-
اكبر پور: دنيا به آخر نرسيده است
هنوز در كورس قهرماني هستيم.
بازيكن تيم فوتبال تراكتور گفت: باخت با مس دور از انتظار بود و باور نمي كنيم باختيم چون بهتر از حريف بوديم اما هنوز در كورس قهرماني هستيم.
سياوش اكبرپورافزود: ما براي برد به ميدان رفتيم و با توجه به اينكه مس وضعيت خوبي در جدول نداشت توقع رسيدن به اين سه امتياز را داشتيم اما هنوز در شوك باخت به اين تيم هستيم.
وي اضافه كرد: اشتباهات فردي ما مقابل مس بسيار بالابود و همين موضوع باعث شد كه نيمه اول نتوانيم كار خاصي را انجام دهيم.
اكبر پور در خاتمه گفت: اين باخت باعث شد كه از اين به بعد هيچ تيمي را دست كم نگيريم چرا كه همه براي رسيدن به سه امتياز دست به هر كاري مي زنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بوستانی: مس با تاکتیک غیر فوتبالی ما را برد
مس کرمان با ضد فوتبال به این سه امتیاز رسید و آنها نباید از این برد خوشحال باشند.
مربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: مس کرمان با ضد فوتبال به این سه امتیاز رسید و آنها نباید از این برد خوشحال باشند.
کریم بوستانی افزود: بازیکنان ما در نیمه اول فقط دورخود مي چرخيدند و اشتباهات فردی بالایی داشتند به همین علت قلعه نوعی واقعا عصبانی بود.وی اضافه کرد: بعد از زدن گل مس بازی را بست و فقط زیر توپ زد و مدام آنها خود را روی زمین می انداختند.
بوستانی گفت: فوتبال کثیف مس کرمان ثابت کرد در لیگ ما خیلی ها برای 3 امتیاز همه کار می کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
عليزاده: بازي با سپاهان بازي مرگ و زندگي است
شايد سپاهان به دليل اختلاف 6 امتيازي خيالش آسوده باشد ولي ما بيشتر از آنها اهميت اين ديدار را درك ميكنيم
علي عليزاده مهاجم تيم فوتبال تراكتورسازي معتقد است كه اين تيم براي بالابردن شانس قهرماني يا كسب سهميه آسيا بايد تحت هر شرايطي سپاهان را در تبريز شكست دهد.
عليزاده در مورد شكست تراكتور مقابل مس كرمان ميگويد:« ما بازي بدي انجام نداديم و فرصت هايي داشتيم كه متأسفانه تبديل به گل نشد و در نهايت باختيم. اين بازي براي مس كرمان حكم بازي مرگ و زندگي را داشت و اگر ميباختند وارد بحران ميشدند.»
امير قلعه نويي بعد از بازي در مصاحبهاي عنوان كرد كه اگر ميتوانست در اين ديدار 10 بازيكن را بيرون ميكشيد. عليزاده در اين خصوص ميگويد:« من كه در اين ديدار از دقيقه 65 وارد زمين شدم ولي گاهي اوقات بازيكنان هم فراز و نشيبهايي دارند و يك تيم دچار افت ميشود. ما با اين باخت متأسفانه از كورس قهرماني عقب مانديم و حالا كارمان سخت شده است.»
مهاجم تراكتور در پايان حرفهايش تأكيد ميكند:« هنوز 8 هفته تا پايان ليگ باقي مانده و اتفاقات مختلفي خواهد افتاد. بازي بعدي ما مقابل سپاهان كه در تبريز برگزار ميشود بازي مرگ و زندگي است. شايد سپاهان به دليل اختلاف 6 امتيازي خيالش آسوده باشد ولي ما بيشتر از آنها اهميت اين ديدار را درك ميكنيم.»
-
فروش بلیط در بازیهای تراکتور به باشگاه واگذار گردید
باشگاه با شرکت مجری برای بهبود وضع موجود وارد مذاکره شود تا رضایت هواداران جلب شود.
