پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼
بارسا در مقابل فیفا از خود دفاع میکند
سران بارسلونا سه شنبه در زوریخ فرصت دارند تا در مورد قانون شکنی در زمینه خرید بازیکنان زیر 18 سال از خود دفاع کنند.
بارسا در حال حاضر تا یک سال به صورت تعلیقی از خرید بازیکن محکوم است و ندر صورتی که آنها نتوانند که حقانیت خود را به اثبات برسانند، این محرومیت اعمال می شود.
کمیته انضباطی فیفا اعتقاد دارد که این باشگاه از سال 2009 تاکنون بارها در زمینه خرید بازیکنان نوجوان قوانین را نقض کرده است. سران بارسا روز سه شنبه در زوریخ این فرصت را دارند تا از خود دفاع کنند.
مارکز:سوارز بارسا را خطرناک تر از همیشه میکند
رافا مارکز مدافع مکزیکی سابق بارسا که در حال حاضر در تیم لئون گوادالاخارا توپ می زند؛ دیروز تایید کرد که در بازی روز دوشنبه مقابل بارسلونا به میدان خواهد رفت. جام خوان گامپر امسال بین بارسا و لئون روز دوشنبه در نوکمپ برگزار می شود.
مارکز در مصاحبه با تلویزیون بارسا گفت : "از اینکه دوباره در بارسلون هستم خوشحالم. بهترین دوران شخصی و ورزشی ام را در بارسلونا سپری کردم "
وی در مورد تیم فعلی بارسا نیز چنین گفت : " این بارسا تیم کاملی است. با بازیکنانی بسیار با کیفیت. انریکه این توانایی را دارد تا بارسا را دوباره به قهرمانی برساند. سوارس یکی از بهترین مهاجمین حال حاضر دنیاست.او می تواند بارسا را خطرناک تر و قدرتمند تر از گذشته کند "
باشگاه بارسلونای اسپانیا در شرایطی در رقابت سنتی جام خوان گمپر رودرروی باشگاه لئون مکزیک قرار میگیرد که سرمربی این تیم تصمیم دارد از مهاجم محروم و جدید خود در این بازی بهره گیرد. جام دوستانهٔ فوتبال موسوم به خوان گمپر هر ساله در ماه آگوست و پیش از آغاز رقابتهای لالیگا به میزبانی ورزشگاه نیوکمپ برگزار میشود، رقابتی که به افتخار خوان گمپر، یکی از مؤسسان باشگاه بارسلونا نامگذاری شد.
بر اساس این گزارش،این رقابت امشب نیز قرار است میان دو تیم بارسلونا و لئون مکزیک در شرایطی برگزار شود که احتمال حضور لیونل مسی و نیمار، دو ستاره بزرگ بارسا وجود دارد و لوئیز انریکه، سرمربی این تیم بر حضور لوئیز سوارز،مهاجم اروگوئهای و محروم این تیم در این بازی تاکید کرده است.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نیمار البته همچنان با مصدومیت شدیدی که در جام جهانی نصیبش شد دست به گریبان است ولی با این حال امکان بازی وی در رقابت فردا غیرمحتمل نیست. از سوی دیگر لیونل مسی نخستین حضور خود در فوتبال را پس از شرکت در اردوهای آمادهسازی پیشفصل تجربه خواهند کرد.
نیمار در تمرینات تیم بارسلونا به طور کامل و تمام وقت شرکت کرده است و به نظر میرسد مشکل چندانی برای حضور در این بازی و بازیهای دیگر تیم خود ندارد. البته ممکن است وی نتواند تمام 90 دقیقه را در بازی فردا به میدان برود، اما از حضور خود در میدان که احتمالا یک نیمه خواهد بود، اطمینان کامل دارد.
