پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
توني کروس: رئال از بايرن بهتر است
هافبک آلماني جديد رئال مادريد به تمجيد از تيم جديدش پرداخت و آن را بهتر از بايرن توصيف کرد.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
توني کروس هافبک آلماني بايرنمونيخ از فصل جديد پيراهن رئال مادريد را به تن خواهد کرد. اين ستاره آلماني که هفته گذشته قهرماني در جام جهاني را با تيم ملي آلمان دست آورد قرار است در رئالمادريد پيراهن شماره 8 را به تن کند؛ پيراهني که سالها بر تن کاکاي برزيلي بود.
به نقل از ايسنا، توني کروس پس از پيوستن به رئالمادريد گفت: از پيوستن به رئال مادريد خيلي خوشحالم. به نظرم رئال برترين تيم جهان است و يک پله از بايرن بالاتر است. به همين خاطر بايد خوشحال باشم که به اين تيم بزرگ پيوستم. البته از تيم سابقم تشکر ميکنم. دوران خيلي خوبي را در بايرن مونيخ سپري کردم. از 16 سالگي که به بايرنمونيخ پيوستم هر روز برايم افتخار بود که عضو چنين تيم بزرگي هستم اما براي پيشرفت فوتباليام بايد اين تصميم را ميگرفتم و به رئال ميپيوستم. ميخواهم بهترين بازيهايم را در تيم رئال نشان دهم. در روزي که به مادريد آمدم با جو فوقالعادهاي روبرو شدم. آنچلوتي نيز برخورد گرمي با من داشت و بقيه اعضاي کادر فني نيز قهرماني در جام جهاني را به من تبريک گفتند.
هافبک آلماني رئال ماديد ادامه داد: در بايرن مونيخ و تيم ملي آلمان موفقيتهاي زيادي کسب کردم. خوشبخت بودم که در کنار بازيکنان بزرگي چون آرين روبن، مانوئل نوير، توماس مولر و فيليپ لام بازي کنم. اکنون نيز در رئال با بازيکنان بزرگ زيادي هم تيمي خواهم بود و از اين نکته خيلي خوشحالم.
کروس در ادامه داد: ميخواهم در رئال مادريد پيشرفت کنم. آرزوهاي فوتبالي زيادي دارم و ميخواهم در رئال به آن برسم.
کروس در بايرنموينخ با پپ گوآرديولا به مشکل برخورد و خيليها اين مربي را دليل جدايي کروس از بايرن ميدانند. اين بازيکن آلماني اما نظر ديگري دارد. او با تمجيد از پپ گوآردويلا، او را مربي صاحب سبکي خواند و گفت: پپ مربي بسيار خوبي است. من با مربيهاي زيادي کار کردم اما بايد بگويم که گوارديولا مربي بسيار متفاوتي است و من اصلا هيچ مشکلي با او ندارم. زير نظر گوارديولا موفق شدم به سطح بالايي از بازي برسم و بايد از او تشکر کنم که فرصت داد تا بتوانم خودم را در بايرنمونيخ به خوبي نشان دهم. هيچ مشکلي با ماتياس سامر و گوآرديولا ندارم و از هر دوي آنها تشکر مي کنم.
توني کروس با قراردادي 6 ساله به تيم رئال مادريد پيوسته است. اين بازيکن آلماني در پايان نشست خبري خود ابراز اميدواري کرد بتواند در اين تيم به افتخارات زيادي دست يابد.
|
آلوارو موراتا به يوونتوس پيوست
مهاجم جوان تيم رئالمادريد با امضاي قراردادي چهار ساله به عضويت يوونتوس درآمد.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
آلوارو موراتا مهاجم جوان اسپانيايي رئالمادريد فصل گذشته هر زمان که به ميدان آمد توانست براي تيمش مفيد باشد اما حضور مهاجمان ديگر در تيم مادريدي باعث شد تا موراتا جايگاهش را در تيم رئالمادريد از دست بدهد.
آلوارو موراتا اسپانيايي با امضاي قراردادي چهارساله به عضويت يوونتوس ايتاليا درامد تا شاگرد ماسيميليانو آلگري در اين تيم شود.
