فدریکو ماچدا آماده است تا قرض داده شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیر برنامه های فدریکو ماچدا تایید کرد که مهاجم ایتالیایی منچستر یونایتد می خواهد منچستر یونایتد را ترک کند و به صورت قرضی به تیم دیگری برود. این بازیکن که در دو بازی مقابل کریستال پالاس و بازل در لیگ قهرمانان وارد میدان شده است.
و مدیر برنامه های او میگویید که او نیاز دارد که به طور منظم فوتبال بازی کند و در ترکیب اصلی ظاهر شود او نیز آخرین بار در تیم سمپدوریا بازی میکرد.
وی گفت: من هفته ی گذشته با سر الکس فرگوسن صحب کردم که او در ما زانویه در جای دیگری بازی کند او دیگر نیم تواند تنها در بازی ها به مدت 20 یا 15 دقیقه بازی کند باید به او فرصت بیشتری داده شود درخواست هایی در مورد او وجود دارد اما نه از ایتالیا فقط در هفته ی اول زانویه وقتی پیشنهاد هایی در مورد او رائه شد ما آنها را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد و خروج ماچدا با این حال هیچ ربطی به حذف از لیگ قهرمانان اروپا ندارد.
رونی:قرار نیست از یونایتد بروم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وین رونی پافشاری می کند که قصد دارد برای مدتی طولانی در منچستر یونایتد باقی بماند و تمام شایعات مبنی بر جدایی اش را تکذیب می کند.
مهاجم یونایتد که با دو گل خودش به تمیش کمک کرد تا رقیب همشهری شان را از جام حذفی کنار بزنند به شبکه ITV میگوید"من فکر می کنم تمام مطالبی که در این چند وقت در مطبوعات درباره جدایی من چاپ شده مزخرف و بی اساس است.
تمام این شایعات به خاطر این است که نام منچستر یونایتد و من در میان است .ان ها از حد خودشان گذشته اند.من هیچ مشکلی با باشگاه ندارم و قصد دارم که برای مدتی طولانی در اینجا بمانم"
سر الکس فرگوسن هم از رونی دفاع می کند ولی به وی هشدار می دهد که همیشه زیر ذره بین رسانه ها قرار دارد.
وی می گوید:"ما باید این را درباره رونی توضیح دهیم که یک فرد تیتر ساز برای مطبوعات است.حالا می خواهد این عنوان یا سر تیتر خوب باشد یا بد
این شرایطی است که ما سال ها پیش با پل گاسکوئین داشتیم.این یک گاسکوئین جدید است یک تیتر ساز برای مطبوعات
وین اگر کوچکترین مشکل یا عیبی داشته باشد به شکل نابود کننده ای توسط رسانه ها کوبیده می شود .این روش ان ها است.ما با این رسانه های حیوان صفت سر و کار داریم.
نمایش امروز رونی عالی بود.هیچ مشکلی با خلق و خوی وی وجود ندارد.به هیچ وجه مشکلی نیست.وی فقط در خارج زمین در تمام مدت زیر ذره بین شدیدی قرار دارد."
خوشحالی سر الکس و بازیکنان از بازگشت اسکولز.
سر الکس فرگوسن ،وین رونی و کریس اسمالینگ هر یک از بازگشت دوباره پل اسکولز تمجید کرده اند.
هافبک افسانه ای یونایتد در ماه می سال گذشته یعنی حدود هفت ماه پیش از میادین فوتبال خداحافظی کرد اما دیروز درست ساعتی پیش از بازی حساس در جام حذفی در اقدامی شوکه کننده از بازگشتش به میادین تا پایان فصل خبرداد.
در همین زمینه سر الکس توضیح می دهد:"در چند هفته گذشته وی به شدت با تیم ذخیره ها تمرین میکرد و زمان زیادی را به بدنسازی پرداخت.
وی چند روز پیش نزد من امد و گفت که از تصمیمش برای بازنشستگی پشیمان شده است .این کار به نظر من هیچ اشکالی ندارد من همان موقع هم گفته بودم که وی می تواند یکسال دیگر هم بازی کند.بازیکنان از این اتفاق خوشحال اند .هواداران از این اتفاق خوشحال اند و من هم از این اتفاق خوشحال هستم.
ما شدت تمرینات وی را در چند هفته گذشته زیاد کرده بودیم و وی در هفته گذشته با بقیه بازیکنان به صورت گروهی تمرین کرد.این یک کمک فوق العاده به ترکیب تیممان در زمان بسیار مهمی از فصل است."
وین رونی درباره بازگشت اسکولز می گوید:"من شوکه شده بودم.ما هیچ چیزی در این باره نمی دانستیم تا زمانی که به رختکن رفتیم و دیدیم وی دارد اماده بازی میشود.
این اتفاق قطعا خوب است چون وی بازیکن بزرگ و باتجربه ای است.وی در دقایق پایانی بازی دیروز بسیار به ما کمک کرد و با تجربه اش بازی را کنترل کرد.
ما فکر می کردیم وی فقط امده تا بازی را ببیند اما ناگهان دیدیم که وی دارد لباسش را عوض می کند .همه ما تعجب کرده بودیم تا اینکه ان پیراهن شماره 22 با نام اسکولز را بر تنش دیدیم.این اتفاق بسیار خوبی است .وی فرد محبوبی در رختکن ما است."
در همین رابطه کریس اسمالینگ جوان هم میگوید"این یک اتفاق بسیار خوب برای ما است که باعث میشود ما پیشرفت کنیم.من بسیار ناامید شده بودم زمانی که وی از فوتبال خداحافظی کرد.
من قبل از بازی دیروز با ولبک صحبت می کردم و ما از بازگشت اسکولز بسیارخوشحال بودیم.
وی در چندین جلسه تمرینی با ما شرکت کرده بود ولی اگر بخواهم راستش را بگویم به هیچوجه انتظار نداشتم که وی را روی نیمکت ببینم."
بات : اسکولز فوق العاده است !!
نیکولاس بات بر این باور است که سر آلکس فرگوسن با بازگرداندن پل اسکولز در دربی شهر منچستر، یک سکته مغزی وارد کرده است.