این گزارش در ادامه میافزاید: درباره لیونل مسی نیز باید گفت که او پس از پایان رقابتهای جام جهانی به طور کامل استراحت کرده است و اکنون نیز شانس این را دارد که پیش از آغاز رقابتهای لیگ اسپانیا در هفته آینده، در بازی فردا برای تیم بارسلونا به میدان برود. اما در عین حال به نظر میرسد این بازی برای لوئیز سوارز نیز به فرصت خوبی برای هنرنمایی تبدیل شود و او بتواند نخستین حضور خود در میادین را پس از اعمال محرومیت فیفا تجربه کند. این اتفاق در حالی رخ میدهد که دادگاه داوری ورزش اخیرا حکم فیفا مبنی بر محرومیت کامل سوارز از تمامی فعالیتهای فوتبالی و تمرینی را کاهش و به وی اجازه شرکت در تمرینات تیمی و حضور در مسابقات دوستانه را داده است.
به همین دلیل سوارز امکان حضور در بازی فردا در چارچوب جام گمپر را دارد. در واقع به نظر میرسد این آخرین شانس لوئیز انریکه برای شناخت ترکیب اصلی تیمش برای حضور در رقابتهای فصل پیش رو است و البته وی ممکن است در این بازی دستکم در نیمه اول تیم پرقدرتی را به میدان بفرستد.
در این بازی احتمالا سرخیو بوسکتس مرکز ثقل خط میانی تیم خواهد بود و آندرس اینیستا و ایوان راکیتیچ به عنوان دو بال کناری مشکلات بسیاری را برای تیم مکزیکی ایجاد خواهند کرد. ژاوی نیز در این بازی نقش مهم خود را ایفا خواهد کرد و برای این بازی آماده خواهد بود.
جرمی ماتیو و ژرارد پیکه نیز دو بازیکن مرکزی خط دفاعی بارسا خواهند بود، در حالی که یوردی آلبا و دنی آولس نیز به عنوان دو مدافع کناری در بازی حضور خواهند داشت.
باید در این بازی منتظر ماند و دید که لوئیز انریکه برای استفاده از سیستم 3-2-3-2 و یا سیستم 4-3-3 تا چه حد شجاعت دارد. این در شرایطی است که رافائل مارکز، مدافع برجسته سالهای گذشته بارسلونا در این بازی وداعی باشکوه با تیم خود و ورزشگاه نیوکمپ خواهد داشت.
انریکه:هواداران بارسا نگران نباشند؛کاری میکنیم همه ب ما افتخار کنند
از اینکه بار دیگر به این باشگاه فوق العاده بازگشته ام احساس غرور می کنم.تا کنون دو مقطع در بارسا حضور داشته ام و این سومین بار است.
لوئیس انریکه مربی بارسلونا امروز در مراسم معرفی بازیکنان جدید بارسا در مراسم جام خوان گامپر، مورد تشویق شدید دوستداران بارسا قرار گرفت.
روبروی او 8 خرید جدید بارسا : سوارس،براوو،تراشتیگن،راکی تیچ،فرمالن،متئو،رافینیا و ماسیپ حضور داشتند.
انریکه در این مراسم گفت:" بسیار خوشحالم و از اینکه بار دیگر به این باشگاه فوق العاده بازگشته ام احساس غرور می کنم.تا کنون دو مقطع در بارسا حضور داشته ام و این سومین بار است.
دوران بازیگری ام را مطمئنا فراموش نکرده اید و در مقطع دوم حضورم ، مربی تیم دوم باشگاه بودم. هدف من این است که در پایان فصل، همه شما به ما افتخار کنید و احساس برنده بودن را به شما بار دیگر منتقل کنیم.
با جذب این بازیکنان با استعداد، به شما می گویم که جای هیچ نگرانی نیست چرا که بارسا به خوبی تقویت شده و فصل خوبی در انتظار ماست.هیچ کاری آسان نیست و مطمئنا فصلی طولانی و دشوار پیش روی ماست. برای این چالش بزرگ، همه ما هیجان زده ایم "
در پایان صحبت های انریکه، سرود بارسا نواخته شد و هواداران یک صدا با فریاد های "لوچو، لوچو" انریکه را تشویق کردند.
گزارش تصویری
بارسا در این بازی با درخشش بازیکنان خود ، 6 - 0 بازی را برد . گزارش تصویری در ادامه ...
یک شباهت بزرگ بین کرویف و لوییز سوارز
موقعیت کنونی سوارس بسیار شبیه به موقعیت "یوهان کرویف" در سال 1973 است.