امروز طی جلسه ای در هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی به ریاست نائب رئیس هیئت فوتبال و حضور مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی،نماینده باشگاه شهرداری،نماینده شرکت الکا(مجری بلیط الکترونیک) و تعدادی از کارشناسان فروش بلیط ورزشگاه در بازیهای تیم تراکتورسازی به خود باشگاه واگذار گردید و توافقات لازم صورت پذیرفت.
بر این اساس مقرر شد باشگاه با شرکت مجری برای بهبود وضع موجود وارد مذاکره شود تا رضایت هواداران جلب شود.
-
پس از 10 روز اقامت در تركيه باز مي گرديم
بازيكن تيم تراكتور سازي تبريز اظهار داشت: مسئولان باشگاه زمينه ي برگزاري اردو در تركيه را فراهم كرده اند و تيم عازم اين كشور مي شود.
مصطفي اكرامي گفت: بازيكنان تمرينات را پس از چند روز استراحت از صبح سه شنبه دوم اسفند زير نظر قلعه نوعي سرمربي تيم آغاز كردند و قرار است كه تمرينات در بعد از ظهر نيز پيگيري شود.
وي ادامه داد: تيم به مدت چهار روز در تبريز به تمرين مي پردازد و سپس صبح شنبه ششم اسفند ايران را براي برپايي اردوي آمادگي به مقصد تركيه ترك مي كنيم.
اكرامي تصريح كرد: پس از 10 روز اقامت و انجام 2 بازي تداركاتي در آنتاليا در پانزدهم اسفند ماه براي پيگيري رقابت هاي ليگ به ايران باز مي گرديم و آماده رويارويي و انجام يك بازي پر قدرت و نمايشي با تيم سپاهان اصفهان مي شويم.
بازيكن تيم تراكتورسازي افزود: شرايط و امكانات رفاهي و تمريني كشور تركيه شهر آنتاليا در حد مطلوب و مناسبي است و در تعطيلات نيم فصل نيز در اين كشور اردو برپا كرديم و از اين بابت آشنايي كافي با مكان مورد نظر را داريم .
اكرامي ادامه داد: شرايط تيم بسيار مناسب است و با جذب يازده بازيكن حرفه اي در ليگ يازدهم تيم براي قهرماني بسته شده است و به طور حتم با انجام بازي مان پرقدرت و نمايشي و كسب نتايج مطلوب قهرمان مي شويم.
وي ادامه داد: جعفري مدير عامل باشگاه براي پيشرفت و قهرماني تيم تلاش فراوان را متحمل مي شود و وي به تمام خواسته هاي قلعه نوعيي سرمربي فعلي تيم مبني بر جذب بازيكن و ايجاد زمينه هاي پيشرفت و آرامش عملي كرده است.
اكرامي خاطرنشان كرد: در حال حاضر امكانات لازم و كافي د ر اختيار بازيكنان و كادر فني تيم در جهت قهرماني فراهم است كه اين امر نشان دهنده ي توانايي و قدرت مدير عامل باشگاه است.
بازيكن تيم تراكتورسازي تبريز افزود: آشوبي در تيم مصدوم است كه وي نيز از سه شنبه 2 اسفندماه در تمرينات شركت كرده است و به احتمال فراوان با شروع رقابت ها پس از تعطيلات آشوبي نيز توانايي همراهي تيم را دارد.
-
تراکتوری ها در كمپ blue water
سرپرست تيم تراكتور سازي تبريز گفت: تمرينات بازيكنان از دوم اسفند آغاز مي شود در همين راستا بازيكنان عازم تركيه شده و در كمپ blue water اردوي آمادگي خود را آغاز مي كند.
آذرنيا افزود: بازيكنان در ايام تعطيلي 4-5 روز به استراحت مي پردازند و در روز دوم اسفند تمرينات خود را آغاز مي كنند اين استراحت چند روزه بعد از برگزاري بازي هاي فشرده در ليگ براي بازيكنان بسيار حائز اهميت است.
براي ترين بازيكنانمان در مدت تعطيلات ليگ اردويي را فراهم ديده ايم.