نیکولاس بات که از بیرون آمدن هم تیمی اسبق خود و دادن پاسخ مثبت به سر آلکس فرگوسن خوشحال است در این باره اظهار داشت: این حرکتی هوشمندانه توسط سر آلکس فرگوسن بود. در آن زمان همه به روکود خانگی تیم منچسترسیتی توجه داشتند و هر تعویض جالب توجه برای پل اسکولز و تیم منچستر یونایتد. این اندکی روانشناسی عالی بود.
نیکولاس بات که از سال 1992 تا سال 2004 برای تیم منچستر یونایتد بازی کرده است در ادامه افزود: شما نمیتوانید بازیکنی بهتر از پل اسکولز به دست بیاورید. او یک بازیکن خارق العاده است و میتواند کارهایی انجام دهد که هیچ کس دیگر نمیتواند. او بازی را دیکته ( امر ) میکند و چیزهای ساده ای را در حفظ میکند و هیچ کس بهتر از او این کار را انجام نمیدهد. این کمک بزرگی برای هر کسی در این باشگاه است.
جایزه یک عمر دستاورد ورزشی برای سر الکس فرگوسن.
دوشنبه شب سر الکس فرگوسن در مراسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان در سال 2011 جایزه یک عمر دستاورد ورزشی را از دستان سپ بلاتر دریافت کرد.
رئیس فیفا در تمجید از سر الکس فرگوسن گفت:"دنیای فوتبال در مورد کسب نتیجه و فتح جام ها است و هیچ کسی بهتر از وی در این باره وجود ندارد.
اولین موفقیت وی در سال 1983 در ابردین بدست امد.اما مهمترین چیز حضور طولانی مدت در دنیای فوتبالی است که شما یا نتیجه می گیرید یا برکنار میشوید .این حضور مثالی درخشان از ثبات ، تداوم و مخصوصا اطمینان و اعتماد به خود است.
وی برای مدت 25 سال است که دارد یک باشگاه را هدایت می کند .ایا شما می توانید همچین چیزی را در دنیای امروزی تصور کنید؟
سر الکس تو جواهر فوتبال جهان هستی"
سر الکس فرگوسن پس از دریافت جایزه اش گفت:"دریافت این جایزه در سال های پایانی زندگیم افتحار بزرگی است و من بسیار از شما برای اعطای این جایزه به من قدردانی می کنم.
من مربی بسیار بسیار خوش شانسی بودم که در طول این سال ها بسیاری بازیکن بزرگ داشتم .ان ها همیشه شجاعت و جرئت خود برای بازی کردن ،برای تلاش کردن و پیروز شدن را نگه داشتند. شما همیشه در فوتبال نمی برید گاهی اوقات شما می بازید .اما ما همیشه سعی می کنیم که ببریم.به همین دلیل است که منچستر یونایتد باشگاهی ویژه و خاص است."
manutd.com
رکورد فوق العاده رایان گیگز پا بر جا ماند؛ گلزنی در همه فصول لیگ برتر.
این ستاره ولزی در پیروزی 5-0 تیمش مقابل فولام گلزنی کرد اما چون ضربه اش قبل از ورود به دروازه به فیلیپ سندروس، مدافع حریف برخورد کرد، گل به نام این مدافع ثبت شده بود.
سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، رکورد گلزنی در همه فصول لیگ برتر را حفظ کرد.
این ستاره ولزی در پیروزی 5-0 تیمش مقابل فولام گلزنی کرد اما چون ضربه اش قبل از ورود به دروازه به فیلیپ سندروس، مدافع حریف برخورد کرد، گل به نام این مدافع سوئیسی ثبت شد.
اما بعد از بررسی این صحنه توسط هیئت بررسی لیگ برتر، اعلام شد این گل به نام گیگز ثبت خواهد شد.
علاوه بر گل گیگز، 24 گل دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفت که از بین آنها تنها سه گل به عنوان گل به خودی ثبت شد؛ گل استفن جرارد به منچستریونایتد نیز که به نظر می رسید گل به خودی باشد، در نهایت به نام کاپیتان قرمزها ثبت شد.
در مقابل گل تساوی چارلی آدام به منچسترسیتی در لیگ برتر، به عنوان گل به خودی جولین لسکات و گل اول گرت بیل به فولام، گل به خودی کریس برد در نظر گرفته شد.
goal.com
مذاکرات بر سر تمدید قرارداد راول موریسون متوقف شد.
سر آلکس فرگوسن تأیید کرد که مذاکرات باشگاه منچستر یونایتد بر سر تمدید قرارداد راول موریسون به بن بست رسیده است.
ستاره مستعد 18 ساله در این هفته در میان سایر باشگاههای، به انتقال به باشگاه نیوکاسل یونایتد مرتبط شده است و سر آلکس فرگوسن اعتراف کرد که پیشنهاد باشگاه نیوکاسل یونایتد رد شده است.
سر آلکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود گفت: وکیل راول موریسون سخت به دنبال باشگاهی دیگر برای او میگردد. ما شرایطی را به او پیشنها کردیم و او مخالفت کرده است. تا آنجایی که به ما مربوط میشود خواسته های او غیر واقعیست. ما پیشنهاد باشگاه نیوکاسل یونایتد را در این هفته رد کرده ایم و این تمام پیشرفتهای کمی بوده که رخ داده است.
راول موریسون در 3 دیدار به عنوان بازیکن جایگزین برای تیم منچستر یونایتد به میدان رفته است، از جمله دیدارهایی در برابر تیم آلدرشات تاون و کریستال پالاس در این فصل از جام اتحادیه باشگاههای انگلستان.
Manutd.com
دنیس اروین: تجربه میتواند کلیدی باشد.
دنیس اروین امیدوار است که تجربه بیکران تیم منچستر یونایتد بتواند تأثیر عمده ای در مقصد نهائی عنوان این فصل از لیگ برتر داشته باشد.
مدافع 46 ساله و سابق تیم منچستر یونایتد تصدیق کرد که تیم منچسترسیتی، رهبران لیگ برتر بهترین تیم در این مرحله بوده اند.