لوئیس سوارس خرید جنجالی بارسا، به علت محرومیت از جانب فیفا، حداقل تا 26 اکتبر نمی تواند بارسلونا را در بازی های رسمی همراهی کند.
با این وجود او با کاهش محرومیتش، اجازه حضور در تمرینات و بازی های دوستانه بارسا را پیدا کرد و امشب در مقابل لئون در جام خوان گامپر نیز به میدان خواهد رفت.
اما موقعیت کنونی سوارس بسیار شبیه به موقعیت "یوهان کرویف" در سال 1973 است.کرویف اسطوره بارسا پس از کشمکش ها و مذاکراتی طولانی با آژاکس، در 23 آگوست(یک روز پس از جام خوان گامپر) سال 1973 به بارسلونا پیوست. با این وجود او نیز تا ماه اکتبر نتوانست برای بارسا به میدان برود.
اما علت بازی نکردن کرویف تفاوتی اساسی با سوارس داشت. فدراسیون فوتبال هلند بنا به دلایلی مجوز بازی این بازیکن را در بارسا صادر نمی کرد.
سرانجام با تلاش مسئولین بارسا، کرویف توانست در 28 اکتبر همان سال مقابل گرانادا اولین بازی خود برای کاتالانها را انجام دهد. مسابقه ای تاریخی که این ستاره هلندی 2 گل از 4 گل بارسا را به ثمر رساند.آن هم در اولین مسابقه رسمی خود برای این تیم.
کرویف نیز همچون سوارس پیش از اولین بازی رسمی اش، در بازی های دوستانه بارسا شرکت کرده بود. بارسلونا برای آماده نگاه داشتن کرویف در آن سال، در ماه های سپتامبر و اکتبر، بازی های دوستانه ای را ترتیب داد. با این وجود به نظر نمی رسد که در این دوران، بارسا بتواند حرکت مشابهی به نسبت سال 1973 برای آماده نگاه داشتن سوارس انجام دهد.
لازم به ذکر است که انتقال کرویف به بارسا (1میلیون دلار) در آن فصل، گران ترین خرید تاریخ باشگاه های اروپایی به حساب می آمد.
بارسا تا سال 2016 از خريد بازيکن محروم شد
فيفا دفاعيه تيم فوتبال بارسلونا را نپذيرفت و اين باشگاه يک سال از خريد بازيکن محروم شد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا به خاطر تخلفات گسترده در زمینه خرید بازیکنان نوجوان، بر اساس حکم فیفا تا فصل نقل و انتقالات زمستانی سال 2016 حق خرید بازیکن نخواهد داشت.
کاتالان ها امروز در مقر فیفا سعی کردند که در مقابل این پرونده از خود دفاع کنند اما به توفیقی دست نیافتند و پس از پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی 2014 تا یک سال حق خرید بازیکن نخواهند داشت. بدین ترتیب آنها نه در زمستان و نه در تابستان آینده حق خرید بازیکن نخواهند داشت.
بارسا به دلیل رعایت نکردن قوانین در زمینه خرید بازیکنان نوجوان با این تنبیه مواجه شده است. در ابتدا این محرومیت برای تابستان 2014 اعمال شده بود اما پس از درخواست فرجام خواهی بارسا این محرومیت به حالت تعلیقی درآمد و حالا دوباره توسط فیفا به صورت رسمی تائید شده است.
|
زوبی زارتا:آلوز در بارسا میماند
زوبی زارتا مدیر اجرایی بارسلونا می گوید این باشگاه به بازیکنی مانند آلوز احتیاج دارد. وی در این خصوص گفت: آلوز بازیکن بارسلونا است او بازیکن فوق العاده است و اردوهای پیش از به خوبی تمرین کرده است.
زوبی زارتا در ادامه افزود: هنوز فصل نقل وانتقالات پایان نرسیده است ما تلاش خواهیم کرد گزینه های دیگری را نیز جذب کنیم.
ماسکرانو:مسی همیشه مظلوم است
ستاره آرژانتینی بارسلونا معتقد است که اگر مسی نبود هرگز آلبی سلسته به فینال جام جهانی نمی رسید. او به حمایت از مسی پرداخت و گفت که انتقادهایی که از او می شود منطقی نیست.