موراتا پس از ورود به تورين گفت: خيلي خوشحالم که اين ماجراجويي جديد را آغاز مي کنم. به زودي بايد تست هاي پزشکي را پشت سر بگذارم . از اينکه به تيم بزرگي چون يوونتوس پيوستم بي اندازه خوشحال هستم.
موراتا فصل گذشته 23 بار در رقابت هاي لاليگا به ميدان رفت و 8 گل به ثمر رساند.
|
ناپولي در آستانه عقد قرارداد با کرامر
رافائل بنيتس در نظر دارد هافبک مليپوش تيم بايرلورکوزن آلمان را که در فينال جام جهاني 2014 بازي کرد به خدمت بگيرد.
|
|
|
رسانههاي ايتاليايي از نزديک شدن تيم فوتبال ناپولي به عقد قراردادي 12 ميليون پوندي با کريستوف کرامر، هافبک تيم بايرلورکوزن خبر دادهاند.
به گزارش 2 نشريه ماتينو و توتواسپورت، ناپولي قصد دارد هافبک 23 ساله لورکوزن را که در فينال جام جهاني 2014 بدشانسي آورد و به خاطر مصدوميت از ميدان خارج شد از چنگ بورسيا مونشن گلادباخ در آورد. مونشن گلادباخ تابستان سال گذشته کرامر را به مدت 2 فصل از لورکوزن قرض گرفت.
پيشنهاد اوليه ناپولي براي خريد کرامر 8 ميليون يورو بود که مورد موافقت تيم آلمان واقع نشد اما اين پيشنهاد حالا 2 ميليون ديگر افزايش داشته است که به همراه پاداش و ساير مزايا به 12 ميليون يورو ميرسد.
گفته ميشود که ناپولي ممکن است به عنوان بخشي از رقم خريد کرامر، بلريم ژمايلي يا والون بهرامي را به لورکوزن بدهد.
|
کارلوس بلانکو به یوونتوس رسید
اختصاصی / کارلوس بلانکو بازیکن 18 ساله ی بارسلونا ب با پایان قراردادش با بارسلونا به صورت رایگان به یوونتوس پیوست . به گزارش ( مارکا فوتبول ) این بازیکن با بارسلونا به توافق نرسید و پس از لغو قراردادش به صورت رایگان راهی یوونتوس شد .
او 8 فصل در بارسلونا بود . او در پست مدافع مرکزی بازی میکرد . در زیر میتوانید عکس او را ببینید که پیراهن یوونتوس را بر تن کرده است .
دنی آلوز دوست دارد در بارسلونا بماند،لوئیس انریکه با او صحبت خواهد کرد.
در حال حاضر دنی آلوز به بارسلونا سفر کرده و به همراه خانواده اش در تعطیلات به سر می برد. او می داند که فعلا هیچ چیز بین بارسا و پی اس جی وجود ندارد آلوز دوست دارد در بارسلونا بماند و لوئیز انریکه مارتینز قبل از هر تصمیمی قصد دارد با بازیکن برزیلی صحبت کند.
با توجه به گزارش الموندو، زوبی زارتا و باشگاه شایعات مبنی بر جایگزین کردن بازیکن دیگر به جای آلوز را رد می کنند، اما از سوی دیگر شکی نیست که آلوز نگران آینده اش است و دوست ندارد نیوکمپ را ترک کند.
دیگو دلاواله:کواردادو اگر تمایلی ب ماندن ندارد میتواند برود...
دیگو دلا واله، مالک باشگاه فیورنتینا، گفته است که خوان کوادرادو، یکی از اهداف بارسلونا در نقل و انتقلات در صورتی که تمایلی به ماندن در فلورانس نداشته باشد، می تواند جدا شود. Mundo Deportivo یک مصاحبه رادیویی از دلا واله منتشر کرده است که در آن او تأکید می کند که کوادرادو به آن مرحله نرسیده است (نارضایتی از وضعیت حضور در باشگاه).
دلا واله گفت: "ما به کار خود بازخواهیم گشت و خواهیم دید که آیا او تمایلی به ادامه حضور در فلورانس دارد یا نه، و آیا واقعاً می خواهد با ما بماند یا خیر. ما برای حل این موضوع رو در رو با خود بازیکن صحبت خواهیم کرد.