ستاره اسبق تیم ملی جمهوری ایرلند در این باره گفت: شمارش این تجربه وحشتناک است. گاهی اوقات ممکن است شما امتیازاتی از دست بدهید و آن را احساس میکنید. اما این نکته ( تجربه ) میتواند شما را به مقام قهرمانی برساند. شما نمیتوانید تجربه را خریداری کنید. سر مربی و تیم مربیگری چندین بار در این مسیر بوده اند و بازیکنان بسیاری در اینجا هستند که برای مدت طولانی در این حوالی بود اند. تنها از طریق تجربه است که شما میدانید باید چه کار انجام دهید و من امیدوارم که این فقره دز نزدیکی پایان فصل وجود داشته باشد.
سخنرانی دنیس اروین در حاشیه راه انداری مسابقه دوچرخه سواری بزرگ قرمز در سال 2012 بود که 592 مایل دوچرخه سواری در اطراف جمهوری ایرلند توسط بنیاد باشگاه منچستر یونایتد ترتیب داده شده است. همچنین در این مسابقه کلیتون بلکمور، برایان مک کلیر و دیوید می نیز حضور دارند که در نظر دارند سفر خود را در تاریخ 9 ژوئن آغاز و با هم وطنان زادگاه خود گفتگو کنند و این مسابقه در نهایت 7 روز بعد در شهر دوبلین به انتها میرسد.
دنیس اروین در این باره گفت: این فرصت بسیار بزرگی برای دیدن بخشی از جمهوری ابرلند و جمع آوری مقداری پول است. بدیهسیت من میدانم که این کشور بسیار خوبیست. اما من هرگز این کار را بر روی یک دوچرخه انجام نداده ام و من فکر میکنم باید کمی آموزش ببینیم.
پس از بازگشت پل اسکولز، دنیس اروین این عقیده گستاخانه را رد کرده است که ممکن است او نیز یک بار دیگر کفشهای خود را بپوشد.
وی در انتها در باره ادامه فصل جاری لیگ برتر انگلستان گفت: این یک آخر هفته بزرگ است، هرچند هنوز مقداری عظیمی از فصل وجود دارد و تیمها امتیازاتی از دست خواهند داد. در این مرحله از فصل، شما به تیمهایی میرسید که در حال مبارزه با سقوط به دسته پائین تر هستند، بسیار خسیس هستند و به نظر میرسد این مسابقات از لحاظ محکم بودن و بسته بودن بسیار افتضاح هستند. این منحصر به فرد است که هر تیم چگونه عکس العمل نشان میدهد. این رفتن به یک نبرد است. تیم تاتنهام هاتسپر برای به دست آوردن موقعیت که در آن هستند به صورت باورنکردنی خوب کار کرده است. اما تیم منچسترسیتی رقبای اصلی ما هستند و من فکر نمیکنم شما بتوانید سر این موضوع بحث کنید که آنها بهترین تیم نیم فصل اول بوده اند.
فرگوسن: ونگر به فکر انتقام نيست.
سرالکس فرگوسن مربي باتجربه منچستريونايتد معتقد است که در ديدار يکشنبه شب اميريتس ميان تيم او و آرسنال، شاهد تکرار نتيجه 2-8 نخواهيم بود.
قهرمان فصل قبل لیگ برتر در ماه آگوست موفق شد تا با نتیجه 2-8 آرسنال را از پیش رو بردارد تا بدترین شکست توپچی ها در 114 سال اخیر رقم بخورد.
البته فرگوسن معتقد است که در دیداریکشنبه شب دو تیم شاهد چنین نتیجه ای نخواهیم بود.
این مربی 70 ساله به خبرنگاران گفت:« این بازی، مثل مصاف قبلی مان نخواهد بود و شانسی برای تکرار نتیجه آن بازی وجود ندارد. فاصله بین دو تیم خیلی نیست. آنها در رقابتهای این فصل لیگ برتر تنها 6 گل در خانه دریافت کرده اند و ما مطلعیم که بازی سختی خواهد بود. فقط امیدوارم که بتوانیم به نتیجه ای که می خواهیم و به آن نیاز داریم دست پیدا کنیم.»
فرگوسن مطمئن است که ونگر از حس انتقام به عنوان انگیزه برای شاگردانش استفاده نمی کند:« من هیچ وقت از انتقام به عنوان بخشی از انگیزه دادن به بازیکنانم استفاده نمی کنم .شکست دردناک است و باید آن را فراموش کرد و مطمئنم که ونگر هم این کار را کرده. این همان کاری است که من هم آن را انجام داده ام.»
فرگوسن معتقد است که تیری آنری 34 ساله که به صورت قرضی به آرسنال بازگشته، به باشگاه انگلیسی انگیزه واشتیاق فراوانی را بازگردانده:« ژانویه قبل هم صحبتهایی درمورد بازگشت آنری بود و این اتفاق نیفتاد. این از نظر من اصلا منفی نیست. دقیقا مثل همان چیزی که درمورد پل اسکولز گفتم. دیدید که وقتی آنری مقابل لیدز به گل رسید، هواداران آرسنال چطور شادی کردند. آنها واقعا خوشحال بودند. آنری هنوز بازیکن بزرگی است و اکثر بازیکنان کنونی آرسنال وقتی آنری در دنیای فوتبال بود، وجود نداشتند. آنها با دیدن آنری که یکی از بزرگان آرسنال است انگیزه می گیرند.»
آرسنال بعد از شروعی متزلزل در ابتدای فصل خود را بازیافته و درحال حاضر در رده پنجم جدول لیگ برتر است:« معمولا به ندرت بازیهای بزرگ این چنینی در پایان فصل برگزار می شوند، ما می دانیم که این دیدار می تواند بخشی از تکلیف فصل را روشن کند ولی این شرایط فقط برای ما نیست و برای همه است.»
varzesh3.com
اسمالینگ و جونز اماده مصاف با ارسنال.
کریس اسمالینگ و فیل جونز مشکلی برای بازی روز یکشنبه با ارسنال ندارند ان ها هفته گذشته بازی با بولتون را به دلیل مصدومیت از دست داده بودند.