خاویر ماسکرانو مدافع آرژانتینی بارسلونا در نشستی خبری درباره موضوعات زیادی صحبت کرد. او معتقد است که مسی همواره مظلوم واقع می شود و اگر بازیهای خوب او نبود تیم ملی فوتبال آرژانتین هرگز نمی توانست به فینال جام جهانی صعود کند.
" انتقادهایی که از مسی می شود عادلانه نیست. تیم ملی فوتبال آرژانتین با بازیهای خوب مسی بود که به فینال جام جهانی صعود کرد. او مظلوم واقع می شود و اصلا شایسته این همه انتقاد نیست. مسی به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی انتخاب شد و با شایستگی چنین افتخاری را به دست آورد. طبیعتا کسب عنوان بهترین بازیکن پس از ناکامی در فینال نمی تواند مسی را راضی کند. چرا این همه از مسی انتقاد می شود و بسیاری با سخنان خود او را ناراحت می کنند؟ این برای من بسیار عجیب است. در آرژانتین مردم به این توجه نمی کنند که ما چه عملکردی در تیم باشگاهی خود داریم. آنها فقط به بازی ما در تیم ملی توجه می کنند. ما در جام جهانی بازیهای خوبی را به نمایش گذاشتیم و بر این باورم که مردم آرژانتین به ما افتخار کردند. آنها به خوبی می دانند که اگر مسی نبود ما به فینال راه نمی یافتیم. مسی مثل همیشه انگیزه بسیار زیادی برای شروع فصل دارد
ماسکرانو در این نشست خبری درباره موضوعات زیادی صحبت کرد که در ادامه می خوانید.
"خوشبختانه فصل آماده سازی خوبی را پشت سرگذاشتیم. بعد از جام جهانی در لحظات بسیار سختی قرار گرفتم. شکست در فینال اصلا نمی تواند اتفاق خوبی باشد اما من می خواهم این لحظات را فراموش کنم. شکست در فینال اندوهی است که همواره در قلب من باقی خواهد ماند اما زندگی ادامه دارد و من می خواهم دوباره تلاش کنم تا به افتخارات جدیدی دست یابم. الان تمام تمرکزم روی بارسلونا است. امیدوارم که فصل خوبی با این تیم داشته باشم"
مقایسه خراردو مارتینو با لوئیس انریکه
" من به همه مربیان احترام می گذارم. نمی توانم هیچ مربی را با مربی دیگر مقایسه کنم. هر مربی سیستم و روش کار کار خود را دارد. ما الان با انریکه کار می کنیم و باید تمام دستورات او را در زمین پیاده کنیم. تاتا مارتینو هم مربی بزرگی است و من خوشحالم که او هدایت تیم ملی فوتبال آرژانتین را برعهده گرفت. مارتینو به تنهایی عامل ناکامی بارسلونا در فصل قبل نبود بلکه ما بازیکنان هم مقصر هستیم. همه باشگاه مقصر این ناکامی هستند چرا که ما یک خانواده هستیم. هرگاه پیروز شویم همه پیروز می شوند و هر گاه ناکام باشیم همه عامل آن هستند. باید خودمان را به خاطر نمایش ضعیف در فصل قبل سرزنش کنیم.
* توصیه به بازیکنان جوان
"بازیکنان جوان باید در درجه نخست صبر داشته باشند چرا که همه چیز یک شبه به دست نمی آید. آنها باید از فرصتی که به آنها داده می شود نهایت استفاده را ببرند و همواره در حال تلاش و کار کردن باشند. همه چیز به خود آنها بستگی دارد.
*منیر الحدادی
" منیر در فصل جابجایی همه ما را شگفت زده کرد. او هر چند سن و سال کمی دارد اما پخته و باتجربه نشان می دهد. او باید تلاش کند چرا که بازیکن بااستعدادی است و آینده خوبی در انتظارش است.
* لوئیس سوآرس
" همه می دانند که او بازیکن بزرگی است. سوآرس هم مانند من از آمریکای لاتین است. ما مشترکات زیادی با هم داریم و عاشق سبک بازی او هستم.
* جرمی ماتئو
" ماتئو همه فاکتورهای یک مدافع خوب را دارد. با او دفاع بارسلونا تقویت خواهد شد و دیگر مشکلات فصل قبل را نخواهیم داشت.