این موضوع پیچیده شده است اما غیر ممکن نیست. ما حداکثر تلاش خود را خواهیم کرد و فداکاری زیادی خواهیم داشت اما اگر او دیگر انگیزه ای برای ماندن نداشته باشد، ما باید این را در نظر بگیریم. اما در حال حاضر او چنین احساسی ندارد."
پیشنهاد بارسلون ب جیمز رودریگز شایعه بوده،بارسلون هیچوقت ب دنبال این بازیکن نبوده!
پس از آن که جیمز رودریگز، بازی های درخشانی را در جام جهانی به همراه تیم ملی کلمبیا به نمایش گذاشت، تیم های متعددی خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن شدند.
او فصل گذشته از پورتو به موناکو منتقل شده بود. جیمز چندین بار به طور شفاهی اعلام کرده بود که بیشتر به رئال مادرید علاقه دارد و مایل است به سانتیاوگو برنابئو منتقل شود.
حال با توجه به گزارش الموندو دپورتیوو، بر خلاف آن چه که در گذشته اعلام شده بود، باشگاه بارسلونا تضمین می دهد که هیچ گاه به دنبال جیمز رودریگز نبوده است، چه در سال گذشته که در پورتو بود و چه در این تابستان که در موناکو حضور داشته است.
مشکلاتی ک مهاجم جدید بارسا در این باشگاه خواهد داشت
لوئیس انریکه بالاتر از سوبی سارتا مسئول شماره یک آمدن لوئیس سوارز به بارسلونا است. تصمیم قاطع و اراده قوی انریکه که البته با تصویب مدیر ورزشی بارسا توام شد باعث این شد تا مهاجمی که مدتها زیر نظر سران مادریدی قرار داشت در چرخشی 180درجه ای سر از بارسلونا در بیاورد.
در واقع انریکه به محض رسمی شدن مربیگریش در بارسا از بارتومئو خواسته بود تا هر طور که شده زمینه انتقال این مهاجم جنجالی اروگوئه ای را به بارسا فراهم کند. کار دشواری که البته با رخ دادن یکسری اتفاقات غیر قابل پیش بینی به سرانجام رسید.
گفتگوهای طولانی مدت انریکه با سران بارسا بود که باعث شد تا در مقطعی که به دلیل جنجال رخ داده توسط این بازیکن در دیدار مقابل ایتالیا، آنها از خرید این بازیکن ناامید شده بودند، بار دیگر به ادامه مذاکرات با سوارز ترغیب شوند.
سوارز 4 ماه از سوی فیفا محروم شد و پس از ورود به شهر بارسلون متوجه شد که حتی حق معارفه در حضور هواداران بارسا نیز از وی سلب شده است.
او روز چهارشنبه به تنهایی به باشگاه رفت و قرارداد رسمی خود با کاتالان ها را امضا کرد. اما یک روز قبلش یعنی روز سه شنبه در ملاقاتی حضوری با انریکه با وی گفتگویی چند ساعته و طولانی مدت داشت و در مورد مسائل مختلفی با یکدیگر صحبت کردند.
انریکه روی عطش گلزنی همیشگی سوارز، بازی خوانی عالیش و فشاری که بدون توپ به مدافعین وارد می کند حساب ویژه ای باز کرده است. اما مهمترین مساله مورد بحث در این ملاقات پستی بود که قرار است سوارس در بارسلونا بازی کند.
ابهامی که بازیکن با آن روبرو بود و طبق اطلاعات دریافتی؛ انریکه به سوارز گفته است که در یکی از دو گوش راست یا چپ در فاز تهاجمی از او بازی خواهد گرفت، با داشتن آزادی کامل و بدون اینکه استعداد های ویژه این بازیکن هرز برود.
اما مشکل بزرگ انریکه اینجاست که مهاجم جدیدش تا اواخر اکتبر حق تمرین با بارسلونا را نخواهد داشت و او قادر نیست که در تمرینات گروهی و در بازی های درون تیمی، مدل بازی خود با سوارز را تمرین کند.
به همین دلیل است که مسئولان بارسا با وکلای فدراسیون فوتبال اروگوئه در حال تنظیم یک درخواست تجدید نظر برای کم کردن میزان محرومیت سوارز یا حداقل گرفتن اجازه حضور این بازیکن در تمرینات هستند.این مساله نیز یکی از موراد مورد بحث انریکه و سوارز بود.