سر الکس فرگوسن در کنفرانس هفتگی خودش در کارینگتون به خبرنگاران گفت " اوضاع ما از نظر مصدومان یک مقدار بهتر شده است.اسمالینگ و جونز اماده هستند.یانگ و کلورلی هم دویدن را اغاز کرده اند که این خبر بسیار خوبی است.اما وضعیت اندرسون مشخص نیست وی هفته گذشته در تمرینات مصدوم شد.
تام و اشلی دارن یک برنامه خوب دویدن را انجام می دهند و خوشبختانه وضعیت بدنیشان هم مناسب است.
من امیدوارم که تام بتواند تا 10 روز دیگر در بازی های تمرینی شرکت کند البته این ها طبق برنامه ریزی فعلی ما است ممکن است که مصدومیتش دوباره عود کند.
داشتن دوباره این دو بازیکن کمک بسیار زیادی به ما می کند ان ها بازیکنانی تاثیر گذار هستند.
بازی هایی که تام کلورلی در اوایل فصل برای ما انجام می داد فوق العاده بود ،از دست دادن وی برای همچین مدت طولانی یک ضربه بزرگ برای ما بود.وی با دیگران متفاوت است."
سر الکس در پاسخ به خبرنگاری که پرسید چه زمانی کلورلی برای انتخاب شدن برای حضور در ترکیب تیم اماده است گفت " بستگی به این دارد که وی در تمرینات چگونه کار کند.اما با توجه به وضعیت بدنی خوبی که دارد بعد از یک هفته تمرین وی می تواند در ترکیب تیم قرار بگیرد."
Manutd.com
فرگوسن به ستايش از عملکرد شاگردانش پرداخت.
سرمربي منچستريونايتد پس از پيروزي تيمش مقابل آرسنال به ستايش از عملکرد شاگردانش پرداخت و آنها را مستحق پيروزي در اين ديدار دانست.
تيم منچستريونايتد در هفته بيست و دوم رقابتهي ليگ برتر انگليس موفق شد با نتيجه دو بر يک ميزبانش آرسنال را شکست دهد و اختلاف امتيازي خود با منچسترسيتي صدرنشين را حفظ کند. سرآلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ در نشست خبري بعد از بازي به ستايش از عملکرد شاگردانش پرداخت و گفت: پيش از اين ديدار، منچسترسيتي صدرنشين موفق شد تيم آماده تاتنهام را شکست دهد اما اين پيروزي ما مقابل آرسنال برايم بسيار ارزشمندتر از نتيجه ديدار منچسترسيتي با تاتنهام بود. بر اين باورم که مستحق اين پيروزي بوديم چرا که در تمام دقايق بازي نمايش قابل قبول و خوبي را ارائه داديم. بازيکنان ما با اعتماد به نفس خاصي پا به اين ديدار گذاشتند و اين مرا بسيار خوشحال ميکند.
پرافتخارترين سرمربي تاريخ باشگاه منچستريونايتد افزود: آرسناليها در نيمه دوم خوب جنگيدند. در 15 دقيقه اول شانس با ما يار بود اما بعد از آن رفته رفته بر حريفمان فشار آورديم و فرصتهاي زياد گلزني را يکي پس از ديگري از دست داديم. پيش از بازي به بازيکنان گفتم که چهار بازي حساس بيرون خانه مقابل تيمهاي آرسنال، چلسي، تاتنهام و منچسترسيتي داريم. خوشبختانه توانستيم که در نخستين ديدار از اين مسابقههاي حساس به پيروزي برسيم.
وي درباره گل دوم تيمش که توسط دني ولبک به ثمر رسيد، گفت: ولبک نمايش خوبي در اين ديدار داشت و گل زيبايي به ثمر رساند. او در زمين وظيفه خود را به خوبي انجام ميدهد و همواره در جنبوجوش است و آماده حرکت به سوي دروازه حريف و پشت سر گذاشتن مدافعان رودررو است. او ميتوانست در اين ديدار 5 گل به ثمر رساند چرا که چند فرصت مسلم گلزني را از دست داد. اگر کمي بخت با او يار بود ميتوانست بيشتر از يک گل به ثمر رساند. در کل بايد بگويم که او گل مهمي را در اين ديدار براي ما به ثمر رساند و با وجود آنکه 21 سال سن بيشتر ندارد تا حدودي مراحل پيشرفت و پختگي را پشت سر گذاشته است و ميتواند در ادامه کمک زياد به ما کند.
منچستريونايتد با اين پيروزي 51 امتيازي شد و پس از منچسترسيتي 54 امتيازي در همان رده دوم جدول ردهبندي باقي ماند.
فرگوسن:با این همه موقعیت گل، به ثمررساندن 2 گل اندکی ناامید کننده است.
ولبک 20 ساله ستاره یونایتد در دیدار یکشنبه شب بود و فرگی از عملکرد او کاملا راضی بود.
سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی به تمجید از دانی ولبک پرداخت. گل دیرهنگام ولبک بود که باعث شد تا سه امتیاز ارزشمند به حساب شیاطین سرخ واریز شود.
بعد از گلهای روبین فان پرسی برای آرسنال و آنتونیو والنسیا برای یونایتداین گل ولبک بود که پیروزی را برای شیاطین سرخ به همراه داشت
درپایان این دیدار سرالکس فرگوسن به تمجید از ولبک پرداخت و به اسکای سپورتس گفت:« او فوق العاده است. عملکرد او و حرکاتش قابل تحسین است.ولبک آماده است تا نفوذ کند و می توانست در بازی یکشنبه شب به 5 گل برسد. او در بازی بدشانس بود ولی گل مهمی را به ثمر رساند و به روند گلزنی اش در تیم اصلی یونایتد در این فصل ادامه داد. فکر می کنم 9 گل برای یک بازیکن 20 ساله حاکی از آن است که عملکرد واقعا خوبی دارد.»