وي افزود: براي برگزاري اين اردو عازم كشور تركيه هستيم و برنامه ها را براي آرامش بازيكنان و بهره گيري از تمرينات خوب تنظيم كرده ايم، در اين راستا اردو در كمپ blue water تركيه برگزار مي شود.
آذرنيا اظهار داشت: در اين اردو به جز ملي پوشان كشورمان و تمام بازيكنان حضور خواهند داشت از برنامه ها و تمرينات بهره مند مي گردند.
وي در خصوص وضعيت باشگاه تراكتورسازي ادامه داد: به جز مشكلات مالي كه در همه ي باشگاه هاي ليگ برتري وجود دارد تراكتور درگير مشكل ديگري نيست كه اين مشكل نيز با تلاش بي نهايت سردار جعفري و هئيت مديره كمتر شده و در مدت زمان كوتاهي حل مي شود.
-
محمد ابراهيمي: بايد مصدوم شوم تا در تيم كروش باشم!
حقم است براي تيم ملي بازي كنم
دو سه فصلي است كه در تركيب تراكتورسازي ميدرخشد. از گوش راست گرفته تا گوش چپ و مهاجم، پستهايي هستند كه محمد ابراهيمي بهترين عملكرد را در آنها ارائه ميدهد. اين درخشش ابراهيمي البته از چشمهاي كارلوس كروش دور مانده. ابراهيمي كه در ليست 37 نفره تيم ملي جا داشت از ليست نهايي خط خورد تا پوشيدن پيراهن تيم ملي باز هم براي او دور از دسترس بماند.
تمرينهاي تراكتورسازي شروع شده، آن هم در پارك. درست است؟
يك روز در ميان به پارك ميرويم تا تمرين كنيم.
چرا پارك؟
براي دويدن، پارك مناسب است. البته يك روز وزنه ميزنيم و يك روز در پارك ميدويم تا بدنهايمان براي بعد از تعطيلات آماده شود.
در ليست 37 نفره تيم ملي بودي اما بدون بازي خط خوردي، دليلش را ميداني؟
اين هم از شانس من است ديگر. حتما ضعيف بودم كه بدون تمرين خط خوردم!
حتما با كنايه ميگويي كه ضعيف بودي ...
خب، واقعا حقم است در تيم ملي بازي كنم. اگر بحث كارشناسها باشد، اگر بحث مردم باشد، اگر بحث آمار بازي در ليگ برتر باشد، همه و همه نشان ميدهند من بايد در تيم ملي باشم. اصلا ميتوانند در مورد مسائل فني من از قلعهنويي سوال كنند اما هرگز چنين اتفاقي رخ نداده.
البته كه ما هم نوشتيم كه حق تو، رحمان احمدي، حامد لك و يكسري از بازيكنان ليگ برتري بود كه به تيم ملي دعوت شويد...
نميدانم چه اتفاقهايي در تيم ملي ميافتد. آدم چطور بايد كار كند كه دعوت شود؟ اول ميشويم همين است، دوم ميشويم همين است، سوم و چهارم هم همينطور. شايد از اين به بعد بايد مصدوم شوم يا اينكه با تيمم دعوا كنم و سه چهار ماه از فوتبال دور باشم كه به تيم ملي دعوت شوم.
اين را درست ميگويي كه فرقي بين تيمهاي بالاي جدول و ساير تيمها در دعوت بازيكنان وجود ندارد ...
شما ببينيد سپاهان چند بازيكن در تيم ملي دارد. يك بازيكن! مگر چنين چيزي ميشود؟ بازيكن با يك بازي خوب دعوت ميشود اما اگر يك بازيكن ديگر 13 بازي خوب انجام دهد و يك بازي 50-50 بازي كند دعوت نميشود. ما گفتيم كروش حرفهاي است و مثل قطبيها نيست اما ديديم از آنها هم ...
تو در تراكتورسازي خيلي درخشيدي اما شايد به سيستم تيم ملي نميخوري كه دعوت نشدي ...
