عکس عجیب مارکا: کفش طلای رونالدو در کیف یک بارسایی در کافه ای در مادرید
مرجع خبري رئال مادريد : پیپی استرادا ، خبرنگار مارکا ، یک اتفاق عجیب را ادعا کرده است . او در این روزنامه نوشته است :
شاید اگر با چشمان خودم نمی دیدم ، هرگز باور نمی کردم ، واقعیت این است که یکی از نزدیکانم به من 15 روز پیش زنگ زد و گفت که در کافه ای در اسپانیا با یک اتفاق شگفت انگیز روبرو شده است . او گفت که در حال قهوه نوشیدن بوده که ناگهان مردی را دیده که با جسم عجیبی وارد شده است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ابتدا زیاد برایش قابل توجه نبوده است . این مرد کیفی با آرم بارسلونا را داشته که تا این جایش عجیب نیست . اما خودش با گوشهای خودش ، این مکالمه را شنیده که آن مرد در کیفش ، کفش طلا را داشته است ... نکته عجیب زمانی بود که او گفت :" این کفش طلایی است که قرار است 15 روز دیگر به کریستیانو رونالدو بدهیم . "
او ، این کفش طلا را روی پیشخوان کافه می گذارد ، در نزدیکی قورباغه های سرغ شده . این یک لحظه عجیب و باور نکردنی بوده که شاید فقط بتوان با دیدن عکس این صحنه آن را باور کرد . حضور این کفش طلا در کیفی با آرم بارسلونا در نوع خود شاید حیرت انگیز ترین اتفاق ممکن باشد . این ماجرا خیالی نیست . چه اتفاقی افتاده بوده است ؟ حضور کفش طلا در کافه ای در مرکز شهر مادرید ...