البته سرالکس از فرصتهای گلزنی ای که تیمش می توانست درامیریتس مبدل به گل کند متعجب بود و گفت:« ما فرصتهای فوق العاده ای برای گلزنی داشتیم. البته بایددرنظر داشت که بازی در امیریتس همیشه سخت است و آرسنال هم تیم فوق العاده ای است و به وجود آوردن این تعداد موقعیت گل و به ثمر رساندن تنها 2 گل اندکی ناامید کننده است. در نیمه اول، زمانی طلایی داشتیم. در 15 دقیقه اول نیمه دوم ، آرسنال سه فرصت فوق العاده برای گلزنی داشت وبا خوش شانسی ما، آنها هم این فرصتها را از دست دادند. ولی در ضد حملات ما فرصتهای خیلی خوبی داشتیم.»
فرگوسن درمورد تیم حریف گفت:« آنها پرمرتساکر را در نزدیک دروازه قرار داده بودند و توپها را دور می کردند و هرگز نمی دانستیم که چه اتفاقی رخ خواهد داد. ما با این موضوع کنار آمدیم.کریس اسمالینگ هم فوق العاده بود.»
این درحالی است که ونگر به خاطر مصدومان تیمش مجبور بود تا تغییراتی در جایگاه بازیکنانش اعمال کند و فرگوسن دراین باره گفت:« مصدومیتها برای چند هفته ای برای آرسنال مشکل ساز هستند. ونگر مجبور بود تا جایگاه بازیکنانش را تغییر دهد و این کار را برای آنها سخت کرده است ولی اگر به آمار بازیهای خانگی آنها توجه کنید، آنها تا به امروز تنها 6 گل در بازیهای خانگی شان دریافت کرده اند. پس عملکرد تدافعی آرسنال اصلا بد نیست. ما یکشنبه مجبور بودیم تا خوب بازی کنیم و دراکثر دقایق بازی هم خوب بودیم.»
درنهایت این برد از هرچیز دیگری برای سرالکس مهم تر بود؛به ویژه بعد از برد سیتی مقابل تاتنهام:« ما قبل از بازی هم می دانستیم که حفظ جایگاهمان در مقایسه با سیتی از همه چیز مهم تر است ولی فکر می کنم که در بازی یکشنبه شب خوب بودیم. کاملا ماجراجویانه بازی کردیم. مثبت اندیش بودیم و البته به خودمان هم باور داشتیم. از این بابت واقعا خوشحالم. در این بخش از رقابتهای فصل، بازیهای خیلی مهمی را پیش رو داریم ومن قبل از بازی با آرسنال هم گفته بودم که 4 بازی خارج از خانه خیلی مهم پیش روی ماست و این یکی از آن 4 بازی بود.»
تمجید اورا از تاکتیک تیمی یونایتد.
کاپیتان این روز های منچستر یونایتد بعد از پیروزی تیمش در برابر ارسنال از اجرای دوباره تاکتیک ضد حمله توسط تیمش در استادیوم امارات تمجید می کند.
پاتریس اورا که از طرف شبکه اسکای به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد می گوید " برنامه ی ما برای این بازی این بود که به طور مرتب حمله کنیم مخصوصا از کناره ها و این کار فشار زیادی را بر دفاع های کناری ان ها وارد می کرد.ما باید نظم و سازماندهی خود را حفظ می کردیم و بعد به ان ها ضد حمله می زدیم.ما این کار را بارها در برابر ارسنال انجام داده ایم .
ما در نیمه اول سازماندهی خوبی داشتیم و من فکر می کنم که خیلی خوب بازی کردیم ، اما نیمه دوم یکی از بهترین نمایش های یونایتد نبود.ما در نیمه دوم نمایش خوبی داشتیم اما از انجایی که ما همه چیز را کامل و بی نقص می خواهیم زیاد از خودمان در این نیمه راضی نیستیم.ضمن اینکه من فکر می کنم که ارسنال حدود 15 دقیقه در نیمه دوم بسیار خوب بازی کرد ، اما ما تمرکز و نظم مان را حفظ کردیم و یک گل زیبا هم زدیم.
مهمرین چیز برای ما این بود که بازی را ببریم.این سه امتیاز برای ما که جام را می خواهیم بسیار مهم بود.همانطور که من بارها گفتم این لیگ یک دوی سرعت نیست بلکه ماراتون است.
ما همچنان از سیتی عقب هستیم اما باید به بردن بازی ها ادامه دهیم ،من بسیار به این تیم مطمئن هستم چون همه به شدت تلاش می کنند و زمانی که ما با روحیه یونایتدی بازی می کنیم شکست دادن ما بسیار مشکل است."
Manutd.com
پل اسکولز: ما کاملاً آماده هستیم.
پل اسکولز، به تیم منچسترسیتی، رهبران لیگ برتر هشدار داد که در بخش آخر رقابت برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر میتواند چیزهای با مزه ای رخ دهد.
پل اسکولز شب گذشته در حاشیه مراسم شام نویسندگان فوتبال، در این باره گفت: بدیهیست که هر 2 تیم امروز پیروز شدند پس ما هنوز جایی هستیم که بودیم. من فکر میکنم که ما بازی سخت تری داشتیم زیرا رفتن به خارج از خانه همیشه سخت تر است، و ما باید هر 3 امتیاز را به دست می آوردیم.
پل اسکولز که از باقی ماندن 16 بازی از لیگ برتر خوشحال بود در ادامه تصریح کرد: هنوز 3 ماه از فصل باقیست و من امیدوارم هنگامی که این زمان می آید ما در جایگاه مناسبی باشیم. بدیهبست که تیم منچسترسیتی در این لحظه خوب پش میرود اما ما تنها با 3 امتیاز در پشت سر آنها هستیم و میتواند چیزهای خنده دار و با مزه ای در انتهای فصل رح دهد. ما تنها باید مطمئن شویم که مراقب خودمان هستیم و نتایج مناسبی به دست می آوریم.
پل اسکولز در دیدار با تیم آرسنال، 6 دقیقه قبل از گلزنی انتهایی دانیل ولبک وارد مسابقه شد، و ایت بدان معنیست که او در هر دیدار تیم منچستر یونایتد پس از بیرون آمدن از بازنشستگی بازی کرده، و نتیجه هر 3 این مسابقات پیروزی بوده است.