سيستم آقايان 3-3-4 يا 1-3-2-4 است. من هم سمت چپ، هم سمت راست و هم مهاجم و با همين دو سيستم براي تراكتورسازي بازي كردهام. تازه دو پا هستم و طبق آمار جزو بازيكنان تاثيرگذار محسوب ميشوم. اما چرا دعوت نميشوم؟ دليلش چيست؟
اما به ليست 37 نفره دعوت شدي ...
اين ليست كه فرماليته بود. اگر از سري بعد ميخواهند اينطوري ليست بدهند و بدون تمرين خط بزنند اصلا اسمها را نخوانند و بيخودي دل ما را خوش نكنند.
به نظرت اين انتقادها كارساز ميشود؟
نميدانم اما پنج گلر به تيم ملي دعوت شدهاند و سه فوروارد. هر چه ما حرف بزنيم و خودمان را بلند كنيم و بزنيم زمين اتفاقي نميافتد. آنهايي كه بايد دعوت شوند، ميشوند. شخصا اينطور فكر ميكنم كه در ليگ خوب باشي يا بد تاثيري در ليست تيم ملي ندارد.
اين دعوت نشدن باعث نميشود انگيزهات براي ادامه ليگ كم شود؟
هر كسي دوست دارد پيراهن تيم ملي را بپوشد اما مهم اين است كه كسي بازيهاي ليگ را نميبيند. البته من كمانگيزه نميشوم چرا كه مردم تبريز به من انگيزه مضاعفي ميدهند تا در تركيب تراكتورسازي بدرخشم.
فكر كنم اينبار بايد مصدوم باشي تا دعوت شوي ...
خودم هم فكر ميكنم بايد مصدوم شوم تا دعوتم كنند. شايد هم سه چهار ماه بدون تيم باشم دعوت شوم!
فكر ميكني از بازيكنان همپستيات در تيم ملي بهتري؟
بارها گفتهام الگوي من علي كريمي و علي دايي هستند و به اين موضوع افتخار هم ميكنم اما هيچوقت خودم را با كسي مقايسه نميكنم. اگر حقم است بايد باشم و حالا كه نيستم اصلا دليلش را نميدانم. شما همپستيهايم را نگاه كنيد. اگر ملاك اين است كه يك بازي را ببينند و بازيكن به تيم ملي دعوت كنند ديگر تلاشي نكنيم. از تيمهاي ششم هفتم جدولي چندين و چند بازيكن دعوت ميشوند اما از تراكتورسازي يا سپاهان چه؟
پس اف14 تراكتوريها حق خود ميداند در تيم ملي باشد ...
من پيش بازيكنان تيم ملي اف4 هم نيستم چه برسد به اف14! فقط بدانيد هر كسي ميرود تيم ملي زحمت كشيده و تلاش كرده اما اميدوارم آنهايي كه در ليگ چهره هستند و براي تيمشان مهره تاثيرگذاري به حساب ميآيند از چشمها دور نمانند.
-
واکنش جعفری و قلعه نوعی به ماجرای افشین
اینکه از طرف باشگاه ما نماینده ای به خانه ایشان رفته و او را به انصراف از تحصیل ترغیب کرده، داستان سرایی او و مسئولان باشگاه فولاد است که مطمئنا ربطی به باشگاه تراکتورسازی ندارد .
ماجرای آرش افشین و اتفاقی که باعث شد مهاجم جوان و ملی پوش فولاد خوزستان بازی های لیگ را از دست بدهد و به فکر پایان بازی های لیگ یازدهم باشد، هنوز مورد توجه رسانه هاست.
این بازیکن که به دلیل اشتغال به تحصیل و دانشجو بودنش، از نظر قانون مشمول شناخته نمی شد، به دلیل تطمیع مسئولان باشگاه تراکتورسازی و بدون آنکه فولادی ها بویی از قضیه ببرند، ناگهان تصمیم گرفت انصرافش از ادامه تحصیل را تقدیم دانشگاهش کند و با پر کردن دفترچه آماده به خدمت، برای حضور در تبریز و در پی آن سپری کردن دوران خدمتش و البته به جیب زدن یک پول کلان آماده شود اما در آخرین لحظات فولادی ها وارد ماجرا شدند و با ندادن رضایت نامه این بازیکن، باعث شدند او به کل اجازه بازی کردن در لیگ لااقل تا پایان فصل را نداشته باشد.
