چه بحثی میکنین شما ها. عبدل امضاتو عوض کن . فک کنم تنها برداشتی که از این عکس نشده تعصب این طرفداره آرسناله. یکم که بگذره برداشت ها از رنگ لباس یارو و دور بازوش هم شروع میشه.
راستی عبدل این که آواتارته الیور جیرود هست؟(حالا خیلی فوتبالیش نکنیا)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه بحثی میکنین شما ها. عبدل امضاتو عوض کن . فک کنم تنها برداشتی که از این عکس نشده تعصب این طرفداره آرسناله. یکم که بگذره برداشت ها از رنگ لباس یارو و دور بازوش هم شروع میشه.
راستی عبدل این که آواتارته الیور جیرود هست؟(حالا خیلی فوتبالیش نکنیا)
ای بابا چرا نالاحت میشی ؟ lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا زدن موهای زائد یه اصله که حتی تو دین هم اومده که همیشه باید نظافت رو رعایت کنید ما هم همین کار رو میکنیم ...
دیگه حرفی نیست ...
جواب اون پست قبلیاتو میگم از کره می خوای زن بگیری؟همین چندوقت پیش جونگمین از ته یون خواستگاری کرد ته یون خیلی محترمانه زدش تو دیوار پس سراغ ته یون نرو خواستی بگیری یونا و هارا و جسیکا و یوری و هیورگی و تیفانی خوبننقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه من میرم انقدر توشون میچرخم یکی خوبش رو انتخاب میکنم از این هنر پیشه ها و مشهور ها نمیخوام !!!:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه حالا بیا هنرپیشه و مشهور بخواهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مردک صدا دخترونه مو فکلی.بدون مو زائد سفید قد کوتاه سوسول:death:
احمد توی آواتارت ، آقام ویه ری داره از پشت آقامون دل پیه رو با حرکتی غمگینانه دور میشه:nishkhand:
آره آواتارم الیور جیرود مهاجم فرانسوی آرسناله :kissss:
بابا اینقد به این موی زائد این یارو تو امضام نگاه نکنین اصل اون آرم توپچی بودن رو دستشه :nishkhand: مو رو بی خیال ki:: شاید باورتون نشه وقتی این عکس امضامو دیدم برا اولین بار اونم با سایز بزرگ :crazy: اصلا موهاشو ندیدنم :ohum::luuugh: این دقتتون منو کشته :luuugh: راستی مجتبی خواهشا نرو از کره دختر نگیر باسه ازدواج بیا تو ایران ترشیده زیاده :luuugh:
یه چیز مهمی که من از تو حرفاتون فهمیدم این بود که رسول و احمد پر مو ترین افراد تو ایران هستن و مرتوض و مجتبی هم بی مو ترین افراد هستند و امثال من هم در حد متوسط :nishkhand:
بابا چرا حرف پشت سر مردم در میارین پر مو چیه دلیلش اینه که من کلا تا الان موهام رو نزده بودم البته چند هفته پیش زدم:evaa: راضی نبودم بزنم ولی دیگه حس کردم دارم رکورد رجب ایودیک رو میزنم:luuugh::luuugh: فیلمش رو که دیدین؟ اینو میگم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته تا این حد نبود فکر کنم 30 سال دیگه صبر میکردم اینجوری میشدki::
حرف از رجب شد.مگه چشه قیافه به این باحالی داره.اینم عکس واقعیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس واقعیش رو میدونم من منظورم اون سر و شکلی که تو فیلم داشت بود:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]