پل اسکولز در بخش پایانی اظهارات خود تصدیق کرد: من فکر نمیکنم تأثیرات بسیار بزرگی ایجاد کرده باشم. مزیت من این بود که در 4، 5 ماه اخیر ترجیح دادم اندکی در باشگاه مربیگری کنم. به وضوح من میخواهم هر روز جوانان را ببینم، پس بازگشت خیلی هم دشوار نبود.
احترام دانیل ولبک به تلاش تیمی.
ا وجود شروع کردن و گلزنی در یک بازی بزرگ دیگر، دانیل ولبک مشتاق به ادای احترام به تلاش حمعی تیم منچستر یونایتد در غلبه بر تیم آرسنال است.
مهاجم متولد لانگشات ( Longsight ) شهر منچستر در دقیقه 81 باعث پیروزی تیم منچستر یونایتد در ورزشگاه اماراتس شد و اعتراف کرد که او مشتاق به گسترش مشارکت رو به رشد خود در خط حمله با وین رونیست.
دانیل ولبک در گفتگو با شکبه MUTV، در این باره گفت: من در این دیدار درخشیدم، اما این تیم بود که در تمام مسیر این دیدار به صورت خستگی ناپذیر کار کرد. این یک تلاش گروهی بزرگ بود و من فکر میکنم همه ما تنها برای گرفتن 3 امتیاز خوشحالیم. ما واقعاً سخت کار کردیم، چند نفر در پایان با گرفتگی عضلات رو به رو شدند و من یکی از این قربانیان بودم، اما ما واقعاً سخت کار کردیم و به طور کلی این یک عملکرد بزرگ تیمی بود. ما چند موقعیت داشتیم، با دقت با توپ بازی کردیم و تعداد بسیاری از پاسهای دقیق در پشت مدافعین آنها ارسال کردیم و من فکر میکنم واقعاً خوب کار کردیم. هدف اصلی من آمدن و بازی کردن برای تیم اول منچستر یونایتد است و خوشبختانه در حال حاضر این کار را انجام میدهم. با قرار گرفتن وین رونی در پشت سر من، ما یک همکاری عالی تشکیل دادیم و من تنها به دنبال هجوم و حمل توپ در این مسیر هستم.
مهاجم 20 ساله آشکار ساخت که گروهش از اتاق رختکن ورزشگاه اماراتس پیروزی دراماتیک تیم منچسترستی در مقابل تیم تاتنهام هاتسپر را تماشا کرده بود، اما اذعان میکند که قهرمانان نمیتوانند تمرکزشان را بر روی وظیفه ای که دارند از دست بدهند.
وی در بخش پایانی مصاحبه خویش چنین ایراد کرد: این یک اتاق متغیر بود اما نمیتوانستیم اجازه دهیم این بر روی مسیر بازیمان تأثیر بگذارد، ما تنها بازی معمولی خود را انجام میدهیم. ما تنها از آنجا خارج شدیم، به خوبی پاسکاری کردیم و خوشبختانه 2 گل به ثمر رساندیم و آنها تنها 1 گل. اعتبار برای آنها، آنها تیم خوبی هستند و میدانند چگونه فوتبال بازی کنند و تلاش کنند و به گل خودشان دست یابند. آنها در پشت سر ما فشار وارد کردند اما خوشبختانه بعد از آن ما پیروز شدیم.
اسکولز:فکرنميکنم تاثير چنداني گذاشته باشم.
اين ستاره 37 ساله در پايان فصل گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد اما بعد از بحران مصدوميت در خط مياني شياطين سرخ، فرگوسن از او خواست تا به بازنشستگي اش پايان دهد.
پل اسکولز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، معتقد است بازگشتش به این تیم، تاثیر چندانی نداشته است.
این ستاره 37 ساله در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اما بعد از بحران مصدومیت در خط میانی شیاطین سرخ، فرگوسن از او خواست تا به بازنشستگی اش پایان دهد و تا پایان فصل برای یونایتدها به میدان برود.
او که در دومین بازی اش برای منچستریونایتد مقابل بولتون گلزنی کرد، معتقد است در مجموع تاثیر چندانی روی عملکرد تیم نداشته است.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر نمی کنم تاثیر چندانی روی تیم گذاشته باشم. فکر می کنم باید از نظر ذهنی با این شرایط تطبیق پیدا کنم. کنار آمدن با این شرایط کمی سخت بود اما فوایدی هم داشت. من در چند ماه گذشته در باشگاه بودم و کمی با مربیگری هم آشنایی پیدا کردم.
من هر روز بازیکنان را می دیدم و به همین دلیل، بازگشت به تیم خیلی هم سخت نبود."
منچستریونایتد در حال حاضر با 3 امتیاز اختلاف نسبت به سیتی در رده دوم جدول قرار دارد. اسکولز معتقد است دیدار این هفته تیمش مقابل آرسنال دشوارتر از دیدار سیتی مقابل تاتنهام بود.
" هر دو تیم پیروز شدند و ما همان جایی هستیم که قبلا بودیم. فکر می کنم ما دیدار دشوارتری داشتیم زیرا بازی های خارج از خانه همیشه دشوارتر است و ما توانستیم از این دیدار به سه امتیاز برسیم.
هنوز سه ماه از فصل باقی مانده و امیدوارم در پایان بتوانیم در جایگاه مناسبی قرار داشته باشیم."
ریو فردیناند در مورد آینده اش نظر داد.
ریو فردیناند در پی خبر هایی که با تازگی از وی منتشر شده است گفت که در تابستان ، با باشگاه سر ماندن یا رفتنم صحبت خواهم کرد . فردیناند 18 ماه از قرار دادش باقی مانده است .
مدافع انگلیسی و ملی پوش باشگاه منچستر یونایتد ، که در چند سال اخیر با آسیب ها و مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده است ، در این فصل جایش رو به جوانان آینده داری مانند فیل جونز و کریس اسمالینگ داده است .
فردیناند ، در شروع هفته ، دیروز نمایش خوبی نسبتا خوبی داشت و در برد 1 بر 0 برابر سوانسی نقش بسزایی را ایفا کرد و نشان داد همان بازیکن اماده سال های قبل بوده است .