با این حال در این ماجرا، متهم ردیف اول مسئولان باشگاه تراکتورسازی به نظر می رسند. اما هیچ کدام از آنها هم زیر بار اتهاماتی که نسبت به آنها مطرح شده نمی روند.
جعفری: داستان سرایی او ربطی به ما ندارد!
محمدحسین جعفری، مدیرعامل تیم تبریزی اولین کسی است که راجع به این ماجرا اظهارنظر می کند. او در واکنش به گزارشی که هفته گذشته در «فردانیوز» منتشر شد، می گوید:«متاسفانه این جوی است که مسئولان باشگاه فولاد به وجود آورده اند.
آقای دهکردی (مدیرعامل باشگاه فولاد) هفته گذشته پیش آقای عزیز محمدی بودند و همین حرف های شما را به رئیس سازمان لیگ هم زده بودند. اما من همانجا به آقای محمدی گفتم که ما در ماه های اخیر هیچ صحبتی به آرش افشین نداشته ایم. تقریبا اردیبهشت ماه بود که افشین برای حضور در تیم ما ابراز تمایل کرد و ما هم به او گفتیم که اگر مایل باشد، می تواند به عنوان بازیکن سرباز به تراکتورسازی بیاید. اما از بقیه این ماجرا هیچ خبری ندارم.
اینکه از طرف باشگاه ما نماینده ای به خانه ایشان رفته و او را به انصراف از تحصیل ترغیب کرده، داستان سرایی او و مسئولان باشگاه فولاد است که مطمئنا ربطی به باشگاه تراکتورسازی ندارد. من به آقای دهکردی گفتم و به شما هم می گویم که ما دندان جذب آرش افشین را کندیم و دور انداختیم! این بازیکن برای خودشان!»
قلعه نویی: هیچ وقت با هیچ بازیکنی صحبت نمی کنم
اما امیر قلعه نویی، سرمربی تراکتورسازی هم یکی از کسانی است که می تواند به روشن شدن این ماجرا کمک کند. او به خبرنگار «فردا» می گوید: «درباره ماجرایی که منتشر شده نمی توانم اظهارنظر کنم؛ چون اصلا خبری از آن ندارم. فقط می توانم بگویم که من هیچ وقت خودم با بازیکن صحبت نمی کنم. شما می توانید این ماجرا را از خسرو حیدری بپرسید. او که دیگر در تیم من نیست و الان در استقلال است و رابطه خیلی خوبی هم با سرمربی اش دارد.
زمانی که خسرو به سپاهان آمد، خیلی ها گفتند که من او را از چنگ استقلال بیرون آورده ام. اما از شما خواهش می کنم از خود خسرو بپرسید که آیا امیر قلعه نویی برای رفتن به سپاهان با تو تماس گرفت؟
این را از فابیو جان واریو هم می توانید بپرسید. من کلا برای بازیکن گرفتن، هیچ وقت حرفی با خود بازیکن نمی زنم. درباره ماجرای آرش افشین هم شاید مسئولان باشگاه با او صحبت کرده باشند اما من خبری از این مذاکرات و نحوه آن ندارم.»
مسئولان تراکتورسازی بیشتر از این راجع به این ماجرا صحبت نمی کنند اما در نهایت هرچه که باشد، این اتفاق باعث شد یکی از مهاجمان جوان و ملی پوش به راحتی ادامه فصل را از دست بدهد و کاری هم از دستان هیچ کس برنیاید.
-
هنوز هم می گویم اشتباه ترکی عمدی بود
وارد جنگ قلعه نویی و مظلومی نمی شوم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: معتقدم در این شرایط حساس نباید مشکلات شخصی را وارد فوتبال کرد به همین خاطر وارد جنگ قلعه نویی و مظلومی نمی شوم.