* جدایی والدس
" والدس بهترین دروازبان تاریخ بارسلونا است. او تصمیم گرفت که از تیم جدا شود و همه ما باید الان از دروازبان جدید حمایت کنیم.
* بارسلونا
" من خودم را مدیون باشگاه بارسلونا می دانم. آنها برای من در این چند سال حضورم کارهای زیادی انجام داده اند. خوشحالم که کادر فنی بارسلونا دوباره به من اعتماد کرد. باید با بازیهای خوب خود جواب اعتماد آنها را بدهم. رقابت های لیگا در پیش است باید نهایت تلاش خود را بکنیم تا عنوان قهرمانی را به دست آوریم. الان رقابت بسیار سخت شده است و کسب عنوان قهرمانی آسان نیست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خط حمله ی بارسلونا آرزوی هر مربی
بارسلونا فصل جدید لالیگا را با هدایت انریکه در حالی آغاز خواهد کرد که در خط حمله ستاره ای به نام سوارز به این تیم اضافه شده است. خط حمله بارسلونا در طول تاریخ با داشتن ستاره های بزرگی چون رونالدو، روماریو، اتوئو، رونالدینهو، تیری آنری و لیونل مسی همیشه جزو خطرناک ترین خطوط حمله اروپا بوده است. آنها سال پیش مسی، سانچز، پدرو و نیمار را در خط حمله خود داشتند که نبود یک گلزن قهار در کنارشان به شدت احساس می شد.
خرید پر سر و صدای لوئیز سوارز، بارسلونا را در خط حمله صاحب مهاجمی با شم گلزنی بالا کرد. سوارز اوروگوئه ای که فصل قبل کارنامه درخشانی در لیورپول داشت، امسال باید در نیوکمپ وارث بزرگانی باشد که در بالا به آنها اشاره شد. با خصوصیاتی که سوارز دارد می توان خط حمله بارسا را در فصل جاری از حیث آمار گلزنی، در شرایط بسیار مطلوبی پیش بینی کرد.
خط حمله آبی و اناری ها با حضور مسی، نیمار و سوارز پر ستاره تر از فصل پیش خواهد بود و کارایی آن هم به مراتب بالاتر خواهد بود. با توجه به آمار گلزنی بالایی که لیونل مسی در فصل های گذشته از خود بر جای گذاشته است، این انتظار می رود وی در کنار سوارز خط حمله ای آتشین برای بارسلونا بسازد.
فاکتورهای مهمی که یک تیم باید در خط حمله آنها را دارا باشد تا بتواند آمار گلزنی خوبی داشته باشد عبارتند از: تکنیک، سرعت و شم بالای گلزنی که سه مهاجم بارسا تلفیقی از این سه ویژگی را در تیم ایجاد می کنند. تکنیک بالای نیمار در کنار سرعت و تکنیک مسی، شم بالای گلزنی سوارز را کم داشت که امسال با حضور وی خط حمله کاتالان ها را به یک خط حمله کامل مبدل ساخته است.
فروش هوشمندانه سانچز به آرسنال و حفظ پدرو در نیوکمپ از دیگر سیاست های مناسب بارسلونا در راستای تقویت خط حمله این تیم بود. آنها می توانند در کنار سوارز، پدرو را نیز داشته باشند که قابلیت های خوبی در خط حمله دارد. با توجه به دوران محرومیت تقریباٌ طولانی سوارز، بارسلونا در اوایل فصل از داشتن وی محروم خواهد بود و این می تواند اهمیت داشتن پدرو را بیش از پیش نشان دهد.
با تفاسیر بالا می توان امسال را فصلی همراه با بازی های زیبا و پر گل برای بارسلونا تصور کرد. البته نباید این نکته را فراموش کنیم که هنوز عیار سرمربی جدید آبی و اناری ها مشخص نشده است ولی به هر حال داشتن مسی، نیمار و سوارز در یک تیم آرزوی هر سرمربی می تواند باشد و انریکه در اولین فصل حضور خود در بارسا این شانس را دارد که با بهترین خط حمله ممکن به مصاف حریفان برود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]