سر آکس فرگوسن ، سرمربی شیاطین سرخ هم برای اولین بار اعلام کرد که دیگر ریو فردیناند انتخاب اول من برای قلب دفاع یونایتد نیست و بازیکنانی مثل کریس اسمالینگ ، فیل جونز و نمانیا ویدیچ ، با نمایش خوبی که به اجرا گذاشته اند ، مبارزه سختی برای بازی در ترکیب اصلی آغاز کرده اند
مدافع سابق تیم وست هم ، قراردادش تا زمانی که 35 ساله شود ادامه دارد و میخواهد به مانند دیگر اسطوره های این باشگاه ، قرار دادش را برای 1 سال دیگر تمدید کند .
گاهی اوغات نیز فردیناند گفته است که احتمال دارد اولدترافورد رو ترک کند و از انگلستان خارج شود و به یکی از باشگاه های لیگ MLS بپیوندد ، اما به نظر نمی رسد که یونایتد قبل از اتمام قرار داد فردیناند ، اجازه این انتقال را صادر کند .
خبر بد براي هواداران منچستريونايتد.
به نوشته روزنامه ديلي ميل ناني هافبک منچستريونايتد به علت مصدوميت تا دو هفته از ترکيب تيمش به دور خواهد بود.
روزنامه ديلي ميل انگليس خبر داد که لوئيس ناني هافبک پرتغالي شياطين سرخ که در ديدار اين تيم مقابل آرسنال دچار مصدوميت شد تا دو هفته نميتواند تيمش را همراهي کند.
اين براي نخستين بار نيست که شياطين سرخ در اين فصل يک بازيکن اصلي خود را به خاطر مصدوميت از دست ميدهد. پيش از اين هم بازيکناني همچون فيل جونز، نمانيا ويديچ، ريوفرديناند و توم کليورلي دچار مصدوميت شدند و در حال حاضر دور از ميادين هستند.
ديدار تيمهاي منچستريونايتد و آرسنال در چارچوب هفته بيست و يکم با نتيجه دو بر يک به سود منچستريونايتد به پايان رسيد.
در جدول ردهبندي ليگ برتر منچستريونايتد با 51 امتياز در رده دوم جدول ردهبندي است و در هفته بيست و دوم سهشنبه هفته آينده ميزبان استوک سيتي است.
varzesh3.com
مایک فلان: پاتریس اورا برای بازی در ورزشگاه آنفیلد.
مایک فلان، دستیار رئیس تأکید کرد که پاتریس اورا از بازی کردن در ورزشگاه آنفیلد در روز شنبه هفته آینده در امان نخواهد بود.
تیم منچستر یونایتد در دور چهارم جام حذفی با تیم لیورپول رو به رو خواهد شد و این اولین باریست که رقبای محلی از زمان اتهامات نژاد پرستی لوئیز سوارز به پاتریس اورا که در نهایت به محرومیت مهاجم اروگوئه ای از 8 مسابقه به پایان رسید به مصاف هم میروند. در اوایل این فصل، سر آلکس فرگوسن وین رونی را از خط شروع دیدار با تیم لیورپول خارج کرد، با توجه به واکنشهای منفی نسبت به این مهاجم در شهر خویش، در حالی که در فصل گذشته سر مربی تیم منچستر یونایتد چنین کاری انجام نداد، حتی در مقابل تیم سابق وین رونی، اورتون. با این وجود، به نظر میرسد کاپیتانی پاتریس اورا در غیاب نمانیا ویدیچ همچنان ادامه خواهد داشت.
هنگامی که از مایک فلان در گفتگو با شبکه BBC، در این باره که آیا تیم منچستر یونایتد به خروج پاتریس اورا از این دیدار فکر میکند، وی چنین پاسخ داد: ما چنین چیزی را در نظر نگرفتیم. پاتریس اورا فوتبالیستیست که برای تیم منچستر یونایتد بازی میکند. اگر او مناسب باشد، مانند هر فرد دیگری برای بازی کردن در نظر گرفته میشود. آنچه اتفاق افتاده و می افتد، آنچه گفته شده و گفته خواهد شد. شما در حال حاضر در باره یک مسابقه فوتبال صحبت میکنید و من فکر میکنم جام حذفی بسیار خوب خواهد بود.
تیم منچستر یونایتد سر حال از 2 پیروزی خارج از خانه خود در مقابل تیمهای منچسترسیتی و آرسنال به مصاف تیم لیورپول خواهد رفت، اما از مصدومیت به ستوه آمده است. علاوه بر این، غیبت طولانی مدت نمانیا ویدیچ، دارن فلچر، تام کلورلی، و اشلی یانگ و مایکل اوون و لوئیز نانی که به احتمال زیاد به دلیل مصدومیت پا بیرون هستند، در حالی که انتظار نمیرود ریو فردیناند باز گردد. اخبار خوبی در مورد فیل جونز وجود دارد و مشکل آسیب دیدگی او به سرعت بهبود پیدا کرده است، مصدومیتی که سر آلکس فرگوسن در روز یک شنبه در باره آن گفت که این میتواند برای چند هفته او را در خارج از میادین نگاه دارد. مسلم نیست که فیل جونز برای دیدار روز شنبه مناسب باشد، با این وجود، این میتواند یک جایزه بزرگ برای تیم منچستر یونایتد باشد، با توجه به فورمی که او از زمان انتقال 17 میلیون پوندی خویش از باشگاه بلکبرن راورز در تابستان گذشته نشان داده است.
مایک فلان در ادامه تصریح کرد: ما با آنچه او تا کنون در آن همکاری کرده است شگفت زده هستیم. آنچه ما برای انجام این کار در نظر گرفته بودیم این بود که او نیرو خوبی دارد و او بواسطه این ذره ذره وارد شد. اما او در زمین و در حال اجرا ضربه خورد. بنابراین این خیلی خوب بوده، چرا که از دست دادن فیل جونز مشکل است، حتی اگر تمام بازیکنان ارشد سر آلکس فرگوسن مناسب بودند.
همین موضوع در باره تیم ملی انگلستان نیز صدق میکند، حتی اگر فابیو کاپلو بازیکن متولد شهر کارلی ( Chorley ) را برای حضور در نقش دفاعی مورد علاقه خود انتخاب نکرده باشد.