محمد حسین جعفری با اشاره به برد پرگل تراکتور مقابل نفت آبادان اظهار داشت: تیم ما بازی خیلی خوبی مقابل یکی نفت آبادان انجام داد. نفت اگر خوب نبود 4 گل به پرسپولیس نمی زد. فکر می کنم قدرت بچه های ما بود که بیش از آنچه انتظار داشتیم، ظاهر شدند.
وی افزود: روی زمین خیلی خوب بازی کردیم و بردیم اما نمی دانم چرا نفتی ها هدایت شهریاری را اخراج کردند. نمی دانم شاید به خاطر بازی ضعیفش بوده. او بازیکن حرفه ای است و در فوتبال تبریز ریشه دارد. درعالم حرفه ای کم کاری معنی ندارد و کسی حاضر نیست آبروی خود را بفروشد. گل های تراکتور مگر چطور زده شده که شهریاری مقابل آن توپ ها وا داده باشد؟
مدیرعامل تراکتور تصریح کرد: در این بازی داور خیلی خوب کار کرد و دوندگی زیادی داشت. شما اگر می بینید من هنوز هم معتقدم اشتباه ترکی در بازی ما مقابل استقلال عمدی بوده به خاطر این است که اصلا انتظار نداشتیم او 6 اشتباه بزرگ داشته باشد. حتی توجه کنید کمک داوری که تنها چند متر با صحنه خطا فاصله داشت پرچم نزد. مشخص است که داور به کمک می گوید کجا پرچم بزند و کجا نزند. در آن صحنه ترکی به کمکش نگفت پرچم بزند به خاطر این بود که خودش می خواست تصمیم بگیرد.
جعفری در پاسخ به این سئوال که بالاخره کمیته داوران این اشتباه را پذیرفت یا نه؟ گفت: ما در جلسه ای که اعضای کمیته داوران، تاج، سجادی و حتی معاون پارلمانی وزیر ورزش و چند نماینده تبریز حضور داشتند در ساختمان وزارت ورزش بحث جدی انجام دادیم و تاج هم پذیرفت که ترکی اشتباه کرده. آنها مسائل پیش آمده را برعهده گرفتند. من هنوز هم قانع نشدم که آن اشتباه سهوی بوده. اگر اعاده حق نشود این حق برای ما محفوظ است تا پیگیری کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا صحبت های مربیان استقلال علیه قلعه نویی به خاطر برهم زدن تمرکز این مربی است ؟ تاکید کرد: من حرف شما را قبول دارم اما وارد جنگ این دو مربی نمی شوم. اگر از روی قصد هم باشد اصلا کار خوبی نیست. ما دنبال کار خود هستیم و قلعه نویی هم زیرکانه کار خودش را دنبال می کند و وارد این حاشیه ها نمی شود. در این مقطع حساس نیاز نیست مشکلات شخصی را پیش بکشند چون به نفع دو تیم نیست و فقط رسانه ها استفاده می کنند.
جعفری در خصوص بازی با مس گفت: این بازی سختی است . چون مس باخت سنگینی داده، در زمین خود برای برد تلاش می کند اما ما هم با دستان بسته به کرمان نمی رویم و می خواهیم 3 امتیاز را بگیریم. آنها متحول شده اند. هر تیمی دوست دارد با برد به تعطیلات برود . هرچند این تعطیلات به نفع تیم ها نیست و فقط به خاطر تیم ملی مجبوریم مدارا کنیم.
-
تراکتورسازي در ترکيه اردو زد
تيم فوتبال تراکتورسازي از امروز " شنبه " اردوي 9 روزهاي در ترکيه برگزار ميکند.
تراکتورسازی تبریز با حل شدن مشکلات مالی برای برگزاری اردو در ترکیه ساعت ۴ صبح امروز " شنبه " به این کشور رفت.
تراکتورسازی اردوی ۹ روزه ای را در کمپی در ۷۰ کیلومتری آنتالیا برگزار می کند و قرار است سه بازی تدارکاتی در این اردو برگزار کند.
حریفان تراکتورسازی هنوز مشخص نیستند.
منبع :