امروز همچنین در خبرها داشتیم که کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی نیز به حکم صادره علیه سوارز اعتراض کرده و آن را اغراق آمیز خوانده است.
با همه این اوصاف انریکه از اینکه سوارز را در تیم خودش می بیند بسیار خوشحال و راضی است. گفتگو ها بین این دو نفر بسیار مثبت بود و به نظر می رسدکه باید منتظر روزهای خوش این دو لوئیس در بارسلونای جدید و متحول شده باشیم.
مورینیو:فابرگاس از همان اول می خواست ب چلسی اضافه شود
سرمربی چلسی با تمجید از عملکرد مسئولان این باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی عنوان کرد سسک فابرگاس از همان روز نخست میخواست به چلسی اضافه شود.
سسک فابرگاس هافبک سابق تیم بارسلونا اولین بازیکنی بود که این فصل چلسی توانست به خدمت بگیرد. این بازیکن 26 ساله که مدتها در تیم آرسنال بازی میکرد ترجیح داد تا فوتبالش را در تیم رقیب توپچیها یعنی چلسی ادامه دهد.
ژوزه مورینیو درباره تصمیم هافبک جدید تیمش گفت: فابرگاس از همان اول میخواست به آرسنال بپیوندد. من 20 دقیقه با او تلفنی صحبت کردم و متوجه شدم که انگیزه زیادی دارد تا به چلسی ملحق شود. همان طور که میدانید آرسنال معمولا در زمان نقل و انتقالات تلاش زیادی برای جذب گزینههای دیگر تیمها میکند اما فکر میکنم آرسنال اصلا مد نظر فابرگاس نبود. فابرگاس بازیکنی است که خیلی به درد ما میخورد و مطمئنم چلسی باعث خواهد شد تا او بار دیگر ارزشهای را در جزیره نشان دهد.
چلسی در زمان نقل و انتقالات تابستانی موفق شد سه بازیکن را به خدمت بگیرد. دیگو کاستا مهاجم اسپانیایی تیم اتلتیکو مادرید، فیلیپه لوئیس مدافع چپ برزیلی اتلتیکو مادرید و سسک فابرگاس هافبک بارسلونا سه بازیکنی بودند که به جمع بازیکنان آقای خاص به چلسی اضافه شدند. در حالی که یک ماه تا پایان نقل و انتقالات تابستانی زمان باقی است، ژوزه مورینیو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پایان رسید. او با تمجید از مسئولان باشگاه چلسی گفت: باید بگویم که عملکرد باشگاه در زمان نقل و انتقالات تابستانی بسیار خوب بود. کار ما در نقل و انتقالات تابستانی با خرید فلیپه لوئیس به پایان رسید. باید از مسئولان باشگاه تشکر کنم چرا که هنوز یک ماه تا پایان نقل و انتقالات باقی مانده اما باشگاه توانست به تمام اهدافش برسد. دیگر بازیکنی به جمع چلسی اضافه نمیشود. از همان ابتدا به دنبال این سه بازیکن بودیم و توانستیم ظرف 15 روز هر سه بازیکن را به خدمت بگیریم.
براساس گزارش ایسنا، چلسی در حالی سه بازیکن جدید را برای فصل جدید لیگ انگلیس به خدمت گرفت که تیبو کورتووا دروازهبان بلژیکی این تیم که به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید بازی میکرد شب گذشته از هواداران این تیم در صفحه اجتماعی خود در فیسبوک خداحافظی کرد و اعلام کرد به زودی به تیم چلسی اضافه میشود.
رسمی: کاسمیرو به پورتو پیوست
هافبک برزیلی رئال مادرید به پورتو پرتغال پیوست.
به نقل از Goal، باشگاه رئال مادرید تایید کرد که هافبک برزیلی خود را به صورت قرضی برای 1 فصل به پورتو واگذار کرده است. کاسمیرو 22 ساله فصل گذشته از سائوپائولو به رئال پیوسته بود اما فقط در 12 بازی فرصت حضور در میدان را پیدا کرد.
طبق قرارداد پورتو می تواند در پایان فصل آینده قرارداد کاسمیرو را نهایی کند. همچنین بعد از نهایی کردن قرارداد توسط پورتو، گزینه خرید مجدد توسط رئال مادرید فعال می شود.