مایک فلان در خاتمه تصدیق کرد: شما نمیتوانید قطار را از حرکت متوقف کنید. قطعاً فیل جونز در هر پستی جسور و با پشتکار است. چیزی که هست این است که این جوانان ترس ندارند و همه اینان نشانه های جدید برای آنهاست. و هنگامی که شما بی باک هستید، شما مقدار معینی برای اشتباهات و دور شدن از آنان زمان دارید.
روني: هفته هاي دشواري پيش رو داريم.
شياطين سرخ در سه ديدار آينده بايد مقابل استوک، چلسي و ليورپول به ميدان بروند.
وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، امیدوار است تیمش در هفته های پیش رو که دیدارهای حساسی در پیش دارند، نمایش های خوبی ارائه دهد.
شیاطین سرخ در سه دیدار آینده باید مقابل استوک، چلسی و لیورپول به میدان بروند و این ملی پوش انگلیسی مطمئن است که تیمش می تواند تمرکزش را حفظ کند و این هفته های سخت را با امتیازات لازم پشت سر بگذارد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" دیدارهای سختی خواهند بود اما به عنوان یک فوتبالیست، همیهش دوست دارید در چنین دیدارهایی حضور پیدا کنید.
ما می دانیم که کاری باید انجام دهیم. باید در این دیدارها خوب کار کنیم. دغدغه همه بازیکنان این است که به خوبی آماده شوند و بتوانیم به نتایجی که نیاز داریم دست پیدا کنیم."
رونی معتقد است تیمش همیشه در مقطع پایانی نمایش های قدرتمندانه تری ارائه می دهد و مطمئن است که می توانند این فصل هم این روند را ادامه دهند.
" من همیشه احساس می کنم در این مقطع و در آغاز سال جدید می توانیم بهتر کار کنیم زیرا پایان فصل نزدیک می شود و می توانیم درخشش جام قهرمانی را ببینیم. حفظ تمرکز در این مقطع اهمیت زیادی پیدا می کند. سه یا چهار دیدار آینده هیجان انگیز خواهد بود. امیدوارم با نتایج لازم آنها را پشت سر بگذاریم."
شاگردان فرگوسن دیدارهای دشوارشان در لیگ برتر را بعد از دیدار روز شنبه مقابل لیورپول در جام حذفی آغاز خواهند کرد.
اورا، کاپيتان يونايتدها در بازي با ليورپول.
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد در ديدار شنبه مقابل ليورپول در دور چهارم جام حذفي انگليس از "پاتريس اورا"، مدافع فرانسوي خود استفاده خواهد کرد و قصد دارد بازوبند کاپيتاني را نيز به او بدهد.
منچستریونایتد برای نخستین بار پس از توهین نژادپرستانه "لوئیز سوارز" به "پاتریس اورا" که منجر به محرومیت هشت جلسهای مهاجم اروگوئهای لیورپول شد برای دیدار مقابل قرمزها به آنفیلد میرود.
سوارز همچنان در این بازی محروم خواهد بود اما با این حال اورا ممکن است با استقبالی نه چندان مناسب توسط هواداران لیورپول در آنفیلد روبهرو شود. با توجه به اینکه "نمانیا ویدیچ" به دلیل مصدومیت تا پایان فصل غایب خواهد بود اورا کاپیتان یونایتدها در این بازی خواهد بود.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: به نظرم بازیکنی که همیشه در ترکیب تیم جنگیده و حضوری پر رنگ داشته باید بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندد و به نظر من اورا این شرایط را دارد.
وی خاطر نشان کرد: او بازیکن محبوبی است و شخصیت بسیار خوبی هم دارد که این فاکتورها برای کاپیتانی باشگاه بزرگی مثل یونایتد کافی است. امیدوارم اورا بتواند رهبری تیم را زمین مقابل لیورپول برعهده بگیرد.
جی سونگ پارک: اگر تصمیم به بازگشت به تیم ملی داشتم، هیچ وقت خداحافظی نمی کردم.
کاپیتان سابق تیم ملی کره جنوبی قصد برتن کردن مجدد پیراهن تیم ملی کشورش را ندارد.
پارک جی سونگ ستاره خط میانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که قصد بازگشت به اردوی تیم ملی کره جنوبی برای رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 را ندارد
این ستاره 30 ساله، سال گذشته و بعد از اتمام رقابتهای جام ملتهای آسیا که با سومی کره جنوبی به پایان رسید، با فوتبال ملی خداحافظی کرد.
شکست اخیر کره جنوبی مقابل لبنان، شانسهای این تیم آسیای شرقی برای راهیابی به رقابتهای جام جهانی 2014 را با اما و اگرهایی مواجه کرده و دراین میان خیلی ها از پارک جی سونگ خواسته اند تا بار دیگر به تیم ملی بازگردد و در بازی بعدی تیمش که روز 29 فوریه برگزار می شود حضور یابد
البته پارک این پیشنهاد را رد کرده است. پارک جی سونگ به خبرنگاران گفت:« اگر تصمیم به بازگشت داشتم، هیچ وقت خداحافظی نمی کردم. فکر نمی کنم که تیم ملی کره جنوبی برای غلبه بر شرایط سختش به تنها یک بازیکن مثل من نیاز داشته باشد.»
پارک ادامه داد:« انتشار این گزارشها که تیم دربحران است می تواند برروی بازیکنان تاثیر بگذارد ولی اگر بازیکنان، مثل همیشه تمرین کرده و متمرکز بمانند، نتایج خوبی از راه خواهد رسید. تیم ملی کره جنوبی بهتر از کویت است. پس فقط امیدوارم که بازیکنانمان بیش از حد به این بازی فکر نکنند.»
از سوی دیگر تام کلورلی، هم تیمی پارک درمنچستریونایتد به این نکته اشاره کرد که این بازیکن کره ای بعد از سپری کردن حدود 3ماه دوران مصدومیت به دلیل آسیب دیدگی قوزک پایش درآستانه بازگشت به میادین ورزشی است
کلورلی درصفحه توئیترش نوشت:« خوشحالم که پارک در آستانه بازگشت به تمرینات کامل تیم است. بازگشت او چندان دور نیست.»
goal.com