسپوليسي ها از همون روز اولي كه جواد نكونام رفت استقلال شروع كردن به توهين به اين بازيكن در جوابش نبايد انتظار داشت كه بازيكناي استقلال هم برخوردي بهتر از اين با بازيكناي ما داشته باشن..[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كاش به اين فكر ميكرديم كه نكونام و كريمي سالها به تيم ملي و ملت ايران خدمت كردن چه بسا بعضي از مردم دنيا فقط صرف ايراني بودن اين دو نفر ايرانو ميشناسن..:iran:
كريمي تو اين بازي خوب بود و من كه خودم چند بار از دريبل هاش به وجو اومدم ف اگه زايد تو زمين بود حتما ميتونست از موقعيت هايي كه كريمي خلق ميكرد استفاده كنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي افسوس كه گير مربي افتاديم كه افكارش در حد دو ماهي هست كه اومده پرسپوليس و انگار نه انگار بازيكناي پرسپوليس هر كدومشون واسه خودشون شخصيتي دارن كه مدت ها دارن باهاش توي اين فوتبال بازي ميكنند ..:-ang
جادوگر آسیا دوستت داریم :iran:
* غيبت علي كريمي در تمرين ديروز بخاطر مسموميت غذايي بوده و جاي هيچ نگراني نيست
ااااااااااااا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی مسموم شد؟
تو خبرگزاری ها چیزی نگفتن
علي كريمي (جادوگر) / كاريكاتور
كاريكاتوريست: حسين كاظم